Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 532.367
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Assassins Creed 2
thuglife kaže...
frenky17 kaže...

Danas sam je i ja presao, igra je stvarno predobra.

Za svakoga ima po nesto, neko voli historiju, drugi opet vise malo turisticki pogledat gradove, treci akciju, a najveci fanovi sve to u jednom Smijeh

Inace danas mi se prvi put desilo da mi neko izbije mac iz ruku i to onaj Altairov, pa posto je borba bila kraj vode , mac je otisao u vodu i nisam ga vise mogao kupiti, jel se to jos nekom desilo ?? Neodlučan

Nema štete, samo ga skupi u vili, u onoj sobi sa izloženim oružjem.

A potrazio sam prvo tamo, međutim njegovo mjesto je prazno, nema ga Mršti se

@decko1987 ma bilo i proslo, poslije toga sam presao igru sa onim slabijim macom Smijeh

PS: prvo sto sam ugrabio nakon izbijanja maca iz ruku je bila nekakva metla, udara ko carobna jbt Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 23:48 (frenky17).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
ja sam sad na 8 seekvenci....i neznam dal da cekam altairov il da kupim schiavonu...sad imam najslabiji
nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

http://www.facebook.com/group.php?gid=142502432432188&ref=mf evo nasel sam temu na fejsu....znam da nece napravit film....al mozda se procuje pa se nekome svidi od rezisera hahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

zanima me koliko je blizu kraja igrice ona misija kada se farmer sece i treba ga ubiti bez da te itko skuzi jer to ne mogu proci

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

zanima me koliko je blizu kraja igrice ona misija kada se farmer sece i treba ga ubiti bez da te itko skuzi jer to ne mogu proci

Jel to jedan od devet generala? Sakrivaj se u kolima sa sijenom i skidaj jednog po jednog čuvara.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

sad nisam siguran...jell imas dlc...to je mislim 11.sekvenca...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dmanz kaže...

Koristi gun :)

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

opett ne kuzim di da kupim altairov mač...i da moze s letiti ponovo u forliu bijeli znak ko za tombove samo bijeli

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

opett ne kuzim di da kupim altairov mač...i da moze s letiti ponovo u forliu bijeli znak ko za tombove samo bijeli

Kupi ga kod kovača poslije 8. sekvence.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
neaktivan
Looka kaže...
decko1987 kaže...

ma nema a vec sam 11. sekvenca...prvi put kad sam prelazio kupio sam ga negdje....a sad nema nigdje...

16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
Looka kaže...
decko1987 kaže...

ma nema a vec sam 11. sekvenca...prvi put kad sam prelazio kupio sam ga negdje....a sad nema nigdje...

U selu di je villa mora bit kod kovača...

15 godina
neaktivan
Looka kaže...
decko1987 kaže...
Looka kaže...
decko1987 kaže...

U selu di je villa mora bit kod kovača...

moue bit tamo sam gledo nije bilo mozda sad ima...hvala...pogledat cu

16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
moue bit tamo sam gledo nije bilo mozda sad ima...hvala...pogledat cu

Mora bit tamo....

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

trebam pomoc u vezi assassins creed 2.. ako je tko  voljan pomoci nek se javi u pm...hitno je!!!Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 18:35 (boka21).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo jedna zanimljivost što se meni dogodilo danas hehehe

znam da je neki glitch al svejedno je zanimljivo

radi se o jedno od assassins misija u Forliu

treba nekog tipa ubiti i to je to

bez problema ga nađem na nekom krovu i sad krenem da ću ga ubiti ... kad ono počne se dešavati nešto čudno ... čim sam mu prišao nije više jedan lik nego ih je jedno 5-6 komada

reko ajd dobro sto posto ima neka fora pa se treba ubiti pravog... i tako ja počnem ubijati kad ono njih sve više i više i više ...

podsjetilo me na onu scenu iz Matrixa kad se Mr. Smith duplicira

najbolje da sami vidite hehehe zabavno ali dosadi nakon 10 min a i fps mi je pao na minimalac ( izgleda da je grafičkog iproc bilo dosta moje zajebancije hehehehe Belji se

Moj PC  
10 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

hahahha...ovo jos nisam  vidio...mozda on ima apple of eden...oppa imas 509 000 f...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 19:39 (decko1987).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma bilo bi i više al mi se neda ići u vilu po pare kad se napuni škrinja a i ne trebaju mi više pošto sam sve što se može kupio

u početku sam sve svoje pare davao na obnovu grada i vrlo brzo se islpatilo... para ko u priči hehehe

idem sad ponovno startat igru i vidit hoće li se opet ponoviti

17 godina
Kikone kaže...

hahaha, mocno mocno

Igra je zakon, ja povremeno zaigram kad uhvatim vremena i kad mi se igra, a te tvoje slike me bacaju na Prototype :DD tamo je veliki masakr.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
15 godina
neaktivan

Hvala!

Ali imam jednog kod one kućice za skrivanje i neće da uđe u onaj krug za završetak misije,stoji i nemrda.

16 godina
neaktivan
štelio kaže...

Hvala!

Ali imam jednog kod one kućice za skrivanje i neće da uđe u onaj krug za završetak misije,stoji i nemrda.

Probaj se zabit u njega, nekako ga pomaknut, bacit dimnu bombu il neš...

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Igram Assassins creed 2 par dana i sve glatko tece,nekad malo(1-2 sekunde zastopa kad udem u meni),inace u gameplay ne stopa,dosao sam do chaptera 6 ili 7,tacno onaj dio kad Miles prvi put se budi iz ANONIMUS-a i taj dio mi stopa,po 10-15 minuta samo onaj video,i onda opet stopa kad treba da sidje niz stepenice.Pomagajte,nisam nista novo instalirao  ili neke vece promjene radio.Konf:3.4 Ghz,ram 2 gb ddr2,8800 gt 512mb,20 gb slobodna na hard disku.....Pomagajte!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš piraticu ili original?

17 godina
neaktivan
Kikone kaže...

I meni se to znalo događati ali sa čuvarima koji nisu bili važni za misiju. Isto mi je pao na pamet Mr. Smith Smijeh

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Ubiti onoga lieuteneta na brodu da te nitko ne skuzi je tesko ;/

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

Ubiti onoga lieuteneta na brodu da te nitko ne skuzi je tesko ;/

nije odi iznad onog mola znaci budi na kopnu i asmo ih skidaj gunom i oni ce dolazit na mol i jdnom ce ti doci litenaut i samo ga skini...sretno...to je najlaksi nacin a zanimljivo je i kad ih poisonom ubijas...

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

To nije kul, ja sam otplivao oko broda, tamo se objesio za ogradu, ubio dva strazara i onda u pravom trenutku skocio na tipa i ubio ga prije nego sto je itko stigao reagirati Smijeh

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grgapm kaže...

To nije kul, ja sam otplivao oko broda, tamo se objesio za ogradu, ubio dva strazara i onda u pravom trenutku skocio na tipa i ubio ga prije nego sto je itko stigao reagirati Smijeh

pa ja sam reko da je zanimljivijee ubijati jednog po jednog poisoonom

15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

e ljudi gdje i kako da skupim one dijelove s kojima otkljucam onaj altairov armor. jednoga sam imao kod sebe ali mi ostali fale

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dmanz kaže...

e ljudi gdje i kako da skupim one dijelove s kojima otkljucam onaj altairov armor. jednoga sam imao kod sebe ali mi ostali fale

Kako napreduješ kroz igru, na mapi će ti se označavati lokacije Assassin sealova koji su označeni kao mali assassin znakovi u crnom krugu ( nešto slično kao lokacija mete u jedinici )

A life? Where can I download one of those?
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

eo isprike unaprijed ako je netko već postavio ovo pitanje,ali 88 stranica je poveći broj za pročitati...

imam jedan mali problem sa AC2...kada odem do da vincia da mi popravi onu šugu na ruci (nož,ajmo se tako izraziti) igrica mi "zašteka"...

zašto pod navodnicima zašteka? zato jer se slika smrzne, no i dalje se mogu normalno služiti komandama (npr stisnuit esc, ili tab ili kada stisnem Q mogu normalno odabrati taj bodež/nož) no na ekranu se ništa ne događa...

ima li netko preopruku,savjet...?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice