Nisam se nadao da će mi razor1911 doći sa takvim rješenjem.
Nisam se nadao da će mi razor1911 doći sa takvim rješenjem.
Evo poceo igrat s alienom.Atmosfera jako kvalitetna,malo kotrole nespretne na pocetku al se brzo privikne,ubojstva su brutalna,pogotovo ekspresije lica zrtava(vidi se iz screenshotova),grafika vrlo dobra kao i optimizacija(podrzava i dx11 al nemam grafu za to)...zasad jako dobro.
Evo ljudi, IGN review, 7.0, i nije toliko loše...
Edit: evo i gamespot review.
ma ocjene su uopce bzv, ionako tko ce igrati ce igrati tko ne, ako se mene pita 10/10,
Evo ljudi, IGN review, 7.0, i nije toliko loše...
Edit: evo i gamespot review.
ma ocjene su uopce bzv, ionako tko ce igrati ce igrati tko ne, ako se mene pita 10/10,
Potpisujem!
Ionako ovo gore su review konzolaške verzije(vidim da piše da imaju dosta lošu grafiku,nestabilan framerate, što nije slučaj kod pc verzije jer na mojoj konfi ide skoro konstantnih 60fps-a max detalji).
slazem se kakav losa grafika :D, bitno da je strasna atmosfera, poceo sam igrati s marincem, :D mislim da ce radit svijetlo kroz noc:D
Igrao nekih 20 min s marincem. Atmosfera je dobra, Alieni su strašni i kreću se kao na filmu, ioako nešto fali da bude kao ne dvojki recimo. Za sada igri ništa posebno ne zamjeram, jedino se nadam da nisu svi nivoi kao do sada. Hodnici, stepenice, pa ulica vani, opet zgrada s istim hodnicima itd. Sad idem Aliene probati.
Ja kad pokrenem igru pojavi se crni ekran i nestane.
Zna li tko rješenje?
hmmm ja pokrenem igru ... izaberem rasu... odvrti mi filmich od te rase... i taman poslije onog loadinga prije nego sta cu igrati samo me izbaci... ima li tko rijesenje instalirao DX11 i nove drivere za grafu....plssss ... moze na PM
hmmm ja pokrenem igru ... izaberem rasu... odvrti mi filmich od te rase... i taman poslije onog loadinga prije nego sta cu igrati samo me izbaci... ima li tko rijesenje instalirao DX11 i nove drivere za grafu....plssss ... moze na PM
HD 5670 512mb i 1gb
HD 5750 1gb
HD 5770 1gb
HD 5850 1gb
HD 5870 1gb
HD 5970 2gb
koju grafu od ovih imaš,ako nemaš ni jednu od ovih zaboravi dx11
9800 gtx+ ... tako je pishe DX 10 sta sada?
Igrao sam desetak minuta sa svima.
Prvi dojmovi su mi dosta dobri.
Ovako nakon desetak minuta sa svima, upravljanje sa Predatorom mi je ostavilo najbolji dojam. Prije svega moram reci da je grafika jako lijepa. Sa predatorom je stvarno super, oni svi efekti, jos kad stisnem SHIFT pa kad nacilja neprijatelja, prvo mjesto gdje se stvoris uvelike podsjeca na prvo mjesto proslog dijela. Stvarno super. S marincem pocinje u mracnoj atmosferi, moram imati upaljeno svjetlo da bih vidio kamo trebam poći, ima impresivnih kadrova, dok je s alienom slicno kao u prethodnom dijelu, hoda po stropovima, zidovima, samo sto ovaj puta nije malen nego poprilicno velik te igru zapocinjes zatocen dok ljudi vrse ispite na tebi.
Sve u svemu, prvi dojmovi su dosta dobri.
Budem poslije postavio nesto screenshotova.
Samo da zavrsi liga prvaka i bit ce ovo noc AvP :)
Igrao sam malo s predatorom, igra je super, btw akoe netko ima problem kao što sam ja imao, nek skine directx s microsoftove stranice.
Ako imate problema, evo neko rješenje koje sam našao googlajući. copy/paste
OK, here goes for what it may be worth... i tried each of the options, marine, predator, and alien and all crashed to desktop without error straight after the loading screen.
i am now playing the game and did the following things:
1. i changed my sound properties to 24bit 48000 Hz (instead of 192000 Hz) - as this was suggested elsewhere on the net as a fix. DID NOT WORK!
2. i reduced the settings from very high to high and reduced shadow complexity. DID NOT WORK!
3. what did work, was instead of using the AvP_DX11.exe i used AvP.exe and IT NOW WORKS!
Jel u svakoj temi mora rasprava bit oko crackova?!
Više nema upozorenja - karton leti izravno i molim bez filozofije na moj inbox!
Ako imate problema, evo neko rješenje koje sam našao googlajući. copy/paste
OK, here goes for what it may be worth... i tried each of the options, marine, predator, and alien and all crashed to desktop without error straight after the loading screen.
i am now playing the game and did the following things:
1. i changed my sound properties to 24bit 48000 Hz (instead of 192000 Hz) - as this was suggested elsewhere on the net as a fix. DID NOT WORK!
2. i reduced the settings from very high to high and reduced shadow complexity. DID NOT WORK!
3. what did work, was instead of using the AvP_DX11.exe i used AvP.exe and IT NOW WORKS!
eto to je meni pomoglo... to sam takoder sada procitao i na offical seginoj stranici... vakaka hvala
Odigrao pola sata s marince i zakon je, samo mislio sam da će biti strašnije.
Sjene i svjetla su awesome, grafika je super. Igra me podsjeća na fear 2.
Jel se tko sjeća ove kučke?
Sad smo malo stariji pa nas nije tako lako uplašit ko nekad :)
hehe ja poceo sa predatorom... super je... samo moram nabaviti boljeg misa... marinca cuvam za kraj... stariji sam i ja.. ali nikada nisam presao doom III.... tako da malo proucim predatora i aliena pa cu na marinca... za sada odusevljen
Ima li marinac dovoljno municije(Rambo) ili se mora štedjeti?
Hmmm, cini se da su se recenzenti iz gamespota opet pokazali kao idioti.
Svuda od ljudi vidim vecinom pozitivne komentare.
Jedva cekam da zaigram.
Joj kad se sjetim starih AvP-a....
Jedva cekam! :D
jel velika razlika između pune verzije i demoa? demo mi je bio totalni užas... ali ipak se nadam da je barem malo bolje kako bih mogao igrati bez živciranja...
jel velika razlika između pune verzije i demoa? demo mi je bio totalni užas... ali ipak se nadam da je barem malo bolje kako bih mogao igrati bez živciranja...
tebi je sve užas
tebi je sve užas
Čovjek je lijepo pitao, a iskreno i mene zanima.
Ima li marinac dovoljno municije(Rambo) ili se mora štedjeti?
Evo igram s marincem i moram reci da municije nemas bas na bacanje, ali meni bude taman na knap. Samo treba dosta koristiti ALT, tj. kad ti se alien jako priblizi, samo deri po ALT, onda ga oruzjem odbacis od sebe, i kombiniras malo to malo pucanje i sredit ces ga, ali ne lagano jer su alieni dosta zilavi. Bogme nije lako ubiti jednoga, a kamoli kad te njih vise zaskoci.
Ali dosta je zabavno, sve cekas kad ce te zaskociti. Zasada je super s marincem.
tebi je sve užas
a ti si se probudio na lijevu?
Evo dosao sam do Shotguna, sad vise alieni nisu zilavi, dva metka u njih i padaju. Samo sto se meci za Shotgun brzo potrose, a aliena je sve vise pa opet postaje gadno. Evo i malo screenshotova:
Evo kao čovjek koji je odigrao SVE FPS- ove na svijetu, da iznesem svoje stajalište. Igra je smeće. Niti u jednom trenutko se nisam "trznuo"( u smislu horrora) , doživio nešto novo, grafika izgleda kao da kasni jedno 4 godine, filmskog ozračja i atmosfere nema, u biti veliko razočarenje. Nisam vjerovao da ću ovo izjaviti, ali nadam se da netko slaže samnom. Gamespotovu ocjenu od 5.5. do isprobavanja igre doživljavao sam kao uvredu, ali zaista vidim da je opravdana. U biti moja ocjena je između Gamespotove i IGN-ove od 7.0. Ništa posebno.
:thumbsdown:
Evo kao čovjek koji je odigrao SVE FPS- ove na svijetu...
Niti manje, niti vise nego bas sve FPS-ove na svijetu ?!?!?
ali ne lagano jer su alieni dosta zilavi
Ovo mi se sviđa. Možda i kupim igru.
Fora je u tome, ako tko prati tu franšizu, da se u prvom filmu ističe kako je alien (The Alien) ultimativni borac zbog svojeg prirodnog oklopa, vještine, kretanja, osjetila, prirodnih oružja, itd. (a dizajnirao ga je legendarni H.R. Giger) Kompanija je zato bila vrlo zainteresirana za to biće kako bi ga modificirali u poslušno oružje. Smlavio je cijelu posadu, ali radi klišea filma jedna ga je ženska morala pobijediti i to samo izbacivanjem u svemir.
Poslije, u drugim filmovima, zbog komercijale aliena pretvaraju u samo još jedno čudovište od mnogih iz filmske industrije i šačica marinaca melje horde tih bića. Više nema ultimativnog borca. Izgleda da će tako ostati zauvijek. Ako bar u ovoj igri malo vraćaju žilavost tim izvrsno dizajniranim bićima, vrijedi zaigrati.