Assassin's Creed: Revelations

poruka: 916
|
čitano: 170.147
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Assassin's Creed: Revelations

nisam ES freak ali stvarno volim tu igru, narocito iz razloga sto ti daje gotovo pa potpunu slobodu i u 20 godina gejmanja jedna je od rijetkih koja me toliko zaintrigirala.. u suštini ne osporavam ja AC, dapace odlicna mi je igra, ali ne moze se naprosto usporedit s ES, a pod time ne mislim na prostu kvalitetu igre. zapravo ne zelim se svadat, svi smo tu zato sto volimo trosit vrijeme i uzivamo u gamingu zato su mi ovakve rasprave pointless.. svako ima igru u kojoj se pronasao. najkrace o ukusima se ne raspravlja :D

14 godina

Stigao key s eplati {#}
Čine se dobrima i pouzdanima.

Jedva čekam vikend {#} isprobati to. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
thuglife kaže...

O bože... rekao sam da je 2 jedina unijela prave inovacije od serijal, da nakon nje idu kopije, čitaš li ti uopće što ja pišem čovječe?

AC štih se itekako može zagubiti, misterija, napetost, nikad neznaš akd češ se probuditi iz Anymusa, što će iduće doći... Sad je sve predvidljivo, osim priče, koja i drži ovaj serijal na ovom rangu.

Još samo nešto, zato što je jedina igra takve vrste, štih se ne može zagubiti, a i to im daje opravdanje da ništa ne mijenjaju?! Zbog takvih stavova COD i jest postao ono što je danas.

Kakve ti idiotske usporedbe imaš nevjerojatno, pazi ti lik uspoređuje military pucačinu kakvih ima mala milijarda na tržištu sa open world history avanturom kakve nema niti jedne slične na tržištu.........jedan veliki roflmao, de saberi se, naravno da ima puno novina u novom AC-u

Sad si ga već za*rao, ili se praviš ili stvarno nisi u mogućnosti shvatiti na što sam ciljao, u svakom slučaju, nije dobro za tebe.

Eto, ti se zadovoljavaj s mrvicama koje developeri bacaju, ja neću, zapomagat ću po forumu i kukat koliko me volja, moje pravo da komentiram igru u njenoj temi. Usput, ne, nema puno novina.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Kora kaže...
thuglife kaže...

O bože... rekao sam da je 2 jedina unijela prave inovacije od serijal, da nakon nje idu kopije, čitaš li ti uopće što ja pišem čovječe?

AC štih se itekako može zagubiti, misterija, napetost, nikad neznaš akd češ se probuditi iz Anymusa, što će iduće doći... Sad je sve predvidljivo, osim priče, koja i drži ovaj serijal na ovom rangu.

Još samo nešto, zato što je jedina igra takve vrste, štih se ne može zagubiti, a i to im daje opravdanje da ništa ne mijenjaju?! Zbog takvih stavova COD i jest postao ono što je danas.

Kakve ti idiotske usporedbe imaš nevjerojatno, pazi ti lik uspoređuje military pucačinu kakvih ima mala milijarda na tržištu sa open world history avanturom kakve nema niti jedne slične na tržištu.........jedan veliki roflmao, de saberi se, naravno da ima puno novina u novom AC-u

Sad si ga već za*rao, ili se praviš ili stvarno nisi u mogućnosti shvatiti na što sam ciljao, u svakom slučaju, nije dobro za tebe.

Eto, ti se zadovoljavaj s mrvicama koje developeri bacaju, ja neću, zapomagat ću po forumu i kukat koliko me volja, moje pravo da komentiram igru u njenoj temi. Usput, ne, nema puno novina.

Ti da si pravi poznavatelj AC-a i pravi ljudbitelj franšize, shvatio bi koliko puno novina ima, ali ti to nisi..........

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

Ne, ja nemam ugovor sa serijalom, nisam donosio nikakve zakletve, izvodio rituale, ja sam lik koji voli AC serijal i zanimljiv mu je zbog koncepta i priče.
Znai, ako ne svršavam na igru nemam je pravo komentirati, a ako mi je savršena onda ionako neću ništa loše napisati? Dobra ti je logika.

I vjeruj mi, o samom serijalu vjerojatno znam više od tebe.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 10:13 (thuglife).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jel još nekome kad starta u UBI launcheru treba dugo da uđe u igru? Tj da li dugo bude crni ekran prije neog što se pojavi UBISOFT logotip i igra starta?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina

ja uopce ne razumin zasto se ova igra zove Revelations... ama bas nista nije otkrila

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

ja uopce ne razumin zasto se ova igra zove Revelations... ama bas nista nije otkrila

FAIL

Dinamo živi vječno
17 godina

mos ti pricat sta hoces, ali nista vitalno nije otkrila sto se mene tice... niti temple, niti sta se dogodilo sa eziom, nista

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

mos ti pricat sta hoces, ali nista vitalno nije otkrila sto se mene tice... niti temple, niti sta se dogodilo sa eziom, nista

Hvala, hvala, možeš spoilati još više? {#}

14 godina
Obi Wan kaže...

Ili ti ne razumiješ?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina

ajde eto ja ne razumijem, objasni mi sta je to vitalno igra otrkila...

14 godina
protjeran
Looka kaže...
Obi Wan kaže...

Hvala, hvala, možeš spoilati još više? {#}

Lol, da baš mi je puno reko, osjećam da više neću igrat igru nakon njegovog posta<sarcasm>

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Lol, da baš mi je puno reko, osjećam da više neću igrat igru nakon njegovog posta<sarcasm>

Ma neću prestat igrat, ali ne želim saznati stvari o tome što se otkrije, a što ne. I sad da ne kažeš zašto sam onda uopće u temi, zato da čujem ako netko ima nekih problema sa igranjem, kakav je multiplayer i slično.

17 godina
Looka kaže...
proćerani kaže...

Ma neću prestat igrat, ali ne želim saznati stvari o tome što se otkrije, a što ne. I sad da ne kažeš zašto sam onda uopće u temi, zato da čujem ako netko ima nekih problema sa igranjem, kakav je multiplayer i slično.

kod mene je najvece zamjerka povremeni lag i ocajan voice over i opceniti svi zvukovi u cinematiku... vidis ezia sprema mac i tek nakon par sekundi cujes zvuk...

15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

Lol, pa otkrila je posljedne dane Altaira, tj kako je umro, otkrila je i drugi apple of eden, zatim i tko su bili Juno i Minerva, pa kako je završio Subject 16, itd itd itd.......hoćeš još da nabrajam il te trebam uputiti UBI-jevima devovima?

Btw imam poneki problem sa igrom kao što je poduže treba da starta igra, ili je trebalo duže da nađe meč ali to je već sređeno sa otvaranjem 3 porta

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 23:03 (Kora).
17 godina
Kora kaže...
Obi Wan kaže...

Lol, pa otkrila je posljedne dane Altaira, tj kako je umro, otkrila je i drugi apple of eden, zatim i tko su bili Juno i Minerva, pa kako je završio Subject 16, itd itd itd.......hoćeš još da nabrajam il te trebam uputiti UBI-jevima devovima?

Btw imam poneki problem sa igrom kao što je poduže treba da starta igra, ili je trebalo duže da nađe meč ali to je već sređeno sa otvaranjem 3 porta

ako je to tebi otkrice sto si naveo onda ili si corav ili si dozivio amneziju... postavlja se pitanje da li si ti uopce igrao predhodne igre kad je to tebi glavno otkrice igre...

vec se davno znalo sta se dogodilo sa subject 16, tko su minerva i juno, a za apple of eden je vec bilo kristalno jasno koja je od ezia, a koja od altaira... a dio koji su su stavili o altair-ovom zivotu me savrseno ne interesira. ja sam mislio tko zna sta ce bit u toj njegovoj secret library, kad ono apple of eden... mos mislit vitalnog iznenađenja...

mene je najvise interesiralo sta se nalazi u tom famoznom temple-u, je li to neko oruzje ili nesto drugo koje ce spasiti svijet od katastrofe, sta se dogodilo sa eziom i sofiom. na kraju sam otisao na ac wiki i procitao zadnju informaciju... zalosno.

15 godina
neaktivan

Upravo prešao igru i mogu reći da sam jako zadovoljan. Obožavam ovaj serijal i uživao sam u ovome kao i u svakom drugom. Konstantinopol je prelijep i ima raznih područja i mjesta za vidjeti. Misije su dobre, možda malo teže dobiti 100% sinc nego što je bilo prije, ali nema veze. Više izazovnije i treba razmišljati više :P

Nemojte da vam netko pokvari doživljaj prije nego što zaigrate i pređete sami jer igra je stvarno dobra i tko voli AC serijal volit će i ovu igru. Kraj je po meni odličan, objasnili su većinu toga i ne vidim u čemu je problem.

Spoiler u vezi Ezia

Ne razumijem što tebi nije jasno u vezi Ezia? Jeli ti treba nacrtati možda, pa nije valjda toliko teško za skužiti sam nešto. Pisao je sestri pismo kako se nada da će se uskoro vidjeti uživo kad bude sve gotovo. Vidio si i vjerovatno kako je na kraju skinuo sve oruzje sa sebe i rekao da je on "obavio" što je morao i sada je vrijeme za druge. Dakle, vratio se u Italiju i živio miran život sa Sofiom do kraja života.

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Kora kaže...
Obi Wan kaže...

ako je to tebi otkrice sto si naveo onda ili si corav ili si dozivio amneziju... postavlja se pitanje da li si ti uopce igrao predhodne igre kad je to tebi glavno otkrice igre...

vec se davno znalo sta se dogodilo sa subject 16, tko su minerva i juno, a za apple of eden je vec bilo kristalno jasno koja je od ezia, a koja od altaira... a dio koji su su stavili o altair-ovom zivotu me savrseno ne interesira. ja sam mislio tko zna sta ce bit u toj njegovoj secret library, kad ono apple of eden... mos mislit vitalnog iznenađenja...

mene je najvise interesiralo sta se nalazi u tom famoznom temple-u, je li to neko oruzje ili nesto drugo koje ce spasiti svijet od katastrofe, sta se dogodilo sa eziom i sofiom. na kraju sam otisao na ac wiki i procitao zadnju informaciju... zalosno.

De ti idi igraj svoj predivni i freakovski SWTOR i zabij si light sabre znaš gdje a AC ostavi pravim ljubiteljima ove igre

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 1:02 (Kora).
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
kod mene je najvece zamjerka povremeni lag i ocajan voice over i opceniti svi zvukovi u cinematiku... vidis ezia sprema mac i tek nakon par sekundi cujes zvuk...

Hahaha... Pa kad imaš slab komp... -.-" Issse njubova... :P Meni ništa ne "kasni"...

.::Livin La Vida Loca http://www.youtube.com/watch?v=DOTlMUQzJrw::.
15 godina
protjeran
tezga kaže...
Obi Wan kaže...

Hahaha... Pa kad imaš slab komp... -.-" Issse njubova... :P Meni ništa ne "kasni"...

Pa naravno, ima kanturinu, normalno da će onda popljuvat svaku igru koja mu ne radi savršeno rofl

Dinamo živi vječno
17 godina

haha bas ste jadni kad vam je to glavni izgovor...

16 godina
neaktivan
tezga kaže...
Obi Wan kaže...

Ti s ovim svojim izrazima "Issse njubova", "lowara" ispadaš toliki biser da je to neopisivo, nije cool, bolje prestani.

Čovjek ima jače računalo od tebe, lag se stvarno zna pojaviti s vriemena na vrijeme, neovisno o konfi, a voiceoveri su stvarno klasa B. Btw. Sumnjam da bi ti primjetio da ti išta kasni.

14 godina
neaktivan
Kora kaže...
tezga kaže...
Obi Wan kaže...

Pa naravno, ima kanturinu, normalno da će onda popljuvat svaku igru koja mu ne radi savršeno rofl

Sad si me sjetio:

Neki lik s forum:

imam ovu konfu:

(i tu on nabraja neka sranja)

i sada mi nije jasno zašto nmg pokrenuti Crysis 2, a uredno mi pokreće Super Maria, samo malo šteka... ?

I sad ti reci da nema n00bova... .::xD::.

16 godina
neaktivan

Neki lik s forum:

imam ovu konfu:

(i tu on nabraja neka sranja)

i sada mi nije jasno zašto nmg pokrenuti Crysis 2, a uredno mi pokreće Super Maria, samo malo šteka... ?

I sad ti reci da nema n00bova... .::xD::.

Ti se pretvaraš... jel tako... molim te reci da glumiš.

14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
tezga kaže...
Obi Wan kaže...

Ti s ovim svojim izrazima "Issse njubova", "lowara" ispadaš toliki biser da je to neopisivo, nije cool, bolje prestani.

Čovjek ima jače računalo od tebe, lag se stvarno zna pojaviti s vriemena na vrijeme, neovisno o konfi, a voiceoveri su stvarno klasa B. Btw. Sumnjam da bi ti primjetio da ti išta kasni.

Ma jel? Pa ti si sigurno neki "buco debeljuco" koji se razumije u računala i se*e svima ostalima... Ja priznajem da sam n00b u konfiguracijama, ali u igrama i procjeni sam Expert! Prema tome, sorry ako sam nekoga uvrijedio ali ja stojim pri svojem mišljenju!

14 godina
neaktivan

De...

OT:

Prešao sam ju! U biti, meni i nije neka... Mislio sam da će biti više akcije, ali barem sam se nagledao Turske ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, ja sam debeli prištavi geek koji po cjele dane stoji doma jer je potpuno asocijalna osoba, takva je i svaka druga osoba koja zna o nečemu više od tebe, jer, da ti provodiš toliki vremena za kompom koliko ti geekovi, bio bi najbolji haker ikada, jelda?

Vidim da si ti neki mulčić od cca 12 godina, em po izražavanju, em po izljevima emocija ( i "inteligencije" ), i da mi se zbog tebe nikako ne isplati popušiti karton, tako da ću ovu raspravu rado nasaviti preko PMa, ako ništa barem da naučim neke gaming pozete od experta.

da ne bude totalni OT:

Zna li se zašto su maknuli glyphove iz ovog nastavka?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 2:05 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pbaburic kaže...

Monitor je HP L1815 1280 * 1024. Po tvojoj preporuci mislim da ću kupiti ATI 5770 ili 6770 karticu.

Što se priključaka tiče, on ima na sebi VGA i DVI priključak (ipak je to jedan HP).

Prijatelj koji prodaje računala mi je prije par dana naveo ATI 6570 u svojoj ponudi. Da li je takartica praviše slaba ili "može proći"?

sada imam ponude za računalo:

jedna je za HPovo računalo (dvije konfiguracije), HP Pavillon Elite HPE-510ad s i5 i Radeon HD 6570 s 2GB RAMa, druga konfiguracija je HP Pavillon Elite HPE-h8-1060ad i5 s 2x2GB RAMa i Radeon HD 6570 2GB grafičkom karticom

druga konfiguracija je za Dellovo računalo s i5, 4GB RAMa i Radeon HD 6450 s 1GB RAMa

napominjem da je monitor stariji, HP L1815 1280 * 1024, možda ćemo novi kupiti slijedeće godine...

Koju da konfiguraciju kupim?

15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Da, ja sam debeli prištavi geek koji po cjele dane stoji doma jer je potpuno asocijalna osoba, takva je i svaka druga osoba koja zna o nečemu više od tebe, jer, da ti provodiš toliki vremena za kompom koliko ti geekovi, bio bi najbolji haker ikada, jelda?

Vidim da si ti neki mulčić od cca 12 godina, em po izražavanju, em po izljevima emocija ( i "inteligencije" ), i da mi se zbog tebe nikako ne isplati popušiti karton, tako da ću ovu raspravu rado nasaviti preko PMa, ako ništa barem da naučim neke gaming pozete od experta.

da ne bude totalni OT:

Zna li se zašto su maknuli glyphove iz ovog nastavka?

Eto, i ti kao znaš nešto o ACu, ma nenaš ni pola posto rofl, pa maknili su jer je pomoću glyphova subject 16 komunicirao s Eziom/Desmondom na taj način, dok su ovdje ubacili samog subjecta 16 da s njim komunicira na Animus Islandu, a osim toga oni glyphovi su bili totalno nezanimljivi i idiotični

Dinamo živi vječno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice