Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 525.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Assassins Creed 2
harpy21 kaže...

Sumnjam... Ali sigurno će biti trojka i jedva čekam, samo zato jer me zanima koje će vrijeme radnje idući put uzeti. Bilo bi bezveze da bude sadašnjost bez obzira na radnju koja se događa u sadašnjosti.

Eh, još nisam došao do vatrenog oružja, jedva čekam iskušati to otkad sam ga vidio u animiranom traileru.

Za trojku sam ćuo da dolazi početkom 2012

15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
harpy21 kaže...

Sumnjam... Ali sigurno će biti trojka i jedva čekam, samo zato jer me zanima koje će vrijeme radnje idući put uzeti. Bilo bi bezveze da bude sadašnjost bez obzira na radnju koja se događa u sadašnjosti.

Eh, još nisam došao do vatrenog oružja, jedva čekam iskušati to otkad sam ga vidio u animiranom traileru.

igra je zamisljena kao trilogija =3 dijela i u trojci igramo opet ezija

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Daniman123 kaže...
harpy21 kaže...

Zar opet Ezi? U čemu će već onda biti gušt? Mislio sam da će u svakom nastavku (odnosno, trilogiji) biti poseban lik...

15 godina
protjeran
harpy21 kaže...
hari85 kaže...
Daniman123 kaže...
harpy21 kaže...

Zar opet Ezi? U čemu će već onda biti gušt? Mislio sam da će u svakom nastavku (odnosno, trilogiji) biti poseban lik...

Kao prvo nema sumnje kako AC3 neće izaći jer je zamišljen kao trilogija! A odvijati će se u doba 2. Svijetskoga  rata i dolazi jedna velika probjena a to je da će te kontrolirati žensku protagonisticu! Tako sam ćuo po nekim vjestima P.S budem stavio link jel nikak sad nemogu naći

15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
harpy21 kaže...
hari85 kaže...
Daniman123 kaže...
harpy21 kaže...

Kao prvo nema sumnje kako AC3 neće izaći jer je zamišljen kao trilogija! A odvijati će se u doba 2. Svijetskoga  rata i dolazi jedna velika probjena a to je da će te kontrolirati žensku protagonisticu! Tako sam ćuo po nekim vjestima P.S budem stavio link jel nikak sad nemogu naći

Evo link: http://www.hcl.hr/vijesti-assassins-creed-3-u-ww2-atmosferi-3497-27.html

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Daniman123 kaže...

Lol koja glupost, ako igra bude u modernijem dobu s puskama to ce biti samo jos jedan 3rd person shooter, jos jedno smece na trzistu. Assassins Creed mi i je zabavan zbog ubijanja hladnim oruzjem, ima toliko boljih doba za obradjivnje, Feudalni Japan, Grcka, Rim, srednji vjek a oni odaberu jos jedan WW2 crap, mada mi to smrdi na glasine.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ma ako bude u WW2 onda ce bit cista kopija The saboteur-u.

nevirujem da ce ic tako daleko...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...
Daniman123 kaže...

Lol koja glupost, ako igra bude u modernijem dobu s puskama to ce biti samo jos jedan 3rd person shooter, jos jedno smece na trzistu. Assassins Creed mi i je zabavan zbog ubijanja hladnim oruzjem, ima toliko boljih doba za obradjivnje, Feudalni Japan, Grcka, Rim, srednji vjek a oni odaberu jos jedan WW2 crap, mada mi to smrdi na glasine.

Tssss, Grcka bi bila predobar setting za AC, i Rim isto ali kad vec imamo Firencu, sumnjam da ce biti Rim.

Trebali bi napraviti AC u Hrvatskoj gdje mi imamo kontrolu nad mladim partizanom koji ubija iz sume.

Bori se za antifasizam. xD

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ahh ww2 u ac fransizi ce je losa ideja

ja bih ga najrađe vidio u 18. i 19. stoljecu to je neistrazena povijest kod igara

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Psiho246 kaže...

Tssss, Grcka bi bila predobar setting za AC, i Rim isto ali kad vec imamo Firencu, sumnjam da ce biti Rim.

A Rim je malo sirok pojam Smijeh Od Europe do Afrike mogu da biraju gradove, a i da uzmu sam Rim totalno ce se razlikovati od Firence i tog settinga, a bilo bi pre pregenijalno, pa tad su bile speletke, izdaje, ubistva, zavjere mislim da je to najbolje vrijeme za AC.

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Feudalni Japan bi bila odlična tematika, ali nema šanse za to, s obzirom da nema veze s kršćanstvom i templarima. A ovo za WW2 i ženskom protagonicom, samo priče, he...

Konačno dobio vatreno oružje, odlična stvar. A tek letjelica od Da Vincija, sjajna stvar makar nisam došao u priliku da udarim kojega vojnika na krovu. I još osvojio Altairov oklop, odlično izgleda. Jedini je problem sada perje i glyphovi, da su bar označeni na kartama...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 12:48 (harpy21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
harpy21 kaže...
hari85 kaže...
Daniman123 kaže...
harpy21 kaže...

tako su govrili i za drugi dio 2 mjeseca prije izlaska za konzole...govorili su japan,francuska...a sad ovo dvije godine prije i skroz nelogično world war 2 tad bi igra skroz izgubila priču jer tad nije bilo ni templara ni assassina, a ovo sa ženom mi je bezveze...

17 godina
decko1987 kaže...

tako su govrili i za drugi dio 2 mjeseca prije izlaska za konzole...govorili su japan,francuska...a sad ovo dvije godine prije i skroz nelogično world war 2 tad bi igra skroz izgubila priču jer tad nije bilo ni templara ni assassina, a ovo sa ženom mi je bezveze...

S obzirom da i danas imas "pretpostavke" kako Templari zive i rade pod imenom Masoni, i milion drugih nije problem opravdat ih u vrijeme 2. svijetskog rata., takodje Hitler je bio zainteresiran za okultno i osnovao istrazivacki tim vezan za to podrucju (trazenje Jetija po Tibetu) tako da se i to lako moze uvuci u pricu (trazenje orbova s kraja prvog djela, vjecna moc, masovno oruzje)

Danasnji "spijuni" su ti manje vise moderna verzija assassina, rade jako slicne poslove samo s profinjenijm metodama, npr ubistvo Iranskog znanstvenika vezanog za nuklearnu energiju, trenutno aktuelni skandal Mosada i ubistvo u Emiratima, ako se mozes prijsjetit famozno trovanje i ubistvo prebjeglog Ruskog agenta u Britanij itd, tako da imas i Assassine.

Zenski lik bi isto bio najmnje problem jer realno kroz povjest imas i vise nego dovoljno zenskih spijuna, ubijica itd. Igra nije o drvosjeci, radniku u kamenolomu i ruradu pa "nije zenski posao" naprotiv zenski sarm FTW?!?

Sjecam se dokumentarca koji je bas obradjivao WW2 temu i atentate, u Belgij (cini mi se) zena je postavila bombu pod krevet Nazi generala i digla ga u zrak, ako ti se da google up naci ces jos 1000 primjera efikasnih zena assassina.

Znaci nije problem opravdati i stvoriti jako kvalitetnu pricu u vrijeme WW2, naprotiv. Problem je sto bi u takvo moderno doba gdje se koristi vatreno oruzje nestala ona genijalna i prebrutalna borba macem/nozem/sjekirom, izgobila bi se potreba za pentranjem i skakanjem preko zgrada i to bi bio samo jos jedan u nizu Spllinter Cell/Saboteur/Valvet Assassina.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 14:14 (D3ViL).
15 godina
neaktivan

@D3ViL tvoj opis me užasno podsjeća na Velvet Assassin :)

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
decko1987 kaže...

S obzirom da i danas imas "pretpostavke" kako Templari zive i rade pod imenom Masoni, i milion drugih nije problem opravdat ih u vrijeme 2. svijetskog rata., takodje Hitler je bio zainteresiran za okultno i osnovao istrazivacki tim vezan za to podrucju (trazenje Jetija po Tibetu) tako da se i to lako moze uvuci u pricu (trazenje orbova s kraja prvog djela, vjecna moc, masovno oruzje)

Danasnji "spijuni" su ti manje vise moderna verzija assassina, rade jako slicne poslove samo s profinjenijm metodama, npr ubistvo Iranskog znanstvenika vezanog za nuklearnu energiju, trenutno aktuelni skandal Mosada i ubistvo u Emiratima, ako se mozes prijsjetit famozno trovanje i ubistvo prebjeglog Ruskog agenta u Britanij itd, tako da imas i Assassine.

Zenski lik bi isto bio najmnje problem jer realno kroz povjest imas i vise nego dovoljno zenskih spijuna, ubijica itd. Igra nije o drvosjeci, radniku u kamenolomu i ruradu pa "nije zenski posao" naprotiv zenski sarm FTW?!?

Sjecam se dokumentarca koji je bas obradjivao WW2 temu i atentate, u Belgij (cini mi se) zena je postavila bombu pod krevet Nazi generala i digla ga u zrak, ako ti se da google up naci ces jos 1000 primjera efikasnih zena assassina.

Znaci nije problem opravdati i stvoriti jako kvalitetnu pricu u vrijeme WW2, naprotiv. Problem je sto bi u takvo moderno doba gdje se koristi vatreno oruzje nestala ona genijalna i prebrutalna borba macem/nozem/sjekirom, izgobila bi se potreba za pentranjem i skakanjem preko zgrada i to bi bio samo jos jedan u nizu Spllinter Cell/Saboteur/Valvet Assassina.

svaka čast na ovim informacijama...(di ti to sve vadiš)

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Bilo bi zanimljivo upravljati sa ženskim likom. I da se tu ubaci zavođenje protivnika (te zatim ubijanje u postelji ;)) i slične stvari.

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
RazerDinoMan kaže...

Bilo bi zanimljivo upravljati sa ženskim likom. I da se tu ubaci zavođenje protivnika (te zatim ubijanje u postelji ;)) i slične stvari.

Pa meni ne bi bilo zabavno zavoditi muškarce u igrama. a ni u stvarnom svijetu...

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Pogledajte video i komentare.

Ovo je za sve one koje zanima AC2 i znate-već-što u vezi s tim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 15:39 (djdragon95).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdragon95 kaže...

Pogledajte video i komentare.

Ovo je za sve one koje zanima AC2 i znate-već-što u vezi s tim.

dragi boze to je FAKE

lik radi lazne accountove pa komentira kao da radi

nakon mnogih upozorenja modova vi jos dalje pricate o kreku

popit cete kartone bezveze

i da kazem kad ce doci krek znat ce se

15 godina
neaktivan
4Bastard kaže...

He, istina. A i tako je Velvet Assassin rađen po istinitom liku. Sada, baš kako je naveo, ima dobru ideju i tematiku, samo što je uvijek bio naglasak na akciji i ubijanjima. A ako bi se u WW2 izbjeglo ubijanje i spalo na trovanje, ubijanje likova u stealth modu, podmećivanje bombi i slično, onda bi se izgubio taj akcijski dio ograničavajući borbe s vojnicima koji bi ga ubili već prvim udarcem...

17 godina
4Bastard kaže...

Nisam igrao Velvet, znam o cemu se radi u igru, ali sam vidio prijatelja kako igra. Preskocio sam ju cisto zato sto igru smatram totalnom PRELOSOM kopijom Splinnter Cell-a s okrljastenim i umanjenim mogucnostima.

decko1987 kaže...

svaka čast na ovim informacijama...(di ti to sve vadiš)

O zenama assassinima, Hitleru i okultnom preko nekih dokumentaraca, Masoni/Templari malo Da Vincijev Kod (fikcija) malo dokumentarci o teorijama zavjere (famozna piramida s okom na USD novcanici) a podatci o atentatima su cisto iz dnevnih novima/vijesti na TV-u. . .

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
decko1987 kaže...

moglo bi bit nnesto poput nemilosrdnih gadova...umjesto hidden bladea ona slična sprava sto kad prisloniš na nekoga pukne metak ili sta  več

15 godina
protjeran
Assassins Creed 2

ma kupujem sutra igru...

cracka nema a neče ni biti, barem ne još dosta vremena, a i taj prvi koji bude bit če bugovit i trebati če patch za ovaj save, za ono, ... tako da neče još dugo biti igrive igre na torrentima

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Za promjenu raspravljajte o originalnoj igri i ne spamajte crackovima i ostalim sranjem!

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378

8 1 hvala 0
17 godina
rossoneros kaže...
F1-IVO kaže...

Za promjenu raspravljajte o originalnoj igri i ne spamajte crackovima i ostalim sranjem!

CRACKOVI su zakon!Nema boljega od CRACKOVA!Ak izbrišeš ovaj post buš dokazal kak si jadan!IGRAŠ SE BOGA!!!

Mislim da će ti ivo kliknuti "hvala gumb" jer nisi mu mogao dati bolji alibi da te stera na hlađenjeCool

Inače vidio sam na jednom forumu da je neko pričo o cr*cku, ali između ostalog reko je nešto zanimljivo i za AC3, navodno da postoji mogućnost da bude u Americi, zapravo među prvim kolonijalistima!

Inače mislim da je to sjajna ideja, ali nažalost, dečka su banali pa nemogu citirati njegovu izjavu...Šutim

www.skripte.co.cc stranica za skripte
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

hmm ;)

http://www.crotrailers.co.cc CRO TRAILER-Traileri i gameplay snimke video igara

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ja dns narucio, narucio sam je cisto jer je 16 funti. Sve skupa me doslo 20 funti, a gledo sam cijene u mileniuma Link, 450 kuna Iznenađen, a onda mi je puka film, uzea u stare kreditnu , rega se na game.co.uk ravno u basket i etoga.. Ja miran, a vi cekajte

Spirit...
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neutral kaže...

Ja dns narucio, narucio sam je cisto jer je 16 funti. Sve skupa me doslo 20 funti, a gledo sam cijene u mileniuma Link, 450 kuna Iznenađen, a onda mi je puka film, uzea u stare kreditnu , rega se na game.co.uk ravno u basket i etoga.. Ja miran, a vi cekajte

Je, kada je to ps3 verzija. Kod nas su duplo skuplje, tako da se isplati kupovati u određenim dućanima gdje je bar 250 kn ili naručiti preko ebaya platinum verzije.

16 godina
Neutral kaže...

Imam ja strpljenja za c*ack,meni se nigdje ne zuri a pogotovo to da game predem.Jos sad kad ce praznici pa ak kreker izade onda jaja izvalim,litru kole i kokice si napravim i igram do kad ocu tak da mi se hebe.Cool a te pare kaj si potrosio sam si mogo rame kupit a ne Sp game i podrzat DRM shit.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 22:28 (Fake_Alert).
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Imam ja strpljenja za c*ack,meni se nigdje ne zuri a pogotovo to da game predem.Jos sad kad ce praznici pa ak kreker izade onda jaja izvalim,litru kole i kokice si napravim i igram do kad ocu tak da mi se hebe.Cool a te pare kaj si potrosio sam si mogo rame kupit a ne Sp game i podrzat DRM shit.

Znaš zanimljivo je da i sam duboko u sebi znaš da nebi kupio igru ni da u potpunosti nema DRM. Već bi rekao, gle fina besplatna igra.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice