Zasto nemogu istalirat Anno 1404 na windows 7 a na vistu mogu.
Na windows 7 instalacija normalno krene i onda javi poruku setup.exe has stopped working.
Zasto nemogu istalirat Anno 1404 na windows 7 a na vistu mogu.
Na windows 7 instalacija normalno krene i onda javi poruku setup.exe has stopped working.
Meni radi.
i meni.
dali mi neko meže reć kako dobijem visitor from orient (ili kako već).
neznam kako ga dobijem a on mi treba za većinu zgrada
Možda imaš virus .
i meni.
dali mi neko meže reć kako dobijem visitor from orient (ili kako već).
neznam kako ga dobijem a on mi treba za većinu zgrada
Odeš brodom do kraljevskog namjesnika (onog engleza) i kupiš sveske, nešto kao kraljevski ugovori s pečatom (ne plačaju se novcem nego čašću) i odneseš ih sultanovom namjesniku (starac sa sijedom bradom) i onda na temelju toga dobiješ povjerenje orijenta za izgradnju prvih građevina. Dobit ćeš brod i trebaš zauzet južne otoke i prvo počet proizvodit začine koji su uvijet da dobiješ patricije i daljnji razvoj na sjevernim otocima, a kasnije i sve ostalo.
Dakle, što više smotuljaka doneseš Viziru, otvarat će ti se mogućnosti za izgradnju sve većeg broja orijentalnih građevina.
Klikom na Vizirovu palaču, ispod Vizirove slike imaš indikator koliko je povjerenje orijenta prema tebi (plava crta) i u skladu s tim imaš i broj raspoloživih orijentalnih građevina.
tog sultanovog namjesnika najdem na jugu?
da, na jednom manjem južnom otoku. Prođi s brodom i otkrij što više terena da vidiš na kojim otocima ti se isplati što gradit. Koristi opciju za ubrzati igru dok istražuješ jer traje cijelu vječnost da brod obiđe cijelu mapu.