Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.928
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

napokon sam izašao iz Tortagea, mislim sve 5 ali mi je već malo dosadio, htio sam malo novog okoliša gledat. pa sam došao u Cimmeriu, u ono selo. A danas zadnji dan posla, ide se na godišnji na 2 tjedna pa ću danas i sutra zaroštiljat gadnije na kanti i prebijat mobove. Mobovi su mi fantastično dizajnirani, baš su mega :) E da, nakon jučerašnjeg patcha, nije mi se više pojavljivala ona poruka da mi je client dobio error. i ne znam zašto, ali noćas u 2 su gasili servere na par sati zbog updatea, ne znam kakav je to bio update jer sam išao spavati kada su isključili servere.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2008 8:39 (Sims).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
naxeem kaže...
:

Čitam patch notes od danas: vraćaju XP od sivih questova (izgleda da je bijes svih normalnih igrača očito imao efekta), ubrzali komboe, vratili da dmg ostaje ako se kombo prekine, popravili melee komboe i problem bježanja od komboa, itd.
Ako Funcom nastavi slušati igrače, Conanu se odlično piše...
 to sam ja još ranije napisao ali me nitko nije fermao Cool Smijeh
17 godina
e,naxeem pa ti si pisao neke recenzije tamo jer tako?
koliku bi ocjenu dao ovoj ifri od 0% do 100%
Viva la vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
e,naxeem pa ti si pisao neke recenzije tamo jer tako?
koliku bi ocjenu dao ovoj ifri od 0% do 100%

Nakon njegovih recenzija, AoC je imao već toliko zakrpa da je sve manje zamjerki, a ocjena sve veća.
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
17 godina
Dobro,to je istina ali nije ni fer od BUG-ovaca da ocjenjuju igru kad su znali da će izaći zakrpe Goran Račić je najbolji recenzent i vjerujem u njegovo mišljenje jer svi drugi ocjenjuju knjigu po koricama ja bi toj igri dao negdje dobrih 87%
a ti naxeem............
Viva la vida
17 godina
neaktivan

AoC-u sada? Ocjenu?

Uh... teško je ocjene davati, ali ako ćemo ići u postotcima kvalitete u odnosu na druge MMO-ove po segmentima:

1. Grafika: +25% - definitivno su podigli letvicu za MMO žanr (vidjet ćemo DX10 još)

2. Engine-mogućnosti: -25% - zone, loading... Nije jako strašno, ali smeta. A od posljednjeg patcha loading sporiji bar 10%.

3. Priča: +50% - odličan napredak. Prvi MMO koji možeš igrati kao single player RPG prateći priču čak i iza 20-tog nivoa

4. Atmosfera: +20% - po meni odlično i napredak

5. Gameplay: +10% - iako ima inovacija, tipičan fantasy MMO. Kombo sistem daje nekih 10% jer je novitet i ublažili su prejak utjecaj gear-a iz WoWa npr.

6. Opća izvedba: +/-25% - puno potencijala, ali treba još posla. Za sada minus. Kad dodaju PvP +.

7. Reakcije Funcoma na community: +75% - zaista slušaju. To je dobro.

8. Patchiranje: +30% - bolji od drugih (+200% od Blizzarda) definitivno ažurni iako malo zavlače s nekim stvarima.

Ukupno? - 10% bolja igra od konkurencije.

A kada bih ocjenjivao od 1 do 100? - Ukupna ocjena bi bila 55/100. Jako dobra igra s puno potencijala, ali nedovršena.

Za usporedbu ocjene: WoW-u bih dao ocjenu 30/100 sada i to tako dobru samo jer mnogo stvari radi kako treba. Mass Effectu bih dao 60/100. EVE-u koji smatram najboljim MMO-om dao bih 65/100.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
hehe maxeem nekako teško dijeliš ocjene
:D
Viva la vida
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

1. Grafika: +25% - definitivno su podigli letvicu za MMO žanr (vidjet ćemo DX10 još)

LOL! Kud ćeš bolje?!
17 godina
Dado_ZG78 kaže...
segregator kaže...

u AOC-u jednostavno NEMA grinda 

Ahem... 
ovo jednostavno NIJE istina.
U svakom MMORPGu ima grinda i to je žalosna činjenica. Developeri jednostavno ne mogu natuči dovoljno raznolikog sadržaja i questova da bi se grind potpuno izbjegao a još uvijek zadržao pristojan game time od mjesece i mjesece igranja. Grind je princip kojim se igrača tjera na konstantno provođenje vremena u igri i još kada ga kombiniramo sa craftingom to je to. Crafting = grind resursa. Leveling = grind mobova (+questovi).
S vremenom će biti više dodatnih sadržaja naravno, ali opet će biti i grinda, kako kaže Naxeem - samo da je u 'normalnijim' količinama Namigiva

Trebao si citirati čitav moj post...AOC je igra sa definitivno najmanje grindanja od svih koje sam probao. Npr DAOC je i dan danas takav da nitko uopće ne radi questove radi expanja, nije 99% grind nego je 100%...a old style daoc je bio otprilike 20-30 sati grindanja za dobit level...niži leveli lakše, a za više je trebalo po 200-300 sati, ovisi kako si bio sreće (bilo je malo high level kampova pa je trebalo najprije čekati 3-4 sata u redu da te uopće prime u grupu :) )
17 godina
neaktivan

Heads will roll.... danas od 4 popodne pa do negdje rano ujutro Smijeh Puno soka, kokica i ostalih điđi miđi na stol pored kante i višesatno rezanje glava nastupa! Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam jos 2 dana placeno tako da cu igrati malo vise ova 2 dana.

A onda naplata . Platio sam opcijom pay by cash sto je 13 eura za platiti i jos koliko sam vidio preko Western Uniona nekih 100 kn provizije koje uzimaju.

Uf morat cu iskesat oko 200 kn ali eto sta je tu je , na greskama se uci :D

Ljudi bux.to je zakon Registrirajte se preko mene i zaradite i vi : http://bux.to/?r=Xofu1991

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

nekih 100 kn provizije koje uzimaju.

Uf morat cu iskesat oko 200 kn ali eto sta je tu je , na greskama se uci :D

Budući da smo sada i mi isto to naučili, jel da ti nešto sudjelujemo u školarini? Daj broj računa... Belji se
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2008 15:30 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Zašto jednostavno ne kupiš gamecard? Za tih 200 kn igraš dva mjeseca.

17 godina
neaktivan

A cuj faerdhur mogli bi malo ubaciti koju kunu Belji se.

Ta opcija pay by cash mi je malo nejasna tako da cu morati pomno prociti ta sra** sa tim western unionom jer preveliak je to provizija .

Na iznose od 0-600 kn uplacene na naceji racu uzimaju ti 100 kn , pa ono mislim krajnje bezobrazno ali eto naucio sam na vlastitoj kozi .

Prepaid ne cu uzimati iz razloga sto cu prodati acc kada uplatim to vrijeme koje sam igrao .

Razlog prodaje je sto me frend ponovo nagovorio na wow , jednostavno koliko god aoc dobar bio (a stvarno je )nesto me vuce ka ponovnom grindfestu :D

Vracam se sarenilu boja i nerealnosti i crtic grafici :D

U svakome od nas cuci dijete :D

Ljudi bux.to je zakon Registrirajte se preko mene i zaradite i vi : http://bux.to/?r=Xofu1991

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam koliko je vas bilo prijavljeno za betu AoC, ja jesam ali nisam upao, no ipak svima nama King Conan šalje anketu (svaka čast Funcom).

Imate priliku napisati i kliknuti sve što vam valja i što vam ne valja te to poslati natrag Funcomu. Ja obavio anketu. A vi?

0 0 hvala 0
17 godina
ali zanimljivo je kako ti lopovi koji naplačuju na mjesec zarađuju masne pare,više netrebaju radit igre već samo napraviš jedan hit i naplačuješ mjesečno

13€ X 10 000 000 = 130,000,000

toliko milijuna na mjesec netreba ti uopće nove igre kako bi zaradio da meni daju samo taj na mjesec ja ne bi radio do smrti.
:)
Viva la vida
17 godina
neaktivan

A tko to ima 10m pretplatnika? LOL

Btw jel ti jasno koliko košta hardver i promet za toliko ljudi?:) A razvoj igre?:) Da, zarade puno, ali...

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
dobro imaš pravo ali opet za novu igricu ulože samo recimo 10 milja a na mjesec imm sjeda 130 milja ipak je to nešto :)
Viva la vida
17 godina
neaktivan

Zanima me taj Age of Conan pa sam planirao i uzet. A imam neka pitanja:

1. Koliko košta bon za igru i koliko traje, te kolika je dostupnost u Zagrebu?

2. Do lvl 20 igram singleplayer?

3. Igra li se to na serverima (tipa kao WoW da ima europske servere pa ih ima 100njak)?

4. Ako da, na kojem serveru ima najviše hrvata?

5. Ima li tamo udruge poput guilda i to?

BUG rulz!

0 0 hvala 0
17 godina
Davor kaže...
naxeem kaže...
Tu imaš i pravo. PC igrači polako se navikavaju na nedovršen softver. U igre se ulažu deseci milijuna, a imaju sve više problema. Međutim, moraš razumjeti da je PC tržište užasno skupo za razvoj igara. Raznolikost hardvera je ogromna,a bug-free razvoj je nemoguć.
MMO igre jako su kompleksne i bugova mora biti što sam i 'trpio' i trpim još uvijek. Pa čak i WoW nakon nekoliko godina ima hrpu bugova.

Ma u principu nisam mislio na klasicne graficke bugove, poneki nedovrseni quest ili takve sitnice, nego na velike stvari kao sto su nefunkcionalne profesije, kronican nedostatak sadrzaja, masovni PvP koji ne radi, DX10 na kutiji koji ne postoji (na stranu koliko bi on bio koristan ili stetan za igru). Da se razumijemo, ne pljujem samo po AoC-u - vjerojatno znas i sam da je prije par dana Mythic rekao da Warhammer Online u launchu ipak nece imati 6 nego 2 velika grada (jedan za sve dobre rase, drugi za lose, umjesto po jedan za svaku rasu), a izbacili su i cetiri klase. Kao, to ce se dodati kroz patcheve. Nitko nije trepnuo okom. Cupam kosu...
Slažem se, upravo radi ovakvih "sitnica" sam zamrznia acc i vratia se wow-u dok se stvari ne ispeglaju.

madafaka
17 godina
Sims kaže...

jel ima šta u tom Age of Conanu a da nije zbugirano? Smijeh

Dobar, cak nam ni kurbe ne pruzaju zasluzne uzitke posli teske bitke Smijeh
madafaka
17 godina
neaktivan

Kako nisu? Imaš guild cure!!! :P

17 godina
naxeem kaže...

Kako nisu? Imaš guild cure!!! :P

Uf, samo ih zanimaju goldi i grindanje, nikako ono pravo :)
madafaka
17 godina
neaktivan

uvjerio sam se da AoC ima najgluplju opciju placanja od svih mmo igara .

Pay by cash je neizvediv ma sta oni govorili .

Da li netko zna mogu li vec odigrano vrijeme koje je bilo na opciju pay by cash platiti karticom ?

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xorantu kaže...

uvjerio sam se da AoC ima najgluplju opciju placanja od svih mmo igara .

Pay by cash je neizvediv ma sta oni govorili .

Da li netko zna mogu li vec odigrano vrijeme koje je bilo na opciju pay by cash platiti karticom ?

Zar se ne može kupiti bon u algoritmu isto kao i za WoW?
BUG rulz!
17 godina
neaktivan

Pa vec sam igra to vrijeme svacas , ne mogu sada piskit cu kakit cu , moram to paltiti a ne znam na koji naci, da li da kupim bon od 60 dana i oni mi automatski odbiju tih 30 ili postoji neka cak za platiti karticom to ne znam , nigdje ne psie na webu niti forumima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po čemu ti to 'moraš platit'? Mogao si isto tako dati neke lažne podatke. Kako su te pustili da igraš prije nego si platio?

Ako su ti pustili da igraš, a nisi ni kune dao, to je u najmanju ruku čudno.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan

Eto kazem ti da jesam .

Kupio sam acc  kojemu je bilo isteklo ono vrijeme free time-a .

i sada kada mi je doslo sve doma , nakon instalacije pozelio sam igrat i gledam opcije , kartica bon i pay by cash .

Vidim dobro je ovo pay by cash u teoriji aj probat cemo .

Stisnem tamo odabranu opciju i sve sredim , acc iz stanja unplayable promijeni se u playable , odem , logiram se i igram .

Sada je li to cudno ili sta ne znam ali meni je radilo .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nastavi plaćat karticom ili dodaj bon.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan

Dakle igrao sam free ili sta ? Cool

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice