Batman: Arkham Asylum

poruka: 706
|
čitano: 212.157
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
16 godina
neaktivan

Huh? To je pirat, jer ja se tu hookam bez problema? :-D

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Batman: Arkham Asylum

ja sam zapeo kod 21 part imam verziju v1.0 ali nece gore isto x pokazuje tamo kod ona dva zatvora

karlo.malbasic
15 godina
neaktivan

E ovako na kljucnim mjestima gdje se moze popeti samo pomocu sajle(f) ja pritisnem f ali nista kao da se tu ne moze penjati tom sajlom...igrao sam kod prijatelja i na istim tim mjestima moze se popeti...da li je to nekakv bug ili?

Molip za pomoc!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

Kad prije -.-"

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan

O boze, srce mi je preskocilo u 5 brzinu!!! Koji dobar trailer!

Samo da ne promjene nista, ni jednu jedinu sitnicu!!! Samo novi ambijent, nova prica, nista drugo mijenjati.

Svi mi svakodnevno putujemo kroz vrijeme i to brzinom od jedne sekunde u sekundi. -hrx

0 0 hvala 0
16 godina
Adisuki kaže...

Isuse koja grafika!Iznenađen

Izgleda predobro.

Samo da ne upropaste sa optimizacijom i sve OK Namigiva

Luckyluke!
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 14:42 (luckyluke).
16 godina
protjeran
luckyluke kaže...
Adisuki kaže...

Isuse koja grafika!Iznenađen

Izgleda predobro.

Samo da ne upropaste sa optimizacijom i sve OK Namigiva

grafika ce bit ko prije ovo ti je cinematic trailer

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
15 godina
neaktivan

evo nazalost sam bio sprijecen u rujnu da isprobam batmana AA (shift i red faction guerrilla zadrzali su me duze nego ocekivano)al sam ga sad poceo igrat na 27% sam

u poccetku sam mislio ah to je batman to ce biti tesko sranje al vidi cuda igra bila nominirana za GOTY hvaljena hvalospjevima na game stranicama

i odlucio ja sad isprobat sad imam malo vise vremena rijesio sabotera i dirt2 za ovaj mjesec

i sta reci igra me iznenadila iako sam cuo svugdje da je dobra

nemoras biti fan batmana ili poznavati pricu da bi se zabavio

prica i likovi su opisani i za one koji neznaju tko je to recimo scarecrow(jedino sam si zapamtio jokera i poison ivy kao batmanovog protivnika iz crtica dok sam bio mali xD)

al ono ima akcije,tuce,STEALTHA koji je fenomenalan rijetko koja igra ima tako dobar stealth i BALANS kao batman(kralj balansa u igri tj. malo trcite i malo pucate i malo puzzlovi tak da vam igra nikad ne dosadi je naravno uncharted 2 al batman mu je jako blizu)

sve u svemu dobro se zabavljam i uzivam u stvarno iznenadenju godine

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

prica i likovi su opisani i za one koji neznaju tko je to recimo scarecrow(jedino sam si zapamtio jokera i poison ivy kao batmanovog protivnika iz crtica dok sam bio mali xD)

al ono ima akcije,tuce,STEALTHA koji je fenomenalan rijetko koja igra ima tako dobar stealth i BALANS kao batman(kralj balansa u igri tj. malo trcite i malo pucate i malo puzzlovi tak da vam igra nikad ne dosadi je naravno uncharted 2 al batman mu je jako blizu)

Igra je inspirirana više stripovima (kojima crtić nije ni blizu). Ja sam velik fan stripova, pa me je stvarno zadivila implementacija i take na priču. Upravo to što kažeš, igra ima apsolutno svega po malo i nikad ne dosadi. Po meni je Batman:AA igra godine 2009. Inovativna, dobro implementirana, priča stvarno zanimljiva... jednostavno ima sve.

Uncharted je priča za sebe. Ne znam jesi li igrao, ali to je igra u kojoj ni jedan tren ne smiješ spustiti kontroler XD. Obje imaju svoju čar, i sigurno su u istoj klasi, ali koja je bolja je subjektivno. Batman je sigurno donio osvježenje, štoviše i iznenađenje, u žanr i po tome je za mene igra godine. Uncharted 2 s druge strane je odlično napravila stvari koje je dosta igara fulalo, kao i njeno skriptiranje, koje je genijalno - dečki iz IW-a su rekli da su blisko surađivali s Naughty Dogom na MW2, jer im se U2 oblikovanje priče svidjelo.

16 godina
TopForumaš kaže...

evo nazalost sam bio sprijecen u rujnu da isprobam batmana AA (shift i red faction guerrilla zadrzali su me duze nego ocekivano)al sam ga sad poceo igrat na 27% sam

u poccetku sam mislio ah to je batman to ce biti tesko sranje al vidi cuda igra bila nominirana za GOTY hvaljena hvalospjevima na game stranicama

i odlucio ja sad isprobat sad imam malo vise vremena rijesio sabotera i dirt2 za ovaj mjesec

i sta reci igra me iznenadila iako sam cuo svugdje da je dobra

nemoras biti fan batmana ili poznavati pricu da bi se zabavio

sve u svemu dobro se zabavljam i uzivam u stvarno iznenadenju godine

Upravo onaj  balans izmedu stealtha,akcije i zagonetki je odlicno pogoden.

Samo uzivaj u igri,a kako vidim tek si na 28%

Bit ce jos mnogo trenutaka u igri u kojima ces uzivati.

Samo igraj dalje

Luckyluke!
15 godina
neaktivan

pise mi kakvih 30 i nesto % da sam kampanju završio a vec sam prešao 3 puta scarecrowa i sad je reko kad dođem u killers croc lair da ce napuniti katakombe fear gasom dovoljno da izludi cijeli gotham a navodno je to vec pri kraju igre tak da lol igra mjeri krivo?

jos jedna stvar koja je nevjerojatna u igri je atmosfera

kod treceg sukoba sa scarecrowom na kompu vam zatrza slika ko da je komp zašteko vec sam mislil restartat kad ono vidi cuda to je dio igre

onda sam mislio izbrisali su se svi saveovi i pocinje igra ispocetka vozi se batmobil kad ono olakšanje joker ga vozi(olakšanje za mene ali ne i za batmana)

stvarno fenomenalno

jedina mana su checkpointovi koji jesu gusti al nebres saveati di oces tak da ponekad moram ponavljat bezveze istu stvar

P.S jedva čekam dvojku koja se cini odvijati u gothamu Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 20:17 (TopForumaš).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

pise mi kakvih 30 i nesto % da sam kampanju završio a vec sam prešao 3 puta scarecrowa i sad je reko kad dođem u killers croc lair da ce napuniti katakombe fear gasom dovoljno da izludi cijeli gotham a navodno je to vec pri kraju igre tak da lol igra mjeri krivo?

kod treceg sukoba sa scarecrowom na kompu vam zatrza slika ko da je komp zašteko vec sam mislil restartat kad ono vidi cuda to je dio igre

onda sam mislio izbrisali su se svi saveovi i pocinje igra ispocetka vozi se batmobil kad ono olakšanje joker ga vozi(olakšanje za mene ali ne i za batmana)

stvarno fenomenalno

jedina mana su checkpointovi koji jesu gusti al nebres saveati di oces tak da ponekad moram ponavljat bezveze istu stvar

Igra te u nekim momentima doslovno hebe u mozak, to je stvarno izvrsno napravljeno, približava Batmana igraču, tjera na suosjećanje ( ona scena sa majkom i ocem ), dokazuje da je i Batman samo čovjek.

Čovjek naoružan do zuba u šišmišjem kostimu koji voli zaskakivati ljude rekao bi Joker. Smijeh

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

stvarno fenomenalno

Ajde sad budi ljubazan i popravi post da ne SPOILAS najoriginalniji i najbolji moment u nekoj igri u zadnjih 10 godina svima koji to jos nisu prezivjeli.

Dzizs.

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Igra ne mjeri krivo nego ti imaš krivi dojam što znači pređeni dio.

U postotak ti ulaze sve Riddlerove zagonetke, sve trake sa iskazima pacijenata, svi čelnđovi itd.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
15 godina
neaktivan

evo uskoro prešo story (sutra se borim protiv poison ivy bas sam uso u botanic garden i reko ah sutra ce biti bitka danas ipak ne :P) i onda se bacam na challenge

presao sam 2 challenge i mogu reci da oni s tucnjavom su puno tezi od onih stealtha

max broncu na tucnjavi mogu dobit

ali i stealth je zaheban posto neznas sta treba uraditi za medalju a posto je igrat pirat fuckas vrijeme za leaderbords

al tu je game guide tak da je stealth challengi su dosta lagani

igra je u sve u svemu fenomenalna(znam da kasnim i to debelo te da to vrapci znaju na grani)i mora da je ac2 prokleto dobar kad je dobio VGA za best action/adventure game

al to cemo saznat kad izade taj proklet ac2 za pc

tako dobru i izbalansiranu igru toga zanra jos nisam igro

najbolji action/adventure kojeg sam probo ikad (GTA je sanbox za one koji slucajno neznaju dok ac iako je sandbox nije tipican sandbox nego je to samo jedan sporedni element)

finalne dojmove javljam kad završim sa svim sto mislim prejti

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izašao GameTrailersov Pop-Block sa analizom prvog trailera nastavka igre.

http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-block-batman-arkham/60075

Jako zanimljivo ^^

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo prešo igru i vecinu challenga

vec sam sve reko sto mislim u prijasnjim postovima

sve za 5 osim check pointova koji su mi se katkad cinili da su na potpuno random mijestima

i to je to jedva cekam dvojku i ak neće izaći za pc onda stvarno neznam vise

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam problem s ovom igrom.

Napravio sam svoj Games for Windows acc. ali nikako da ga batman prihvati te nemogu saveati igru...

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
16 godina
neaktivan

Ako nemas pirata, onda skini s Ms sitea update za Games LIVE. Meni je radio identican problem, kad sam updateao sve sljaka bez problema.

Cudno je sto SF4 radi bez problema.

0 0 hvala 0
16 godina
momak kaže...

Imam problem s ovom igrom.

Napravio sam svoj Games for Windows acc. ali nikako da ga batman prihvati te nemogu saveati igru...

Možda loši crack.

AMD
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Sa zadovoljstvom mogu reći da se spremam na kupnju ove igre, dobio sam toliko preporuka da sam morao reagirati, iako sam veliki anti-fan svih stripovskih junaka. Javim dojmove kad kupim i odigram. :)

također. kad se najavljivala ova igra, nisam očekivao previše, ali kad sam zaigrao uslijedio je pozitivni šok. a nažalost igrao sam samo demo. što bi tek bilo sa full verzijom...

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može se kupiti za 16 funti na GAME-u sada.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_Dipl, razočarenja definitivno neće biti.
Igra je zbilja odlična.
Iako su u pravilu prebacivanja strip junaka u videoigre prošla neslavno, barem u mojim očima, ova me je igra oduševila. Zabava i uživanje od početka do kraja.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Igra je zbilja odlična.
Iako su u pravilu prebacivanja strip junaka u videoigre prošla neslavno, barem u mojim očima, ova me je igra oduševila. Zabava i uživanje od početka do kraja.

ovo je bez ikakvih rasprava, najbolja strip igra ikad...

Superman, spiderman i ostali junaci su ciljano radeni za djecu, a ova igra je radena i za odraslije...

potpis :D
16 godina
Hacker-ri kaže...
Danny_HR kaže...
Igra je zbilja odlična.

Superman, spiderman i ostali junaci su ciljano radeni za djecu, a ova igra je radena i za odraslije...

Sto postoji Superman igra?Iznenađen

Za nju jos nikad nisam cuo.

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Hacker-ri kaže...
Danny_HR kaže...
Igra je zbilja odlična.

KLIK

potpis :D
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Hacker-ri kaže...
Danny_HR kaže...
Igra je zbilja odlična.

Ne igra nego igre - i to masu njih.

http://en.wikipedia.org/wiki/Superman_video_games

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 17:26 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan

Sretno sam došao do 47% igre. Problem odnosno bug se javio u botancal gardenu gdje se moram boriti s Ivy. Naime ne mogu niti ući u prostoriju 5m od vrata jer je tamo neka nevidljiva barijera, isto kako nemogu iskoristiti pod jer je zatvoren...

Ako netko zna o kako to popraviti molim da se javi.

EDIT: riješio problem, za sve one a istim

.

Ali... eto drugog sranja, nakon ulaska u sobu u kojoj se nalazi Ivy, odnoso "Elizabeth glass house", sve mi se zacrni (nema tekstura) i samo padam...

EDIT: našao riješenje i za ovaj problem.

za mene nije radio od prve nego sam postupak morao ponavljati dva puta. I folder "Appdata" mi je bio nevidljiv "hidden" tako da ga morate otkriti da bi došli do njega.

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 13:34 (momak).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://max.tportal.hr/Batman-Arkham-Asylum-Video_5596_0__0.aspx

tu možete štošta saznati o igri

pa obavezno pogledajte

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: