ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 421.245
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
14 godina
Re: ARMA II DayZ mod
LuX_CRO kaže...
Šta jest jest, nova mapa Panthera je super
Probao sam Takistan isto je ok, ali je banana što je tamo leglo snipera i samo čeka da se netko pojavi na optici snajpera.
Ova je mapa taman

a što se tiče ubistva i samoubistva samo ću reći šit hapendes tu al.

Pozz

Čak... ova mapa mi je najbolja do sad, nekak omanja sa puno brda ceste bez koliko toliko prepreka. Sve je na otoku, tako da ne postoji šansa skrivanja ičega. Sve se na kraju nađe. Danas sam triput poginuo ali nema veze. Bilo je zabavno. Ali one rwr-ovce kako se već zovu treba potamaniti :D to mi je sad izazov.

15 godina
ARMA II DayZ mod

Evo ako tko zeli na ovaj server odlican je igram  na njemu vec 2 mjeseca procitajte malo na forumu pa ce vam sve biti jasno http://www.dayzrp.com/ potrebna je registracija i nema hakera

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
ARMA II DayZ mod

igra netko na ovome http://zombies.nu/index.php ? malo je bolje rangiran na gametrackeru i na arma.swec

g3AR

0 0 hvala 1
16 godina
V00D00 kaže...

Dakle, nakon malo testiranja i previranja sada imamo hrvatski server na privatnom hive-u. To znači da je on odvojen od ostalih servera i save opreme je eksluzivan samo za njega. Nema hoppanja, prenošenja opreme sa i na druge servere i nema više cheatera koji na svojim serverima hackaju opremu i onda ubijaju nas koji igramo pošteno. Enjoy!

94.242.227.10:2352 // Password: 1234 // www.aworldablaze.com

Samo jedna napomena u vezi ovog RWR klana na DayZ Croatia serveru

Likovi (njih trojica, kasnije možda više) su od jučer 22.10.2012 oko 23h počeli lootati po serveru i mislim da su počeli raditi/graditi neki logor

Danas 23.10.2012 vidim da su aktivini bar jedan od njih, tako da ako ste na serveru, pripazite

bit će penetriranja na serveru {#}

pozz

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina

Moramo im slozit sacekusu :)
Pogledat gdi se motaju i sacekat ih.
Javim se kad dojdem s posla pa slozimo neku shemicu.

Btw kak je bilo jucer? Ste ih ulovili koji puta ili je bila pusiona?

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 15:21 (NEW_MAN).
13 godina
protjeran
V00D00 kaže...

Dakle, nakon malo testiranja i previranja sada imamo hrvatski server na privatnom hive-u. To znači da je on odvojen od ostalih servera i save opreme je eksluzivan samo za njega. Nema hoppanja, prenošenja opreme sa i na druge servere i nema više cheatera koji na svojim serverima hackaju opremu i onda ubijaju nas koji igramo pošteno. Enjoy!

Dal bih ja mogao dobiti unban?

Neznam iskreno ni zašto sam banan pa ako bi se 

nekome dalo objasniti mi u kratko da znam.

13 godina
neaktivan
bornasepic kaže...
V00D00 kaže...

no way

16 godina
NEW_MAN kaže...

Moramo im slozit sacekusu :)
Pogledat gdi se motaju i sacekat ih.
Javim se kad dojdem s posla pa slozimo neku shemicu.

Btw kak je bilo jucer? Ste ih ulovili koji puta ili je bila pusiona?

Jučer neznam kako je bilo čim sam ih vidio na serveru pao mi je mrak na oči, a zoki je popio metak od njih odma nekim ludim slučajem su se spawnali u blizini crash site-a i to je bilo to.

Uglavnom likovi su hebenica mislim da si bio tada kad se to dešavalo ili

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
LuX_CRO kaže...

Jučer neznam kako je bilo čim sam ih vidio na serveru pao mi je mrak na oči, a zoki je popio metak od njih odma nekim ludim slučajem su se spawnali u blizini crash site-a i to je bilo to.

Uglavnom likovi su hebenica mislim da si bio tada kad se to dešavalo ili

Jučer sam ja htio jednog od njih namamiti do heli-a da ga skinem, nadlijetao i nadlijetao okolo nije bilo nikog dođem dolje kad iza brde izmigolji jedan i skine me. Eh jbg uzeli heli i odoše. Danas opet. U mrklom mraku trčim po planini da im dođemo sa leđa odjednom me upuca odnekal lik. Nisam ni vidio ni gdje niti sam čuo koje je oružje bilo. 

17 godina
Mene su skinuli u letu pri nekih 300 kmh lol.
Na kraju je organizirana potjera pri kojoj je jedan od njih ubijen, drugi je teze ranjen i odigrao je fintu alt+f4 da se spasi. Pretpostavljam da bude umrl ako jos nije.

Super je kaj je mapa "bogata" pa se lako covjek ponovo opremi a posto mi redovno server restartamo, loota je jos vise :)
17 godina
neaktivan
a više-manje se i trudimo održati dan na serveru kako bi bilo fer prema onima koji (još) nisu našli night vision :D
music is my first love and will always be my last
17 godina

Btw jucer sam nasel novi NV :)

Inace najveci mi je gust kad restartamo server helikopterom obilazit crash siteove i vojarne. Osjecam se ko malo dijete sa kinder surprise. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 14:53 (NEW_MAN).
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 15:24 (Merce).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

DayZ Croatia server je sada na Namalsk mapi! Prvih sat vremena me nevjerojatno podsjetilo na neki ex-yu industrijski gradić... nevjerojatno realistična postapokaliptična atmosfera... osobito jeka dječjih glasova po tim naseljima...

94.242.227.10:2352

www.aworldablaze.com

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 9:52 (V00D00).

1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Trabant601 kaže...
bornasepic kaže...
V00D00 kaže...

no way

Može jedan razlog zašto? Neznam dal si vidio pp pa me ignoriraš pa...

17 godina
neaktivan
V00D00 kaže...

Ima taj server kakvih specijalnih pravila osim normalnog ponašanja?

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
V00D00 kaže...

Engleski je obavezan u SIDE CHATu radi stranih igrača. I više manje su to sva pravila. I da, ne smije se koristiti voice u side chatu.. :)

13 godina
V00D00 kaže...
ZC_Someone kaže...
V00D00 kaže...

...

• NE vršiti loženje u blizini šume (minimalna udaljenost 400 metara).
  • NE ostavljati vatru bez nadzora.

{#}

Nomen est omen.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 14:23 (Et_Tu_Brute?).
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 14:57 (Motorbreath).

1 0 hvala 1
17 godina
Jucer sam isel pogledat ako mi je lik ziv ili je opet neki bug obrisal sve kaj imam da bi se spawnal u vojarni kraj nekog lika a off sam otisel na brdu par kilometara dalje.
Kak sam se spawnal otvoril sam vatru na lika i on na mene. Oba dva smo umrli i gg.
Izgubil sam Alice Pack, automatsku pusku s prigusivacem i M107 ili kak se zove onaj ogromni sniper.
GG
17 godina
Novi patch :)
[NEW] New Combat System If you fire a weapon, someone fires a weapon near you, or a bullet/object impacts near you, then you go into combat. During combat, "ABORT" is disabled. If you ALT-F4/close anyway, your character is considered "combat logged" and instantly killed and leaves a body.
13 godina
ARMA II DayZ mod

ODlicna stvar... mogo bi ponovno zaigrat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

koliko je prošlo od zadnjeg ljudi su uopće zaboravili da rade na update-ovima itd. Možda je i trebalo malo zatišja da se srede svi bugovi ili bar većina njih, pa ćemo vidjeti kako se ponaša novi patch :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 15:28 (Ivan_cno).
17 godina
neaktivan

Nisu ni radili na updateovima jer je Dean Hall odlucio da se posveti kompletno standaloneu koji izlazi do kraja godine... ovaj patch je nastao kao plod suradnje communitya.

15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Momci, koliko sam shvatio, trebao bi kupiti Armu 2 + Combined operations za nekakvih (trenutnih) 20 ojra

da bih mogao zaigrati ovaj DayZ?

Nadalje, koliko kužim, izlazi uskoro standalone verzija?

Što je isplativije, kupovina arme samo zbog moda ili čekanje standalonea?

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
forzzuk kaže...

Momci, koliko sam shvatio, trebao bi kupiti Armu 2 + Combined operations za nekakvih (trenutnih) 20 ojra

da bih mogao zaigrati ovaj DayZ?

Nadalje, koliko kužim, izlazi uskoro standalone verzija?

Što je isplativije, kupovina arme samo zbog moda ili čekanje standalonea?

Da sam ja na tvom mjestu, ja bi čekao standalone.

Nomen est omen.
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Također, dayzmod mi je bio zanimljiv neko vrijeme i stvarno je bila dobra zabava, ali brzo izgustiraš sve što ima ili popi.zdiš od bugova. Trebalo bi bit bolje sa standalone

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Moja preporuka je cekaj standalone. Trebao bi izaci do kraja godine tako da neces puno cekati. Armu sam uzeo samo radi dayz moda, i tek nakon mjesac dana igranja dayzja upoznao cari Arme :D Igra je odlicna, jako zabavna posebno sa prijateljima, ima dobar community, mnogo modova ali posto ubrzo izlazi arma 3 i community alpha ne preporucujem ti da je sad kupujes. Nadam se da sam pomogao :)

17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

updejtali smo dayz croatia na 1.7.3 i lingor 1.1 :))

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 10:11 (V00D00).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Pozdrav, imam pitanje mogu li sa igrati dayZ ako imam samo Operation Arrowhead

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice