Archlord

poruka: 4
|
čitano: 1.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Archlord

Zanima me da li igrate i sta mislite o ovom MMORPG-u.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Archlord

igram tu igricu, okej mi je samo što previše zastaje, serveri su prepuni...

imam human magea lvl 27 i još par likova koji su niži lvl..

glupo mi je što u toj igrici moraš samo udarati po monsterima skilovima i to je to, nema nikakve vještine..bolji mi je nekak bio Silkroad, po grafici također.

17 godina
Archlord

Da igra zna imat laga  i npc bugova koji sruse igru al valjda ce to popravit u EP3 sumnjam al treba se nadat (a svi znaju sta se kaze za nadu)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Archlord

da malo zaživim temu Namigiva

tko želi saznati podosta stvari o Archlordu na hrvatskom neka svrati na http://archlord.blog.hr/

također ako netko ima volje raditi u nadogradnji cijelog sustava na hrvatskom i otkrivanju tajni ove free MMORPG igre te također dijeliti to sa ostalima, neka se slobodno javi na archlord.flegmis@gmail.com . Prije svega ovo sam napravio zbog toga što sam shvatio da je na 1000 mjesta po jedan ili dva čovca koji igraju ovu igru tu sa naših područja, a svi su razbacani po svuda i svi plaču kako nas nema, naravno da nas ima...samo nas treba okupiti na jedno mjesto, nije bitno iz kojeg ste guilda, grada, sela, šume, posjetite i pronađite nešto što vas zanima, podijelite nešto što bi htjeli da i ostali znaju Namigiva...pa čak ako ste voljni i željni suradnje možemo otovriti podstranice vaših guildova pa tako moće će te brže i organiziranije komunicirati unutar saveza i dogovora o ratovima i svim taktikama, razmjeni itema i itd...

Napravimo tako jedan veliki tim naših područja Archlorda, neka bude sve jedna velika opuštajuća atmosfera i zezancija, uz kvalitetan rad Namigiva, pa ako netko želi neka se javi... lijep pozdrav svima Osmijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice