ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 423.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
11 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...

Hvala na rijesavanju problema, sve je sad ok nakon sto sam otisao u prvo lice.. doduse ne pase mi jer ne vidim nista oko sebe jer su prozori prljavi

to ti je servera na kojem igraš i do tvoje veze i zato se desync pojavljuje ali ja nemam s tim problema jer igram uvijek na kvalitetnim serverima {#}

Spojio sam se na onaj tvoj server.. brutalan je, ni vode, ni hrane, ni pistolja, nista xD

server je zakon brutala živa...uvijek pun zabavan i nema puno budala da se razumimo i admini često aktivni {#}

ne volim umirati od gladi i zedi haha

13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...

Hvala na rijesavanju problema, sve je sad ok nakon sto sam otisao u prvo lice.. doduse ne pase mi jer ne vidim nista oko sebe jer su prozori prljavi

to ti je servera na kojem igraš i do tvoje veze i zato se desync pojavljuje ali ja nemam s tim problema jer igram uvijek na kvalitetnim serverima {#}

Spojio sam se na onaj tvoj server.. brutalan je, ni vode, ni hrane, ni pistolja, nista xD

server je zakon brutala živa...uvijek pun zabavan i nema puno budala da se razumimo i admini često aktivni {#}

nije tako strašno malo loota...

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...

cuj, spawnao sam se usred neke mocvare, 15 minuta nakon restarta.. pretrazio nekih 5-6 kuca, nista.. pa niti bandage

xD

13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...

cuj, spawnao sam se usred neke mocvare, 15 minuta nakon restarta.. pretrazio nekih 5-6 kuca, nista.. pa niti bandage

xD

ja dok sam igrao nikad nisam ima problema s hranom i obično sam hvatao Cherno ili Elektro i od tamo bi krenio dalje.....malo poslje smo skupili golda za kupit plot i sagradili bazu u kojoj je baš sve bilo od strojnice do snipera brdo municije hrane oružija svega......stvarno mi nije jasno kako u Chernu ili Elektru nemožeš naći hranu tamo je mora bit u marketu i tako tim kućama,a kada se dovučeš do Starog Sobora hrana ti više ne bi trebala bit problem...{#}

Team32Ipe77
11 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

jel se itko susretao s ovim problemom, da dayz smrzne cijelo računalo? danas upalim računalo, 10 min kasnije uđem u igru i sve se smrzne te moram pritisnuti reset tipku. prije 2 dana mi je to napravio 2 puta a dan ranije jednom. ništa drugo ne radi probleme, komponente su ok, nema nikakvih error-a zabilježenih, hdd je bez bad sektora. nekad igra radi 5-10 sati u komadu i nema problema a danas sam tek ušao u igru te je nakon cca 30 sek sve samo stalo i čujem zadnju sekundu zvuka kako se konstantno ponavlja. kad sam igrao na drugim dayz serverima nije mi se to nikada događalo, čak ni na ovom sadašnjem ranije. no admin stalno pokušava popravljati neke bugove i dodavati misije itd pa je moguće da je i do nečega na serveru

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Skull1989cro kaže...

jel se itko susretao s ovim problemom, da dayz smrzne cijelo računalo? danas upalim računalo, 10 min kasnije uđem u igru i sve se smrzne te moram pritisnuti reset tipku. prije 2 dana mi je to napravio 2 puta a dan ranije jednom. ništa drugo ne radi probleme, komponente su ok, nema nikakvih error-a zabilježenih, hdd je bez bad sektora. nekad igra radi 5-10 sati u komadu i nema problema a danas sam tek ušao u igru te je nakon cca 30 sek sve samo stalo i čujem zadnju sekundu zvuka kako se konstantno ponavlja. kad sam igrao na drugim dayz serverima nije mi se to nikada događalo, čak ni na ovom sadašnjem ranije. no admin stalno pokušava popravljati neke bugove i dodavati misije itd pa je moguće da je i do nečega na serveru

cek ti izdrzis 10 sati na DayZ???? Ja nakon prve smrti ragequitam udarim sakom o zid jer umrem ko budala i pola sata buljim u zid hahaha

13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...
Skull1989cro kaže...

cek ti izdrzis 10 sati na DayZ???? Ja nakon prve smrti ragequitam udarim sakom o zid jer umrem ko budala i pola sata buljim u zid hahaha

bilo je  kod mene  i po 12-13h u komadu ;) kad je zabavno i s ekipom igralo se stalno ljeti puno 

https://www.youtube.com/watch?v=J2oPQKNDNkE 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 19:49 (Ipe77).
11 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
$Mikulich$ kaže...
Skull1989cro kaže...

bilo je  kod mene  i po 12-13h u komadu ;) kad je zabavno i s ekipom igralo se stalno ljeti puno 

https://www.youtube.com/watch?v=J2oPQKNDNkE 

Ja ne mogu, meni to pozdere zivce haha za 2 sata DayZ meni ode cila kutija cigara :P svo to skrivanje, bjezanje od zombija, izbjegavanje bandita.. Ko to moze svaka mu dala :D

11 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

kad je ekipa tu sati u dayz idu nevjerojatno brzo. igra guta vrijeme...

večeras radim misijicu s frendom u našem bdrm-2, pobijemo bandite, krenemo loot-ati i njega ubije enki lik a meni spraši blood na 1/3 prije nego sam uspio ući u vozilo. malo se udaljim da se mogu na miru healati, frajeri deru po meni, metci pršte, pucaju i he rounds ali ništa. bdrm-2 samo ide. vratim se nazad do misije, 1 lik se sakriva iza helića. natjeravam ga lijevo i desno i konačno ga sasipam strojnicom. njegov kompanjon ima ghilie suit na sebi i lagano me praši sniperom po gumama ali ga ne mogu nigdje vidjeti. odem doma, damage na bdrm 0% od borbe. armor rules.

cca 15 min kasnije lik kojeg sam ubio se spawnao negdje kraj moje baze i ubio mi drugog frenda dok je lootao barracks blizu. zatim se uspio prebaciti iza nas i napadati naš lockani helić što je veliki dick move na našem serveru i za to idu čak i banovi. (zaključana, parkirana vozila se ne diraju, svi mi veći klanovi to poštujemo ali se uvijek nađe neki majmum kojem je teško pratiti pravila). nakon toga se sakrivao po gradu i zahtijevao da mu predamo bdrm-2 jer ga on želi. hoće da mi izađemo iz njega i ostavimo ga otključanoga inaće nas sve bude pobio. smijemo se kao majmuni, prašimo strojnicama po gradu i baš nas briga. admin cijelo vrijeme prati sve što radimo i pišemo. kad mu je lik prekipio sa tim svojim sranjima, fino se javio na chat sa svojim crvenim admin slovima a lik je unutar 10 sekunda pobjegao sa servera jer ga je bilo strah bana. eh klinci

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 2:36 (Skull1989cro).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Skull1989cro kaže...

kad je ekipa tu sati u dayz idu nevjerojatno brzo. igra guta vrijeme...

večeras radim misijicu s frendom u našem bdrm-2, pobijemo bandite, krenemo loot-ati i njega ubije enki lik a meni spraši blood na 1/3 prije nego sam uspio ući u vozilo. malo se udaljim da se mogu na miru healati, frajeri deru po meni, metci pršte, pucaju i he rounds ali ništa. bdrm-2 samo ide. vratim se nazad do misije, 1 lik se sakriva iza helića. natjeravam ga lijevo i desno i konačno ga sasipam strojnicom. njegov kompanjon ima ghilie suit na sebi i lagano me praši sniperom po gumama ali ga ne mogu nigdje vidjeti. odem doma, damage na bdrm 0% od borbe. armor rules.

cca 15 min kasnije lik kojeg sam ubio se spawnao negdje kraj moje baze i ubio mi drugog frenda dok je lootao barracks blizu. zatim se uspio prebaciti iza nas i napadati naš lockani helić što je veliki dick move na našem serveru i za to idu čak i banovi. (zaključana, parkirana vozila se ne diraju, svi mi veći klanovi to poštujemo ali se uvijek nađe neki majmum kojem je teško pratiti pravila). nakon toga se sakrivao po gradu i zahtijevao da mu predamo bdrm-2 jer ga on želi. hoće da mi izađemo iz njega i ostavimo ga otključanoga inaće nas sve bude pobio. smijemo se kao majmuni, prašimo strojnicama po gradu i baš nas briga. admin cijelo vrijeme prati sve što radimo i pišemo. kad mu je lik prekipio sa tim svojim sranjima, fino se javio na chat sa svojim crvenim admin slovima a lik je unutar 10 sekunda pobjegao sa servera jer ga je bilo strah bana. eh klinci

De nabaci IP u private, da nekom prilikom naletim :)

11 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

nažalost dayz epoch apocalypse panthera server se pokazao kao fail. admini rade pravila koja ne vrijede za sve jednako, spawnaju iteme koji se ne mogu naći ili kupiti unutar igre za svoje miljenike, lome kosti ljudima nasumice na mapi jer im je to smiješno, ubijaju igrače jer im je to isto smiješno... što reći

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 21:06 (Skull1989cro).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skull1989cro kaže...

nažalost dayz epoch apocalypse panthera server se pokazao kao fail. admini rade pravila koja ne vrijede za sve jednako, spawnaju iteme koji se ne mogu naći ili kupiti unutar igre za svoje miljenike, lome kosti ljudima nasumice na mapi jer im je to smiješno, ubijaju igrače jer im je to isto smiješno... što reći

.....reći da igraš na ovom serveru (Home Sweet Home v2)  i pustiš budale na miru to je najbolji epoch server koji znam...{#}

Team32Ipe77
11 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

players 50/50... gužva uf

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ja od DayZ sluzbeno odustajem.

Sa sasvim solidnim "gaming" (pise tako na kutiji, iako mu graficka nije pretjerano gamerska ali planiram nadograditi), kupljenim prije mjesec dana, na DayZ imam maximalno 30 FPS, uglavnom je 25-29, a u sumama i gradovima zna pasti i na 12.. A postavke su na medium...

Onda upalim npr BF3 na ultra i imam solidnih 48 FPS-a... Pa tko je tu lud.

GG Bohemia, gg.

1 4 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Kruske i jabuke. Ne mozes stavljati engine za vojnu simulaciju u kos sa arkadom... to nikako nejde.

Zasto igras na medium ? Igraj na low ? Sta je grafika nesto losija ? ili samim tim gubis na gameplayu ? 

Uostalom, uzmi si Standalone pa ces imati bolje performanse... BF 4 i Armu usporedivat {#} 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kruske i jabuke. Ne mozes stavljati engine za vojnu simulaciju u kos sa arkadom... to nikako nejde.

Zasto igras na medium ? Igraj na low ? Sta je grafika nesto losija ? ili samim tim gubis na gameplayu ? 

Uostalom, uzmi si Standalone pa ces imati bolje performanse... BF 4 i Armu usporedivat {#} 

Ne usporedujem igre, blentonja jedan. Samo kazem da mi je kompjuter i vise nego sposoban pokrenuti igru poput arme. I nije BF 4 nego BF 3.

Za standalone nemam love, a da imam ne pada mi na pamet kupovati prije nego sto ispoliraju igru.

A i nisam u volji za community koji je jos vise sadisticki raspolozen od vec postojeceg za DayZ mod (npr tjeranje ljude da bjevaju, tukuse medjusobno, i koristiti ih kao mamac za zombije)

13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Ja od DayZ sluzbeno odustajem.

Sa sasvim solidnim "gaming" (pise tako na kutiji, iako mu graficka nije pretjerano gamerska ali planiram nadograditi), kupljenim prije mjesec dana, na DayZ imam maximalno 30 FPS, uglavnom je 25-29, a u sumama i gradovima zna pasti i na 12.. A postavke su na medium...

Onda upalim npr BF3 na ultra i imam solidnih 48 FPS-a... Pa tko je tu lud.

GG Bohemia, gg.

alo pa ti uspoređuješ BF i Armu....engine od BF-a bi pao na dupe kad bi imalo ovo sve na sebi jbte...joj jbte uspoređuješ BF i Armu skroz različite igre lol ne jerujem što vidim....{#}

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...
SimeKZ kaže...

Ne usporedujem igre, blentonja jedan. Samo kazem da mi je kompjuter i vise nego sposoban pokrenuti igru poput arme. I nije BF 4 nego BF 3.

Za standalone nemam love, a da imam ne pada mi na pamet kupovati prije nego sto ispoliraju igru.

A i nisam u volji za community koji je jos vise sadisticki raspolozen od vec postojeceg za DayZ mod (npr tjeranje ljude da bjevaju, tukuse medjusobno, i koristiti ih kao mamac za zombije)

radi se o tome da ako igru sad kupiš za 180kn u budućnosti kad igra potpuno bude gotova koštat će duplo više a imat ćeš isto sve kupio danas ili kupio kad sve izađe samo će ti sda biti jeftinije dok je alpha

Team32Ipe77
11 godina
protjeran
$Mikulich$ kaže...
SimeKZ kaže...

shit happens. dayz nekad radi na 10 a nekad na 50 fps, sve je lutrija. igra ima masu scripti koje žderu resurse računala. a dayz je pvp, evo mi se malo opustili na serveru i desilo se sranje pa se sad admin umiljava da se vratimo na server, sve se bude nadomjestilo što smo izgubili itd. a kad se opet dogodi isti vrag, što onda? opet dobivamo aute i heliće nazad, pa opet i opet? ma sranje

11 godina
protjeran

jučer sam prvi put probao chernasus mapu na home sweet home serveru i nije mi baš legla. super mi je veličina mape no naselja od cca 20 kuća imaju svega 2-3 otvorene s loot-om, volio bih da barem mapu dobijemo na startu i nigdje niti 1 auto za pronaći nego je sve na mojim nogama. ne znam, panthera mi je bolja jer je manja mapa a svako naselje i gotovo svaka kuća je otvorena te se uvijek nešto nađe u njima

13 godina
neaktivan
Skull1989cro kaže...

jučer sam prvi put probao chernasus mapu na home sweet home serveru i nije mi baš legla. super mi je veličina mape no naselja od cca 20 kuća imaju svega 2-3 otvorene s loot-om, volio bih da barem mapu dobijemo na startu i nigdje niti 1 auto za pronaći nego je sve na mojim nogama. ne znam, panthera mi je bolja jer je manja mapa a svako naselje i gotovo svaka kuća je otvorena te se uvijek nešto nađe u njima

na tom serveru sam ima ljepu bazu punu stvari i sve se lako nalazilo od auta,cisterna za prodaju i slično nije sad bilo na svakom koraku auto ali eto.... {#}

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 15:42 (Ipe77).
11 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
Skull1989cro kaže...

na tom serveru sam ima ljepu bazu punu stvari i sve se lako nalazilo od auta,cisterna za prodaju i slično nije sad bilo na svakom koraku auto ali eto.... {#}

Znam da je DayZ zamisljen brutalan, ali home sweet home je sadisticko mazohisticko iskustvo.

13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...
Ipe77 kaže...
Skull1989cro kaže...

Znam da je DayZ zamisljen brutalan, ali home sweet home je sadisticko mazohisticko iskustvo.

što se tiče Epoch moda najbolje što znam 

Team32Ipe77
17 godina
ARMA II DayZ mod

Imam problem.

Kada postavim igru na Default Video postavke dobivam igriv FPS, no tu i tamo zna se dogoditi FPS drop što iritira pogotovo dok se nalazite u napucavanju.

No kada isključim Post Process effects kako bi dobio tih 5-10 FPSa (isključim ga i jer mi ne paše taj mutni stil, više mi paše sharp izgled okoliša jer je lakše primjetiti kretnje) igra se zamrzne nakon 5-15 minuta, tako da je fizičko isključivanje preko power tipke jedino rješenje.

Je li moguće da isključivanje naprednih postavki ruši računalo?

Hardwer je Lenovo pod My PC.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

to smrzavanje se događa jer dayz ima puno bugova. stavi postavke na very low i probaj tako. i naravno, neka područja na mapi rade fantastično dok neka dropaju fps radi mase stvari koje su generirane u okolici, npr. guste šume itd

17 godina
ARMA II DayZ mod

Nije problem u svim postavkama, od kojih su neke i na high (jer ih postavi na high kad stisneš Default postavke), već samo u tom postprocessingu.

Kad je uključen igra radi i po nekoliko sati, naravno uz FPS dropove.

Hvala svejedno.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
wyks kaže...

Nije problem u svim postavkama, od kojih su neke i na high (jer ih postavi na high kad stisneš Default postavke), već samo u tom postprocessingu.

Kad je uključen igra radi i po nekoliko sati, naravno uz FPS dropove.

Hvala svejedno.

to je problem s tvojim pc-om nešto ja s tim nikad nisam imao problema i nije to zato šta dayz ima puno bugova (ima ih ali ne događa se zato)...kad bi imao tvoje računalo vjerovatno bih bolje znao u čemu je problem ovako možemo samo nagađati 

EDIT: ako sam te najbolje shvatio tebi se sve smrzne nakon 15min igre i tako svaki put se smrzaje i baš ništa nemožeš nego prisilno ugasit komp?? 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 19:38 (Ipe77).
11 godina
protjeran

meni ponekad dayz smrzne cijelo računalo i jedino reset pomaže. no to se dogodi uglavnom kad igram na nekom serveru pa se prebacim na novi bez reinstaliranja dayz epoch panthera patch-a. ili ako slučajno ispadnem van iz igre radi puknuća internet veze i sl. samo odem u dayz commander, napravim brzi reinstall i sve radi dalje bez problema

11 godina
ARMA II DayZ mod

Pozdrav, posto sam novi u ovome moze li mi netko objasnit kako se spajati na servere skidati modove i ostalo? Probao sam preko steama ulazit u igru i tamo trazit servere ali uvijek izbacuje neki error.
Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

lpe77, koji ti je nick tamo na HSH?

marinac, provaj s ovim http://play.withsix.com/

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 18:44 (dumanix).

0 1 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice