Alone in The Dark Pc

poruka: 5
|
čitano: 1.452
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Alone in The Dark Pc

Skinuo sam AITD sa neta sve instaliro i sve ali onda dode do problema jer se igra mora aktivirat pomocu seriala kojeg ngidje nema na netu, ako ga i ima neradi probao sam samo sa crackom isto nece.Da li je netko skino AITD pa da ga je uspio slozit nek mi objasni sata je napravio ako nije nista cekat cemo pravi serial ili crack...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alone in The Dark Pc

heh, upravo ju nabavio sa rapidsharea, i to mi je bed...ai pliz, jel se netko potrudio pronaci soluciju?

Ali btw brijem da je igra preloša.

RPP rulz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alone in The Dark Pc

Ovakve teme na službenom forumu su u biti 'off limit' i nije o tome otvoreno za raspravljati, ali mislim da još nema trajnog i valjanog rješenja za to. Dobru su zaštitu smislili Namigiva

Imam igru na Nintendo Wii-u i tak..   srednja žalost u biti Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Alone in The Dark Pc

A da nije to OVO

Inače, nastavci na plejki bili su mi odlični, za Central Park ne znam.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alone in The Dark Pc

Crack za tu igru još nije izašao,i to jer se hakeri baš ne trudiju creckirati igru.Crack od INd-a ti ne radi jer je nekaj oštečena Alone.exe datoteka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice