ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 426.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
ARMA II DayZ mod

I ja kad sam imao snajper uzeo sam ga od igrača, e da mi je naći taj prokleti ghilie suit. {#}

Aut vincere, aut mori!

0 0 hvala 0
16 godina
Re: ARMA II DayZ mod
Tox2401 kaže...
Masterpiece kaže...

Gdje nadjete taj prokleti snajper >.<

Dosad najbolje oruzje koje sam nasao je LEE enfield

Ja ga od igrača pokupim, sad si imam as50 :D napokon xD
Rijetko ih i ja nadem za loot, uvijek od igraca, vidis i sam da sam ih danas pobio 5-7 u 45 minuta xD a kad se samo sjetim da su me zajebavali za lose sniperske vjestine cccc :D

znači više ne skačete po praznim serverima oko airfielda za loot? {#}

13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Mislim da to ne radi više.

Bio sam pokušavao tako nać auto i svako malo me baci natrag u cherno tako da...

Neznam dal je to postao dio igre ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bornasepic kaže...

Mislim da to ne radi više.

Bio sam pokušavao tako nać auto i svako malo me baci natrag u cherno tako da...

Neznam dal je to postao dio igre ili?

da nesto su smrdali sa tim loggingom, nemojte pokusavati ja sam umro i izgubio sav gear zbog neceg. 

13 godina
neaktivan
acca kaže...
Tox2401 kaže...
Masterpiece kaže...

Gdje nadjete taj prokleti snajper >.<

Dosad najbolje oruzje koje sam nasao je LEE enfield

Ja ga od igrača pokupim, sad si imam as50 :D napokon xD
Rijetko ih i ja nadem za loot, uvijek od igraca, vidis i sam da sam ih danas pobio 5-7 u 45 minuta xD a kad se samo sjetim da su me zajebavali za lose sniperske vjestine cccc :D

znači više ne skačete po praznim serverima oko airfielda za loot? {#}

Ma da, nismo više nubovi, ali mislim da su to makli, i to na način da kad se igrač spawna u tom dijelu neće bit loota jedno 15 minuta, mislim da su tako nešto pričali nisam siguran

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 14:20 (Tox2401).
14 godina

Uzas ovi hakeri skripteri aka balavci me nerviraju, ajd da si spawnaju iteme vozila to jos shvaćam. Ali rušenje servera i ubijanje svih na njemu, ne razumijem. Kakva zabava. Nadam se da će u budučnosti biti bolje zaštićeni serveri. 12.000 igrača je banano kako kažu ali to je malo naspram 1.050.000 igrača..

13 godina
Ivan_cno kaže...

Uzas ovi hakeri skripteri aka balavci me nerviraju, ajd da si spawnaju iteme vozila to jos shvaćam. Ali rušenje servera i ubijanje svih na njemu, ne razumijem. Kakva zabava. Nadam se da će u budučnosti biti bolje zaštićeni serveri. 12.000 igrača je banano kako kažu ali to je malo naspram 1.050.000 igrača..

Eh da ti je znati što su sve sposobni. {#}

Aut vincere, aut mori!
17 godina
Danas smo nabasali na lika opremljenog do jaja i ima svoj auto :)
Odvel nas je na sto lokacija kaj smo si pobrali dobrote :)
15 godina
NEW_MAN kaže...

Koja si ti sponzoruša... {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...
NEW_MAN kaže...

Koja si ti sponzoruša... {#}

Nije sponzoruša, samo voli čovjek sponzore.

17 godina
ARMA II DayZ mod

pol sata pokusavam uci ali nejde....nije ni prvi put....ima tko neki savjet na koji nacin ili server ici ili nesto trece....par puta sam igrao tako da sam totalno novi u tom,pa mozdai prilikom upada nes krivo radim :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
cropunk kaže...

pol sata pokusavam uci ali nejde....nije ni prvi put....ima tko neki savjet na koji nacin ili server ici ili nesto trece....par puta sam igrao tako da sam totalno novi u tom,pa mozdai prilikom upada nes krivo radim :/

Ako je zapelo na Loadingu, onda napravi update (rucno prebacis datoteku) od BatllEye-a

Aut vincere, aut mori!
14 godina
cropunk kaže...

Odi u Arma 2 CO folder i izbriši DayZ folder. Zatim skini DayZ Commander, instaliraj, pokreni ga kao admin i klikni na Versions, te klikni check all ili tako nešto i on će ti sam skinuti zadnju verziju DayZ-a i onda ćeš moći upasti.

Meni je to isto bio problem danas, nikako se maknuti od loading-a, i sad radi normalno. Ako pri pokretanju DayZ-a nakon toga dobiješ error da ti neki file fali, kopiraj folder Addons iz Arma 2 mape u Arma 2 CO

ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV |
17 godina
ARMA II DayZ mod

uspio napokon upast,nekak upala kak ne znam,ali hvala vam na savjetima....

kad vec pisem tu,imate neki savjet stranicu il slicno, ja nemrem mrdnut tj dugo pozivit od ovih zombija, ili 90% puzem okolo bjezeci. gledao jesam neke filmice po jutubu ali nis pametno vidio nasao bas... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
cropunk kaže...

kad vec pisem tu,imate neki savjet stranicu il slicno, ja nemrem mrdnut tj dugo pozivit od ovih zombija, ili 90% puzem okolo bjezeci. gledao jesam neke filmice po jutubu ali nis pametno vidio nasao bas... 

Napraviti ču sutra tutorijal, ali tek oko 5 tako da...

14 godina
cropunk kaže...

...kad vec pisem tu,imate neki savjet stranicu il slicno, ja nemrem mrdnut tj dugo pozivit od ovih zombija, ili 90% puzem okolo bjezeci. gledao jesam neke filmice po jutubu ali nis pametno vidio nasao bas... 

Ako si blizu neke kuće uđi u nju i izađi na drugu stranu, zombiji ne mogu brzo trčati u kućama. Ako si blizu brda otrči uzbrdo ali pazi idi cik cak ako ti ide sporo jer će te stignuti. Opusti se malo zombiji su ti najmanja prijetnja, igrači su najveća. Jer nitko nikom ne vjeruje. Ne moraš toliko puzati bitno se samo na x udaljiti od zombija. Ne bi te trebali primjetiti. Ako i da, odmah na w i protrčiš negdje. Ja non stop trčim jer mi se ne da čekati, samo prođem dalje, kad trčiš ne mogu te stići tako da ne brini. E da, ako si blizu cherna ili elektra, u luci imaš onaj asfaltirani dio, zombiji ne mogu na njega. Tj skoro svaki grad uz more ima luku. Nadam se da sam pomogao.

15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Zombiji ne mogu na njega, ali igrači mogu, i ja bih se držao dalje od Cherna i Elektroa, upravo sam poginuo tu (ustvari nisam umro, bio sam pronean, igrač me pogodio revolverom i pojavila se ikona slomljene kosti i nisam mogao mrdnut niti išta, i on je tu bio i hodao oko mene i provocirao me lol, koje govno) i izgubio dosta stvari...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bornasepic kaže...
cropunk kaže...

Napraviti ču sutra tutorijal, ali tek oko 5 tako da...

Znači da ćeš uploadat za nekih mjesec dana sa nasim upload brzinama

13 godina
ARMA II DayZ mod

Ja i @NEW_MAN Opremljeni od glave do pete počeli smo tour de france Chernarus* sa terencom. U potrazi za hranom i vecim ruksakom :)

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 0:17 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Ja i @NEW_MAN Opremljeni od glave do pete počeli smo tour de france Chernarus* sa terencom. U potrazi za hranom i vecim ruksakom :)

Mislim da niste ni blizu od glave do pete :)

Ja sam zbugan pa mogu pucat iz AS50 u Automatic modu, znaci koda pucam iz kalasa, a da bude bolje nitko ne cuje to. Znaci moji pucnjevi se ne cuju :D
Od drugih da, moji ne lol

Od glave do pete je kada ideš uništit bus sa opremom unutra na kojeg naletiš

http://farm8.staticflickr.com/7115/7769885916_4ef82da128_b.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 3:06 (Tox2401).
13 godina
ARMA II DayZ mod

M14 AIM (heli crash site:*), ghillie suit, g17. Najvei pack I Night Goggles!! :D

NW Airfield Rocks! :)

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 10:57 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
17 godina
Ja furam pusku s prigusivacem a on saw :)
Oba dva ghillie suitove, Night Googles i terenac samo takav :)
Navigacija, gps, kompas itd. Ono uredili smo se do jaja. Jedino kaj meni fali posteni ruksak, on ima onaj 20 slotni ili tak nekaj.
Jedva cekam kaj dojdem doma i upucam par zombija.
13 godina
NEW_MAN kaže...
Ja furam pusku s prigusivacem a on saw :)
Oba dva ghillie suitove, Night Googles i terenac samo takav :)
Navigacija, gps, kompas itd. Ono uredili smo se do jaja. Jedino kaj meni fali posteni ruksak, on ima onaj 20 slotni ili tak nekaj.
Jedva cekam kaj dojdem doma i upucam par zombija.

Nemam vise saw, ostavio sam ga kod heli crasha jučer. Od tada nosim m14

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 12:06 (Et_Tu_Brute?).
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ako je netko blizu grada Chernogorskog (černo), i želi pomoći neka se javi.

Naime, napali me zombiji i nekako se izvuka i prije nego sam zaustavio krvarenje veza pukla sa serverom. I naravno kada sam se vratio pao sam u nesvijest, bojim se da cu iskrvarit prije nego se vratim na noge pa mi treba netko tko ce mi zaustaviti krvarenje. A žao mi je pocinjati ponovo zbog us*anog buga(danas vec dvaput poginio zbog bugova), dati cu hrane/pića i paketa krvi koliko moze poniti :)

Svoju lokaciju znam otprilike, točnost u ulicu dvije (valjda)

Aut vincere, aut mori!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 17:23 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
15 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Ako je netko blizu grada Chernogorskog (černo), i želi pomoći neka se javi.

Naime, napali me zombiji i nekako se izvuka i prije nego sam zaustavio krvarenje veza pukla sa serverom. I naravno kada sam se vratio pao sam u nesvijest, bojim se da cu iskrvarit prije nego se vratim na noge pa mi treba netko tko ce mi zaustaviti krvarenje. A žao mi je pocinjati ponovo zbog us*anog buga(danas vec dvaput poginio zbog bugova), dati cu hrane/pića i paketa krvi koliko moze poniti :)

Svoju lokaciju znam otprilike, točnost u ulicu dvije (valjda)

Ja sam u Elektrozavodsku, mogu doći do tebe...večeras ili sutra do podneva... Pro bono {#} Bandagea imam masu, ali moram prvo nabaviti vreću krvi.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina

Evo malo slika iz dayz-a. Danas je bio lud dan, ja i ostala 2 iz teama smo srušili helikopter blizu starog sobora. Lootali tijela i nastavili dalje. Malo se zafrkavali sa satchel charges-ima i AS50. Ubijali playere i vozikali se po noći.

Satchel Charges na djelu Satchel Charges na djelu
Malo opreme Malo opreme
Opet satchel Charges na djelu. Opet satchel Charges na djelu.
Malo vožnje po mraku Malo vožnje po mraku
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 0:40 (Ivan_cno).
13 godina
protjeran
Ivan_cno kaže...

Evo malo slika iz dayz-a. Danas je bio lud dan, ja i ostala 2 iz teama smo srušili helikopter blizu starog sobora. Lootali tijela i nastavili dalje. Malo se zafrkavali sa satchel charges-ima i AS50. Ubijali playere i vozikali se po noći.

Mogu se ja malo druzit s vama,vidim da imate lijepu opremu :D

Imam pun kufer bloodbagova,epi penova hrane vode :D

The king is back!
13 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...
Ivan_cno kaže...

Već nas ima puno tako da nez, ali ekipa je stvarno friendly pa možda bi se dalo nešto sredit. Ja i Ivan nismo baš neke glave unutra, ali ekipa je kako kažem predobra pa tako da je sve moguće, samo dok si ok ko osoba, da si mature, i da ne planiraš nikog zajebat kad ti se da prilika, da si uvijek spreman pomoć team mateu to je bitno vjerujem da biš se uklopio.

I blago rečeno je da imamo najmanje 10 AS50 snipera i barem 50 NATO magazina. O drugim oružjima da i ne pričam, imamo svaku moguću pušku osim zolje. Eto :D
I sva vozila više manje, fali motor, atv i heli ;=)

A vi ste baš bezobrazni :D Najbolju zabavu imate kad mene nema jbt ja xD
Heli srušili, šta bi dao da sam bio tamo hahaha.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 1:41 (Tox2401).
13 godina
protjeran
Tox2401 kaže...
Masterpiece kaže...
Ivan_cno kaže...

Već nas ima puno tako da nez, ali ekipa je stvarno friendly pa možda bi se dalo nešto sredit. Ja i Ivan nismo baš neke glave unutra, ali ekipa je kako kažem predobra pa tako da je sve moguće, samo dok si ok ko osoba, da si mature, i da ne planiraš nikog zajebat kad ti se da prilika, da si uvijek spreman pomoć team mateu to je bitno vjerujem da biš se uklopio.

I blago rečeno je da imamo najmanje 10 AS50 snipera i barem 50 NATO magazina. O drugim oružjima da i ne pričam, imamo svaku moguću pušku osim zolje. Eto :D
I sva vozila više manje, fali motor, atv i heli ;=)

A vi ste baš bezobrazni :D Najbolju zabavu imate kad mene nema jbt ja xD
Heli srušili, šta bi dao da sam bio tamo hahaha.

Cek vi igrate na istom serveru cijelo vrijeme (zato sto se vozila nemogu prenosit s servera na server pa zato pitam).Koji je to server ako nije tajna?

The king is back!
14 godina
Tako je imamo jedan home server gdje uvijek igramo. Ali mislim da novi igraci vise ne mogu u team. Tj tox i ja nismo full u timu jest da igramo s njima lootamo skupljamo hranu itd. Pitat cu ih jel mogu napisati ime serv pa vam javim. Tox nemoj toliko pisati.. naci ce se neki skripter i sve nam razj..
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice