Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 170.222
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed: Unity
njuskac kaže...

Sta igra ne izlazi 13.11 u europi jer vidim da tu neki vec igraju?

Igraju piratsku verziju. Ja neću da ju skidam ali ne iz nekih moralnih razloga već zbog toga što sam preorderao ključ i season pass a da krenem skidat piratsku verziju nebih ni skinio u ova dva dana dok mi ne dođe ključ 13og

10 godina
neaktivan
Ronky kaže...
njuskac kaže...

Igraju piratsku verziju. Ja neću da ju skidam ali ne iz nekih moralnih razloga već zbog toga što sam preorderao ključ i season pass a da krenem skidat piratsku verziju nebih ni skinio u ova dva dana dok mi ne dođe ključ 13og

Triba si uzet sa Nuuvem-a, vec je otkljucana u EU.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 16:53 (Raoul).
11 godina
neaktivan
Raoul kaže...
Ronky kaže...
njuskac kaže...

Triba si uzet sa Nuuvem-a, vec je otkljucana u EU.

Ma, sa G2A uzimam sve igre, već sam se naučio od njih uzimati, sad strepim hoću moći pokrenuti ili ne. Ako ne, ne gine mi štednja za novu matičnu, proc i grafičku do Božića.

14 godina
neaktivan

40.94 GiB, dobro su je podebljali, obavezno kupiti novi HDD

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nisu baš svi oduševljeni igrom, ili to misli na događanja u igri.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 17:30 (Raoul).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Raoul kaže...

Nisu baš svi oduševljeni igrom.

Pa ne postoji igra sa kojom su svi oduševljeni haha

10 godina
neaktivan
Ronky kaže...
Raoul kaže...

Nisu baš svi oduševljeni igrom.

Pa ne postoji igra sa kojom su svi oduševljeni haha

Sorry, to je triba bit komentar uz sliku, srusia mi se firefox dok san je stavlja {#}

11 godina
neaktivan

Dobro evo ja po drugi put pisem posto mi nitko nije odgovorio. Dakle, pitam jeli mogu pokrenuti igricu na ove postavke

Intel Core i3 550 3.2 GHz

GeFore Gtx 460
8 Gb ram

Asus P7P55D Pro
, uz napomenu da pokusam overklockati 

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
KD#35 kaže...

Dobro evo ja po drugi put pisem posto mi nitko nije odgovorio. Dakle, pitam jeli mogu pokrenuti igricu na ove postavke

GeFore Gtx 460
8 Gb ram

Asus P7P55D Pro

Citan po Neogafu, jedan lika kaže da je pokrenia sa 460M, sve na minimum i da mu je fps bia oko 20, a to je kartica za laptope, znaci dosta slabija od tvoje, sad, je li to istina da je pokrenia, neznan.

12 godina
protjeran

Pošto je Jubisoft prokenjao da je ovom igrom izvukao maximum sa novih konzola,vrijeme je za nove next-gen konzole.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ako netko ima problema sa savegame neka mi se javi u PP

Vidim da se neki zale da im pada fps kada su oni videi u misiji, meni ne pada nego bas suprotno popne se fps na 250 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Možda da krenu sa tri AC igre godišnje? Šta mislite?

"Shadow of Mordor is a better Assassins' Creed game than assassin's creed"

Gamesradar 4/5

Joystiq - 2.5/5

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 18:58 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jel vama kad kupujete igre trazi da platite fee? npr. odem na desetak stranica igra kosta 34.99 eura i kad idem checkout onda pise da moram platit neki fee..sta je to? to uzima paypal ili tko? odem na allkeyshop da usporedim cijene i te cijene nemaju veze sa stvarnoscu.. na stranicama skroz druge cijena kad odem na checkout.cak i do 2-3 eura više.. di ste vi kupili ac unity i po kolko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
njuskac kaže...

Jel vama kad kupujete igre trazi da platite fee? npr. odem na desetak stranica igra kosta 34.99 eura i kad idem checkout onda pise da moram platit neki fee..sta je to? to uzima paypal ili tko? odem na allkeyshop da usporedim cijene i te cijene nemaju veze sa stvarnoscu.. na stranicama skroz druge cijena kad odem na checkout.cak i do 2-3 eura više.. di ste vi kupili ac unity i po kolko?

Meni je isto na G2A uzeo 1,50 euro, nemam pojma šta je to al baš me briga

11 godina
neaktivan

sa paypalom nemam nikakav fee, al imao sam prije dok sam koristio paysafecard, čini mi se da su uzimali 5% na g2play

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Možda da krenu sa tri AC igre godišnje? Šta mislite?

"Shadow of Mordor is a better Assassins' Creed game than assassin's creed"

Gamesradar 4/5

Joystiq - 2.5/5

Najgluplji posao na svijetu, biti recenzent biločega, ako se to uopće može nazvati posao. Ako se nekome jednome recenzentu nije svidjela igra ili obrnuto, ne mora značiti da se neće svidjeti većini ili meni osobno, zato nikad ne čitam niti gledam recenzije, jer ne postoji nešto subjektivnije na cijelom svijetu, a to ne tražiš kad tražiš savjet da li igrati neku igru ili ne, tražiš objektivnost.

11 godina
neaktivan
Raoul kaže...
KD#35 kaže...

GeFore Gtx 460
8 Gb ram

Asus P7P55D Pro

Citan po Neogafu, jedan lika kaže da je pokrenia sa 460M, sve na minimum i da mu je fps bia oko 20, a to je kartica za laptope, znaci dosta slabija od tvoje, sad, je li to istina da je pokrenia, neznan.

meni je moderator na Assassins Creed kanalu na twitchu rekao da je testirao na 6850 ako se ne varam i da mu je išlo dobro, a ja imam 7770, isto tako rekao je da imam i više nego dovoljno rama (ja imam 8 GB).

13 godina
neaktivan

Zanimljivo. Pitam na gu3d na dali ću moći igrati AC unity na 1080p i kojim postavkama i odgovore mi 'According to Nvidia, lower than low' a tu kažete da ju igrate na 750 ti i to na high/very high

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

skinio sam piratsku verziju, bezobzira na koju god grafiku stavio sa ukljucenim AA odmah mi sve steka. jel to zbog piratske verzije ? ako netko zna neka mi kaze da znam dal da kupim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
siick_bubble_gumm kaže...

skinio sam piratsku verziju, bezobzira na koju god grafiku stavio sa ukljucenim AA odmah mi sve steka. jel to zbog piratske verzije ? ako netko zna neka mi kaze da znam dal da kupim.

Ne, nije. Igra je ubitačno NEOPTIMIZARANA, kao da je neka igra u koju je uloženo $2, a ne nekoliko miliona.

13 godina

Ja ću sačekat dok cijena bude  ~15-20e (vjerovanto par mjeseci), naravno ako se port pokaže imalo dobrim i ako sa konfom iz potpisa budem imo 50-60fps na med/high.

Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

I tried to open a treasure chest, but was told I needed the Assassin’s Creed companion app to open it, with no additional information or context.

I tried to open another treasure chest, and was told I needed to sign up for Assassin’s Creed Initiates to open it.

When I paused the game, the second option in the pause menu is an eStore that lets you spend real money on time-saving boosts, bonus in-game currency, and so-on.

This is a $60 video game set in revolutionary Paris that continually spams you to sign up for Ubisoft services via locked-away in-game content.

Microtransactions (of up to $100) in a $60 game.{#}

11 godina
neaktivan
Raoul kaže...

I tried to open a treasure chest, but was told I needed the Assassin’s Creed companion app to open it, with no additional information or context.

I tried to open another treasure chest, and was told I needed to sign up for Assassin’s Creed Initiates to open it.

When I paused the game, the second option in the pause menu is an eStore that lets you spend real money on time-saving boosts, bonus in-game currency, and so-on.

This is a $60 video game set in revolutionary Paris that continually spams you to sign up for Ubisoft services via locked-away in-game content.

Microtransactions (of up to $100) in a $60 game.{#}

Pa šta bi ti rođo od piratske verzije....i mjesto u UBISOFTovom odboru?

11 godina
neaktivan
FileFicho kaže...
siick_bubble_gumm kaže...

Ne, nije. Igra je ubitačno NEOPTIMIZARANA, kao da je neka igra u koju je uloženo $2, a ne nekoliko miliona.

Neznam što očekuješ, UBIju je oduvijek primat bila konzola, PC je uvijek bio dodatak

10 godina
neaktivan

Odakle ti da je piratska verzija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 20:47 (Raoul).
15 godina

GAMESPOT - Assassin's Creed Unity - Review

IGN - Assassin's Creed Unity Review

1 0 hvala 1
17 godina
sebnov kaže...

Zanimljivo. Pitam na gu3d na dali ću moći igrati AC unity na 1080p i kojim postavkama i odgovore mi 'According to Nvidia, lower than low' a tu kažete da ju igrate na 750 ti i to na high/very high

Ne slušaj nvidiu!!

Po njima ovo su samo kartice koje mogu vrtit igru, a to nije istina! Ljudi sa GTX 680 vrte na maksimalnim detaljima u 1080p bez problema, (naravno bez Spft Shadows i 4xTXAA)

I genijalni guide - ako nemaš grafičku karticu sa 3GB VRAMA kupi novu!

Nema šta, pravi su!

13 godina
neaktivan

Probao "onu" verziju i ajde komp mi jeste slab, ali bez obzira na to kad stavim sve na Low i koju god rezoluciju da odaberem fps je uvek isti nebitno da li je full hd ili je 1280*720, tj pada ispod trideset sto je meni neigrivo. Razumem ja da ne mogu da ocekujem bog zna kakve performanse ali opet nadao sam se.... dobro je da postoje pirati pa lepo probas pre nego sto kupis. Da sam ovo kupio i da mi ovako radi kao sto "ne radi" pojeo bih se ziv zbog bacenih para. Prokleti port kao i svake godine, a ja jos gluplji sto se nadam da ce biti bolje. {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
animal4444 kaže...

Probao "onu" verziju i ajde komp mi jeste slab, ali bez obzira na to kad stavim sve na Low i koju god rezoluciju da odaberem fps je uvek isti nebitno da li je full hd ili je 1280*720, tj pada ispod trideset sto je meni neigrivo.

Zato jer su razlike u postavkama skoro nepostojeće, (kažem skoro, jer ipak teksture imaju razliku te HBAO efekt)...

Razlika sjene High VS Low - NEPOSTOJEĆA

Environment Quality:

Ultra VS Very High - NEPOSTOJĆA

Very High VS High - NEPOSTOJEĆA

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 21:14 (doktor1).
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
animal4444 kaže...

Probao "onu" verziju i ajde komp mi jeste slab, ali bez obzira na to kad stavim sve na Low i koju god rezoluciju da odaberem fps je uvek isti nebitno da li je full hd ili je 1280*720, tj pada ispod trideset sto je meni neigrivo.

Zato jer su razlike u postavkama skoro nepostojeće, (kažem skoro, jer ipak teksture imaju razliku te HBAO efekt)...

Razlika sjene High VS Low - NEPOSTOJEĆA

Environment Quality:

Ultra VS Very High - NEPOSTOJĆA

Very High VS High - NEPOSTOJEĆA

Gledao sam komentare na youtube-u i pisu neki da je AMD izbacio nove drivere i kao imaju bolje performanse. Probacu i to pa ako ne ide nema veze salili smo se {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice