Batman: Arkham City

poruka: 1.292
|
čitano: 249.289
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen

kako se koristi REC? nije da se samo ispali, jel da? zapeo sam tamo kod jokera, i sad trebam s time otvorati vrata. prva otvorim, udjem i onda pucam u onaj drugi motor ali se vrata ne otvaraju... jel to bug ili ovaj ima vise nacina paljbe?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Batman: Arkham City
skank666 kaže...

kako se koristi REC? nije da se samo ispali, jel da? zapeo sam tamo kod jokera, i sad trebam s time otvorati vrata. prva otvorim, udjem i onda pucam u onaj drugi motor ali se vrata ne otvaraju... jel to bug ili ovaj ima vise nacina paljbe?

Dva nacina paljbe, i to kod svih motora. Nisam isguran za tipke na PC-u.

But I, being dead, am nothing, not even my dreams... I've spread my ashes under your feet, tread as you wish, for you tread on nothing.
16 godina
neaktivan

Da, ima dva moda paljbe koja su međusobno suprotna, ako lijevi klik diže vrata kolce od miša ( stisni ga, nemoj vrtit :) ) ih spušta.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Pozdrav! Jedna stvar mi nije jasna. U zahtjevima je vidljivo da se ova igra može igrati na ATIjevim karticama. A onda vidim da se po forumima svi koji imaju ATI žale da nemaju NVidiju zbog PhysX-a.

Arkham City System Requirements

• Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz or AMD Athlon X2 4800
  • Memory: 2GB RAM
  • Hard Disk Space: 17 GB free hard drive space
  • Video CarD: ATI 3850HD 512 MB or NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
  • Direct X: 9.0c
  • Other Requirements: Online play requires log-in to Games for Windows - LIVE
  •  

Ali igra se ne pokreće bez instaliranog NVidia PhysX Software-a. Kako da ja instaliram NVidia PhysX kad nemam NVidiu?

Jasno mi je da da se ti PhysX efekti mogu uključiti samo na NVidiji i da ih neću vidjeti sa ATI karticom, ali ne znam trebam li to uopće instalirati da bi igra radila.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 19:35 (diskDEfragmenter).
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    16 godina
    neaktivan
    diskDEfragmenter kaže...

Pozdrav! Jedna stvar mi nije jasna. U zahtjevima je vidljivo da se ova igra može igrati na ATIjevim karticama. A onda vidim da se po forumima svi koji imaju ATI žale da nemaju NVidiju zbog PhysX-a.

Arkham City System Requirements

• Processor: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz or AMD Athlon X2 4800
  • Memory: 2GB RAM
  • Hard Disk Space: 17 GB free hard drive space
  • Video CarD: ATI 3850HD 512 MB or NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
  • Direct X: 9.0c
  • Other Requirements: Online play requires log-in to Games for Windows - LIVE
  •  

Ali igra se ne pokreće bez instaliranog NVidia PhysX Software-a. Kako da ja instaliram NVidia PhysX kad nemam NVidiu?

Jasno mi je da da se ti PhysX efekti mogu uključiti samo na NVidiji i da ih neću vidjeti sa ATI karticom, ali ne znam trebam li to uopće instalirati.

Snimit češ je normalno ako bude potrebno ( physics ), samo što nečeš vidjeti physic efekte, nemoj misliti da zbog toga nečeš moći igrati. Ako te ne bude tražio da snimiš ni nemoj i gotovo.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
    15 godina
    neaktivan
    thuglife kaže...

Snimit češ je normalno ako bude potrebno ( physics ), samo što nečeš vidjeti physic efekte, nemoj misliti da zbog toga nečeš moći igrati. Ako te ne bude tražio da snimiš ni nemoj i gotovo.

Znači, ako sam dobro shvatio, taj PhysX je samo softver koji (u slučaju posjedovanja samo ATIjeve kartice) čuči u kompu i ne djeluje štetno na karticu?

16 godina
    neaktivan
    diskDEfragmenter kaže...
    thuglife kaže...

Znači, ako sam dobro shvatio, taj PhysX je samo softver koji (u slučaju posjedovanja samo ATIjeve kartice) čuči u kompu i ne djeluje štetno na karticu?

Nema što štetno napraviti.

17 godina
    neaktivan

Ja sam probao igrati s uključenim PhysX-om na HD5850. Radilo je i vidjela se razlika u nekim stvarima ali se također osjetio veliki udarac na FPS pa sam ga opet isključio. Zgodni su detalji koje dobiješ s njima ali nije baš sad da su kritični za gameplay.

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    13 godina
    protjeran
    ZC_Someone kaže...

Ja sam probao igrati s uključenim PhysX-om na HD5850. Radilo je i vidjela se razlika u nekim stvarima ali se također osjetio veliki udarac na FPS pa sam ga opet isključio. Zgodni su detalji koje dobiješ s njima ali nije baš sad da su kritični za gameplay.

PhysX nije podržan na AMD- ovim karticama.

17 godina
    neaktivan

Radi i na Ati karticama ali procesor proracun vrsi tako da je katastrofa rezultat.

http://vgm.tv/
    Moj PC  
    1 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan

Baš to. Kad u opcijama uključim PyhsX pahulje snijega se bolje uočavaju, iskrenje je realnije, led puca u sitne kristaliće, lišće i novine lete okolo... Ali prosječni FPS u benchmarku padne s 57 na 20, a minimalni s 37 na 11. Pa sam ga zato isključio.

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    16 godina

uf ja sam stavio na high fiziku. igra je pocela neigrivo stekat, nisam se micat mogao. onda sam stavio na medium i sve super radi. imam gtx570.

Moj PC  
    1 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan

hebo i piratluk-skinul 5 verzija igrice i nijedna neradi(black-box,.FiGHTCLUB,skidrow,2vije verzije nekakve ripane),.napravil kak pisali da ide instalacija al evo nikak da pokrenem igricu..hebem se 3dana ko majmun-a sin bi htel igrati{#}..ovo il je tak dobra zaštita-ili fakat nema dobro napravljen crack za dotičnu igricu?ovo mi se još nije dogodilo da iam takvih problema s nekom igricom...

ps. ak zna ko kakav dobar sistem-tutorial-di se skine igrica i instaliral nek mi pošalje na pm. link..bil bi mu jako zahvalan...hvala unaprijed!

Bahrija
    Moj PC  
    0 1 hvala 0
    16 godina
    odjavljen

greenman gaming verzija radi divno!!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
    Moj PC  
    1 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan

daj sendaj link na pm-di da ju skinem.-hvala unaprijed!

Bahrija
    13 godina
    neaktivan

black box radi savršeno kod mene...

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    skank666 kaže...

greenman gaming verzija radi divno!!

Da čuo sa da su oni dobri. Makar ja sam nabavio verziju od one nove ekipe steampowered ili tak nešto i ima par glitcheva ali generalo jako dobar crack.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 15:38 (ZC_Someone).
    14 godina
    neaktivan

Da ja malo upadnem kao padobranac - se isplati dati 5 GBP vise za Robin verziju? Opcije su mi 20 GBP na zavviju obicna ili 25 GBP na game.co.uk Robin verzija pa me sad zanima.

Znam da ima za nesto sitno jeftinije preko gamestopa download ali ako vec ne moze na steam ili origin onda bi box, dosta mi je vec toga da imam 17 accountova okolo.

Vi veri veniversum vivus vici
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan

Ako uzmes da ti na game-u ide jos 4 funte na postarinu a na zavviju 1 funta moj odgovor je zavvi :D Jer po meni batman i nightwing zajedno nisu vrjedni novca a kamoli robin sam tih 7-8 funti razlike.

http://vgm.tv/
    Moj PC  
    0 0 hvala 1
    14 godina
    neaktivan

imam problem. igram igricu i dosao sam do STELL MILL gdje trebat uzet otrov od Jokera. ali mi se sljedece dogodilo:

na ekranu su mi cijelo vrijeme bile tipke (pC) koje su mi pokazivale koju trebam tipku stisnit (npr. slovo F je za koristenje užeta) ali sad su mi se pojavile tipke za xbox neznam  odakle i igra mi strasno trza, sto se to dogodilo da mi u igri su se promjenile tipke tj.sad mi pokazuje kao da sam xbox a nisam naravno, nadam se da ste skuzili koji je moj problem, strasno mi trza, stavio sam detalje sve na very low ali i dalje, ali mi nije jasno kako se promjenio prikaz tipki (tj.hintovi koji su mi pomagali) pomoc,ne mogu naci nigdje ovakav problem.

0 0 hvala 0
    14 godina

Dobio igru za steam pa me zanima da li ce raditi bez stekanja? bar na medium ili low da ne skidam bezveze 18GB.

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan
    XVII Mini kaže...

Dobio igru za steam pa me zanima da li ce raditi bez stekanja? bar na medium ili low da ne skidam bezveze 18GB.

Nemoj igrati na dx11 i možeš na high.

I'm very large!
    14 godina
    neaktivan

molim vas pomozite mi za moj problem, uzasno me to sad zivcira

znaci zasto mi se prikazuju XBOX kontrole a ja igram na PC??? nisam nista dirao, normalno su mi bile prikazane PC kontrole? i vjerojatno zbog toga mi i trza, i to jako cak na very low detaljima, to mi se dogodilo kad sam usao u STELL MILL .....ima li netko rjesenje??

i skuzio sam kad npr drzim desni klik,pokazu mi se PC kontrole i onda mi ne trza ,kad pustim tipku opet se vrati na staro. sta je to sad?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 14:54 (mmlinaric).

0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    mmlinaric kaže...

Imam isti problem. I meni je netko pojeo pola paketa žvaka. Pa mislim u kakvom to svijetu živimo... -.-

Možda jer imaš uštekan gamepad na PCu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 14:54 (ZC_Someone).
    13 godina
    odjavljen

Moram priznati da me igra stvarno iznenadila, i sad mi je jasno zašto je udmah uz bok Skyrim-a. Igra je tako raznolika, ima toliko misija, da je stvarno užitak igrati. Ovaj nastavak mi je čak i bolji od prvog dijela, a uz to i sama igra je optimiziranija i moram  priznati da još nisam naišao na niti jedan bug.

1 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan

Pa neznam baš da je optimiziranija, prvi dio mi je bolje radio, ovaj trza kad stane učitavat usred igre.

Moj PC  
    1 0 hvala 0
    13 godina
    neaktivan

ovako sto se tice oni koji imaju problema s grafikom ako je origigi skines updatove ,ako nije onda od svog sponzora koje si skinio igru njegove updatove potrazis (najbolje tako), sto se tice kontrola odi u meni i pokusaj tamo protumbat da budu kontrole za pc ili ,skini emulatore kontrola ili ski.. drugu verziju igre

0 0 hvala 0
    14 godina

Imam problem, nemogu nikako da se ulogiram u Windows live, sve sam potvrdio key code i ostalo samo mi stalno izbacuje kao da se nemogu spojiti ili nije dozvoljeno za ovo podrucje ( valjda se misli na Hrvatsku ) sada neznam zasto, igra je orginal i preko Stema je igram inace bi to preskocio ali eto nemogu sejvat ako nisam ulogiran sto je prejadno!

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 16:40 (XVII Mini).
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    13 godina
    protjeran
    XVII Mini kaže...

Imam problem, nemogu nikako da se ulogiram u Windows live, sve sam potvrdio key code i ostalo samo mi stalno izbacuje kao da se nemogu spojiti ili nije dozvoljeno za ovo podrucje ( valjda se misli na Hrvatsku ) sada neznam zasto, igra je orginal i preko Stema je igram inace bi to preskocio ali eto nemogu sejvat ako nisam ulogiran sto je prejadno!

Ako si kupio preko Steamu onda ne možeš aktivirati u Hrvatskoj. Možeš napraviti offlice account.

14 godina
    NiramX kaže...
    XVII Mini kaže...

Ako si kupio preko Steamu onda ne možeš aktivirati u Hrvatskoj. Možeš napraviti offlice account.

Ma sta nemogu mamicu im ? pa hocu ja igrati offline ali nemogu sejvat i ovo je retardirano ako je istina kupis igru i nemozes igrat online lol!

Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice