Šta se dešavalo sa serverom jučer(danas) poslije ponoći... odustao sam odmah nakon 3 restarta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bio je neki lik predosadan da mu ne radi ono shift click na mapi da si oznaci waypoint i onda je to kao bilo sredeno poslije prvog restarta i onda je server podivljo.
Sve sređeno, upadajte :)
IP:91.121.20.119:2382
NAME: DayZ Balkan | Custom Map | Custom Antihack | Only day | Private | Vehicles >200 (v1.7.6/build 101747)
SLOTS: 50
Žuti lanac nema veze s FPS dropom, to znači desync i povezan je s internet vezom.
Bome je imao, tada mi je desync bio 0, a ping na balkanskom serveru preko 1500 i to je uzrokovalo ogromni fps drop. Onda sam otisao u firewall i postavio sam da arma ima full pristup internetu, nakon toga je ping pao na 38 i igrao sam normalno bez ikakvog fps dropa.
Danas sam igrao na DayZBalkan i u 45 minuta sam naso:
AKM
AK 74
AKS 74 Cobra
PDW
DMR
M14 AIM
SA-58
M4A1
Pa nije vise nigdje problem naci wepon. Pogotovo ako si ispo po barakama. Loot se konstantno spawna pa je to onda dosta lakse naci loot. A i ako si naiso na koji naparakirani i sakriveni auto takoder nije problem.
Postoji li ikako mogucnost da se ''sredi'' ili ''ogasi'' trava... jer mi se dosta cesto desava da kad nadem heli crash site ili sam u barakama sve je puno treave i uopce se ne vidi loot od nje..
A je imate zahtjeve to svijet nije vidio. Ajmo pogasit drvece da se nemas kud sakrit. Sta ti fali travi. Gleda ju pod i scrolaj pogledaj gear i pici dalje. Makni travu pa mi je ghille beskoristan :D
Inace, danas jako kvalitetan okrsaj kod Starog Sobora. Porokali ih 5-6 cak. Oni nama trojicu.
A je imate zahtjeve to svijet nije vidio. Ajmo pogasit drvece da se nemas kud sakrit. Sta ti fali travi. Gleda ju pod i scrolaj pogledaj gear i pici dalje. Makni travu pa mi je ghille beskoristan :D
Inace, danas jako kvalitetan okrsaj kod Starog Sobora. Porokali ih 5-6 cak. Oni nama trojicu.
Mi koji smo poginuli smo se vratili po nas gear i njihovu opremu lotali, ukljucujuci vozila :)
Evo malo slikica. Pozz :)
Ma kada si me to slikao :)
PS: ima ko vode oko kamenke, malo mi blica :)
Server(Dayz Balkan) je sada whitelisted zbog hakera.
EDIT: Svi koji zele igrati pošaljite svoj GUID meni u pp ili posaljite te nam preko forme http://balkanskilegioneri.com/dayz/en/index.php/whitelist
(Još brže preko TS-a)
LP
Server je predobar :)
Ekipa na TS je iz cijele regije, stalno neka prica, jucer sam uspio 3 puta poginuti, izgubiti DMR, gili i par stvari, vratio sve to, imali heli fight, ganjanje 2 UH! i little brida, ekipa radi mene heli izgubila ( nadam se da cu se oduziti s kojim AS50 :) ) nasli SUV , nema laga, NEMA HAKERA od te neke bijele liste, ADMINI ONLINE STALNO:)
A evo i malo slikica :)
http://www.pohrani.com/?3y/Vc/3ukDe7h5/1/2013-02-2400004.jpg
Jebote nisam igrao par dana već sam lud, jedno pitanje da li mi je ostao gear kad je server lockan i kad na serveru je potrebno biti whitelisted.
Kako ja mogu igrati a nisam whitelisted ili wtf... Može netko dat IP, možda ja na krivom igram haha
Sveti pise na stranici balkanskilegioneri moras poslati svoj GUID i onda igras.

Mislim da je bio rollback poslje whiteliste zato jer kad sam prvi put uso(poslje stavljanja whiteliste) spawnao sam se tamo di sam bio prije 1 dan.
Kako ja mogu igrati a nisam whitelisted ili wtf... Može netko dat IP, možda ja na krivom igram haha
Posjeti http://balkanskilegioneri.com/dayz/ tu ti sve piše sto trebaš da znaš o serveru.
Posjeti http://balkanskilegioneri.com/dayz/ tu ti sve piše sto trebaš da znaš o serveru.
Hvala, dodan sam evo :P
Uhh..kako mi je tesko namjestit sve postavke.. :/ Taman sam uzeo dayz..
Sve je puno blura..Uff
Blur obavezno isključi, tj. post processing. A imaš ovdje što i kako vodič.
Uhh..kako mi je tesko namjestit sve postavke.. :/ Taman sam uzeo dayz..
Sve je puno blura..Uff
Rjesi se blura, samo ometa.. Za neke ljude je cak i opasno, jer blur sve usporava, itd. Moze dovesti do epileptickog napada, i stvari poput toga
Pozdrav ako netko moze pomoci dam mu blood bag trebam transfuziju i blizu sam "stary sobor"
arma 2 combined operations trenutno 10 eura na steamu a ja nemogu kupit zbog glupog paypala
arma 2 combined operations trenutno 10 eura na steamu a ja nemogu kupit zbog glupog paypala
ili si ti lame jer neznas koristit paypal
ili si ti lame jer neznas koristit paypal
kaj ti samo jedes da si tak pametan?
Pozdrav ako netko moze pomoci dam mu blood bag trebam transfuziju i blizu sam "stary sobor"
je pa kokneš onoga tko ti dođe :D
ja imam czech backpack unutra uvijek 3 antibiotika, 3 morfija, 3 protiv bolova, 1 heat, sniper dmr i ostalo kuhano meso daje jako puno krvi do sada sam trebao par puta ali uvijek mi je dosta bilo samo meso
Jednostavno ubiješ neku životinju oguliš ju sa nožem nakon toga uzmeš mesto. Pa odeš do šume po malo drva, pa zakuriš, zavrtiš janjca i fino se najedeš. Samo pazite da sve brzo uradite jer dim bi mogao biti zanimljiv za druge igrače.
Btw još imam i m9sd, m4a1 cco sd, municija za oružja, i sve ostalo map, kompas, sat.... I bez brige mogu bilo kamo sam i nemam nikakvih problema niti sa ljudima niti zombija ako treba stavim metak u glavu oružja imaju prigušivač i milina igrati. Ako se netko približi pokušam izbječi ako ne ide kaboom.
mjenjam battlefield bad company 2 (kupljen na originu) sa accountom lvl 18, za arma 2 operation arrowhead ili combined operations.
mjenjam battlefield bad company 2 (kupljen na originu) sa accountom lvl 18, za arma 2 operation arrowhead ili combined operations.
Aerosmith: Dream on