jedva cekam sutra.......hihihihi..........:))))
Mislim da svi koji nisu i jesu igrali jedinicu jedva čekaju sutra
a sta cekamo.....:???????????.....:D
jedva cekam sutra.......hihihihi..........:))))
Mislim da svi koji nisu i jesu igrali jedinicu jedva čekaju sutra
a sta cekamo.....:???????????.....:D
Mogu nešto pitati mr. moderatora? Zašto moje postove obrišeš, a ostaviš ove koji otvoreno pitaju kako da igraju piratsku igru? Evo, samo informativno me zanima...
pa kako nekuzis moras i ti bit direktan i ne srat po piratima oni to vole vruce....=P salim se,al znam kako ti je moih par se likvidiralo radi iste gluposti al sta ces nevole nas a ja cu po svom
igraca je izasla, a pisalo da ce 9.3.
Dame i gospodo došao je i taj slavni dan
Napokon je izašla. Assassin's Creed 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Usput, američka verzija izlazi 9.3.
LOL
3 ista posta zaredom, svi govore igra izisla!
Jel stvarno izisla? kada? kako nisam cuo nigdje! (sarkazam)
P.S. oprostite morao sam.
P.S.S. Neka se javi tko kupi orginal da znamo sta je i o cemu je rijec i kakva je igra.
znači ti si je igro...kakvi bugovi
jesi li ti igro rusku verziju..
netko tko je prosao igru...pitanje...jel istina da moras prebit sestrinog decka zbog preljuba
je istina je...vidio sam ja walktrought na youtube-u...
Zašto se patite s tim walktrough glupostima i time si spoilate igru. Pa jednostavno se strpite,
i počekate znate već što... Ili, još bolje, kupite igru. Sa ovom ruskom verzijom nemože se igrati
jer se nakon svakog određenog dijela pojavi white screen. Ali, može se slobodno šetati gradovima
i baciti pogled na igru i prosuditi kakva je. S time si ništa ne spoilate (sebi, ili još gore, drugima)
a vidjeli ste igru i znate kakva je.Strpljenja...
ja skinuo s neta i dok uđem u Animus cijeli ekran mi je bijeli...........na torrentu piše kako to ispraviti,ja to napravim al mi i dalje ekran bijeli dok uđem u animus,skinut ću drugog pa ću vidjet
evo čitam na forumu da je prilikom izlaska igre izašao je i update koji rješava neke stvari:
* Game can now be continued from the exact same point when connection is restored
* Added support for ATI Eyefinity technology
* Fixed minor performance issues related to some multi-core processors
* Now reset graphics options if a new video card or monitor is detected
* Fixed some minor issues in Uplay Browser
Evo moram pohvaliti interesantne puzzleove u igri. Kad naiđeš na neki "crtež" (glyph) otvara se zanimljivi zadatak
koji sadrži važne događaje ili ljude iz povijesti, neću ništa više govoriti da ne spoilam nekome a to ste vrlo
vjerojatno već i znali. Samo hoću reći da to igri daje jednu dodatnu draž, isto ko i (po meni) odličan soundtrack
koji stvara baš renesansni ugođaj.
sta ovo postoji games for windows AC2
neki dan izašla igra za pc
za konzole je "out" odavno
igra je stvarno zeznuta tek sam na 50%
igra je stvarno zeznuta tek sam na 50%
fejspalm!!!!!
Brutala :D
joj pa kak si tak veliku sliku stavil nisi mogo manju?
EDIT: a jesi uredil i stavil vecu ok sala propala :(
Da, sjekira je extra oruzje jer ti mozes blockati maceve ali oni nemogu tebe.
Da, to je istina. Ali često sjekira zna zaglaviti kad nekoga ubijem. Onda je snažni Ezio nemože izvaditi pa se dalje moram braniti s drugim oružjima.
zna li itko di ima downloadat assassins creed 2 na engleskom
evo imam jedan problem: prvi put instaliro igru i zbog nekih razloga(manjka prostora) idem deinstalat i to uspješno napravio i kad idem ponovno instalat stalno mi ide deinstalat i tako svaki put... poludio sam neznam kaj da napravim ima tko kakav prijedlog, nekakav drugačiji način instaliranja ili nešto? pliz ljudi