ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 422.888
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
17 godina
Re: ARMA II DayZ mod
Cromar kaže...
Imam pitanje za ovaj DayZ mod da li bi radio na mom PC-u mozete vidjeti komponente u "moj pc" ali da igram na 1360x768 i da li je istina da DayZ MOD od arme 2 zahtjeva nesto manje nego DayZ SA?

Trebao bi raditi ok, od 15-20 FPS-a.

Nisi naveo grafičku, ali igra je solidno radila na kombinaciji GF8600 GTS i E6570 procesora, pa bi i tebi trebala raditi ako imaš neku mid-range grafiku unazad 4-5 godina.

Možda jedino dodati još 2Gb RAM-a

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
Imam MSI Radeon HD 5450 1 Gb bas i nije nesto.. sa processorom bih mogao sto posto igrat na medium ali graficka me brine?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
Skull1989cro kaže...

aha, siguran sam da znaš. no to ne mijenja činjenicu da si dosađivao nenormalno sa glupim pitanjima makar sam ti nekoliko puta ponovio da nemam vremena za odgovaranje jer smo imali admin evenat, utrke automobilima preko cijele mape te borbe tenkovima. i naravno "jel mogu ući u klan?". ne, ne možeš. 

eh da, moj klan nije balkanski u smislu našla se hrpa likova sa balkana pa eto, napravili klan. moj klan je nastao kao corporation u eve online prije dobrih 7-8 godina, ima možda i malo više. i većina nas koji igramo smo bili tamo, novi ljudi su dovedeni od strane postojećih članova. . tako da njubare koje kukaju o fps-u i postavljaju osnovna pitanja kao da nisu niti tutorial odigrali- ne primamo. nemamo vremena ni volje glumiti dadilju nekome, sorry

Eh sada, sam ću ti reći da mi je Mikulich frend i da ga dobro znam. Samo da ti dam savjet: ignoriraj ga. Inače je frajer zakon lik i voli pomagat, no kod njega je par bitna činjenica problem:
1. I sam si shvatio, stalno plače (ponekad dobim slom živaca zbog toga)

2. Frajer NIMALO ne koristi mozak (prelijen je, zato takva pitanja)

3. Ne trudi se previše (znam do po iskustvu, jer se sad prijavio za MilSim community i baš se netrudi).

4. Ako ikad bude opet dosađivao, PM-aj me, bum ga ja smiril {#}.

E sad, ponajprije I'm sorry for {#}, i sorry Mikulich na ovome ali morao sam stvarno....

Krasan si mu frend. {#}

1971- ∞
11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Nemoj Roko, lik mi je najbolji frend... I nije u krivu, potpuni sam idiot {#}

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Moze pomoc ne mogu uc u niti jedan server uvijek me izbaci zbog errora #1 ili #2 navedenog na slici dolje, koristim Family view sa bratom i preko njega sam instalirao ARMU i DayZ sad neznam da li je do toga ili sto? 

Hvala. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Cromar kaže...

Moze pomoc ne mogu uc u niti jedan server uvijek me izbaci zbog errora #1 ili #2 navedenog na slici dolje, koristim Family view sa bratom i preko njega sam instalirao ARMU i DayZ sad neznam da li je do toga ili sto? 

Hvala. 

Nemoj preko arme ulazit, skini Dayz commander.

1971- ∞
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Skino sam Dayz commander pise mi da mi je DAYZ EPOCH out of date pa sam isao update na najnoviju verziju .. 1600 MB - 1.6 GB onda cu probat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jel zna neko neki normalni dayz mod server, ne epoch i ostalo znaci normalni dayz mod server bez ikakvih dodataka i bez 9999999999 vozila te starting kita. Znaci dobijem samo flashlight i bandages il tako nesto

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BulletProof305 kaže...

Jel zna neko neki normalni dayz mod server, ne epoch i ostalo znaci normalni dayz mod server bez ikakvih dodataka i bez 9999999999 vozila te starting kita. Znaci dobijem samo flashlight i bandages il tako nesto

rijetki su takvi serveri ali mislim da se mogu naći ;) 

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
BulletProof305 kaže...

a jesi skinuo commandera?Ja sam poceo ovo igrat pred 5 dana i kako sam nov u igri sam sam naravno ali hocu rec bas to igram sta ti zelis,cisti dayz di dobijes bandage i flares,negdje i lampu ali ono minimalizam.Samo u commanderu postavi filtere i naci ce ti ih 10ak.

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ovako, imam problem s DayZ Commanderom: na koji god se server pokušam spojiti, naizgled krene normalno, pusti me u lobby, znači onaj screen s popisom igrača na serveru samo na trenutak i onda me vrati na Arma2 glavni izbornik...preko Arme se mogu spajat na servere. Imao netko sličan problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Conrad kaže...

Ovako, imam problem s DayZ Commanderom: na koji god se server pokušam spojiti, naizgled krene normalno, pusti me u lobby, znači onaj screen s popisom igrača na serveru samo na trenutak i onda me vrati na Arma2 glavni izbornik...preko Arme se mogu spajat na servere. Imao netko sličan problem?

neznam sta bi ti reko,cuda se desavaju ovih dana s ovim patchevima.Citam na forumu njihovom.Ja pak igram preko commandera a preko steama ili igre nemogu nac server.novi sam u tome pa mi je sve to cudno,onaj ko igra vec godinu dana sigurno zna sta i kako.Ugl gamespy se gasi,update ide preko steama,commander kaze da je zadnji 112555 a nije nego ima noviji,igraci su zbunjeni,admini zbunjeni jer bi stavili servere na novi patch ali igraci se drze commandera.ugl procitaj tamo jer je mene glava zabolila od svega,kazem kako sam tek kupio sve mi je ovo novo ali reci cu ti kako je meni i tako imam servera i radi sve.Nisam preko steama napravio update nego se drzim commandera,na njemu pise arma i dayz da su zadnji i tako igram,i u commanderu pod settings mi je kvacica pod replace orginal Arma2OA files with Beta so Steam works.moguce da ti je steam automatski update napravio na novi beta patch pa ti zato ne radi.Ako sam nesto krivo napisao neka me ispravi neko ko zna vise,ja za sad tako dok se ova zavrzlama ne rijesi

12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Svi koji mogu nek dođu na ovaj server: 5.39.98.216:2302

Hrvatski je server, ima dosta domaće ekipe i stranaca. Bude oko 12 ljudi popodne tako da ima akcije. Misije su dobre i teške, možete craftat mozzie i biciklu tako da je lako ić po mapi. Uglavnom, svakim danom dolaze novi ljudi i stvarno je odličan server. Tko hoće igrati malo s domaćom ekipom nek svakako dođe! U igri sam Roko, slobodno se javite ako trebate prijevoz ili neku pomoć.

1971- ∞

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Svi koji mogu nek dođu na ovaj server: 5.39.98.216:2302

Hrvatski je server, ima dosta domaće ekipe i stranaca. Bude oko 12 ljudi popodne tako da ima akcije. Misije su dobre i teške, možete craftat mozzie i biciklu tako da je lako ić po mapi. Uglavnom, svakim danom dolaze novi ljudi i stvarno je odličan server. Tko hoće igrati malo s domaćom ekipom nek svakako dođe! U igri sam Roko, slobodno se javite ako trebate prijevoz ili neku pomoć.

Bas mi treba neka ekipa jer mi je dosadilo sam bit a ovi iz mog klana svi igraju Bf.Ugl ja cu do sigurno,hvala

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Moze mi netko napisat koju verziju najvise ljudi igra?verziju arme i dayz vanilla,hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Moze mi netko napisat koju verziju najvise ljudi igra?verziju arme i dayz vanilla,hvala!

Pa najnoviju...

1971- ∞
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Pa najnoviju...

A preko cega trazis servere jer u commanderu je najnovija 112555 i ja igram tako a znam da ima noviji patch.Preko same igre nemogu nac nikakav server jedino da probam playsix

13 godina
ARMA II DayZ mod

kakva je sad situacija sa day-z..? mislio sam ponovno početi igrati... zadnji put sam igrao prije otprilike 2 god. pa me zanima dali je sad situacija bolja što se tiče servera, gameplaya etc..? (btw, čuo sam da je mod još uvijek bolji nego standalone)

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

Ja trenutno igram dosta Overpoch mod. To ti je mješavina epocha i overwatcha i meni je odličan. Od tradera, izgradnji baza, misija, brdo mapa na kojima možeš igrat sve je super i ide glatko.

Preporučujem CCG servere. Trenutno igram na njihovom Overpoch Podagorsk serveru (PvP maniak) i zadovoljan sam kako ga vode. 

LOL EUNE: slinA
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

kakva je sad situacija sa day-z..? mislio sam ponovno početi igrati... zadnji put sam igrao prije otprilike 2 god. pa me zanima dali je sad situacija bolja što se tiče servera, gameplaya etc..? (btw, čuo sam da je mod još uvijek bolji nego standalone)

riječ 'bolji' možda i nije bašš najbolja......MOD ima više sadržaja od standalone-a i tako nekih još prednosti koje tek trebaju doći u standalone...ja ti preporučam Epoch mod,ako nađeš neki dobar server na kojem redovito ima ljudi i da je trade balansiran te da nije lako doći do golda onda bi bilo zabavno barem meni....od kad na svakom Epoch serveru postoje dosadne misije s botovima koje je lagano za riješit a daju jako puno svega onada to nije zabavno praktički bazu možeš u par sati sastavit jednostavno kakvu poželiš a to mi nije baš drago.......

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 16:59 (Ipe77).
13 godina
ARMA II DayZ mod

eh da.. ja sam jedan od onih što vole hardcore... ne bih volio da je sad lako doći do top gear, cars itd... više mi je pasalo prije 2 god. kad sam bio sretan k'o malo dijete kad bi naišao na makarov :)

(a i taj epoch overhaul tada nije postojao)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sylar951 kaže...

eh da.. ja sam jedan od onih što vole hardcore... ne bih volio da je sad lako doći do top gear, cars itd... više mi je pasalo prije 2 god. kad sam bio sretan k'o malo dijete kad bi naišao na makarov :)

(a i taj epoch overhaul tada nije postojao)

ma gle...epoch je u početcima kad sam ga ja krenuo igrat bio odličan...ono za sagradit bazu nama dvojici na jednom serveru je trebala cijela viječnost,pronaći motorku za sijeć drva je bilo gotovo nemoguće pa smo ručno cijepali što je bio jako dugotrajan proces i bilo je jako zabavn sve dok taj dobar server nisu ukinuli (zvao se Home Sweet Home v2)....i onda kad smo nakon 5-6 mjeseci krenuli ponovno na epoch igrati sve se promjenilo serveri su bili puni OP stvari helića koje si mogao prodati za ogromnu lovu (cca. 3 briefcasea po komadu što je jako puno love) motorku si sad mogao kupit na tradeu i nisu izbacili OP oružija kao što je M107 i sl.,a uz to sve pojavile su se i glupe misije protiv botova koje je jednostavno bilo ubit za ogromnu nagradu bilo oružanu bilo građevinsku tako da to više nije bilo napeto......a da ti negovorim kako jenekad lokot bilo teško naći a sada ga možeš kupiti pa eto......

Team32Ipe77
13 godina
AmonZero kaže...

Ja trenutno igram dosta Overpoch mod. To ti je mješavina epocha i overwatcha i meni je odličan. Od tradera, izgradnji baza, misija, brdo mapa na kojima možeš igrat sve je super i ide glatko.

Preporučujem CCG servere. Trenutno igram na njihovom Overpoch Podagorsk serveru (PvP maniak) i zadovoljan sam kako ga vode. 

sad sam se malo podsjetio kako to sve funkcionira sa instalacijom... skinuo sam dayz epoch 1.0.5.1. i sad skidam overwatch 0.2.5. ... odmah mi je ponudio CCG servere i to su ujedno serveri sa najviše playera...

nadam se da se nisu pretvorili u nadvožnjavanje i napucavanje (spawnanje sa top gear) i da su zadržali onaj hardcore element od prije...

13 godina
ARMA II DayZ mod
AmonZero kaže...

Trenutno igram na njihovom Overpoch Podagorsk serveru (PvP maniak) i zadovoljan sam kako ga vode. 

igrao sam malo taj overpoch podagorsk i nije loše... ima dosta ljudi pa nije toliko dosadno jer se uvijek naleti na nekoga... jedino što mi smeta je što skoro svaka štala ima nabrijani scope AK ili snajper sa streljivom...

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 22:21 (sylar951).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sylar951 kaže...
AmonZero kaže...

Trenutno igram na njihovom Overpoch Podagorsk serveru (PvP maniak) i zadovoljan sam kako ga vode. 

igrao sam malo taj overpoch podagorsk i nije loše... ima dosta ljudi pa nije toliko dosadno jer se uvijek naleti na nekoga... jedino što mi smeta je što skoro svaka štala ima nabrijani scope AK ili snajper sa streljivom...

To ti je više onako pvp orijentirana mapa sa mnogo različitih oružja. Dosta je manja u odnosu na Cherno tako da češće možeš naletit na igrača. Probaj ostale mape, one ti imaju mnogo manje loota. 

13 godina
AmonZero kaže...

To ti je više onako pvp orijentirana mapa sa mnogo različitih oružja. Dosta je manja u odnosu na Cherno tako da češće možeš naletit na igrača. Probaj ostale mape, one ti imaju mnogo manje loota. 

je da... i uvijek pucaju u tebe... u samo par minuta u takistanu ja više nisam vozio biciklo, nego ono mene XD

dali su svi ccg serveri takvi ili?

16 godina

Nebih znao igram samo na njihovom Podagorsk serveru.

13 godina
AmonZero kaže...

Nebih znao igram samo na njihovom Podagorsk serveru.

jučer me neki lik stalno ubijao na tom serveru... i još mi kaže kao: you're so bad at this... a ja bi kao trebao sa jednom pišljivom sjekirom tek friško spawn-an ubiti njega dok snajpa okolo sa top gear...

koji ti je nick na tom serveru ako se smije znat?

16 godina

NightLight

Bio sam ja prošli tjedan kao fresh spawn zatuko jednog full gear lika sa sjekirom i sve mu pokupio. {#}

Taman se spawnam pored grada i sad ulazim u njega (idem po gear) i userem se živ kad sam čuo pucnjeve u blizini. Odma se bacam na pod i gledam u smijeru odakle je zvuk došo kad ono vidim lika u ghillie suit kako puca prema gradu i uopće me nije opazio. Polako ja njemu iza leđa došo i idem ga udarit sa sjekirom i on se taman pomakne i izbjegne i krene trčat i pucat. Pogodi me jednom (ostalo mi jako malo hp) i uspijem ga satrat i uzet mu sav gear (taj gear me služio tjedan dana) i još je imao blood bag tako da sam bio i na full hp odma.

13 godina
AmonZero kaže...

NightLight

Bio sam ja prošli tjedan kao fresh spawn zatuko jednog full gear lika sa sjekirom i sve mu pokupio. {#}

Taman se spawnam pored grada i sad ulazim u njega (idem po gear) i userem se živ kad sam čuo pucnjeve u blizini. Odma se bacam na pod i gledam u smijeru odakle je zvuk došo kad ono vidim lika u ghillie suit kako puca prema gradu i uopće me nije opazio. Polako ja njemu iza leđa došo i idem ga udarit sa sjekirom i on se taman pomakne i izbjegne i krene trčat i pucat. Pogodi me jednom (ostalo mi jako malo hp) i uspijem ga satrat i uzet mu sav gear (taj gear me služio tjedan dana) i još je imao blood bag tako da sam bio i na full hp odma.

mora da je to bila veoma napeta situacija... i mora da se taj lik osjećao veoma glupo poslije toga XD

zahebano je to što te odmah mogu ubiti ali dobro je što isto pravilo vrijedi i za one "elitne" top gear igrače sa crewom koji se okolo kurče... lijepo je znati da je i za njih jedan metak dovoljan :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice