Assasin s creed štekanje zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 796
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Assasin s creed štekanje

pozdrav..imam problem kod assaisin s creed 1 org je igra kupljena na steamu i znači ovako ja nju pokrenem i svaki put kod onog loga ubisoft zašteka na 5 sek i sve ok nakon toga sve dok u igri nepočnem fight i kad trebam protivnika ubit igra zašteka i opet 5 sek treba da počne ponovo radit kak spada i tak kod svakog protivnika...

dali je tko imao takav problem ili možda zna u čemu je stvar?

d4rkd3atH
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Assasin s creed štekanje

hmm... s tvojom konfom bi to trebalo na max bez stekanja i trzanja... pogledaj dali ima kakav update za igru dostupan mozda on rijesi probleme... driveri za grafu isto..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Assasin s creed štekanje
d4rkd3atH kaže...

pozdrav..imam problem kod assaisin s creed 1 org je igra kupljena na steamu i znači ovako ja nju pokrenem i svaki put kod onog loga ubisoft zašteka na 5 sek i sve ok nakon toga sve dok u igri nepočnem fight i kad trebam protivnika ubit igra zašteka i opet 5 sek treba da počne ponovo radit kak spada i tak kod svakog protivnika...

dali je tko imao takav problem ili možda zna u čemu je stvar?

Ja imam isti problem, i ne znam kako da resim :D Igra sve radi super jedino kad pocne fight i kad treba da ubijem protivnika ono zasteka 5-6 sec i posle sve normalno 

15 godina
Assasin s creed štekanje

Ovo sam i ja baš imal i to je počelo zezat pred neka 2 tjedna, a igral sam već nekih mjesec dana. Probal sam reinstalirati al ista stvar!

DM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dodek kaže...

hmm... s tvojom konfom bi to trebalo na max bez stekanja i trzanja... pogledaj dali ima kakav update za igru dostupan mozda on rijesi probleme... driveri za grafu isto..

ma na steamu je do zadnjeg patcha instalirano čak sam i ja probao skinut patch mislio sam da nije skinulo kad ono je! a driveri za grafu su najnoviji...

igra mi se igrica al ju ovak nemogu igrat živcira me!

d4rkd3atH
17 godina
neaktivan
Assasin s creed štekanje

Jel' ti tako i sa drugim igrama?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thuglife kaže...

Jel' ti tako i sa drugim igrama?

Ne samo s tom

DM
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: