Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 525.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
luckyluke kaže...
decko1987 kaže...
ja nisam govorio o cracku nego o emulatoru...

Emulatori su vezani za crackiranje igre tako da je ovdje zabranjeno o tome govoriti.

Ili uz igranje original igre tamo gdje nemaš internetsku veze (u samu legalnost emulatora neću ulaziti).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
odjavljen
luckyluke kaže...

Emulatori su vezani za crackiranje igre tako da je ovdje zabranjeno o tome govoriti.

Nije istina. Emulator može poslužiti u sasvim legalne svrhe.

Paolo2612 kaže...

Ili uz igranje original igre tamo gdje nemaš internetsku veze (u samu legalnost emulatora neću ulaziti).

Emulator je legalan dokle kod posjeduješ orginalni uređaj/softver koji emuliraš. Emulator bi mogli svrstati pod onu "1 kopija za backup". Imaš PS2, ne želiš ga čipirati radi gubitka garancije i pravnih posljedica toga (mada je konzola tvoja i ti bi je smio modificirati sa svoju osobnu uporabu). Imaš emulator na PCju, igraj kopiju na njemu i usput sačuvaj laser u konzoli od oštećenja.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
decko1987 kaže...
ja nisam govorio o cracku nego o emulatoru...

pa znam to je bila šala....i definicija emulatora nije crackiranje igre ali ima veze...i @ F1-ivo oni zasluzuju znati pliz nemoj crveni ali igra radi savršeno do ovdje gdje sam ja stigao dalje nisam provjeravao

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 0:19 (decko1987).
15 godina
Assassins Creed 2

I eto došao je i taj dan za sve vas nevjerne Tome Smijeh

Igrajte i uživajte u igri.Ja neću neda mi se skidat igru

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

I eto došao je i taj dan za sve vas nevjerne Tome Smijeh

Igrajte i uživajte u igri.Ja neću neda mi se skidat igru

jeli ovo slika s tvoje osobne na tvom avataru? lol :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 2:12 (Robert-Je-Glup).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Jej - konačno sam zahalao! Odlična je igra, definitivno je napredovala u odnosu na jedinicu, a da ne spominjem kako dobro izgleda u 3D-u -> brutala! Smijeh

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 8:21 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
stigao sam do treceg poglavlja bez jedne greške radi
Moj PC  
4 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

jedva cekam da zaigram...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako si to napravio u 3D? Sad gledam sa naočalama iz BUG-a, fora fora...

EDIT: Skužio :D

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 10:11 (calypso).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

I jel radi nest se je pojavilo kod slovenaca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Posljednja opomena!

I najmanje spominjanje crackiranog, emuliranog ili bilo kakvog nelegalnog igranja biti će sankcionirano!

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

3 12 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

crack...emulator

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
moderator
spartak17 kaže...

crack...ematoulr.

ROFLMAO.Pa što ti je to trebalo sad....

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 12:28 (pirat).
16 godina
odjavljen
spartak17 kaže...

e bas moras zayebavat! a lijepo vam je covjek rekao... 

i solve my problems with the gun
15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

kojem timu možemo zahvaliti na igrivoj verziji igre ?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mindstorm kaže...

kojem timu možemo zahvaliti na igrivoj verziji igre ?

Nije niti jedan tim, riječ je o samo jednom čovjeku (nick - Dormine).

I dajte više dost o tome, pa pobrat ćemo kartona za idućih 6 godina! Koga zanima jel ratpi radi, nek pogleda na w****-**.org (da smanjimo količinu spama ovdje).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 14:02 (Sum_of_all_fears).
16 godina
Assassins Creed 2

Kaj mi znaci to kaj su sad napravili??? Nista ama bas nista.To je kao da pozovete krovopokrivaca i on vam pola krova napravi a ostatak kad mu se sprdne,pa ak vec rade nesto nek naprave kak treba a ne pol posla..Pocnes igrat i uzivis se i taman 12 misija i kapak,nema dalje,govno ne radi..Hebem ti to,cekam ono pravo ak ga docekam a ak ne onda imam YT i gledam misije i gotova stvar.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

hmm jel itko ima problema sa zvukom... kod mene zvuka opće nema? imali tko riješenje?

Steam: CRO Hellboy

0 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Kak vam već nije neugodno nakon svih opomena? Jel stvarno moraju moderatori krenut banat ljude na koji tjedan? Meni se čini da su bili i prestrpljivi do sada i još uvijek ima nekih koji iskorištavaju dobru volju usprkos svim molbama i upozorenjima.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Kaj mi znaci to kaj su sad napravili??? Nista ama bas nista.To je kao da pozovete krovopokrivaca i on vam pola krova napravi a ostatak kad mu se sprdne,pa ak vec rade nesto nek naprave kak treba a ne pol posla..Pocnes igrat i uzivis se i taman 12 misija i kapak,nema dalje,govno ne radi..Hebem ti to,cekam ono pravo ak ga docekam a ak ne onda imam YT i gledam misije i gotova stvar.

Budi sretan da ti je netko odlučio napraviti i pola krova BESPLATNO, a ti se još nađeš prigovarati kako ti nije napravio cijeli? Lijepo plati krov pa onda prigovararaj što ti je loše napravljen i nije vrijedan tvojih novaca, a dotad budi sretan što je uopće netko odlučio nešto podijeliti s tobom i gubiti svoje vrijeme da bi ti to imao.

Čini se da su sad Američki vojnici u Iraku najsretniji - oni su bili najveći protivnici ove zaštite. Inače njima brzina od 192k dođe 150$ na mjesec...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 16:35 (Paolo2612).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
el moze pomoc. ja dodem do tamo gdje se treba micati noge kad si beba i nece mi dalje.
igru i ostalo sam skino preko torrenta

0 2 hvala 0
16 godina
Paolo2612 kaže...
Fake_Alert kaže...

Budi sretan da ti je netko odlučio napraviti i pola krova BESPLATNO, a ti se još nađeš prigovarati kako ti nije napravio cijeli? Lijepo plati krov pa onda prigovararaj što ti je loše napravljen i nije vrijedan tvojih novaca, a dotad budi sretan što je uopće netko odlučio nešto podijeliti s tobom i gubiti svoje vrijeme da bi ti to imao.

Čini se da su sad Američki vojnici u Iraku najsretniji - oni su bili najveći protivnici ove zaštite. Inače njima brzina od 192k dođe 150$ na mjesec...

Nerade oni crackove nama nego radi svoje reputacije i ostalo..kao sto je skank666 rekao da je negdje naisao na izjavu neke cracker grupe. ako mislite da ovo radimo za vas (pirate) F*CK YOU, radimo za scenu i prestiz. mi ne uploadamo torrente F*CK YOU, ako zelite igrati kupite F*CKING igre. netko se potrudio napravit tu igru itd....

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Pošto opomene ne djeluju a vidim da nitko nema original slijedi lock teme do daljnjeg!

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378

6 9 hvala 4
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Tema vam je opet otvorena!

Ovim putem još jednom naglašavam da je pričanje o piratstvu, traženje pomoći/pomaganje za piratizirani softver strogo zabranjeno na ovom forumu.

Prekršitelji će biti kartonirani i udaljeni sa foruma, ovoga puta puno lakše i sa manjom stopom tolerancije jer su se pismene opomene do sada pokazale neučinkovitima.

Pišite, dijelite razmišljanja i raspravljajte o igri, ali držite se pravila foruma.

5 0 hvala 0
16 godina
Assassins Creed 2

Evo kad je tema otvorena da iskoristim priliku,malo slika iz igre.Osmijeh

Keep this topic alive!
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Kakvi su dojmovi igre?

Još se nećkam bi li uzeo ili ne.

Prvi dio bio mi je dobar, ali nekako previše repetitivan, pa nebi htio da mi se ista stvar ponovi.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

i ja cu je zaigrat danas zaigrat najvjerojatnije pa napisem dojmove

jos me uvijek zanima dali je zasluzila GOTY 2009 za best action adventure game na VGA(Video Games Awards)

Batman AA je bio predobar....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
Kakvi su dojmovi igre?

Još se nećkam bi li uzeo ili ne.

Prvi dio bio mi je dobar, ali nekako previše repetitivan, pa nebi htio da mi se ista stvar ponovi.

Meni je nastavak puno bolji i kvalitetniji,borba je puno bolje odrađena,sviđaju mi se lijepi pokreti kamere u borbi i fluidnost iste.

Što se tiče repetativnosti,dobivaš misije pa rješavaš kao npr.u GTA IV,ali misije bar nisu dosadne.

Ovo je prva igra u posljednjih 5 godina u kojoj zbilja uživam.

Mislio sam je i ja kupiti ali eto kad mi se bespatno ponudila ja sam pristao.Osmijeh

Ako želiš kupiti,kupi,nećeš požaliti jer je zbilja fenomenalna.

Keep this topic alive!
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ja cu ovu igru kupit. Prema videima igra je super.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice