Aliens vs. Predator (3)

poruka: 315
|
čitano: 81.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Aliens vs. Predator (3)
Prije nego što sam krenuo u školu (baš se skinulo) vidio sam da je steam unutra SHIT.

Nisam se nadao da će mi razor1911 doći sa takvim rješenjem.
MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Aliens vs. Predator (3)

Evo poceo igrat s alienom.Atmosfera jako kvalitetna,malo kotrole nespretne na pocetku al se brzo privikne,ubojstva su brutalna,pogotovo ekspresije lica zrtava(vidi se iz screenshotova),grafika vrlo dobra kao i optimizacija(podrzava i dx11 al nemam grafu za to)...zasad jako dobro.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Evo ljudi, IGN review, 7.0, i nije toliko loše...

Edit: evo i gamespot review.

ma ocjene su uopce bzv, ionako tko ce igrati ce igrati tko ne, ako se mene pita 10/10,

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
16 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...
thuglife kaže...

Evo ljudi, IGN review, 7.0, i nije toliko loše...

Edit: evo i gamespot review.

ma ocjene su uopce bzv, ionako tko ce igrati ce igrati tko ne, ako se mene pita 10/10,

Potpisujem!

Ionako ovo gore su review konzolaške verzije(vidim da piše da imaju dosta lošu grafiku,nestabilan framerate, što nije slučaj kod pc verzije jer na mojoj konfi ide skoro konstantnih 60fps-a max detalji).

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 20:11 (kikolo rikolo).
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

slazem se kakav losa grafika :D, bitno da je strasna atmosfera, poceo sam igrati s marincem, :D mislim da ce radit svijetlo kroz noc:D

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

Igrao nekih 20 min s marincem. Atmosfera je dobra, Alieni su strašni i kreću se kao na filmu, ioako nešto fali da bude kao ne dvojki recimo. Za sada igri ništa posebno ne zamjeram, jedino se nadam da nisu svi nivoi kao do sada. Hodnici, stepenice, pa ulica vani, opet zgrada s istim hodnicima itd. Sad idem Aliene probati.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Aliens vs. Predator (3)

Ja kad pokrenem igru pojavi se crni ekran i nestane.

Zna li tko rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

hmmm ja pokrenem igru ... izaberem rasu... odvrti mi filmich od te rase... i taman poslije onog loadinga prije nego sta cu igrati samo me izbaci... ima li tko rijesenje instalirao DX11 i nove drivere za grafu....plssss ... moze na PM

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zovitemebuha kaže...

hmmm ja pokrenem igru ... izaberem rasu... odvrti mi filmich od te rase... i taman poslije onog loadinga prije nego sta cu igrati samo me izbaci... ima li tko rijesenje instalirao DX11 i nove drivere za grafu....plssss ... moze na PM

HD 5670 512mb i 1gb

HD 5750 1gb

HD 5770 1gb

HD 5850 1gb

HD 5870 1gb

HD 5970 2gb

koju grafu od ovih imaš,ako nemaš ni jednu od ovih zaboravi dx11

15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

9800 gtx+ ... tako je pishe DX 10 sta sada?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Igrao sam desetak minuta sa svima.

Prvi dojmovi su mi dosta dobri.

Ovako nakon desetak minuta sa svima, upravljanje sa Predatorom mi je ostavilo najbolji dojam. Prije svega moram reci da je grafika jako lijepa. Sa predatorom je stvarno super, oni svi efekti, jos kad stisnem SHIFT pa kad nacilja neprijatelja, prvo mjesto gdje se stvoris uvelike podsjeca na prvo mjesto proslog dijela. Stvarno super. S marincem pocinje u mracnoj atmosferi, moram imati upaljeno svjetlo da bih vidio kamo trebam poći, ima impresivnih kadrova, dok je s alienom slicno kao u prethodnom dijelu, hoda po stropovima, zidovima, samo  sto ovaj puta nije malen nego poprilicno velik te igru zapocinjes zatocen dok ljudi vrse ispite na tebi.

Sve u svemu, prvi dojmovi su dosta dobri.

Budem poslije postavio nesto screenshotova.

Samo da zavrsi liga prvaka i bit ce ovo noc AvP :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Aliens vs. Predator (3)

Igrao sam malo s predatorom, igra je super, btw akoe netko ima problem kao što sam ja imao, nek skine directx s microsoftove stranice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako imate problema, evo neko rješenje koje sam našao googlajući. copy/paste

OK, here goes for what it may be worth... i tried each of the options, marine, predator, and alien and all crashed to desktop without error straight after the loading screen.

i am now playing the game and did the following things:

1. i changed my sound properties to 24bit 48000 Hz (instead of 192000 Hz) - as this was suggested elsewhere on the net as a fix. DID NOT WORK!

2. i reduced the settings from very high to high and reduced shadow complexity. DID NOT WORK!

3. what did work, was instead of using the AvP_DX11.exe i used AvP.exe and IT NOW WORKS!

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 23:08 (Vakaka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Jel u svakoj temi mora rasprava bit oko crackova?!

Više nema upozorenja - karton leti izravno i molim bez filozofije na moj inbox!

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Ako imate problema, evo neko rješenje koje sam našao googlajući. copy/paste

OK, here goes for what it may be worth... i tried each of the options, marine, predator, and alien and all crashed to desktop without error straight after the loading screen.

i am now playing the game and did the following things:

1. i changed my sound properties to 24bit 48000 Hz (instead of 192000 Hz) - as this was suggested elsewhere on the net as a fix. DID NOT WORK!

2. i reduced the settings from very high to high and reduced shadow complexity. DID NOT WORK!

3. what did work, was instead of using the AvP_DX11.exe i used AvP.exe and IT NOW WORKS!

eto to je meni pomoglo... to sam takoder sada procitao i na offical seginoj stranici... vakaka hvala

17 godina
Aliens vs. Predator (3)

Odigrao pola sata s marince i zakon je, samo mislio sam da će biti strašnije.

Sjene i svjetla su awesome, grafika je super. Igra me podsjeća na fear 2.

Jel se tko sjeća ove kučke?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Odigrao pola sata s marince i zakon je, samo mislio sam da će biti strašnije.

Sjene i svjetla su awesome, grafika je super. Igra me podsjeća na fear 2.

Jel se tko sjeća ove kučke? 

Sad smo malo stariji pa nas nije tako lako uplašit ko nekad :)

15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

hehe ja poceo sa predatorom... super je... samo moram nabaviti boljeg misa... marinca cuvam za kraj... stariji sam i ja.. ali nikada nisam presao doom III.... tako da malo proucim predatora i aliena pa cu na marinca... za sada odusevljen

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Ima li marinac dovoljno municije(Rambo) ili se mora štedjeti?

4chan always finds a way!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Aliens vs. Predator (3)

Hmmm, cini se da su se recenzenti iz gamespota opet pokazali kao idioti.

Svuda od ljudi vidim vecinom pozitivne komentare.

Jedva cekam da zaigram.

Joj kad se sjetim starih AvP-a....

Jedva cekam! :D

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

jel velika razlika između pune verzije i demoa? demo mi je bio totalni užas... ali ipak se nadam da je barem malo bolje kako bih mogao igrati bez živciranja...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
smrad06 kaže...

jel velika razlika između pune verzije i demoa? demo mi je bio totalni užas... ali ipak se nadam da je barem malo bolje kako bih mogao igrati bez živciranja...

tebi je sve užas

16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
smrad06 kaže...

tebi je sve užas

Čovjek je lijepo pitao, a iskreno i mene zanima.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Ima li marinac dovoljno municije(Rambo) ili se mora štedjeti?

Evo igram s marincem i moram reci da municije nemas bas na bacanje, ali meni bude taman na knap. Samo treba dosta koristiti ALT, tj. kad ti se alien jako priblizi, samo deri po ALT, onda ga oruzjem odbacis od sebe, i kombiniras malo to malo pucanje i sredit ces ga, ali ne lagano jer su alieni dosta zilavi. Bogme nije lako ubiti jednoga, a kamoli kad te njih vise zaskoci.

Ali dosta je zabavno, sve cekas kad ce te zaskociti. Zasada je super s marincem.

15 godina
neaktivan

OVDJE imate POPIS SVIH RECENZIJA poredanih od pozitivnijih prema negativnijima.  Tako da nemorate više pojedinačno jednu po jednu recenziju postati.

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

tebi je sve užas

a ti si se probudio na lijevu?

16 godina
neaktivan
Aliens vs. Predator (3)

Evo dosao sam do Shotguna, sad vise alieni nisu zilavi, dva metka u njih i padaju. Samo sto se meci za Shotgun brzo potrose, a aliena je sve vise pa opet postaje gadno. Evo i malo screenshotova:

Dizajn nivoa je svakako zanimljiv Dizajn nivoa je svakako zanimljiv
Hakiranja :) Hakiranja :)
Promasio sam glavu ali je zato ostao bez noge. Promasio sam glavu ali je zato ostao bez noge.
Moj PC  
8 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

Evo kao čovjek koji je odigrao SVE FPS- ove na svijetu, da iznesem svoje stajalište. Igra je smeće. Niti u jednom trenutko se nisam "trznuo"( u smislu horrora) , doživio nešto novo, grafika izgleda kao da kasni jedno 4 godine, filmskog ozračja i atmosfere nema, u biti veliko razočarenje. Nisam vjerovao da ću ovo izjaviti, ali nadam se da netko slaže samnom. Gamespotovu ocjenu od 5.5. do isprobavanja igre doživljavao sam kao uvredu, ali zaista vidim da je opravdana. U biti moja ocjena je između Gamespotove i IGN-ove od 7.0. Ništa posebno.
:thumbsdown:

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 2:30 (gala385).
16 godina
odjavljen
gala385 kaže...

Evo kao čovjek koji je odigrao SVE FPS- ove na svijetu...

Niti manje, niti vise nego bas sve FPS-ove na svijetu ?!?!?

17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

ali ne lagano jer su alieni dosta zilavi

Ovo mi se sviđa. Možda i kupim igru.

Fora je u tome, ako tko prati tu franšizu, da se u prvom filmu ističe kako je alien (The Alien) ultimativni borac zbog svojeg prirodnog oklopa, vještine, kretanja, osjetila, prirodnih oružja, itd. (a dizajnirao ga je legendarni H.R. Giger) Kompanija je zato bila vrlo zainteresirana za to biće kako bi ga modificirali u poslušno oružje. Smlavio je cijelu posadu, ali radi klišea filma jedna ga je ženska morala pobijediti i to samo izbacivanjem u svemir.

Poslije, u drugim filmovima, zbog komercijale aliena pretvaraju u samo još jedno čudovište od mnogih iz filmske industrije i šačica marinaca melje horde tih bića. Više nema ultimativnog borca. Izgleda da će tako ostati zauvijek. Ako bar u ovoj igri malo vraćaju žilavost tim izvrsno dizajniranim bićima, vrijedi zaigrati.

A skeptic is a person who would ask God for his ID card.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice