Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 574.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
Ivan(4) kaže...
Kora kaže...

Valjd će mi doći do kraja mjeseca......al vam zavidim vama dvojici, vi ćete digital dobiti odmah na dan releasa, a možda i dan ranije. Ili griješim?

Na GamersGateu stoji 17.3. kao datum izlaska, pretpostavljam da to znači da ćemo dobiti pre-load (pošto je Ubijeva konačna varijanta Evropa 18-og i US 22-gog) i da krećemo sa igrom od prvog minuta.  {#} Ipak, i ja malo žalim zbog toga što ću imati samo backup disk, ali nisam hteo da se zamajavam sa ovdašnjom carinom.

BlaBlaLaLa kaže...

nisam uspio naci ali ima li popis ljudi koji ce igrati ovu igru? kad igra izade da se nademo pa da zaigramo skupa

Nema tačnog popisa, ali su planovi za klan tu, u anketi na prošloj strani se desetak ljudi javilo da je pre-orderovalo i još skoro toliko da nabavlja čim izađe, a taman tad će i Ubi da otvori i Assassin Network za PC igrače pa pravimo klan.  {#}

Ljudi ajmo napraviti klan..bude bilo predobro..a i večina na forumu bude kupila;)

16 godina

Polako s klanom, ima vremena kad igra izađe, nemremo napravit klan kad nemamo igru  {#}

nego jel se zna kakvi će bit serveri za mp?

Steam:luka2301

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ja sam vec preordao preko g2play pa racunajte na mene :)

17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Dex i ja smo uzeli na GamersGateu. Trenutna cena je $50, ali ako uradišpromotivni kviz (zašteka li, korišćenje Googlea i Wikipedije dozvoljeno), dobijaš još 20% tj $10 popusta, pa te izađe $40, tj oko 29€. To je za Digital Deluxe verziju koja dolazi sa svim postojećim dodatnim sadržajima u samoj igri, kao i Lineageom, soundtrackom, digitalnim Codexom i mapom Rima i još nekim sitnicama.

Neko je pitao za zahteve pa nije odgovoreno. Zahtevi su isti kao za AC2, detaljno ima na Wikipediji (i još 500 mesta), ne znam napamet, ali bi trebalo da radi bez problema na visokim rezolucijama na svim modernijim računarima.

naruceno :D

a kviz :p peace of cake :D presao sam igricu 5 puta :D

Koliko je isporuka?

potpis :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 14:52 (Hacker-ri).
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Ivan(4) kaže...

Dex i ja smo uzeli na GamersGateu. Trenutna cena je $50, ali ako uradišpromotivni kviz (zašteka li, korišćenje Googlea i Wikipedije dozvoljeno), dobijaš još 20% tj $10 popusta, pa te izađe $40, tj oko 29€. To je za Digital Deluxe verziju koja dolazi sa svim postojećim dodatnim sadržajima u samoj igri, kao i Lineageom, soundtrackom, digitalnim Codexom i mapom Rima i još nekim sitnicama.

Neko je pitao za zahteve pa nije odgovoreno. Zahtevi su isti kao za AC2, detaljno ima na Wikipediji (i još 500 mesta), ne znam napamet, ali bi trebalo da radi bez problema na visokim rezolucijama na svim modernijim računarima.

Koliko je isporuka?

Kolika ti je brzina neta toliko ces brzo da dobijes igru :D

17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...
Hacker-ri kaže...
Ivan(4) kaže...

Koliko je isporuka?

sorry ne razumijem?

ako sam platio delux edition, onda to ocito dolazi postom na kucnu adresu u obliku PAKETA a ne u obliku klikabilne DOWNLOAD tipke? ili

17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
dex3108 kaže...
Hacker-ri kaže...
Ivan(4) kaže...

Koliko je isporuka?

sorry ne razumijem?

ako sam platio delux edition, onda to ocito dolazi postom na kucnu adresu u obliku PAKETA a ne u obliku klikabilne DOWNLOAD tipke? ili

Ako si narucio sa GamersGate-a narucio si digitalnu verziju znaci na dan izlaska odes na GamersGate sajt i kliknes download :D

17 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Ako si narucio sa GamersGate-a narucio si digitalnu verziju znaci na dan izlaska odes na GamersGate sajt i kliknes download :D

shitara :D a ja se nadao nekoj kutiji fanci i to :D

17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
dex3108 kaže...

shitara :D a ja se nadao nekoj kutiji fanci i to :D

Jbg sta bi ti za 3 puta manju cijenu da dobijes nesto :D Inace Codex edition u kojem sve dobijes to odstampano sa fancy kutijom je kostao oko 120 dolara za konzole :D

17 godina
neaktivan

:( ja se ponadao :p

nisam uopce citao a i potpuno mi nije bitno, napravim si sam kutiju i dvd :D

od batmana imam cijelu kolekciju sa batarangom...

cekam 17ti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igram ponovo AC2 i nmg da vjerujem da mi igra nije dosadna ni sekunde :D Uzivam u svakom minutu provedenom u igri i volim da se zavucem u svaki cosak, a narocito da gledam nocne panorame gradova :D Uf nmg docekati AC:B :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakv cliffhanger na kraju i totalno neočekivan kraj, al ono mega neočekivan. Uf...

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 0
16 godina
znam o cem pricas danny, gledam video na youtubeu i otkrijem najveci moguci spojler.... glupi ljudi sve m
oraju komentirat...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa šta te tjeralo na gledanje videa na youtubeu ili čitanje komentara... joj. :(
17 godina

Jbg, jedan od dva glavna razloga zašto je sra*e što PC verzije igara izlaze toliko posle onih za konzole (drugi je naravno taj da meseci dodatnog čekanja sami po sebi nisu nešto u čemu se uživa).

Ja više ne gledam ni trailere, jedino sam gledao snimke multiplayera sa Rainie i svaka njima čast kako provaljuju koga treba da ubiju a koga ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam se izolovao od svih mogucih klipova XD samo znam kakav je pocetak i kakva je mapa Aquaduct :D ostalo nemam pojma sta me ocekuje XD nadam se da cu uhvatiti vremena da dovrsim AC2 do izlaska Brotherhood-a :D I Danny koju bi ocjenu dao igri nakon prelaska? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dao bi 9, možda malo velikodušno ali zbilja je dobra.

Ima zbilja puno toga za raditi, tako da bih definitivno rekao da je vrijedilo love. Glavna priča je neki prosjek što se duljine tiče, ali tu je pregršt (ne dosadnih) side misija, nekih jednostavnih zadataka za achivemente i multiplayer.
Igra je prepuna sadržaja, a u današnje vrijeme ispraznih igara to puno znači.
17 godina
neaktivan

Hehehehe znaci bice padanja ispita XD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ej Dex, ti si naručivao već sa Zavvija zar ne? Za koliko ti je došao paket nakon što ga oni shippaju?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam ja ali jeste kolega njemu je doslo za nekih 7 do 10 dana nisam siguran tacno :D

15 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Nisam ja ali jeste kolega njemu je doslo za nekih 7 do 10 dana nisam siguran tacno :D

U jbmt, al ajd dobro, ak sam mogao čekati od 10-og mjeseca, mogu još ajmo reć 20-ak dana

Dinamo živi vječno
14 godina
Danny, koliko ti je sati trebalo da završiš igru? I koliko je negdje gameplaya bez sporednih misija?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oko 10-11 sati mi je trebalo, s tim da sam ja radio nesto malo sporednih.
Da idem sve sporedne radit, sto i hocu sad kad mogu free roamati, trebalo bi mo vjerojatno oko 20.

Al tesko je to procijeniti, nekom ce trebati manje, nekom vise.
17 godina

To je onda malo kraće nego prethodni delovi?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
Pa šta te tjeralo na gledanje videa na youtubeu ili čitanje komentara... joj. :(

ma pogledo neki multiplayer video i pogledam highest rated coment u nadi da ću pročitat nešto smješno kad ono... jel....

Uglavnom evo jedan užasno  smiješan trailer, likovi pjevaju na radnju te prepričavaju šta se događa, gledam ga već 10 put i još mi je smiješan....

15 godina
protjeran

to ti opet ovisi o tome kako igraš, evo ja baš igram 1 dio, on je malo(rijetko kada ali)dosadan i monotan(nadam se da sam sobro napisao) 

dok je 2 dio zakon.

evo baš sam sinoć razmišljao zašto ja obožavam ac serijal....

i sikreno se nisam mogao sjetiti zašto{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ti trailer-i mi idu na zivce :D Nista korisno od njih :D A ja AC seijal obozavam zbog atmosfere i povezanosti sa istorijskim licnostima i dogadjajima D:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AMD boy kaže...
Danny_HR kaže...

ma pogledo neki multiplayer video i pogledam highest rated coment u nadi da ću pročitat nešto smješno kad ono... jel....

Uglavnom evo jedan užasno  smiješan trailer, likovi pjevaju na radnju te prepričavaju šta se događa, gledam ga već 10 put i još mi je smiješan....

Zna li tko ime pjesme u tom (orginalnom) traileru{#}? Totalno je jeb*na...

To finish first, first you need to finish.
15 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Ti trailer-i mi idu na zivce :D Nista korisno od njih :D A ja AC seijal obozavam zbog atmosfere i povezanosti sa istorijskim licnostima i dogadjajima D:

pa to i mene "ljepi" za ekran, to i sam osjećaj.... assassinskog užitka, tj. ono kada skaćeš sa krova na krov je najbolji užitak u video igrama.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2011 14:09 (borna666).
17 godina

Priča je odlična, vizualno umetnička strana je odlična, istorijska podloga je odlična, mehanika je zabavna... Vieš nego dovoljno kvaliteta da tu i tamo pokrije koju manjkavost. Čak je i mojoj majci bilo interesantno da joj prepričam radnju (ne Alatir i Ezio ovo ono, nego Templari, Vladari iz senke, one tajne koje se otkrivaju u AC2 u vidu Morzeovih kodova i i šifara i reference na stvarne istorijske događaje i tome slično), a inače patološki mrzi video igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice