Alone In The Dark: Central Park

poruka: 6
|
čitano: 1.458
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

igra izgleda odlično! jedva čekam da izađe!

posebno me fascinira interakcija s okolinom na igri iz viđenog na trailerima + super grafika, fenomenalan soundtrack...

samo da ne zeznu kontrole, jedino me toga strah.

kaj vi mislite?

Faithless Is He Who Says Farewell When The Road Darkens

0 0 hvala 0
17 godina

Imam igru skinutu sa neta ali neradi jer treba activation key a nigdje ga nema ili ga ima pa neradi tako svi cekaju zakrp omfg...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nemoj se ni truditi previše jel igra je failala big time nažalost. igral sam na x360 kod frenda...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Alone In The Dark: Central Park
Shai Hulud kaže...

nemoj se ni truditi previše jel igra je failala big time nažalost. igral sam na x360 kod frenda...

Kralju obrazloži, daj nam još nešto osim tog da je failala, mislio sam je kupit? Daj jam još nešto ništa nam nisi  konkretno dao, baš me zanimju dojmovi i zašto je failala.
17 godina
neaktivan

@frost: sry, to dok sam pisal sam došel doma pijan z grada pa...

uglavnom - kontrole katastrofa, kamera jedna od gorih kaj sam videl, bugovi, od horrora ni h...

al glavna zamjerka su kontrole jel da su bolje bila bi još prolazna igra. dosta ima inovacija u igri ali su nespretno izvedene nažalost. dosta sam očekival od igre nakon svih trailera, al dok sam videl kod frenda samo sam ga pital ''ček to je alone in the dark?''. nisam veroval kak su ga loše zbuksali. bolje probaj kod nekog igru prije kupnje jel mislim da se ne isplati dati pare za takav rusvaj od igre, sve je zbrda-zdola napravljeno.

0 0 hvala 0
17 godina

Ima još ko igru?

Hoću malo više mišljenja, po mojem izgleda ok što se tiče trailera i screensa.

Ipak ima 7.5GB!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice