ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 424.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ima neki server di se skuplja ekipa ili ste random?

Na koju foru to radi? Ima dedicated servera il?

Ima neki toturial kako instalirat i što mi sve treba?

Hvala!

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ARMA II DayZ mod

čujemo se preko xfirea pa se skupimo na teamspeaku. Nema određeni server, mada ima par njih na kojima češće igramo. Uglavnom kada se skupimo odaberemo server

0 0 hvala 1
15 godina
ARMA II DayZ mod

Je li timspik đabalesku ili se plaća?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
Mr. Fugitive kaže...

Ima free sobe na TS public kanalu.

I possess a skill to google.
15 godina
Minoza kaže...
Mr. Fugitive kaže...

To koristite pri igranju?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
17 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Ah da, i svatko tko koristi 3DP da gleda iz zaklona je pica

To treba maknuti kao opciju jer je to nema smisla u ovakvoj igri. Kao i ono da ti se na mapi pokazuje tvoja točna lokacija. Jednostavno zaključati težinu servera bar na defaultni Veteran i amen.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
ARMA II DayZ mod

ne korištenje 3DP je glupo jer imaš puno puno šire vidno polje, glupo je igrati bez njega, jedino da ga ukinu za sve

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...
Minoza kaže...
Mr. Fugitive kaže...

To koristite pri igranju?

Ovisi, ako igram sa svojim klanom onda koristimo svoj TS, inace public.

I possess a skill to google.
15 godina
neaktivan
acca kaže...

ne korištenje 3DP je glupo jer imaš puno puno šire vidno polje, glupo je igrati bez njega, jedino da ga ukinu za sve

Glupo je igrati bez njega na 3DP ON serverima, ali zato ideš na servere koji imaju sve off. To je tek onda prava realnost i pravi pvp.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
13 godina
neaktivan
Vash kaže...
acca kaže...

Glupo je igrati bez njega na 3DP ON serverima, ali zato ideš na servere koji imaju sve off. To je tek onda prava realnost i pravi pvp.

Meni je glupo u FP igrat, ne zato jer je teže, lako za to, nego me jednostavno bocka, nervira, ona kamera kako skače dok trčim, ne mogu u to gledat. Ja kad trčim IRL ne mašem sa glavom po 30° okolo, držim ju ravno i svijet mi ne skače oko mene xD...

16 godina
Tox2401 kaže...

Meni je glupo u FP igrat, ne zato jer je teže, lako za to, nego me jednostavno bocka, nervira, ona kamera kako skače dok trčim, ne mogu u to gledat. Ja kad trčim IRL ne mašem sa glavom po 30° okolo, držim ju ravno i svijet mi ne skače oko mene xD...

To možeš isto ugasiti u opcijama

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
13 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...
Tox2401 kaže...

To možeš isto ugasiti u opcijama

Kako se zove ta opcija?

15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Headbob stavi na minimum.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel radi vama normalno, meni da se spojim na server treba pola sata, a čak ni to nije sigurno jer uspije samo u 20% slučajeva.
Jesu bili rekli kad će popravit to?

15 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Išao je novi patch sinoć pa je pitanje koju verziju ti imaš i koliko je servera updateano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

ljudi imam onaj posljski free key sto se djelio za armu 2, i stavio sam engleski jezik (patch) od kuda da skinem dayz, jel igrate ovako zajedno na serveru nekom pa da pricate? cini se hebeno

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
strbi kaže...

ljudi imam onaj posljski free key sto se djelio za armu 2, i stavio sam engleski jezik (patch) od kuda da skinem dayz, jel igrate ovako zajedno na serveru nekom pa da pricate? cini se hebeno

Imaš to odgovoreno valjda na svakoj stranici ove teme a piše ti i na službenoj stranici moda. Treba ti i Arma 2 i samostalna ekspanzija Operation Arrowhead. Samo s Armom 2 ne možeš igrati.

A kad kupiš OA, za skidanje moda iskoristi Six Updater ili Six Launcher.

14 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
strbi kaže...

Imaš to odgovoreno valjda na svakoj stranici ove teme a piše ti i na službenoj stranici moda. Treba ti i Arma 2 i samostalna ekspanzija Operation Arrowhead. Samo s Armom 2 ne možeš igrati.

A kad kupiš OA, za skidanje moda iskoristi Six Updater ili Six Launcher.

pa jel mogu nekako igrati sa khm verzijom OA...

13 godina
neaktivan
Vash kaže...

Išao je novi patch sinoć pa je pitanje koju verziju ti imaš i koliko je servera updateano.

Ma znam da je novi patch, ja sam update obavio iste sekunde čim je izašo.
Našo sam ok server koji mi radi.

Imam pitanje, naime otkrio sam zašto mi u igri zna FPS past strašno.
Imam normalan ping, nekih 40. Ali mi je bandwidth oko 3000, dok je drugima 100-500.
Ponekad mi zna bit nizak i normalan, obično nakon restartanja servera. Ali mi zna skočit tako visoko da mi je FPS 5, to je neigrivo. Ne razumijem zašto, kako da to spustim. Jel trebam promjenit nešto u postavkama rutera ili?

16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Vidim velika većina igra "fer" i ne ubija onoga tko igra na serveru. Kad krenem igrati, nađem sebi nekoga odavde tko je poput mene kill for loot, i vozi brale.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Vidim velika većina igra "fer" i ne ubija onoga tko igra na serveru. Kad krenem igrati, nađem sebi nekoga odavde tko je poput mene kill for loot, i vozi brale.

Iz mog iskustva jako se se varaš. Baš zbog takvih "kill for loot" igrača i onih koji ubijaju iz čiste zabave nitko ne vjeruje nepoznatim ljudima. Ako netko vidi da si tek počeo, nemaš baš neku opremu na sebi i nisi ga ugledao možda će te i ignorirati. Ali generalno jedan krivi pogled s podignutim oružjem prema nekome tko je tebe prvi ugledao je dovoljan razlog da umreš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 17:58 (ZC_Someone).
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Kako vidim da ima puno ljudi na serveru a meni nece <.< (stoji na waiting character to create),jel to zbog ddosa?

The king is back!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
4ucker kaže...

Iz mog iskustva jako se se varaš. Baš zbog takvih "kill for loot" igrača i onih koji ubijaju iz čiste zabave nitko ne vjeruje nepoznatim ljudima. Ako netko vidi da si tek počeo, nemaš baš neku opremu na sebi i nisi ga ugledao možda će te i ignorirati. Ali generalno jedan krivi pogled s podignutim oružjem prema nekome tko je tebe prvi ugledao je dovoljan razlog da umreš.

Sve sam kazao baš iz tog razloga, ali indirektno. Ako drugi ubijaju bez razloga, što mi nema smisla, onda ću i ja, jer kad znam da većina igrača tako igra, onda mi je bolje igrati na sigurno i ubijati sve pred sobom...

Kad bih našao nekog normalnog onda bi se dalo nešto iskemijati.

Ne znam ni zašto tako reagiraju igrači jedni na druge, da li želja za boljom opremom...

13 godina
protjeran
4ucker kaže...
ZC_Someone kaže...
4ucker kaže...

Sve sam kazao baš iz tog razloga, ali indirektno. Ako drugi ubijaju bez razloga, što mi nema smisla, onda ću i ja, jer kad znam da većina igrača tako igra, onda mi je bolje igrati na sigurno i ubijati sve pred sobom...

Ne znam ni zašto tako reagiraju igrači jedni na druge, da li želja za boljom opremom...

To za slabiju opremu ne vrijedi.

Ja sam bio bjezao od zombija i uletim u nekakav hangar kad tamo neki lik.Prvo onako malo se naginjemo i to kao ono "dont shoot friendly" (iako nitko nema pusku.Oboje smo imali samo sjekire.

Frajer kad je vidio da sam poceo se bandazirat odmah se zaletio na mene <.<

Odsad ubijam svkog koga vidim(cim dobijem oruzje)

The king is back!
16 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Wanna play with me? :D

13 godina
protjeran
4ucker kaže...
Masterpiece kaže...

Haha posalji mi na pm steam ili xfire pa mozemo.Reci na kojem serveru igras :D

The king is back!
16 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...
4ucker kaže...
Masterpiece kaže...

Haha posalji mi na pm steam ili xfire pa mozemo.Reci na kojem serveru igras :D

Uskoro ću kupiti igru, pa se javim. :)

17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ma ja sam ovaj tvoj "fer" krivo shvatio. Ja ga u navodnike ne stavljam iz ironije već zato što fer i ne fer način igranja u DayZ-u ne postoji. Dok god si ti živ znači da dobro radiš svoj posao. A kolko se nekome drugome tvoj način preživljavnja čini fer ili ne, to je već njihov problem.

4ucker kaže...

Mislim da reagiraju tako jer se jako lagano umire i još k tome smrt znači trajni gubitak opreme. Pa je dosta da samo 5% igrača ubija iz zabave a ima ih sigurno više. Nitko jednostavno ne želi riskirati da dođe na nišan jednom od takvih. Pogotovo ako si u svog lika već uložio nekoliko sati igre i skupio pristojnu opremu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 19:27 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

pls neka mi netko posalje na pp, ako se ikako moze igrati khmm verzja dayz :)

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

pls neka mi netko posalje na pp, ako se ikako moze igrati khmm verzja dayz :)

Ne može. Moraš kupiti igru.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice