ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 422.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
ARMA II DayZ mod

eh da... tako nešto sam i ja htio pitat...

mene zanima kada i kako se spawnaju novi itemi... jer bio sam u elektro u marketu i još par kućica.. bilo tone hrane i pića, bila je čak i mapa i šibice itd... poslije kada sam umro sam se vratio tamo i nije bilo ničeg korisnog (vjerojatno su drugi playeri lootali šta je ostalo).. kada će se opet spawnati novi itemi..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ko hoce danas igrat sa capatain.price i s menom nek mi se javi na PM pa da se skupimo na TS.u i raspalimo na jednom serveru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: ARMA II DayZ mod
Diablo86 kaže...

Koliko dugo ostanu moje stvari kada umrem?

Pravilno, dok se ne restarta server ili dok netko ne sakrije tijelo, ili ga odvuce.

Aut vincere, aut mori!
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

SimeKZ kaže...

Ko hoce danas igrat sa capatain.price i s menom nek mi se javi na PM pa da se skupimo na TS.u i raspalimo na jednom serveru.

sa mnom! sa mnom!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 19:07 (SebaOS).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Nakon par dana zafrkavanja s modom napokon je proradio tako da bi se volio udruzit s nekim noobom ili proficem.

Da vas upozorim ne znam uopce kontrole i to. Znam malo gradove od videa na youtubu ali to je to.

DAYZCOMMANDER: MSEGI

http://www.youtube.com/user/xSeGi?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 19:24 (seGii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ja ne znam ko je, ali nek se hebe. Trcimo 1dan do chernoga da bi nas neko sniperom ubio bez razloga. Ajte u klinac hebote.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Našao sam bijeli pick-up,fali mu samo jedan kotač, farma zapadno malo prije zelenogorska, pa tko hoće

13 godina
protjeran
Swen91 kaže...

Našao sam bijeli pick-up,fali mu samo jedan kotač, farma zapadno malo prije zelenogorska, pa tko hoće

Server?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 20:32 (bornasepic).
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja ne znam ko je, ali nek se hebe. Trcimo 1dan do chernoga da bi nas neko sniperom ubio bez razloga. Ajte u klinac hebote.

Ti što snajpaju, da bar dođu po loot kad nekog ubiju, pa hajd et', lakše bi se pomirio...ovako ubiju te bez ikakvog razloga...Al' ono, ipak je to samo igra...

Ljubav je smisao života...
15 godina
neaktivan
bornasepic kaže...
Swen91 kaže...

Server?

LU414

17 godina
Ima ko mozda M4A1 Camo SD?
16 godina
ARMA II DayZ mod

Nisam seljak, al imam traktore {#}

DE 1908 NE airfield, ak netko hoće

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ima ko mozda M4A1 Camo SD?

imo, bacio ga za holo sd, zašto? Možda još stoji u šatoru kojeg smo lootali stalno

16 godina
ARMA II DayZ mod

Našao sam šator iznad elektra sa 24 satchela unutra, sad mi je već dosadno...

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Mi moze netko objasnit kako popravit olupinu ? Jednostavno ne mogu. Imo sam i motor i kotac u inventoryu. Dodem do olupine auta vrtim scroll ali niti jedan opcija mi se nece otvorit. Imo sam toolbox kod sebe. MI moze neko rec' u cem je problem ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ARMA II DayZ mod

sad je mene i prijatelja neki lik ubio s noob tubom. Lik nas je gađao jedno 7 puta. nekuzim gdje je sve to nasao :S

Ubio nas je kraj onog razrušenog gradića - na Lu360.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Našao sam šator iznad elektra sa 24 satchela unutra, sad mi je već dosadno...

Okušaj se u magičnim trikovima. Npr. meni je dobar onaj: Sad vidiš bolnicu, sad ne vidiš... :)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
null kaže...

sad je mene i prijatelja neki lik ubio s noob tubom. Lik nas je gađao jedno 7 puta. nekuzim gdje je sve to nasao :S

Mene i frenda su skinuli da se nisam stigo nit okrenut :) Samo je bilo BUM HEADSHOT ! :D Sad smo se opet ultra opremili. I vecinom igramo samo po mraku jer zombiji su manje aktivni i lakse je lootat grad. CHem u ruke, Remington sa flashlightom i to je to.

13 godina
SimeKZ kaže...
null kaže...

Mene i frenda su skinuli da se nisam stigo nit okrenut :) Samo je bilo BUM HEADSHOT ! :D Sad smo se opet ultra opremili. I vecinom igramo samo po mraku jer zombiji su manje aktivni i lakse je lootat grad. CHem u ruke, Remington sa flashlightom i to je to.

Nismo vas ni lootali. {#}

A bili ste dva kanala ispod nas u TS3, samo ste se zaključali... Grad je naš{#}{#}

Aut vincere, aut mori!
13 godina
ARMA II DayZ mod

A zakljucam TS da neko ne uleti pocne zljabrat bzvz. Mislim frend i ja igramo onako lezerno. Ali opet ti zao dode ko dok smo se opremili i onda on zapne u kuci i pojedu ga. Ja udem unutra, lik se spawnaiza mene i ubije me. A sta ces takva je igra. Sad smo opet u full opremi. Jucer smo u chernom naisli na bus kojem je falilo goriva, motor i kotac. Ali nikako ga popravit stvarno ne znam sta treba napravit. Dodem do njega i samo mogu uc nemam opcije da popravim kotace, motor i ostalo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

A zakljucam TS da neko ne uleti pocne zljabrat bzvz. Mislim frend i ja igramo onako lezerno. Ali opet ti zao dode ko dok smo se opremili i onda on zapne u kuci i pojedu ga. Ja udem unutra, lik se spawnaiza mene i ubije me. A sta ces takva je igra. Sad smo opet u full opremi. Jucer smo u chernom naisli na bus kojem je falilo goriva, motor i kotac. Ali nikako ga popravit stvarno ne znam sta treba napravit. Dodem do njega i samo mogu uc nemam opcije da popravim kotace, motor i ostalo. 

Onaj što je zabijen u stanicu? Onoga izbjegavajte, najlakše vam je za popraviti onaj kamion u solnichniy, treba samo jedna guma i goriva (zapravo trebaju tri gume ali dvije su vec unutra)

Aut vincere, aut mori!
15 godina
neaktivan

A bili ste dva kanala ispod nas u TS3, samo ste se zaključali... Grad je naš{#}{#}

...Pazite da vam neko ne loota cijeli grad {#}

Ljubav je smisao života...
13 godina
Captain.Price kaže...

...Pazite da vam neko ne loota cijeli grad {#}

Sa razlogom nismo vaša tijela lootali, imamo geara za life time. {#}

Aut vincere, aut mori!
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Nakon nekog vremena shvatite da ne možete nikome vjerovati, da vas svatko ubije, i da valjda 90% ljudi ima prijatelja koji je negdje blizu. Vi koji puno ginete randomly naučite slušati i gledati. Pucnjevi, zombiji koji umiru, koraci, svijetla, obrisi drugih igrača na krovovima.. Sve je to trag da je netko blizu. Nemojte trčati okolo i pjevati na glas. Ovo je igra šuljanja. Naučite se strpljenju. Na čoškovima stanite, gledajte oko sebe, malo malo u nekakav cover stanite i poslušajte zvukove oko vas, gledajte kroz prozore građevina. Nemojte bezglavo trčati po svoja tijela kada umrete. Vozila ne garantiraju nikakvu sigurnost.

Neku noć sam pratio dvojicu bisera s ovog foruma kako su se ubili tako što su se zabili kamionom u nekakav roadblock. Dvije minute netko treći bezglavo trči prema tijelima dok se moj suigrač šulja. Žao mi je prijatelju ali smo mi prvi ugledali loot, a ti bezglavo trčiš - bam metak u glavu i pada mrtav. Ovo vam je najbolji primjer greške zbog nestrpljenja i nepažnje. Igra je puna bugova. U jednom trenu ćete izgubiti svu opremu za glupost, a u drugom ćete naći svog klona i vratiti sve izgubljeno.

Plakati jer vas je netko snajpao nema smisla. Da vas nije snajpao netko drugi bi vas skinuo iz blizine s nekim slabijim oružjem. Svakom snajperu se može i stati na kraj ako malo razmislite. Pazite se server hoppera - igrača koji odu na drugi server kada su napadnuti, pomaknu se na drugo mjesto, vrate se na originalni server i napadnu s leđa. Ako se netko disconnecta sa servera nakon što ste ga napali najbolje je bježati što dalje jer će vam se vjerojatno vratiti s leđa. Držite se ruba šume, nemojte trčati po otvorenom. Imajte zalihe hrane i vode kada idete u divljinu.

Još jednom: šuljajte se, gledajte oko sebe i slušajte. Ako igrate u društvu na teamspeaku treba biti disciplina. Pucajte samo ako morate, zvuk oružja će uvijek privući neke majmune.

Osobno sam trenutno u fazi player killinga. Zašto? Zato što me stalno ubijaju drugi igrači i više ne vjerujem nikome osim nekolicini prijatelja. Ako vas vidim pucat ću bez pitanja. Ne zato što mi treba vaša oprema ili zato što se naslađujem vašom smrti - nego zato što si ne želim dozvoliti da me opet netko ubije jer sam htio biti dobar igrač i pomoći.

Ova igra je simulacija. Vrlo vjerna simulacija. Zašto bi mi u igri glumatali neki crveni križ? SURVIVAL je ključna riječ. Da se ovakva apokalipsa dogodi u stvarnom životu bilo bi više bandita i ubojica nego "normalnih" ljudi. Isto tako je u igri. Zato prestanite cviliti i počnite igrati kako spada. Formirajte se u grupice i igrajte zajedno i ne vjerujte nikome drugome. Do sada sam ubio 90% onih igrača koji su mene na LU414 skinuli nekad prije. Kad tad ću ga naći, tko god bio.

Neki dan nas je bez nekog posebno razloga na zračnoj luci napao igrač. Osim moje grupe bio je samo jedan jedini i odmah smo znali da je on kriv. Pobjegao je. Par sati poslije toga smo ga sasvim slučajno našli kako popravlja auto i osvetili se. Uzeli smo mu opremu ali on je dovukao prijatelje koji su hoppali i pobili su nas. Mi smo se pješke vraćali 40 minuta do naših tijela kako bi spasili bar dio opreme. Naravno da su mulci ukrali kamion pun dijelova za helikopter umjesto naše opreme. Danas me jedan od te grupe skinuo dok mi se igra loadala. Bio je dovoljno glup da ostane na tom istom mjestu 15 minuta. I bio je dovoljno nesposoban da se obrani kada sam mu došao sa Lee-om kojeg sam sasvim slučajno usput našao. I nisam hoppao nego sam trčao od iza Komarova do Cherna. Imao je taktičku prednost i ni to mu nije pomoglo jer je neoprezan, bahat i nema strpljenja.

Ne kažem da sam neki super najbolji igrač ikada. Na početku sam i ja teško patio, igrao sam, umirao, gubio se po mapi i imao iste probleme kao i svi vi ostali. Počnite razmišljati i bit će vam lakše!

music is my first love and will always be my last

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

I još jedan dodatak. Frapsam sve svoje killove i uploadat ću ih kada se skupi dovoljno za jedan lijepi video. Tamo ćete moći vidjeti greške zbog kojih su ljudi umrli. Možda naiđete i sami na sebe. :P

music is my first love and will always be my last

1 0 hvala 0
16 godina

Ti si vjerovao ljudima? {#}

16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Pridružili smo vam se na LU360 (koliko sam shvatio, tamo igrate?) Ukrali smo valjda sva vozila koja postoje u igri, nhf! {#} 

p.s. našli smo bus... nečiji? :D

0 0 hvala 0
13 godina
igra se na lu414... vise ljudi s buga ima
13 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Pridružili smo vam se na LU360 (koliko sam shvatio, tamo igrate?) Ukrali smo valjda sva vozila koja postoje u igri, nhf! {#} 

p.s. našli smo bus... nečiji? :D

Ah ne vjerujem da jeste, ja nisam igrao sad jedno tjedan dana pa ne znam sta se događa na serveru, ali ne vjerujem da se i približno ukrali 10% onoga što je na serveru :P

16 godina
ARMA II DayZ mod

Zašto igrate na regular? Veliki skill je kada gledate iza zaklona i ljudima svijetle imena iznad njih

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice