Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 533.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2

Malo sam zapeo :

Kad porazgovaram s njim kaj onda trebam ?

Ne znam kaj da napišem !
15 godina
neaktivan

pa pise ti sta trebas

17 godina
neaktivan

Da piše bilo bi dobro .

Znaš ili neznaš ?

Ne znam kaj da napišem !
15 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Da piše bilo bi dobro .

Znaš ili neznaš ?

a ne znam sad koja je misija, ima vise misija koje ti taj lik zadaje, uglavnom moras ubiti nekog

15 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Malo sam zapeo :

Kad porazgovaram s njim kaj onda trebam ?

Da, sjećam se tog dijela... kada ga ono spasiš, pa ti je zahvalan.   Mislim da tada dobiješ onaj assassin contract, pa ako na mapi nije označen cilj u obliku mete ili usličnika, trebao bi obaviti koji contract...

17 godina
neaktivan

Nakon kad ubiješ onoga na F....

Kad ga  svuku i objense   na crkvi .

Onda odem njemu tom liku na slici i da mi onaj page i to je to , dalje nema ništa .

harpy21:

Obavio sam taj dio.

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 21:46 (WItcher).
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

Pozdrav...

Evo ovako.....zanima me je li netko mozda dosao u igri do bazilike DI SAN MARCO u Veneciji?

0 0 hvala 0
17 godina
=XFX=PlayHard kaže...

Pozdrav...

Evo ovako.....zanima me je li netko mozda dosao u igri do bazilike DI SAN MARCO u Veneciji?

Ja sam..Kaj te zanima pitaj na pp...

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

igra je predobra vrijedna tih novaca

na 6 sam sekvenci i jednostavno sam ocaran

toliko raznovrsnosti,zanimljiva prica,istrazivanje 

ubisoft je bas na svemu poradio

a kakvi sve se tek potezi mogu izvesti brutala....

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Po svim ovim komentarima hvale, kupujem igru odmah poslije krizme kad dobim malo para CoolSmijehNamigivaBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo sam da dodam jedan "prst gore" igri ... stigo sam do cca pola igre (posto mi je jedinica bila predobra, odlucio sam bio uzet i dvicu (i jedinicu - "original")) i ispatilo se ... stvarno velik pomak od keca (koji mi je , opet ponavljam odlican) , sve pohvale!

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...
harpy21 kaže...
Robert-Je-Glup kaže...

jel moženetko molim mi poslati pm-om values, stao sam kod onog dana u Veneciji kad je maskenbal i to kod onih natjecanja, i sad ima jedno određeno natjecanje gdje trebam trojicu izubijati i ja izubijam dvojicu ali treći neće nikako da uđe u arenu a ja nemogu nikako do njega, i odatle dalje nemogu nigdje......molim pomoć   (evo slika, warning SPOILER)

To imaš original ili kopiju? Kod mene nije bilo toga, a oružja nemaš? mislio sam da bi ga mogao gađati noževima, he...

lol probao sam noževima ali odbijaju se od njega kado meci od supermena hahaha, no nema veze sredio sam stvar :)

evo otprije još skrinovi, warning SPOILER

To je zakon misija na slikamaNamigiva,isto tako je dobra mislija(SPOILER)kada voziš kočiju sa Da Vincijem.

Ja sam sada na 12 sequencu,protectam onu tvrđavu.

Punk's not dead!!!!
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Bio je problem u  verziji AC 2  sada dela .

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 0:44 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Spam pobrisan. Malo kulture molim.

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378

2 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Napokon sam je i ja zaigrao.

Predobra igra, a Da Vinci je prelud.

I sviđa mi se da sam prebio nekog i izvan animusa Belji se

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Sinoć sam zaigrao i odmah se vidi dorađenost i poboljšanje od originala.

Jako dobro napravljeno.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Kako svi odmah igrate čim se pojavio "Onaj čije se ime ne smije izgovarati".

Bioshock 2
16 godina
emerik kaže...

Kako svi odmah igrate čim se pojavio "Onaj čije se ime ne smije izgovarati".

Lord VoldemortBelji se Pa necemo sigurno gledat u igru i izasli crack neg cemo to i probati,,kao demoCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
15 godina
Assassins Creed 2

Igram trenutno sam misemi tipkovnicom i nemoguca misija.....doslovce....

Trenutno jedini gamepad koji imam blizu sebe je ovaj:

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_38&products_id=4293

No pretpostavljam da se ne trebam ni pokusavat trudit ustekavat ga u komp i igrat sa njime posto je to "igrackica" za ni sam ne znam sta.

Kako sam se "istresao" malo sa lovom, moze preporuka gamepada do max 200 kn no da je obavezno dostupan u Linksu, ADM-u, diskont24.....znaci da ne moramnista narucivat ili bilo sta slicno.

Zahvaljujem!

P.S.

Igra je brutala....

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

1 0 hvala 0
15 godina

TNX no nemaju ga na "lageru"......pa ga ocito moram naruciti i cekat.

Mislio sma da necu stedjeti da gamepadu no kako mi nece trebati za niti jednu drugu igru posto mi je drazi mis i tipkovnica, ipak sam se odlucio na neke jeftinije varijante.

Ovaj mi je ok....samo moram cekati da dode u Zg.

P.S.

E a sto je ruzan...hehehe...no nije vazno, glavno da radi kako treba tj. da radi kako treba na navedenoj igri.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
A čuj, posljie Xbox 360 kontrolera ovaj ti je najbolji izbor.

Zbog xinputa, zbog kvalitete i tak.

Ima ga sigurno u drugim dućanima, samo pogledaj.
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

hhmm meni izgleda odlično, a zaista nije ni skup , no piše da podržava OS Vistu i XP, e sad da li itko zna da li podržava i Win 7?  usput znaš li dali možda isporučuju u Slavonski Brod naprimjer?

17 godina
Assassins Creed 2

Ako imate problema sa dostupnošću gamepada, možda da razmislite o nekom mišu sa više dugmića? Nisam imao prilike da zaigram AC2, ali prvi deo jesam i A4 Techov X6-80D me je odlično poslužio, a dodatni tasteri su mi vrlo dobro došli i u nekim drugim igrama (osim kada je baš potreban analogni stick, meni su ovakav miš i tastatura superiorni u odnosu na gamepad). Pri tom je i prilično precizan (u pitanju je laserski model). To je malo stariji miš, ali ne verujem da su nove A4Techove serije postale lošije, a posle oko godinu dana svakodnevnog korišćenja mogu da posvedočim da je kvalitet izrade, uprkos malo jeftinijoj plastici, sasvim zadovoljavajući jer radi podjednako dobro kao prvog dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...

hhmm meni izgleda odlično, a zaista nije ni skup , no piše da podržava OS Vistu i XP, e sad da li itko zna da li podržava i Win 7?  usput znaš li dali možda isporučuju u Slavonski Brod naprimjer?

Radi i na Win7. I koliko znam Links isporučuje svugdje.

16 godina
neaktivan
Robert-Je-Glup kaže...
Danny_HR kaže...

Podržavao je jučer dok sam igrao Ass Creed 2 :) Malo čudno izgleda raspored gumbića, ali je super što Xbox "ripoff" tako da ga Windowsi/igre  prepoznaju bez problema (koristim ga na Win 7 za AC2, Bataman: AA a buraz za Pes-ove.)

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ja imam logitechov mis i tipkovnicu,nikakva dodatna oprema iste stvari na kojima sam presao AC1 vise od 7 puta i ac2 cu isto tako =)

Im But the blade in the Crowd
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 14:59 (Ner0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Meni je lakše igrat s mišem i tipkalom, valjda nekakva navika...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ner0 kaže...

ja imam logitechov mis i tipkovnicu,nikakva dodatna oprema iste stvari na kojima sam presao AC1 vise od 7 puta i ac2 cu isto tako =)

A gle, imam i ja Logitech G15 rev2 i Logitech G5 rev2 pa opet je sigurno lakse ovu igru odigrati sa gamepadom....makar nisam ljubitelj istih, ali sam realan.....za takve igre je jednostavno gamepad.

Koliko god odgadao kupovinu, evo sada nakon cca 1 h vremena igranja AC2 odlucio sam da je necu vise igrat dok ne odem to Tresnjevke u Links po gamepad.

16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Imam i ja problem sa misijom u Veneciji...Naime, kaže mi na mapi da dođem na misiju, ja stanem u onaj krug i ništa se ne dogodi...Ako tko zna rješenje bio bih mu zahvalan...

i meni se to događa, pojma nemam što napravit pa ako netko zna.....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice