Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 249.289
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Zato jer igra preko Steama nije dostupna u ovoj regiji, cinjenica da si je kupio je vec prekrsaj sta se tice Terms-a Steama i to je to. Iako si je platio tehnicki gledano nabavio si je ajmo rec na pola nelegalno, ne sta se drzave tice nego sta se Steama tice.

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Batman: Arkham City
XVII Mini kaže...

Ma sta nemogu mamicu im ? pa hocu ja igrati offline ali nemogu sejvat i ovo je retardirano ako je istina kupis igru i nemozes igrat online lol!

Pa ne možeš kada nisi u Americi. Ako hoćeš moraš kupiti kutiju u Algoritmu.

14 godina
NiramX kaže...
XVII Mini kaže...

Ma sta nemogu mamicu im ? pa hocu ja igrati offline ali nemogu sejvat i ovo je retardirano ako je istina kupis igru i nemozes igrat online lol!

Pa ne možeš kada nisi u Americi. Ako hoćeš moraš kupiti kutiju u Algoritmu.

Aha okej, ali kako da sejvam ? bar mi je to bitno, naravno ako je moguce.

EDIT: vidio video hvala ti! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 17:51 (XVII Mini).
13 godina
protjeran
XVII Mini kaže...

EDIT: vidio video hvala ti! 

Nema na čemu.

17 godina
neaktivan

Ja imam igru na Steamu. Ne znam sad kako si ti nabavio igru, meni ju je giftao neko kome je igra dostupna. I mogu normalno igrati s online GFWL profilom koji imam od prije. Znači sve radi, sejvanje, achivmenti...

Probaj napraviti update GFWL klijenta i onda obavezno restartaj komp. Pa probaj opet registrirati igru na GFWL profilu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

Ja imam igru na Steamu. Ne znam sad kako si ti nabavio igru, meni ju je giftao neko kome je igra dostupna. I mogu normalno igrati s online GFWL profilom koji imam od prije. Znači sve radi, sejvanje, achivmenti...

Probaj napraviti update GFWL klijenta i onda obavezno restartaj komp. Pa probaj opet registrirati igru na GFWL profilu.

Je li ti je u Windows Live profilu država Amerika? Možda zbog toga možeš.

17 godina
neaktivan

Nope, nisam to mjenjao od kad sam napravio profil prije nekoliko godina i svejedno je prihvatilo.

Zbilja ne znam zašto je meni prihvatilo a njemu ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako imate problema sa GFWL ugasite xfire,meni bio isti problem sa fallout 3 i arkham asylum takodeer na steamu i malo googlao i ljudi rekli da ugasim xfire i eto sad sve ok radi

0 0 hvala 0
14 godina
Logigamer kaže...

Ako imate problema sa GFWL ugasite xfire,meni bio isti problem sa fallout 3 i arkham asylum takodeer na steamu i malo googlao i ljudi rekli da ugasim xfire i eto sad sve ok radi

Mah nije mi ni bitno, sve jedno hvala na pomoci :)..

14 godina
neaktivan

Jel neko slucajno imao error sa shaderima ? Tacnije "RockOnFilterPixelShader".

17 godina
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prešao sam onaj story mode, u onim side mission porazio Deadshota, vratio Mr. Freeze-u ženu, i one neke manje side misijice, vidio sam na statistici da ima još, ali kako da dođem do njih? Trenutno na mapi su mi samo aw trenizi(kako već) ono sa glide-anjem, je li to moram preći da bih mogao do sljedećih misija doći?

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
14 godina

Ja još nisam zaigrao igru :( Nema se para. Igrao sam pola sata preko OnLive-a i oduševila me, tako da edva čekam neki popust + prestanak besparice :)

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

igra je fantastična :D

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Ja još nisam zaigrao igru :( Nema se para. Igrao sam pola sata preko OnLive-a i oduševila me, tako da edva čekam neki popust + prestanak besparice :)

Ni ja isto, možda bi i kupio da mi ga žele prodati, ali očito mi je zabranjeno igrati Batmana jer je nedostupan u mojoj regij na Steamu.

14 godina
Ranko Kukumar kaže...
OriginalEXE kaže...

Ni ja isto, možda bi i kupio da mi ga žele prodati, ali očito mi je zabranjeno igrati Batmana jer je nedostupan u mojoj regij na Steamu.

To isto ne kužim, zašto mi nemam pravo na Batmana? Jel mi smije barem netko giftati onda Batmana? Tako bi trebalo valjda raditi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 20:51 (OriginalEXE).
15 godina
neaktivan

Ja nemam takvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

To isto ne kužim, zašto mi nemam pravo na Batmana? Jel mi smije barem netko giftati onda Batmana? Tako bi trebalo valjda raditi.

Giftat može.

Praetorian1 kaže...

Ja nemam takvih problema.

Pa iz kojeg si djela Europe?

17 godina
neaktivan

Evo meni radi normalno i koliko znam radi još jednom forumašu a obojica smo B:AC dobili kao Steam gift.

Why do they call him the Bullet-Dodger?... 'Cause he dodges bulletsWhy do they call him the Bullet-Dodger? Bullet Tooth Tony: 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Da stvarno je...
Mislin ako čovjeka navuče (barem mene je) da završi game story plus i sve riddler"s challenges onda stvarno mora biti dobra... ;)
SVAKA POHVALA KREATORIMA OVE IGRE :=)
14 godina

Zahvaljujući dobrotvoru sa foruma kojeg neću spomenuti da ga ne spamate, danas sam dobio gift na Steam-u u obliku Batman: Arkham City :)

Upravo se skinula do kraja tako da krečem sa igrom, lijepo je vidjeti da ima dobrih ljudi, jako sam radostan. Odo ja uživat {#}

EDIT: Igra je odlična, nema šta. Dostojan nastavak AA. Odo spavat, sutra nastavljamo :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 1:46 (OriginalEXE).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Posto je igru nemoguce nabaviti, odnosno samo preko steam gifta, interesuje me koju ste nedozvoljenu verziju koristili ? Da bi izbjegli polemiku ovdje oko toga, neka mi neko javi na PM ako nije problem. Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 16:08 (anabolicaa).
16 godina
odjavljen

zavrsio sinoc i lud sam... skupljao sam sve trofeje i vecinu sam skupio (ostali su mi samo oni zakljucani pod tyger kodovima) ako sad krenem na new game+ ocu opet morat sve ispocetka ili samo one koje mi fale skupit? dosta tih side misija nisam rjesio jer se nisam nadao tako brzom kraju :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

zavrsio sinoc i lud sam... skupljao sam sve trofeje i vecinu sam skupio (ostali su mi samo oni zakljucani pod tyger kodovima) ako sad krenem na new game+ ocu opet morat sve ispocetka ili samo one koje mi fale skupit? dosta tih side misija nisam rjesio jer se nisam nadao tako brzom kraju :/

Samo oni koje fale ostaju... takodjer ti ostaju svi gadgeti :-)

Neke side misije su (barem na xbox 360) zbugirane, namely Identity killer.... treba zapoceti misiju i doslovce izaci iz igre i ponovno uci svaki put kad dobijes novi trag...

A malo je i idiotski kad Oracle zavrsi svoj monolog sa "Idem ovo istraziti pa se javim kad saznam vise", pa sekundu kasnije "Hej, napokon sam shvatila!"

Set as I am in my ways and my arrogance, burden of proof tossed upon non-believers... You were my witness, my eyes, my evidence, Judith Marie, unconditional one...
14 godina
neaktivan

Instalirao sinoc, zavrsio danas. Odlicna igra kao i prvi dio. Kraj mi nije batmanovski znati vec sto ali vidjecemo u nastavku da li je to doista kraj. 

14 godina

Instaliro sve danas,sve super radi samo imam jedan problem.Nece mi mis i tipkovnica reagirat znaci uopce se nece micat treba nest namjestit tamo u igrici a bokte pitaj sta zna ko sta? {#}

0 0 hvala 0
17 godina
monsieur kaže...

Instaliro sve danas,sve super radi samo imam jedan problem.Nece mi mis i tipkovnica reagirat znaci uopce se nece micat treba nest namjestit tamo u igrici a bokte pitaj sta zna ko sta? {#}

ima nesto sto se zove google

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
odjavljen

cek malo patch za dx11 je vani ili nije?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

cek malo patch za dx11 je vani ili nije?

Vanka je neslužbena verzija.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
odjavljen

je radi dobro?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice