America's Army 3

poruka: 807
|
čitano: 145.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
17 godina
neaktivan
RE: America's Army 3
Odigrao sam jučer 10-ak rundi (ne na privatnom serveru) i sve je prošlo bez ikakvih bitnijih problema.

Zadovoljan sam. Dobra igra, i mislim da ću se zadržati na njoj dok ne uleti novi BF. :)
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
protjeran
America's Army 3

"AA 3 Tweak guides: Freeze/Crash/Lag/FPS Fix-es", odlicne stvari, zahtjevaju malo truda da se podese:

http://aaotracker.com/thread.php?threadid=196897

Da se osvrnem na servere koje sam dao. Napisao sam LOW ping i to je tako. I na tim serverima se posteno igra bez laga, bas kao na privatnima. Ak mislite ulazit sa modemskom vezom nemojte poslje plakat :)

1 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Moram reći da sam se 'ulovio'; što duže igram, više mi se sviđa. Igra ima problema s hitboxom prečesto, ali je igrivo.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

a moj ''problemčić '' je što se nemogu logirat na public(honor) servere, za sad samo na private igram bez beda i bez ikakavih problema , ali na public nikako da uđem ( probao bar 20 servera ) loading....... i evo me opet u meniju, već polako padam u depresijuSmijeh

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
protjeran
kostolomac kaže...

a moj ''problemčić '' je što se nemogu logirat na public(honor) servere, za sad samo na private igram bez beda i bez ikakavih problema , ali na public nikako da uđem ( probao bar 20 servera ) loading....... i evo me opet u meniju, već polako padam u depresijuSmijeh

Server browser ima problema sa prikazom statusa nekih servera. Kad hoces uc na server, pazi da pokazuje barem dvostruko manje igraca od maximuma. Npr. 10/20 ili 7/14, a 24/26 ili 12/14 je lutrija i tu nemas sanse. Pazi na ping! U server browseru kliknes desno gore na Masno ispisano PING, da ti poreda server po brzini. Osim na broj igraca po serveru pazi i na to, mislim da je 40 maximum (netko zna sta se tu u stvari prikazuje to sigurno nije ping ko prije u AA 1 i 2) za nekakvu igrivost sa mozda malim malim lagom.

Kad god te igra sa Loading screena baci nazad u meni, to znaci da se taman dok si se spajao popunio server (nisi imao srece) i jednostavno ne mozes uc pa stari browsaj ponovo ;) A ak se potrefi da taman udjes i sve je puno i jedino mozes stisnut "Spectate" NE DIRAJ! to ni za zivu glavu igra ce ti se smrznut i biti ce "Ctrl - Alt - Del".

EDIT: Zaboravih. Cak i serveri 0/20 (ili 0/nesto) znaju bit full puni ;) Meni osobno, server browser je najlosiji dio kompletne igre.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 15:57 (Jetrica).
16 godina

Evo ušao sam na public server i to na hrvatski pa da sad vidim kako jeBelji se

Edit: Server je nakon tri runde totalno zablokirao tj. nitko ništa nije mogao osim hodatiPlač

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2009 19:48 (kostolomac).
17 godina
neaktivan
America's Army 3

OVO je lista public/authorized/honor ili kako-ih-već-zovete servera. Ovo NISU privatni serveri.

Preko igre je lutrija ući na neki server jer skoro uvijek izbacuju u meni, valjda su ti serveri pretrpani i igračima i spectatorima...

Preko ove liste se itekako da upasti na servere, samo nemojte baš računati da ćete upasti na server sa 26 igrača, nego ciljajte na servere do 18 (najbolje sa 11, 12 igrača).

Pokreću se preko konzole u igri (F12), standardna procedura "open (ip adresa)". Ugodno igranje želim!

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

OVO je lista public/authorized/honor ili kako-ih-već-zovete servera. Ovo NISU privatni serveri.

Ugodno igranje želim!

Thnx

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
17 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

Evo ušao sam na public server i to na hrvatski pa da sad vidim kako jeBelji se

Edit: Server je nakon tri runde totalno zablokirao tj. nitko ništa nije mogao osim hodatiPlač

koji je ip tog servera i kak se zove

16 godina
neaktivan
America's Army 3

Jel se može negdje vidjeti od kuda je server?

U AA2 su bile zastavice ispred.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
America's Army 3

Zasad ne... ali valjda će dodati to, kao i dodavanje u favoritse sa novim patchevima. Također bilo bi poželjno da srede malo taj browser.

Sviđa mi se ova nova implentacija liječenja na bojištu. Puno je unčikovitije nego u prijašnjim verzijama, pa svatko moze liječit okolo, a samo jedanput možeš oživit palog borca.

Tu naravno dolaze i problemi... kao što klinci koji zeznu pa non stop viču medic ko nespašeni. Što je najgore ne smeta im što su okruženi sa svih strana i umjesto enemy spotted... viču da ih spasiš.

Tu sam zahvalan što su uveli melee combat, pa takve eutaniziram :))

Ništa ljepše nego preživjeti zasjedu i kundakom priljepit opomenu na čelo!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gdje se može skinuti prokleti dedicated server i upute za postavljanje? Ono smeće od Steam-verzije je neupotrebljivo.

17 godina
neaktivan
America's Army 3

skinuo sam nedavno sa steama i uskoro instaliram. meni nije važna grafika već hoću da se barem igra normalno pokrene/igra.

mada teško... :(

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
America's Army 3

Koja je minimalna konfiguracija?

Ps3 and Psp owner Pričajte šta hoćete ali ps3 je legenda!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Gdje se može skinuti prokleti dedicated server i upute za postavljanje? Ono smeće od Steam-verzije je neupotrebljivo.

Očigledno samo steam http://www.americasarmy.com/support/faqs.php?t=1 x(

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
17 godina
neaktivan
America's Army 3

ja mislim 3ghz jednojezgreni, 1 ili 1.5gb ram i neka malo slabija grafa.

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer5494 kaže...

Koja je minimalna konfiguracija?

Evo sa službene stranice:

16 godina
protjeran
naxeem kaže...

Šta? Dedicated server? LOL Mislis Deploy Client

http://www.bigdownload.com/games/americas-army-3/pc/americas-army-3-deploy-client/

17 godina
neaktivan

Ne, nego ono na što je link dao Tux Slave.

16 godina
America's Army 3

Probao sam neki dan igru. Moja mišljenje je, dobra igra za besplatnu igru, jedino me živcira jer  pucao sam u neprijatelj i nisam ga nikad iz daleka pogodio(osim svojega vojnika oko tri puta jer nepiše ko je ko a izdalek ne vidiš kakvi je prsluk), ubio sam svega jednog neprijatelja i to sa saw-om iz dva metra. Još je mana što su odijela neprijateklja skoro pa ista kao i od mojih kolega iz momčadi. Moja sugestija je insalirajte xfire i igrajte cod jer je višestruko bolji od ove igre(barem meni) jedino što nije besplatan, ali kao da je to problem danas(mislim "kupiti").

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 0:03 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3
@Jack Sparrow: Hahahaha, vidiš upravo zato neki ovo nazivaju ozbiljnijom igrom koju igraju malo stariji i ozbiljniji ljudi jer ova igra nije čisti nobrainer i treba si dati truda za uspješno igranje. Ja nemam nikakvih problema s prepoznavanjem protivnika (trening s river basina i još nekih mapa u AA2) još k tome ako imaš dobru ekipu pa se uvijek zna tko je gdje, čuda radi taj teamwork........................................................................................btw. zašto quote opet ne radi, a ni uređivanje texta (na firefox 3.0.11)
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 7:15 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jetrica kaže...

"AA 3 Tweak guides: Freeze/Crash/Lag/FPS Fix-es", odlicne stvari, zahtjevaju malo truda da se podese:

http://aaotracker.com/thread.php?threadid=196897

Da se osvrnem na servere koje sam dao. Napisao sam LOW ping i to je tako. I na tim serverima se posteno igra bez laga, bas kao na privatnima. Ak mislite ulazit sa modemskom vezom nemojte poslje plakat :)

and it works.

danke na linku za "upute" :)

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Probao sam neki dan igru. Moja mišljenje je, dobra igra za besplatnu igru, jedino me živcira jer  pucao sam u neprijatelj i nisam ga nikad iz daleka pogodio(osim svojega vojnika oko tri puta jer nepiše ko je ko a izdalek ne vidiš kakvi je prsluk), ubio sam svega jednog neprijatelja i to sa saw-om iz dva metra. Još je mana što su odijela neprijateklja skoro pa ista kao i od mojih kolega iz momčadi. Moja sugestija je insalirajte xfire i igrajte cod jer je višestruko bolji od ove igre(barem meni) jedino što nije besplatan, ali kao da je to problem danas(mislim "kupiti").

Naravno da je teško izdaleka pogoditi, a pogotovo ako pucaš rafalno (sa sawom da ni ne pričam)... Tj. vjerojatno i pogodiš ako ciljaš, ali taj metak nije koban. Za raspoznavanje friendlyja meni pomažu čizme (uvijek imaju žute čizme koje se vide s kilometra) i friendly uvijek ima šljem, dok neprijatelj ima crne vunene kape. Također su US odijela blijedo-zelene boje, a protivnička su neka žuto-smeđa.

Uostalom, to je simulacija borbe, tako da je na pravom bojištu ista situacija. Uvijek prvo promisli prije nego što počneš pucati, nemoj pucati na sve što naiđe. AA treba znati igrati. Vjerojatno je ovo prva verzija koju igraš i jasno da nije lagano. Nikome nije bilo lagano ispočetka. Sad je samo pitanje imaš li volje nastaviti... 

P.S. - Jel je neko primijetio da se ne dobivaju bodovi za frag sa 203-com (sada 320). Uglavnom, dvaput sam skinuo tipa s tom granatom, nijednom mi nije priznato - nisam potvrdio da su mrtvi, ali su nepomično ležali i nitko im nije dolazio pomoći...

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

AA i COD ne spadaju u istu klasu igara.

Da si igrao sa nekime, odnosno da se igra tako da se komunicira sa ljudima ne bi imao problema sa time da znaš gdje su tvoji.

COD je laka igra prema ovome, nemoj me krivo shvatiti, obožavam COD, ali to je pretežito run and gun igra, nema taktike, osim eventualno u S&D, dok u AA MORAŠ paziti, biti svjestan okoline i jedino što ne smiješ za razliku od CODa je trčati samo naprijed, jer nećeš dugo igrati po rundi. :)

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Igra trenutno ima gadnih problema s lagom zbog kojeg je skoro pa nemoguće pogađati bilo što i bilo koga. Pingovi koji vam pišu nemaju nikakve veze sa stvarnim pingom.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
@Jack Sparrow: Hahahaha, vidiš upravo zato neki ovo nazivaju ozbiljnijom igrom koju igraju malo stariji i ozbiljniji ljudi jer ova igra nije čisti nobrainer i treba si dati truda za uspješno igranje.

Evo primjera ;) Razlike u godinama. By the way krajnji desni sa majcom WCG-a je LUDI_Gnjida sigurno najbolji igrac AA u Hrvata. Njega treba imat na svojoj strani kad se igra ;) A druga slika prikazuje tipicne CoD igrace.Dececi su jos na zenskim britvicama za depilaciju nogu :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 10:58 (Jetrica).
16 godina
naxeem kaže...

Igra trenutno ima gadnih problema s lagom zbog kojeg je skoro pa nemoguće pogađati bilo što i bilo koga. Pingovi koji vam pišu nemaju nikakve veze sa stvarnim pingom.

Istina, ali to je nesto sto se vuce jos od 2.x armije. Devovi su odlucili koristiti samo njima poznatu visu matematiku za izracunavanje pinga, pa tako ako zelis doznati stvarno stanje moras svoj ping mnoziti sa 4

Dakle u listi pise da imas ping 50, a u stvarnsti on je 200. itd.

16 godina
Jetrica kaže...

Evo primjera ;) Razlike u godinama. By the way krajnji desni sa majcom WCG-a je LUDI_Gnjida sigurno najbolji igrac AA u Hrvata. Njega treba imat na svojoj strani kad se igra ;) A druga slika prikazuje tipicne CoD igrace.Dececi su jos na zenskim britvicama za depilaciju nogu :)

AHAHAHAHAHHAHA, kud bas si Gnjidu pogodio, AHAHAHAHAHAHHAHAH

Covjek je trenutno pod sedativima zato jer treker vise ne radi.

16 godina
protjeran
America's Army 3

Progovorio Direktor, Army game projekta otvorenim pismom. Text je poduzi pa ga necu pejstat ovdje. Ak vas zanima mozete procitat s kakvim se problemima trenutno hrvaju.

http://aaotracker.com/portal.php

Rjesenje za lag:

In AA3Engine.ini find the line (should be near the top that reads)

DebugEXEName=Debug-AA3Game.exe

change it to read

DebugEXEName=

in the BaseGame.ini file (located at USArmy\America's Army 3\Engine\Config\BaseGame.ini ) and AAGame.ini file (same place as the AA3Engine.ini file) find the line that reads

bDynamicNetSpeed=true

and change it to

bDynamicNetSpeed=false

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

P.S. - Jel je neko primijetio da se ne dobivaju bodovi za frag sa 203-com (sada 320). Uglavnom, dvaput sam skinuo tipa s tom granatom, nijednom mi nije priznato - nisam potvrdio da su mrtvi, ali su nepomično ležali i nitko im nije dolazio pomoći...

to nisam primjetio.. jer su uglavnom fraggali mene .. LoL

ali sam primjetio da na kraju credits ide svakako.. rjesim (osiguram) oba objectiva.. match zavrsi.. kaze "enemy team eliminated".. ili kaze da je netko drugi rjesio a meni pripise samo jedan objective (alley npr).. isto tako coins.. dva sam dobio .. ne znam bas kako.. one man army nisam sigurno zaradio jer je team mate rjesio objective.. etc

sve u svemu.. ima bugova.. ali je predobro.

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice