Assassins Creed 2

poruka: 2.779
|
čitano: 532.537
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Assassins Creed 2
Looka kaže...
Hambrle kaže...

need help. imam prokleti bug, na misiji kad da vinciju trebam odnijeti hidden blade na popravak, on meni popravi, i sad kad ezio treba da ga stavi, pise ono press Q i da izaberem blade taj, ja to uradim slika se smrzne znaci ezio ostane zamrznut sve se sledi, ali kontrole rade npr, stisnem esc ode u menu stisnem Q ode mi u weapon menu i tak to, ali cut scena ne ide dalje :S je li iko imao ovaj problem i kako ga rijesiti? nemam originalnu igru.

Probaj pritisnut broj 2 (iznad slova W) kada ti se to dogodi.

hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

U meneee nenaaaa arghhhhhhhhhhhhhh, a ja sam jednom cuo, a drugi put nisam -.-
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Iskljucio sam vsync i sad je framerate stalno na 63, a kad padne padne na min 55. Doduse, to ne bi trebalo bas imati veze, a i framerate bi trebao biti veci, ali izgleda da je nesto zbagirano s igrom... :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kikone kaže...

evo opet ja s pitanjima

ovo je vezano uz oružje

kad se ode kod onog lika što popravljaš armor i možeš kupiti oružje

kad sam bio pri kraju igrice ( barem misija vezanih uz glavu radnju) pokupovao sam sve što se može od oružja

Pošto sam Altairov mač kupio čim se pojavio sad imam problem. Kad sam kupovao ostale mačeve ostao mi je onaj koji sam zadnji kupio a koji je puno lošiji od Altairovog.

e sad pitanje: Kako da opet promjenim da Altairov mač bude u mojoj opremi a ne neki bezveze

thx

odi u monterigionni villa i kad udes u kucu lijevo prostorija sa svim  oruzjem...

nothing is true, everything is permitted
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Evo bas sam presao, jako dobar kraj, bas filmski. Odlicna igra, izmedu ostalog jako mi se svidjelo ono sa glyphovima i zagonetke, koje su doduse bile vecinom prelagane, ali bile su dve-tri na kojima sam morao i razmislit :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

PRESO JA NA 1000 SCREENOVA  dobar je ovaj fraps...kaj ja sad mogu s tim screenovima???post mi je sve u bmp formatu i zauzima 4 gb...jel iima neki konverter di mogu sve odjednom prebacit u jpg''?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 1:53 (decko1987).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...

PRESO JA NA 1000 SCREENOVA  dobar je ovaj fraps...kaj ja sad mogu s tim screenovima???post mi je sve u bmp formatu i zauzima 4 gb...jel iima neki konverter di mogu sve odjednom prebacit u jpg''?

Trebo si čim si instalirao Fraps stavit format skrinova na .jpeg. Ali, pošto tražiš konverter, preporučam ti ACDSee, jer iako je on zapravo samo preglednik za slike, u njemu možeš označiti sve datoteke koje želiš prebaciti u drugi format i on će obaviti ostalo.

During your life, nevet stop dreaming. No one can take away your dreams.
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
hvala....ali nisam regan pa mi neda da mi samo bmp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Pa sta ce ti ss-ovi? Ja bi ih na tvom mjestu sve pobrisao jer ipak imas igru instaliranu.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I see no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot.

4 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 2

Sad sam doso pred kraj kada moram ubit onih 9 generala ili zapovjednika i zapeo kod onoga na brodu. tamo me uvjek otkriju i nikako se nemogu prikrasti da ga ubijem. HELP molim!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XYomegaYX kaže...

Sad sam doso pred kraj kada moram ubit onih 9 generala ili zapovjednika i zapeo kod onoga na brodu. tamo me uvjek otkriju i nikako se nemogu prikrasti da ga ubijem. HELP molim!

Prvo ubij onog koji se šeće po molu, zatim onu dvojicu koji dolaze gore na palubu, zatim ono dvoje kod kormila i onda samo skočiš dolje na tog generala i ubiješ ga.. kod mene je upalilo...

15 godina
neaktivan
Mojo51 kaže...
XYomegaYX kaže...

Prvo ubij onog koji se šeće po molu, zatim onu dvojicu koji dolaze gore na palubu, zatim ono dvoje kod kormila i onda samo skočiš dolje na tog generala i ubiješ ga.. kod mene je upalilo...

znas sta ti je najlakse to sam ja zadnji put napravio...koristi hidden gun...budi na  kopnu tamo su dva cuvara njih ubij da te ne skuze i od tamo di su oni pucaj...samo cekaj da ti dođu blize pa ubijaj sve one na molovima i onda ce ti dolazit oni sa broda na  mol i tako ce ti jednom doci taj kapetan na mol i samo ga skines

15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
Mojo51 kaže...
XYomegaYX kaže...

znas sta ti je najlakse to sam ja zadnji put napravio...koristi hidden gun...budi na  kopnu tamo su dva cuvara njih ubij da te ne skuze i od tamo di su oni pucaj...samo cekaj da ti dođu blize pa ubijaj sve one na molovima i onda ce ti dolazit oni sa broda na  mol i tako ce ti jednom doci taj kapetan na mol i samo ga skines

ne onaj prvi nacin je vise cool Cool

ac2 se igra da ti killovi budu spektakularni da to bude fakat zakon a ne "samo da pređeš"

barem ja tak igram :)

16 godina
neaktivan
Kad dobijem 'gun'? Sad sam u Veneciji, upoznao one lopove i odradio par misija.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Kad dobijem 'gun'? Sad sam u Veneciji, upoznao one lopove i odradio par misija.

dobis ga u vrijeme karnevala u veniciji

15 godina
Assassins Creed 2

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 16:48 (XYomegaYX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 2

Evo skonto kako, imam ih 6/9 ubijenih.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 16:49 (XYomegaYX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Moraš prvo srediti  onu dvojicu na molu ,skočiš sa krova i sa  hidden blade riješiš stvar,onda dolje pa po ljestvama gore na krov pa sredi stražara sa lukomi strijelama,poslije skoči u vodu pa plivaj do broda i sredi stražara koji se šeta(čekaj da dođe do tebe).Popni se na brod i baci prvo jednoga sa paludbe u vodu pa se makni uz rub dok dođe drugi (baciš i njega) dođeš do kormila opet hidden blade i riješi one kod kormila.Uzmi dimnu bombu i baci dolje na paludbu i skoči i riješi metu.Tako ide bez problema.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
da meni je bilo fora kad sam oslobađao one lopove u veneciji i bila su tri strazara...jednog sam poisonom uboo...i on je ubio ovu dvojicu...inace ih samo ozljedi ali ovo je bilo super
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
ja imam igru i sve postaavke su mi na high,...a imam u najboljem slucaju samo 20 fps, nekad samo 10...jel to malo...jel ima neki nacin da bude vise...sta mi je bolje da je rezolucija slabija pa da ima vise fpsa ili obrnuto
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
ja imam igru i sve postaavke su mi na high,...a imam u najboljem slucaju samo 20 fps, nekad samo 10...jel to malo...jel ima neki nacin da bude vise...sta mi je bolje da je rezolucija slabija pa da ima vise fpsa ili obrnuto

Što ti je rezolucija manja to je više FPSova, stavi na medium postavke, 10 FPSova i nije baš igrivo, minimum je 20-25...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
Assassins Creed 2

Prije 5 minuta presao igru. kraj je epic za mene kada dođu tamo gdje ste vi i onda.............. sami otkrijte kraj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

ja isto ju prelazim drugi put ostala mi je samo zadnja sekvenca

sve assassination misije sam proso po drugi put te kupio sve slike,sve viewpointe sagledo,glyphove,tombove itd.

ako vam sto nije jasno u prici pogotovo o kraju te o truthu sve je lijepo objasnjeno na assassins creed 2 wikia

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

straha je posjetite Assassin's Creed 2 Wiki i sve ce vam biti pojasnjeno ja cito straha bgm

[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2
evo stavio na najmanje postavke i onda mi je 30 fpsa na menu-u a u igri opet 10 il 12...neznam u cemu je problem a ne steka uopce igra...imam 2 gb ram, nvidia geforce 9500gt, intel pentium 2.5 ghz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
evo stavio na najmanje postavke i onda mi je 30 fpsa na menu-u a u igri opet 10 il 12...neznam u cemu je problem a ne steka uopce igra...imam 2 gb ram, nvidia geforce 9500gt, intel pentium 2.5 ghz

WTF? Ne šteka ti, a imaš 10 FPS-a?

Mislim da je za ljudsko oko nejbolje oko 25, jer više ne ''hvata''.

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
Assassins Creed 2

Danas sam je i ja presao, igra je stvarno predobra.

Za svakoga ima po nesto, neko voli historiju, drugi opet vise malo turisticki pogledat gradove, treci akciju, a najveci fanovi sve to u jednom Smijeh

Inace danas mi se prvi put desilo da mi neko izbije mac iz ruku i to onaj Altairov, pa posto je borba bila kraj vode , mac je otisao u vodu i nisam ga vise mogao kupiti, jel se to jos nekom desilo ?? Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

Hhahahahahaahhaahahahahahahahahahahhahah

mogu zamisliti tvoju facu kad je otisao mačić u vodu :D hahahahhahaha

[url=http://www.gametracker.rs/index.php?page=server_info&ip=217.26.67.179:27041][img]http://www.gametracker.rs/banner1.php?color=siva&ip=217.26.67.179:27041[/img][/url]

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

Za svakoga ima po nesto, neko voli historiju, drugi opet vise malo turisticki pogledat gradove, treci akciju, a najveci fanovi sve to u jednom Smijeh

Inace danas mi se prvi put desilo da mi neko izbije mac iz ruku i to onaj Altairov, pa posto je borba bila kraj vode , mac je otisao u vodu i nisam ga vise mogao kupiti, jel se to jos nekom desilo ?? Neodlučan

Nema štete, samo ga skupi u vili, u onoj sobi sa izloženim oružjem.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 2

evo prešao i po drugi put plus sve side misije osim pera

cak sam sve slike pokupovao

neznam zasto mi je toliko igra dobra al stvarno za mene je ac2 najbolja igra koju sam igrao ikad a igram ih dugo(od 6 god a sad cu uskoro 17god biti star)

no naravno nemojte sad mislit da bas cijele dane igram igre al mogu priznat da dosta vremena provodim igrajuci tu i tamo katkad i previse

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 23:41 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

pa odi restart mission

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice