ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 423.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
16 godina
ARMA II DayZ mod

Bila su šestorica iz klana, možda bolje da nisam pucao, al valjalo bi im naći skrovište

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
17 godina
Re: ARMA II DayZ mod
A stalno kolko ko ima vremena. Svi furamo night vision tak da no sikiriki.
13 godina
NEW_MAN kaže...
A stalno kolko ko ima vremena. Svi furamo night vision tak da no sikiriki.

Sad smo ja i clavicula osli na neki nocni puni server, kempali i skinuli 3-4 igrača... Svi banditi bili. Jedino vrijedno spomena SVD magazin, sto smo nasli. Sve ostalo low tier oprema.

Aut vincere, aut mori!
17 godina

Sad sam bil na nasem serveru i sve samo stranci. Ako neko misli igrat nek se javi na TS.
Mene spawnalo u 3pm na obali a bil sam na aerodromu.

Trebam prijevoz do baze i onu pusku s prigusivacem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.8.2012 22:28 (NEW_MAN).
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Poz, jel igrate na legit serverima ili? Ja isto igram pa ako trebate extra playera, javite. Btw nemam original.

0 0 hvala 0
17 godina
Na legit serverima i zakupili jedan.
13 godina
ARMA II DayZ mod

NEW_MAN ekipa, kad cete sutra bit na serveru, tj. ako budete igrali uopce posto je subota :) 

Capatain.PRice i ja smo danas nazalost sa full opremom i rare gunom poginuli zbog buga. On je zapeo u kuci i pojeli ga zombiji, ja sam uletio u kucu, uzeo prvu pusku i pobio ih sve i ko za inat kraj mene se pojavio igrac i ja velim friendly i ovaj raspali. No nema veze. Nakon dugo respawna nasli smo se. On se spawno kod Elektra ja kod Cherna. Odtrco sam do njega. Lootali smo bolnicu, imamo krvi, bandage, morfija. Samo sta ja imam mali backpack pa nam je malo teze. Sa oruzijem stojimo super, imam 7+1 magazina od Makaraova, on ima M1911 i par magazina.

Pa se mozemo negdje nac i zaigrat. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

What do I spy with my little eye

0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

KOje je najbolje mjesto za sastavit auto. Jer ocito je ne moguce naci citav auto. Nest' sam cito po netu da postoji jedno mjesto di su tvornica i benga na kojoj je kombi udaljene kojih 1km i samo treba dofurat kotace i to je to. Zna netko kakvu slicnu poziciju ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

KOje je najbolje mjesto za sastavit auto. Jer ocito je ne moguce naci citav auto. Nest' sam cito po netu da postoji jedno mjesto di su tvornica i benga na kojoj je kombi udaljene kojih 1km i samo treba dofurat kotace i to je to. Zna netko kakvu slicnu poziciju ? 

Uglavnom nađi motor, njemu treba samo goriva ako je netaknut, a drugo najjednostavije za popraviti je kamion u Solnichniy treba ja mislim tri gume i goriva(dvije gume su vec u Gearu u kamionu), i treba ti toolbox da bi nesto popravio.

Aut vincere, aut mori!
16 godina
ARMA II DayZ mod

Ovo je sve od danas, nijedan šator nije siguran od mene {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.8.2012 16:49 (Diablo86).

3 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Lol'd

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 0:06 (Et_Tu_Brute?).

7 0 hvala 0
14 godina
Diablo86 kaže...

Diablo ovo mi je nešto poznato..:D na kojem serveru igraš :D?

16 godina
Ivan_cno kaže...
Diablo86 kaže...

Diablo ovo mi je nešto poznato..:D na kojem serveru igraš :D?

Uglavnom na DE 10, 25 i ostalim hardcore sa malim pingom, a za šatore sam skenirao i US servere. Ljudi tako dobro skrivaju šatore, da na kraju svi sakriju na isto mjesto, a ja samo pokupim.

Nemojte sve pokrast, ja uzmem samo što mi treba, možda ni ne skuže da nešto nedostaje

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 9:13 (Diablo86).
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Jel igra itko na cracked ili nocdkey serverima da se udružimo?

1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

pozz 

zanima me dali ima itko da igra na hardserverima,gdje nema citera,i da nije pretrpan

mi smo vec promjenili 4 servera imali svega i svacega ali  citeri ti uniste mjesec dana igre

imali smo i heli i kamion i gaz i traktor i pikup i bicikala mislim svega ali neke stvari nemos zadrzat pout helija i kamiona jer ti se  citeri spavnaju kod tebe

ako ima neko da to nije dozivio na nekom serveru neka preporuci 

odo probat na lu360

0 0 hvala 0
16 godina

Kako se to spawnaju kod tebe? Možda su jednostavno našli skrovište

13 godina
ARMA II DayZ mod

Pa mozda su se odlogirali sa tog mjesta. Citeri su vecinom na private serverima, ja jos nisma niti jednog sreo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Nema šanse da su se tamo diskonektali, usred šume negdje, gdje se kamion inače ne spawna :) 

0 0 hvala 0
13 godina
mislio sam rec' da su se mozda disconnectali u kampu da vas pobiju :):)
16 godina

hahah ma pusti to, tražili su vas i našli. Ne postoji sigurno mjesto, pogotove ne na rubovima mape, tamo je najočitije za sakriti nešto. Ako ne na jednom serveru onda samo promjeniš server i šator se stvori ispred tebe. Niste valjda bili kod one brane, tamo se prvo gleda. Nemojte nikad ostavljati sve na jednom mjestu.

Stavite na nekoliko lokacija, da bar nešto ostane

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

1.nisam nubara

2.vozis kamion lik se stvori ispred i ubije te

3.vozis auto lik puca 10min natebe a ti vozis 50,60

4.odes sa helijem na otok lik se stvori na strojari i ubije te

5.masa oruzja kojeg nema uopce u modu

6.satori max 3 na svakom mjestu a vozila ni blizu baza 

7.lik povuce sve igrace na serveru na jedno mjesto i pobije u 3 sekunde

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 13:35 (murija).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
murija kaže...

1.nisam nubara

2.vozis kamion lik se stvori ispred i ubije te

3.vozis auto lik puca 10min natebe a ti vozis 50,60

4.odes sa helijem na otok lik se stvori na strojari i ubije te

5.masa oruzja kojeg nema uopce u modu

6.satori max 3 na svakom mjestu a vozila ni blizu baza 

7.lik povuce sve igrace na serveru na jedno mjesto i pobije u 3 sekunde

Ovo pod brojem 7. se meni neki dan dogodilo

15 godina
neaktivan

Evo nalazim se između Pavlovo i Zelenogorska, na putu prema Zelenogorsk, imam hrane i pića koliko hoćete  pa tko se hoće priključiti nek se javi :)

Igram na LU414

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 14:58 (Swen91).
17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ljudi di da kupim ARMAu da najjeftinije prođem? Vidjeh igru kod frenda jučer, blago rečeno oduševljen sam.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Septah kaže...

Ljudi di da kupim ARMAu da najjeftinije prođem? Vidjeh igru kod frenda jučer, blago rečeno oduševljen sam.

Ovdje možeš kupit http://www.cdkeyhouse.com/video-games/simulation/buy-cd-key-arma-ii-operation-arrowhead-_118

Treba ti original arrowhead +  Arma 2 free(demo) ili Arma 2 original

Ja sam uzeo Demo sa steama + Operation arrowhead(original) i radi normalno

13 godina
Swen91 kaže...

Evo nalazim se između Pavlovo i Zelenogorska, na putu prema Zelenogorsk, imam hrane i pića koliko hoćete  pa tko se hoće priključiti nek se javi :)

Igram na LU414

ja sam zasada u elektro... imao sam sve živo ali su mi zombiji slomili kost pa prije nego što sam iskrvario cijelu opremu sam bacio u neko skladište... kada to pokupim onda bi mi koristilo da imam nekog kompanjona jer ima tu dosta bandita koji uživaju da ubijaju bespomoćne igrače... (nije fer ubiti nekog tko se šeće sa sjekirom i skuplja pasta ili beans-e...dajte barem šansu)

Septah kaže...

ja sam kupio preko steam-a za 25€ arma2 i ekspanzija OA...a možeš uzeti i arma 2 free i onda kupiš samo OA... isto preko steam-a

ali trebaš imati web prepaid karticu da možeš plaćati prego paypal

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 15:29 (sylar951).
15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Imam 2 pitanja, čemu služe zapravo heatpackovi? Mislim znam čemu inače služe, ali ne vidim koji im je smisao u igri? Drugo pitanje vezano za ghillie suit, uspio sam ga nabaviti, pa me zanima smanjuje li on vidljivost za zombače? Jer kada ležim u travi i dalje imam 1 crticu za vidljivost koju sam imao i prije ghillie suit-a? Čini mi se da je veća korist za druge igrače, jer ga je fakat teško uočiti u travi

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 16:01 (Swen91).

0 0 hvala 0
13 godina
Swen91 kaže...

Imam 2 pitanja, čemu služe zapravo heatpackovi? Mislim znam čemu inače služe, ali ne vidim koji im je smisao u igri? Drugo pitanje vezano za ghillie suit, uspio sam ga nabaviti, pa me zanima smanjuje li on vidljivost za zombače? Jer kada ležim u travi i dalje imam 1 crticu za vidljivost koju sam imao i prije ghillie suit-a? Čini mi se da je veća korist za druge igrače, jer ga je fakat teško uočiti u travi

Pa služe za da te ugriju ako imaš problem sa hladnoćom, a ghillie suit ne smanjiva vidljivost za zombije. Obična šminka, ali veoma efektivna za kamufliranje.

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 16:19 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
ARMA II DayZ mod

Koliko dugo ostanu moje stvari kada umrem?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice