Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 468.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Assassins Creed 3

Sa tehničke strane je AC:B i meni najbolji, svaka inovacija ili rafinacija gameplaya je bila pun pogodak, saržaja je bilo mnogo, side questovi su bogatiji i bolji nego u prethodnim igrama, ima najveći grad do tada, uveo je originalan i odličan multiplayer, a da to nije išlo na štetu single playera... Ipak, priča i njena prezentacija i istorijski detalji su slabiji nego u prethodnim delovima, a to je mnogo bitna komponenta AC-a.

Moje proizvoljne ocene dosadašnjih igara bi bile:

• AC 95% (minus: repetitivnost, side questovi, atentati se uglavnom pretvaraju u opštu klanicu; plus: sve ostalo)
  • AC2 95% (minus: side questovi, naivni okršaji sa Abstergom na početku i kraju; plus: sve ostalo)
  • AC:B 90% (minus: slabija priča; plus: sve ostalo)
  • AC:R 80% (minus: loše implementirani noviteti, previše "filler" sadržaja, priča; plus: ipak je u pitanju AC)
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 16:46 (Ivan(4)).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 3

Evo mog subjektivnog dojma:

AC - 87%

AC2 - 93%

AC:B - 80%

AC:R - 83%

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Moje ocjene:

AC - 9/10 - Ipak je prvi AC, hit je bio, sve je super :)

ACII - 10/10 - Izvrsna priča, hrpa novih oružja i sistem borbe, sa hrpom gradova i detalja te izvrsnom grafikom za 2009 godinu

AC:B - 9/10 - Slabija priča, unaprijeđena grafika, novi sistem borbe sa dobrim finisherima i comboima

AC:R - 7.5/10 - Vrlo dobra priča, bolja grafika, ali hrpa stvari koje su na silu ubačene, čisto da bi mogli reći da Ubisoft nije ništa radio. Posebno iritantan Tower Defense. Na kraju je nisam niti odigrao do kraja radi TD.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 20:45 (Unix).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

AC-85% previše repetitivno

AC2-100% mrak igra, ogroman skok nakon AC1, mjesto radnje odlično

ACB-95% fora je, jako slično AC2, tehnologija naprednija, ac2 prednjači pričom i samim time što je mnogo toga novoga doneseno

ACR-ne mogu još reći, tek sam počeo igrati, jedino mi je loše kaj su lica previše izmijenjena, a i tower def je sranje

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 20:41 (djdomi).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

AC - 85% the original :D iako se sve ponavlja i nema nacina kako ubiti nekog od onih devetorice u stealthu

AC2 - 95% priča je odlična, puno noviteta i veliki skok sa ac1 i firenca <33

ACB - 100% naigro sam se ove igre i nikad mi nije bilo dosadno, priča mi je super, a novi finisher i comboi su me razveselili te assassin prijatelji isto :D

ACR - 90% odlična priča, finisheri,hookblade, konstantinopol je odličan ali sam se nazivciro kod tower defensea i jos nekih sitnica :D

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Meni nekako nedostaje ta atmosfera iz prvog AC. Nema tog osjecaja straha, tog adrenalina kada te "ganjaju" templari, strazari a ti bjezis od njih, a tek ona chase theme. U ovim novijim AC-ovima jednostavno se okrenes i pokoljes ih za minutu i rijesena stvar. Nekako mi je AC 1 izgledao vise mracniji od ovih ostalih.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
commandos kaže...

Meni nekako nedostaje ta atmosfera iz prvog AC. Nema tog osjecaja straha, tog adrenalina kada te "ganjaju" templari, strazari a ti bjezis od njih, a tek ona chase theme. U ovim novijim AC-ovima jednostavno se okrenes i pokoljes ih za minutu i rijesena stvar. Nekako mi je AC 1 izgledao vise mracniji od ovih ostalih.

kad počne derat chase tema, to je nešto najbolje.

bježiš duže vrijeme dok ne nađeš mjesto za sakriti se.

evo taman u revel. igrao misiju s altairom...

zašto su svima promijenili lica u acr? desmond, ezio, al mualim, altair...?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Za dve sedmice bi trebali dobiti jos informacija o AC3 jer je nesto prikazano na GDC-u i oni koji su to vidjeli su pod embargom jos 2 sedmice :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
commandos kaže...

Tebi je AC strašan?

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
commandos kaže...

Tebi je AC strašan?

Ocigledo mi nisi shvatio, ne mislim bukvalo da je strasna, nego nema adrenalina, jednostavno novoji nastavci nisu mracni kao 1.

17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
commandos kaže...

Tebi je AC strašan?

mislio je na to da se u novijima osjećaš kao da si bog, siguran si, što u ac1 nisi.

17 godina
Assassins Creed 3

Nije poenta u tome da li ugri iz mraka iskaču neke nakaze, nego u atmosferi, uživljenosti, u tome da spašavaš živu glavu i da je važno pobeći. E sad, ako je neko previše cool da bi se uživeo u igru samo zato što ima odlčnu priču, vizuelni dizajn, muziku itd, poštujem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Da, u svakom nastavku osim prvoga potrebe za bježanjem nema, ti si, zasigurno najjača stvar u igri nakon vrlo malo vremena provedenog u njoj ( uvijek se sjetim onih 10 bruteova na onom mostu i minute vremena da ih se riješi, toliko o tome ), i da, jedinica je po tom pitanju stvarno bila bolja ( praktički samo po tom pitanju ), tako da se nadam da će se u tom segmentu trica ugledati na nju, mada sumnjam.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

I nek igra jedamput već postane teška, oni mulci napdaju jedan po jedan i kad naučiš sve poteze ko Steven Seagal si.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nekakav mix Witcher 2 i PoP combata bi mi sjeo ko budali pleska. I da, potpis na ovo s tezinom. Valjda im je jasno da je igra zanimljivija sta je teza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Istina, kad su već igre 18+, onda borba ne mora da bude težinom prilagođena trogodišnjacima. Ili misle da smo previše stari za nešto teže?!  {#}

Doduše, nisam ja za neku ludačku težinu, glavno zadovoljstvo u AC-u mi je otkrivajne priče i uživanje u svetu (na način koji nudi više interakcije nego film), ali promašaj je (pogotovo za ovaj tip igre) što je lakše i brže potući se i poklati 15 protivnika, nego biti lukav i zaobići ih (ili bežati pa se vratiti kad prestane potera). I naravno, tu i tamo da bude neka epic borba. Terminologijom Deus Exa, da ne bude samo "Tell me a story", nego i "Give me a challenge".

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 15:06 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Assassins Creed 3

Moje dojam je

AC-90%-ponavlja se i nakon nekog vereman postane dosadan, ali je u svoje vrijeme bila najbolja igra (meni)

AC2-100%-veliki pomak novo mjesto radnje, novi likovi, i bolje prića

AcB-60%-gotovo sve isto, neke nove mehanike (malo njih)

AcR-90%-novi grad, bolja grafika (malo), nova prića (donekle), 

u AcR-u mi se najviše svidjela Altairova prića

Serijal je odlićan, priće su u svim djelovim zadavoljavajuće ili odlićne.

Mp je isto veoma dobar.

Jedino ne shvaćam što se toliko žalite na td-ove, meni su bili prozlazni,

moglo je i bez njih ali nije baš neka kaastrofa sa njima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
bornasepic kaže...

Moje dojam je

AC-90%-ponavlja se i nakon nekog vereman postane dosadan, ali je u svoje vrijeme bila najbolja igra (meni)

Mp je isto veoma dobar.

ali tvoj hrvatski jezik uopče nije zadovoljavajuć i mislim da češ morati malo vise poraditi na ućenju hrvatskog jezika.

ii kad dolaze nove informacije o ac3??

13 godina
protjeran
MalenoSelo kaže...
bornasepic kaže...

Moje dojam je

Mp je isto veoma dobar.

ali tvoj hrvatski jezik uopče nije zadovoljavajuć i mislim da češ morati malo vise poraditi na ućenju hrvatskog jezika.

Šta fali;)?

Ako je č i ć onda ok, to mi nikada

nije išlo

13 godina
protjeran
bornasepic kaže...

Šta fali;)?

nije išlo

pa mislim da si primjetio da je č i ć kad sam par njih namjerno napisao krivo u svome postu...

13 godina
protjeran
MalenoSelo kaže...
bornasepic kaže...

Šta fali;)?

nije išlo

pa mislim da si primjetio da je č i ć kad sam par njih namjerno napisao krivo u svome postu...

Aj dosta sad da ne trollamo po temi

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

{#} dajte.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jebasu123 kaže...

{#} dajte.

we have a grammar nazi here...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Zaista fantasticna melodija koju je uradio ljubitelj AC serijala, a inspiracija mu je AC3 setting :D

http://soundcloud.com/jdrcomposer/untitled

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Jebasu123 kaže...

{#} dajte.

we have a grammar nazi here...

Ma kakav grammar nazi,dapače nije me ni briga za to.Nervira me što ova tema mi je označena da je pratim i svaki put kad se ponadam da je neka nova informacija došla o igri,vidim gluposti o svemu i svačemu {#}

Evo jedan video da ne bude totalni offtopic,neki od vas su možda već vidjeli.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
17 godina
neaktivan
bornasepic kaže...
MalenoSelo kaže...
bornasepic kaže...

Moje dojam je

Mp je isto veoma dobar.

Šta fali;)?

nije išlo

to te mora ići, nema tu da ne ide.

13 godina
protjeran
djdomi kaže...
bornasepic kaže...
MalenoSelo kaže...
bornasepic kaže...

Moje dojam je

Mp je isto veoma dobar.

Šta fali;)?

nije išlo

to te mora ići, nema tu da ne ide.

ok okani se toga i ne trollaj po temi više;)

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

taman prešao revelacije. sad treba dočekati ac3.

kad završi desmondova priča, kaj bude nakon toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice