Armored Warfare

poruka: 686
|
čitano: 118.990
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Armored Warfare
Cojek kaže...

EDIT: za sad 900 golda na WoTu jednom forumasu. ako netko ponudi 1000golda na WoTu njegovo je.  

evo ja cu ti dat 910 golda

samo mi posalji kod da probam dal mi radi na laptopu i onda se strpi jedno 2-3 mjeseca da prodje sezona da imam vise vremena igrat da mogu jedno 3-4 mjeseca testirat igru dal mi se svidja ili ne i onda ti odma uplatim majkemi ™©®

stvarno si kralj prijatelju

bivsi branitelj kaže...

stvarno si jadan, dobio dva i prodo bi jedan!? okolo pizdite za kodovima i sad trgovina??

to me sjetilo na onog bisera kaj je radio wot accounte sa invite kodovima pa ih je prodavo po 50kn na njuski

cega se sve budala ne sjeti pa se nadje drugih budala da to sve plate

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
16 godina
Armored Warfare

Eto objavljeni podatci za EA2. Trajat će od 10.6. pa do 24.6. Glavne vijesti su otključavanje tier 7, nova mapa - Roughneck, balansiranje a i neće se resetirati napredak iz prošlog EA. Veličina patcha 11,79GB. 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

1 0 hvala 0
11 godina
Rhox kaže...

Eto objavljeni podatci za EA2. Trajat će od 10.6. pa do 24.6. Glavne vijesti su otključavanje tier 7, nova mapa - Roughneck, balansiranje a i neće se resetirati napredak iz prošlog EA. Veličina patcha 11,79GB. 

32bitni sustavi još nisu podržani?

Samomrzeći hrvat
13 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

It will also have many optimizations that will help lower end machines including Win32 support.

mislin da to odgovara na tvoje pitanje :)

ovih dana kupujen paket woohoo :D

WOT-- moomy94
11 godina
moomy kaže...
Entry Point kaže...

It will also have many optimizations that will help lower end machines including Win32 support.

mislin da to odgovara na tvoje pitanje :)

ovih dana kupujen paket woohoo :D

Ne baš:

32-bit systems are temporarily not supported, the support of such systems will be added in the future as a part of the game optimization process

http://aw.my.com/us/ea

Samomrzeći hrvat
16 godina
moderator

Kakvu ti kršinu imaš da imaš 32bitni sistem na njemu? I zašto se nadaš onda da će ti raditi AW u više od 3 fps-a?

11 godina
DrNasty kaže...

Kakvu ti kršinu imaš da imaš 32bitni sistem na njemu? I zašto se nadaš onda da će ti raditi AW u više od 3 fps-a?

Imam win 7 instaliran oko 2000 dana, dakle od dana kad je izašao. Iskreno mi se ne da mjenjati sustav kad mi sad sve lijepo radi.

Sustav je Core2Quad q9550 na 2,83GHz, 4Gb RAM i XFX R9 270 

Ali za tjedan dana ide nova kanta 

Samomrzeći hrvat
16 godina
moderator

Šteta da si vukao 32bitni tolike godine na 4 GB rama. :)

13 godina
neaktivan
Armored Warfare

napokon, poklonih si za rođendan MERCENARY COMMANDER paket

ali imam jedan problem

brzina interneta mi je 1 MB/s, ali AW skida samo oko 200 KB/s, došlo je jednom do 400, ali vraća se na 200

pokušao sam reset rutera, ugasio chrome i ostale gluposti ali opet isto...

WOT-- moomy94
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 16:29 (moomy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Armored Warfare

Tebi bar skida s 200, meni ne prelazi 20 KB/sec, ovim tempom će mi trebati 2 dana da skinem... 

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Armored Warfare

službeni odgovor iz podrške:

Launcher uses torrent technology to download client, so there can be fluctuations of download speed depending of many factors.

ko da to ne znamo, ali takve fluktuacije su prevelike

WOT-- moomy94
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

od prošlog testa se nemogu logirat na stranicu i forum...reset pass ne pomaže, samo mi napiše internal error..wtf

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Rhox kaže...

Tebi bar skida s 200, meni ne prelazi 20 KB/sec, ovim tempom će mi trebati 2 dana da skinem... 

a ste li podesili brzinu skidanja na my.com launcheru ?

Forzza Fiume !!! Armada_RI @ WOT pregoRI@ Armored Warfare
13 godina
neaktivan
grgaRi kaže...
Rhox kaže...

a ste li podesili brzinu skidanja na my.com launcheru ?

sva ograničenja isključena, ali nema veze sad, skinilo se jutros 

WOT-- moomy94
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

slučajno sam otkrio da kad je isključen ff brzina ide max (kod mene 2.4MB/sec), a kad je uključen vuče se ~400

što treba napravit da seed ide? dovoljno ostavit uključen launcher?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Armored Warfare

napokon san stiga odigrat koji bitku, i odma naletija na Jinglesa 

u prvoj je bija protivnik, a u drugoj u mom timu 

prva prva

treća treća

WOT-- moomy94
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Armored Warfare

Mene MM ubija u pojam, prečesto mi izliječu nebalansirani timovi, evo zadnja partija mi je bila mi 2 swingfire i ostatak t4 MBT i pokoji AFV, protivnici 4 swingfire i Sheridan, te su također imali jedan t5. Mapa Port s mnoštvom otvorenog prostora. Pregazili nas protivnici 15-1. I još par matcheva je bilo takvih danas gdje ja ne znam kako je mm računao balans timova ali to nije bio balans.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Armored Warfare

nije MM jos sređen kako treba, sad te samo ubacuje u bitku što prije

rekli su da će sredit MM kad srede oo sta stvari , teoretski samo trebaju ubacit dio koda za MM

WOT-- moomy94
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

Spojili su danas i vikend, pa uživajmo :D

European server
Test start: Friday, 17:00 CEST
Test end: Sunday, 21:00 CEST

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

Tko od vas igra?, možete me dodati da platunamo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Armored Warfare

Ja sam odustao za sada dok se ne popravi MM. Kako nemam puno vremena za igru najveći tier mi je 4, i to samo jedan tenk, te mi je dosadilo s tier 3 igrati protiv t6 i 7. Iako kada imam rijetku sreću da završim u matchu gdje su protivnici max 1 tier veči igra bude zabavna, ali to se prerijetko dogodi ovih dana. 

0 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

Tko bi igrao a nema key, imate na kinguinu za 3.5 € preko proxya stavite da ste iz BiH, jeftinije nego prvi pack od 14 €.

Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

večeras opet grind...@milanji, oćemo probat koju? tek sam na tier 2..

sinoć testiram grafičke postavke i (za sada) sve na high ide stabilno~40 fps, a ping ~50..

jedino me buni što ne nalazim način za promjenu tipki na mišu - zamjena funkcije lijeva-desna....valjda će to doći u beti (ili kasnije) jer me ovo strašno zbunjuje...ljevoruk sam i umjesto fire ide lock

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
milanji kaže...

Tko bi igrao a nema key, imate na kinguinu za 3.5 € preko proxya stavite da ste iz BiH, jeftinije nego prvi pack od 14 €.

Šta se dobije samo beta key?

Je li netko uzimao provjereno radi?

15 godina

Ja nisam uzimao, ali vidim da je seller provjeren ima feedback od 100 % i preko 6000 prodanih keyeva. U svakom slučaju imaš buyer protection ali to je još gore 0.85 €. To je samo key, i pristup EA 2 testiranju koje traje sad do 24.06. radnim danima od 5-9 h, dok je sad prošli vikend bilo od petka od 5 h do nedjelje do 9 u fullu možda bude tako i ovaj vikend, EA 3 kreće tamo negdje vjerovatno prvi tjedan u sedmom mjesecu. Svatko tko ima key, uključen je u sve faze testiranja. Founders packovi pak na oficijalnoj stranici donose i dane premiuma kad igra izađe u open betu, tak da key od 14€ donosi 15 dana premiuma, no sve ovisi o financijskim mogućnostima.

Osobni dojam nakon odigranih 100+ bitaka, igra mi se sviđa više od wota, postoje bugovi, rekao bih za ovu fazu razvoja sasvim razumljivo, ali prema ovome pokazanome i potencijalu dovoljno da prekinem sve frustracije s wotom.

M41 Walker Bulldog confirmed!

screenshot

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 14:10 (milanji).
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

server nije bio up na vrijeme i večeras pičimo do 23.00

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zrimo kaže...
milanji kaže...

Šta se dobije samo beta key?

Je li netko uzimao provjereno radi?

Ja sam maloprije uzeo i radi key.

Baš sada skidam

robimarko@gmail.com
15 godina
Armored Warfare

Okupljamo se na ovom teamspeaku, tko igra slobodno dođite ;)

Adress: 217.26.212.20

Password: bitange
Soba: Armored Warfare / sifra: aw
Vodovi: aw1, aw2...

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

sinoć smo @milanji i ja platunali i baš sam uživo...

za experiment sam digo sve na ultra i, osim na mapi "cold strike", drži ~30 fps... na cold strike mapi jedva ~20..pretpostavljam treba optimizacije..

igra je tekla bez problema, MM funkcionia dobro i ekipa se baš zabavlja, a ja imam (napokon) tier 3

i sad ono obvezno GL&HF

vidimo se

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Armored Warfare

opet AW vikend  

European server
Test start: Friday, 17:00 CEST
Test end: Sunday, 21:00 CEST

WOT-- moomy94