America's Army 3

poruka: 807
|
čitano: 145.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
16 godina
neaktivan
America's Army 3

Sa novim patchem sam uspio igrat sa  punkbuster-om.

Ako ti netko oprosti ROE, dali se on i dalje upisuje ili ko da ga nije ni bilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

AA3 3.0.5 adds & fixes

• More messaging when unable to connect to server for particular circumstances like full servers, etc
  • More enhancements to PunkBuster implementation
  • Adds in switching viewpoints during pb validation and adds in messaging to let player know something is happening
  • Streamlined the server connect
  • Adjusted the ftmp cleanup logic so it works properly on the server
  • New Auth SDK that fixes MBS query issues, several crashes, and memory leaks
  • Better feedback to players kicked from training due to not being qualified
  • Fixes to player count in Internet Browser
  • Fix for hud decrementing frag grenade round display when 320 ammo types are switched
  • Frag grenade loadout fixes
  • Cleanup of client stat file on startup so bad stats won't hang players joining training
  • Removes "player didn't play in round" debugging message from logs
  • Fixes accessed nones caused by mission lost statistics when player isn't alive at end of round
  • Adjustments to clan tag support to allow use of a prefix (+ is add it as a suffix, - add as prefix, and anything else uses the "of xxx" format from 3.0.4)
  • Prevent going prone while tossing a grenade
  • Report full server to user message and bad/wrong password to user in message box after being kicked from server
  • Adds in ability to left click on a server in MBS and have its information updated if it hasn't been updated recently (in last 10 minutes)
  • Adds new message box if the connection times-out so user knows what happens if they step away and the client fails to connect to the server
  • Added pbsetup and a simple batch wrapper to call necessary commands to setup a system for using PB (Binaries\pbsetup_help.bat)

Sad ću isprobati i u praksi da vidm dal valja patch.

Jel zna neko koliko je velik patch, nisam ni primijetio da mi Steam skida dok nije iskočio pop-up da je AA3 spreman za igranje.

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: America's Army 3

Kako se koriste ti tagovi za imena?

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina

U igri settings>account, pri dnu imas polje za upisati klan tag

Ukoliko upises samo klan tag, ime ce ti biti u formatu npr. "Naxeem of Nekiklan"

dodaj "-" ispred klan taga i tag ce se pojaviti kao prefix, odnosno sa "+" tag se pojavljuje kao sufix

17 godina
neaktivan
America's Army 3

Moji dojmovi o 3.0.5

Igra je sve fluidnija. Sad mi na low i 1024x768 radi tečno bez ikakvih zastajkivanja.

Popravljeno je bacanje granata. Prije je bilo laga za pop*zdit, granate uopće nije bilo u ruci.

Imam filing da brže pretražuje servere.

Ali...

Igra je laggavija nego prije.

Još uvijek postoje grafički bugovi na oružjima.

Sustav u izabiranju oružja još uvijek je bugovit pa prvi biraju oni koji ponekad i nisu zaslužili (npr. oni koji su tek došli na server ili oni s ratiom 0:1).

Oni rezultati što se pojavljuju automatski na završetku runde su netočni (i zbunjujući).

Kao što sam već jednom prilikom rekao, izgleda da će igra biti bugovita do 3.1.0 patcha, ali meni više ne smeta toliko. Danas sam igrao skoro 2 sata i nisam naletio ni na jednog nooba (iako neki ne znaju primijeniti točan treatment) tako da vjerujem da se oni vikend igrači počinju filtrirati. Sve je manje chatanja preko voip-a i konzole, a sve više enemy reportova (thumb up).

Primijetio sam da i ostali sve više znaju s M320, tako da i dok se igra bez SDM-a, više nije sigurno u toweru (Bridge mapa), a vjerujem da je tako i na drugim mapama.

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
America's Army 3

e nisam pratil temu od pocetka ali sam malo gledo igru...... jeste vidli kao je napravil igricu ??  AMERICKA VOJSKA vjerovoatno da ju jos malo promovira ovom igrom (malo mi na neki simulator vuce)Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
GRDI-146 kaže...

e nisam pratil temu od pocetka ali sam malo gledo igru...... jeste vidli kao je napravil igricu ??  AMERICKA VOJSKA vjerovoatno da ju jos malo promovira ovom igrom (malo mi na neki simulator vuce)Smijeh

Thank you, Captain Obvious. Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 10:49 (DrNasty).
16 godina
America's Army 3

Nešto mi je čudan taj novi patch, ponekad mi se smrzava aa3 i to u meniju a na u igri!

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 12:13 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
GRDI-146 kaže...

fck, ja mislio da sam jedino ja vidio prije 8 godina da je američka vojska najavila na E3u da će 2002. izdati igru pod nazivom Americas Army, kad ono još dvojica znaju, u jebte koji šok,  L  O  L

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 16:19 (ZC_Someone).
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
DrNasty kaže...
GRDI-146 kaže...

fck, ja mislio da sam jedino ja vidio prije 8 godina da je američka vojska najavila na E3u da će 2002. izdati igru pod nazivom Americas Army, kad ono još dvojica znaju, u jebte koji šok,  L  O  L

Eto, više nisi djevac!  Belji seNamigiva

Failure is not an option. Everyone has to succeed.
17 godina
neaktivan
America's Army 3

212.83.37.134     ranch  sada

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Da li su izašle nove zakrpe, kakvo je stanje sa serverima, da li se isplati nanovo instalirati? Ne govorim o privatnim serverima.

http://www.youtube.com/watch?v=mVzHjmLePLg

0 0 hvala 0
16 godina
America's Army 3

Ja sam ponovo skinuo i mogu reči sad sa ovim novim patchom mi više ne šteka, niti mi nestaje oružje, niti mi zamrzava u meniju. Sve više mi se sviđa!

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 13:39 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ja sam ponovo skinuo i mogu reči sad sa ovim novim patchom mi više ne šteka, niti mi nestaje oružje, niti mi zamrzava u meniju. Sve više mi se sviđa!

Ok, hvala, budem instalirao pa ću vidjeti!

17 godina
neaktivan
America's Army 3

Bio sam na dva servera i nijedan nema HUD. Što se to dešava? Da li je to neki fičr od zakrpe ili što? Kako da vidim tko je ranjen da mogu otići pružiti prvu pomoć? Gdje je mini mapa?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 15:13 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
MegaMass 2000 kaže...

Bio sam na dva servera i nijedan nema HUD. Što se to dešava? Da li je to neki fičr od zakrpe ili što? Kako da vidim tko je ranjen da mogu otići pružiti prvu pomoć? Gdje je mini mapa?

HUD ti je nestao zato sto si forsao AA u driverima.

Ako imas Ati karticu, dovoljno je promijeniti ime AA3Game.exe u bioshock.exe , i onda forsaj AA koliko hoces.

Za nvidiu skini "nhancer". Postupak mozes procitati na http://ri051.com/forum/t17321/Tweakovi_skupljeni_na_jedno_mjesto.html

17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
MegaMass 2000 kaže...

HUD ti je nestao zato sto si forsao AA u driverima.

Ako imas Ati karticu, dovoljno je promijeniti ime AA3Game.exe u bioshock.exe , i onda forsaj AA koliko hoces.

Za nvidiu skini "nhancer". Postupak mozes procitati na http://ri051.com/forum/t17321/Tweakovi_skupljeni_na_jedno_mjesto.html

Hvala, ali LOL na boshock.exe. Mislim stvarno, što su mislili ti devolperi kad su razvijali igru.

16 godina
MegaMass 2000 kaže...

Hvala, ali LOL na boshock.exe. Mislim stvarno, što su mislili ti devolperi kad su razvijali igru.

Pa u principu nije stvar do developera, vec do unreal engina i grafickih drivera.

16 godina
neaktivan

skinuo sam preko Steama završio trening i igrao 1 dan a sutra mi izbaci da nevalja punk buster i da skinem novi probao i nikako više u igru

16 godina
neaktivan
miholjac18 kaže...

skinuo sam preko Steama završio trening i igrao 1 dan a sutra mi izbaci da nevalja punk buster i da skinem novi probao i nikako više u igru

Kaj uopće ne možeš pokrenut igru ili kad pokreneš se ne možeš spojit na neki od servera?

16 godina
neaktivan

nemogu se spojit na server izbaci e zbog punk bastera a snjim sam pokušso sve skinuo novi ponovo instariro pb i nista skroz napise da upgradim pb i izbaci me

17 godina
neaktivan

Znači još ne valja igra? :(

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
protjeran
America's Army 3

Pitam se sto su ti programeri radili, jer imali su gotov engine, rade igru od 2005. a tako je bugovita.

veliki pozdrav naxeemu legendi :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Značajan napredak je postignut od 3.0.0 verzije. Kod mene više nema laggova, čak ni onih čestih weapon laggova. Naravno, na serverima s pingom nižim od 50.

Bespotrebno se žaliti na lagg i bugove ako je server ping preko 80... U svakom MP-u postoje laggovi ako se igra na visokom pingu.

Ja smatram da su svi veći bugovi ispravljeni i da je igra itekako igriva. Jedino što žalim je to što je loše optimizirana pa ja sa svojom grafom vučem igru na granici normalnog i otežanog igranja (sve low i 1024x768). Nadam se da se igra može bolje optimizirati prek novog patcha. Ako ne, morat ću nastaviti igrati s malo trzanja...

A naxeem, najbolje ćeš vidjet dal valja igra ak ju sam isprobaš... Fala bogu, pa je besplatna i lako nabavljiva...

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Igra je odlična !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Bespotrebno se žaliti na lagg i bugove ako je server ping preko 80... U svakom MP-u postoje laggovi ako se igra na visokom pingu.

Ja smatram da su svi veći bugovi ispravljeni i da je igra itekako igriva. Jedino što žalim je to što je loše optimizirana pa ja sa svojom grafom vučem igru na granici normalnog i otežanog igranja (sve low i 1024x768). Nadam se da se igra može bolje optimizirati prek novog patcha. Ako ne, morat ću nastaviti igrati s malo trzanja...

that's weird. meni igra radi apsolutno isto od 3.0.0 verzije do danasnje 3.0.5. isti bugovi (s oruzjem, granatama, spawnanjem - kad' se netko igra s tockama grrr etc etc), isti problemi. ako se nesto i napravilo, onda je jedva primjetno (mozda neko ubrzanje i tak).. ali prije mi se nikad igra nije srusila.

a za lag.. a hebiga... vec se navikao. stalno se kacim na jedan te isti server (jer je u 90% slucajeva ekipa odlicna) unatoc tome sto je server poznat po tome da nije bas neki (traze drugog providera).
uostalom.. nekoliko puta sam otisao na prazne servere s navodnim pingom od cca 35. bullet lag je i tamo prisutan.

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
17 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...

that's weird. meni igra radi apsolutno isto od 3.0.0 verzije do danasnje 3.0.5. isti bugovi (s oruzjem, granatama, spawnanjem - kad' se netko igra s tockama grrr etc etc), isti problemi. ako se nesto i napravilo, onda je jedva primjetno (mozda neko ubrzanje i tak).. ali prije mi se nikad igra nije srusila.

a za lag.. a hebiga... vec se navikao. stalno se kacim na jedan te isti server (jer je u 90% slucajeva ekipa odlicna) unatoc tome sto je server poznat po tome da nije bas neki (traze drugog providera).
uostalom.. nekoliko puta sam otisao na prazne servere s navodnim pingom od cca 35. bullet lag je i tamo prisutan.

Jedva primjetno???

Želiš reći da se još spajaš na server prek konzole?

Još uvijek se serveri ruše nakon 10 minuta igranja?

Još uvijek dobiješ oružje koje nisi izabrao?

Još uvijek igraš napad, a objective ti je iza leđa?

Ili misliš da je sve to 'jedva primjetno' poboljšanje? Čovječe, pa tek je izašao patch 3.0.5! AA2 je išla sve do 2.8.5 patcha! AA2 se razvijala 5 i pol godina. Isto je imala problema na početku (ako me sjećanje ne vara). Ako ti toliko smeta, napiši koje imaš probleme na njihovom official serveru da znaju što ispraviti sa sljedećim patchom ili igraj tek kad izađe 3.1.0 verzija.

Što se lagga tiče, sve ovisi o serveru. Ping je s 3.0.5 verzijom postao relevantan i u 99% slučajeva (barem kod mene) točno govori dal će server laggati. Nađi si server koji ti najbolje paše. Preporučujem ti da tražiš server do 16 igrača (idealan broj po meni) s pingom nižim od 50. Tamo ti stvarno ne bi uopće trebalo laggati.

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
 Jedva primjetno???

1. Želiš reći da se još spajaš na server prek konzole?

2. Još uvijek se serveri ruše nakon 10 minuta igranja?

3. Još uvijek dobiješ oružje koje nisi izabrao?

4. Još uvijek igraš napad, a objective ti je iza leđa?

1. nikada ni nisam. sve radilo kako treba.

2. to mi se dogodilo dva-tri puta do sada tako da o tom problemu ne bih puno pricao jer nemam "iskustva"

3. da

4. da

5. + puno drugih buggova koji se dogadjaju redovito

lol

ma, ne kazem ja nista. nisam pljuvao (kao sto veliki broj ljudi to radi). uza sve bugove i dalje jako uzivam u igri i zafrkanciji :)
za lag sam rekao. bullet lag je svugdje prisutan (barem meni i odredjenom broju ljudi s kojima redovito igram i s kojima razmjenjujem informacije etc). zapravo kad bolje pogledam, ja sam jedan od "sretnika" (lol) kojemu je igra od pocetka stvarala minimalno problema (zato se niti ne bunim vec strpljivo cekam patcheve).

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 15:00 (Littlemanbeingerased).
16 godina
neaktivan

ma meni 3.05 verzija radi dobro ping mi je ispod40 samo u pola uključenja me izbaci sa servera zbog punkbastera snimi sve i onda izbaci i napiše punkbaster a s punkbasterom sam probao svašta i više neznam kako da riješim problem molim pomoć igra je ok

17 godina
neaktivan
miholjac18 kaže...

ma meni 3.05 verzija radi dobro ping mi je ispod40 samo u pola uključenja me izbaci sa servera zbog punkbastera snimi sve i onda izbaci i napiše punkbaster a s punkbasterom sam probao svašta i više neznam kako da riješim problem molim pomoć igra je ok

punkbuster acting like a punk.

da.. vise problema uzrokuje to smece nego sama igra.
nedavno sam, nakon sto je 3 tjedna sve radilo korektno, morao reinstalirati igru na lapitopiju. PB je jednostavno poceo izvoditi gluposti (heartbeat stopped -  to se rijetko dogodi, ali se pocelo dogadjati jako jako cesto, bilo je i nekih drugih gresaka, ne sjecam se tocno kojih). uglavnom; update, reinstalacija, uninstall pa brisanje svih datoteka vezanih uz PB, nisu urodili plodom. tek uninstall cijeloga AA3, te PB-a i brisanje svih zaostalih foldera (ako ih je bilo), te ponovna instalacija igre i PB-a, je urodilo plodom.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice