Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 240.928
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures
Meek kaže...

1. Volio bi znat ime te frendice da mogu provjerit zasto je kickana (ako je uopce bilo toliko drame kao sto si reko).

2. Lvlanje u AoCu je piss ez samo zahtjeva malo mozga. Questo sam uredno do lvla 75 (da 75 ne 74 ili 70). Nakon toga sam na HoXu digo 75 do 80 u jednom danu sa grind grupom (6 sati igre ukljucujuci pauze). Kad se grinda onda se grinda, bez downtima sa max exp/satu a fatality pokriva restore mane izmedu grupa.

http://i7.photobucket.com/albums/y261/happyabortus/AoC/Meek_picture017.png

http://i7.photobucket.com/albums/y261/happyabortus/AoC/_picture002.png

http://i7.photobucket.com/albums/y261/happyabortus/AoC/_picture003.png

O "njoj" i NW-u ovdje više nećemo raspravljati. To je već rečeno nekoliko puta. Offtopic je. Ako i kada bude htjela, sama će o tome.
2. Jako veliki mozak trebaš za igrati AoC. LOL. Meni je uvijek draži bio EVE. Tu trebaš mozak.:)
3. Ja govorim o SOLO levelanju, a ne AoE levelanju u AoE grupi. Solo levelanje = nono.

I daj ne pričajte gluposti. Opće poznata stvar i priznata od Funcoma je očajan sistem grinda iza 70 i od 50-60.

6 sati u jednom danu? LOL - Neki ljudi imaju i pametnijeg posla od lupanja jedne te iste grupe mobova 6 sati...

Poanta je u tome da moraš moći solo nalevelati bez ToS igrača.
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 18:33 (naxeem).
17 godina

I daj ne pričajte gluposti. Opće poznata stvar i priznata od Funcoma je očajan sistem grinda iza 70 i od 50-60.

6 sati u jednom danu? LOL - Neki ljudi imaju i pametnijeg posla od lupanja jedne te iste grupe mobova 6 sati...

Ja sam paladina u DAOC-u dizao sa 48 na 50 oko mjesec dana, uz oko 5-6 sati dnevno igranja.
Kad sam išao raditi quest za epic armor nakon toga, skupilo se oko 50 ljudi od kojih je svaki utrošio oko 2 sata da ja dobijem svoj epic armor, jer sam kroz svo to levelanje upoznao hrpe ljudi kojima sam ja pomogao (ili oni meni)
Eto meni je to svrha igranja ovakvih igara.
Ili recimo, uz svo ovo soloanje u AOC-u, misliš da će netko od nas ako nedajbože odapne IRL dobit tribute video:

ili recimo pogledaj komentare ispod ovog videa:

kad smo Alayi napravili špalir od 500 ljudi kad je prestala igrati

Usuđujem se reći da je dobar dio te atmosfere stvoren kroz to omraženo grindanje

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Meek kaže...

1. Volio bi znat ime te frendice da mogu provjerit zasto je kickana (ako je uopce bilo toliko drame kao sto si reko).

2. Lvlanje u AoCu je piss ez samo zahtjeva malo mozga. Questo sam uredno do lvla 75 (da 75 ne 74 ili 70). Nakon toga sam na HoXu digo 75 do 80 u jednom danu sa grind grupom (6 sati igre ukljucujuci pauze). Kad se grinda onda se grinda, bez downtima sa max exp/satu a fatality pokriva restore mane izmedu grupa.

http://i7.photobucket.com/albums/y261/happyabortus/AoC/Meek_picture017.png

http://i7.photobucket.com/albums/y261/happyabortus/AoC/_picture002.png

http://i7.photobucket.com/albums/y261/happyabortus/AoC/_picture003.png

O "njoj" i NW-u ovdje više nećemo raspravljati. To je već rečeno nekoliko puta. Offtopic je. Ako i kada bude htjela, sama će o tome.
2. Jako veliki mozak trebaš za igrati AoC. LOL. Meni je uvijek draži bio EVE. Tu trebaš mozak.:)
3. Ja govorim o SOLO levelanju, a ne AoE levelanju u AoE grupi. Solo levelanje = nono.

Ocito je da nikad nisi radio full run MCa pa ti je 6 sati puno.

Btw ak os solo lvlat odi si po wanted questove i repeataj ih dok ne krepas, solo mozes lvlat ali je sporije i zato se ide AoE...Osim toga imas i vila questove koji su daily i donose fini exp i pare.

Evo malo offtopica za kraj, ljudi koji su kikani iz guilda su bili preglupi da odu na forum, regaju se, odu u temu "Popis membera i klasa" te napisu slijedece "(forum nick) \ (in game nick) \ klasa" za sto su dobili tjedan dana + guild announcement (pisalo je CAPSANO ZELENIM SLOVIMA) + konstantne rasprave o tome na guild chatu.

Ali na stranu sve ovo i dalje me zanima ime te djevojke koju si tako hrabro iso branit. Samo se nadam da ne govoris o ranger koji je sad u Relentlessu...

17 godina
neaktivan
Meek kaže...

Btw ak os solo lvlat odi si po wanted questove i repeataj ih dok ne krepas, solo mozes lvlat ali je sporije i zato se ide AoE...Osim toga imas i vila questove koji su daily i donose fini exp i pare.

Evo malo offtopica za kraj, ljudi koji su kikani iz guilda su bili preglupi da odu na forum, regaju se, odu u temu "Popis membera i klasa" te napisu slijedece "(forum nick) \ (in game nick) \ klasa" za sto su dobili tjedan dana + guild announcement (pisalo je CAPSANO ZELENIM SLOVIMA) + konstantne rasprave o tome na guild chatu.

Ali na stranu sve ovo i dalje me zanima ime te djevojke koju si tako hrabro iso branit. Samo se nadam da ne govoris o ranger koji je sad u Relentlessu...

Ajd baci oko na moj avatar pa preispitaj svoju prvu izjavu. Igram WoW od US bete.... :)
Za treću još razmišljam dal' da ti dam žuti ili ne, jer sam upozorio na offtopic...

A što se tiče farmanja, štos je da mi baš repeatanje gluposti ide na živce. Trebali su fixati solo questove.
If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Meek kaže...

Ajd baci oko na moj avatar pa preispitaj svoju prvu izjavu. Igram WoW od US bete.... :)
Za treću još razmišljam dal' da ti dam žuti ili ne, jer sam upozorio na offtopic...

A što se tiče farmanja, štos je da mi baš repeatanje gluposti ide na živce. Trebali su fixati solo questove.
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&n=Naxeem

Najavili su jos questova za 50+ tako da ce to bit uskoro fixano, i mislim cak jos jednu zonu al nisam ziher. Samo nazalost AoE grind i dalje ostaje najbrzi nacin za lvlanje tj exp/satu makar je dosadno, sad je stvar dal os fun il brzo 80 pa pvp/raid.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 19:42 (Meek).
17 godina
neaktivan

Opet offtopic. :)

--

Najavili su da, ali najava je spora. Popravljaju "obrve na mrtvim tijelima" ... LOL.

Što se tiče AoE grinda - da, najbrži način za levelanje i jedini upotrebljivi. Barem od 70 - 75 dok ne možeš početi s questovima u Keshatti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 19:54 (naxeem).
17 godina
neaktivan

Svaka daljnja rasprava koja nema veze s igrom Age of Conan i koja se ne tiče igre općenito već privatnih rasprava oštro će se sankcionirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Inače evo ti kako to službeno izgleda i sve to su zapravo 'ukenjali' posljednjim patchevima.

Umjesto da fixaju probleme, oni stvaraju nove i igru vuku nazad.

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=71191

I play in a laid back style, I take my time to smell the flowers . I've no interest in having the best gear or being revered in PvP, I just like to play in a dynamic, virtual world. I usually solo to the end game, when I may then decide to join a guild and raid or PvP if I feel like it, that way I know my class and have had experience of the clan and the clan experience of me. I'm certainly not going to join a guild of strangers because the game forces me to.

Due to the horrid instancing of AoC though, the community doesn't exist in quite the same way, you can level and hit endgame in parallel with another player and never meet them.

In AoC, the casual player has no place. I like to explore the mountain ranges, all the little nooks and crannies, can't do it in AoC, invisible walls everywhere. AoC is almost on rails, one road to get from here to there, no point leaving the beaten track. Where is the immersion? The dynamic, virtual world?

There's no collection quests, no side activities, nothing to collect, you just kill mobs in AoC.

I don't usually get around to doing mid-game instances when I should do, I'm just going to out-level the gear anyway, they don't seem that important and I'm not going to hang around in a zone waiting for LFG spam. Likewise, I'm not going to spam to PUG with people who just want the drops and don't want to explore the instance at all. Thanks to the ultimate wisdom of the devs though, in AoC, if I miss an instance I'll probably never get to see what was in there due to the damage grey mobs do! I can't solo the instance 10 or so levels later to see what was in there like I could do in every other MMO I've played to date. Where is the harm in this? Why am I being penalised because some gold sellers want to farm blues?

Last patch, grey quests no longer give XP, I'd level slowly on grey quests as I solo and could just relax and play, not any more.

Patch after patch, the way I like to play has been destroyed, well done Funcom, I'll take my money elsewhere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lik ocito voli RPat, ima dobrih replyeva btw

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Inače evo ti kako to službeno izgleda i sve to su zapravo 'ukenjali' posljednjim patchevima.

I play in a laid back style, I take my time to smell the flowers . I've no interest in having the best gear or being revered in PvP, I just like to play in a dynamic, virtual world. I usually solo to the end game, when I may then decide to join a guild and raid or PvP if I feel like it, that way I know my class and have had experience of the clan and the clan experience of me. I'm certainly not going to join a guild of strangers because the game forces me to.

Last patch, grey quests no longer give XP, I'd level slowly on grey quests as I solo and could just relax and play, not any more.

Patch after patch, the way I like to play has been destroyed, well done Funcom, I'll take my money elsewhere.

Ne vidim kakve veze RP-anje ima s podebljanim...
S nekim stvarima se ne slažem ali podebljano smeta redom svima na forumu, osim nolifera koji ionako samo igru imaju u životu i koji su odavno 80 pa whinaju da je prelako da uspore ostale.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
naxeem kaže...

Ne vidim kakve veze RP-anje ima s podebljanim...
S nekim stvarima se ne slažem ali podebljano smeta redom svima na forumu, osim nolifera koji ionako samo igru imaju u životu i koji su odavno 80 pa whinaju da je prelako da uspore ostale.

Nisam govorio o podebljanom nego o tipu opcenito, kaze da voli hodat po planinama i da mu u tome smetaju neveidljivi zidovi....
Whinera uvijek ima i bit ce kako u WoWu tako i u AoCu. Iskreno nazivanje lvl 80 ljudi no liferima i takve izjave opcenito po mom misljenju nisu nacin na koji bi se moderator trebo ponasat, posebno na forumu o PC igrama.
Da se vratim na prvotnu temu, da malo je blesavo to sto gray q vise nedaju exp to je bila jedna od stvari koja mi se stvarno svidala kod AOCa pogotovo kad sam dizo do 50tog lvla. Ali na ovaj nacin balansiraju zone tipa provincija i wildlands, neznam za ostale ali kad sam  zavrsio sa provincijom preso sam u wildlands gdje sam imo hrpetine gray/green questova koji su bili done za 2 min i manje (ovisno kolko ih je na jendom mjestu). Sad bute morali malo vise putovat izmedu zona :P
17 godina
neaktivan

Vezano uz hodanje po planinama, svatko to voli, ali kritika na nevidljive zidove je malo smiješna jer su mape u AoC-u dovoljno velike. Niti WoW koji je igra bez loading screenova ne dopušta slobodno kretanje već na 95% mape ima nevidljive zidove (zato što su mu loading points na ulazima na druge mape).

Što kažeš za grey questove, da, to se nikome ne sviđa i ubilo je levelanje s questovima. Prije si mogao težak quest ostaviti za kasnije i riješiti ga kad si malo jači, sada to više ne možeš, nego moraš grindati, a barem 25% questova ćeš biti prisiljen upropastiti jer ćeš dingati prije nego ih predaš.

Kada ti fali XP-a, grind, grind, grind, grind...

To su one stvari koje Funcom radi krivo. Grey questovi, teži mini-bossevi, grey dmg (nema istraživanja instanci na visokom levelu) i sl.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 9:26 (naxeem).
17 godina
neaktivan

Ljudi help. tražio sam pod opcijama, ali nisam našao: naime, htio bih isključiti floating damage od ostalih likova na mapi, ili barem od onih koji su u grupi sa mnom. jer me tako samo zbunjuje pa nekad ne znam koji je moj dmg a koji je od nekoga iz grupe. pa bih volio da se prikazuje samo moj dmg. znam da Lotro i WOW imaju tu opciju.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

pa bih volio da se prikazuje samo moj dmg

@Sims

"Meljem ih, ala ih meljem. Mamicu im meljem..." Namigiva
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 14:15 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

Ljudi help. tražio sam pod opcijama, ali nisam našao: naime, htio bih isključiti floating damage od ostalih likova na mapi, ili barem od onih koji su u grupi sa mnom. jer me tako samo zbunjuje pa nekad ne znam koji je moj dmg a koji je od nekoga iz grupe. pa bih volio da se prikazuje samo moj dmg. znam da Lotro i WOW imaju tu opciju.

To ti je trenutacno zbugano, pretpostavljam da ce popravit sa patchem sutra.
17 godina
neaktivan

jel ima šta u tom Age of Conanu a da nije zbugirano? Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hehe dobro je da sam još low level. od sutra (nakon patcha) regular mount će koštati 75 silvera umjesto dosadašnjih 2 golda. samo m irecite, od kojeg levela se može furat na mountu, od 40?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

od kojeg levela se može furat na mountu, od 40?

Da.

Još će tvoj conqueror mljeti, ali i biti speglan do lvl40, polako.
17 godina
neaktivan

još malo AOC vijesti: "One universally positive change is the removal of a previous unpopular nerf. Quests that have gone gray will now give XP again."

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 12:38 (Sims).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bok ljudi, prvi put pisem na ovom forumu jer nakon kaj sam procital vecinu posteva vidim da se radi o ozbiljnim ljudima (vecinom XD).

WoW igram vec 3 godine i treba mi nešto novo. Nešto svježe i drugačije (dobro ne previse) pa me zanima gameplay u AoCu. Isprve mi se činilo jadnim (nisam fan realne grafike) al dok sam malo čital itd. sve se više čini super igrom. Sviđa mi se sistem borbe i masivnost svijeta al opet s druge strane nakon kaj sam odgledal par PvE filmića instance, mobovi i teksture mi se čine malo isfucanima tj. ništa specijalnoga, al nema veze jer nebi iso u AoC po PvE (PvE nije PvE s realnom grafikom imho) nego me zanima par sitnih detalja koje bi prelile času da uzmem igru:

Kakvo je kretanje? Sa tipkovnicom ili klikanje misom?

Zone su otvorene (WoW) ili zatvorene (kao GW, tj. instancirane)?

WoW sam igro sa melee shamyom i naucen sam na "trcanje i skakanje" oko PvP targeta, postoji to tu?

Ima li profesija? Tipa alchemy, blacksmithing, mining itd...

Dali postoji podjela itema na epic, rare, common itd.?

Postoji kakav honor system (ko u WoWu prije TBCa) ili arene? Ako da ima kakvih nagada, titula specijalnih mountova za najbolje igrace u tom polju? Ja sam obožal to vrijeme u WoWu kad bi pokraj mene prošo neki high warlord u najboljoj opremi, uvijek sam koristil /cheer /clap :D

Fala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0. Grafika je fantastična.

1. Kretanje kao i u svakom MMO-u.

2. Zone su nešto imeđu GW  WoW-a. Imaš velike zone s loadingom između i imaš instance za sve zone osim gradova. Ali podigli su capove pa je često samo jedna instanca.

3. Postoji, ali ako si samoubojica.

4. Ima profesija.

5. Ubrzo dolazi PvP patch s tim

6. Imaš emote sistem

Ali pročitaj zadnjih 50-tak postova i moje dvije recenzije u ovoj temi.

17 godina
neaktivan
segregator kaže...

u AOC-u jednostavno NEMA grinda 

Ahem... 
ovo jednostavno NIJE istina.
U svakom MMORPGu ima grinda i to je žalosna činjenica. Developeri jednostavno ne mogu natuči dovoljno raznolikog sadržaja i questova da bi se grind potpuno izbjegao a još uvijek zadržao pristojan game time od mjesece i mjesece igranja. Grind je princip kojim se igrača tjera na konstantno provođenje vremena u igri i još kada ga kombiniramo sa craftingom to je to. Crafting = grind resursa. Leveling = grind mobova (+questovi).
S vremenom će biti više dodatnih sadržaja naravno, ali opet će biti i grinda, kako kaže Naxeem - samo da je u 'normalnijim' količinama Namigiva
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Septah kaže...

Isprve mi se činilo jadnim (nisam fan realne grafike)

mobovi i teksture mi se čine malo isfucanima tj. ništa specijalnoga, al nema veze jer nebi iso u AoC po PvE (PvE nije PvE s realnom grafikom imho)

Welcome,  Septah! /salute

1) ako nisi fan realne grafike /kick_yourself što dalje od AoC

2) i meni se isprva na YouTube činilo da je AoC ofucane grafike, pa sam srao protiv te prezentacije igre, ali na rezi 1680, sa svim detaljima na High, Parallax Mappingom i Radeon HD 4850 ja danas odajem počast ljudima koji su takvo što donijeli u MMO žanr

3) zašto PvE ne valja s realnom grafikom?! Iznenađen

4) još imaš PTSP od WoWa, pa ti toplo preporučam rehabilitaciju na nekom malenom jadranskom otoku jedno par mjeseci, bez kompa i u društvu koza, pa se tek onda vrati igrati kad se pročistiš. Jer sindrom uspoređivanja svega s WoWom ograničava slobodu i pravo gejmerskog uma da uživa i u drugim kvalitetnim stvarima koje dolaze. Priznaj sebi i Opri, dr.Ozzu, dr.Phillu i Bogu da si još bolestan od WoWa i bit će ti oprošteno te ćeš se brže rehablitirati. Namigiva
17 godina
neaktivan

Živa istina.... :)

17 godina
neaktivan

Ma ove zadnje 3 godine nisam igro niti jednu jedinu igru osim WoWa >,<. Samo sam probo Eve i GW. Eve je bio ok ali vise volim maceve, magije i dvorce :) a GW mi je smetalo to što si u svakoj zoni sam ak se prije toga ne grupiraš u gradu, igra nema taj neki osjecaj; volim gankati i volim kad se mene ganka (dokle god je razlika u levelima/ gearu mala ili jednaka) tj. world pvp i RP sa nepoznatim ljuidima na nekoj planini ili pokraj rijeke:)

Krivo sam se izrazil sa realnom grafikom: smeta me to kaj ides na nekog zmaja recimo sa 25 ljudi (pošto je to jedina rasa), volim dok me stiti, tj. tanka nešto veliko, recimo tauren:D al opet, nejdem u AoC po PvE.

Jos jedno pitanjce, kretanje je svugdje slobodno? Znači da se mogu bacit s planine, ili uopće doći na planinu, plivanje, skakanje po kamenju itd.

world is full of king and queens... ...who blind your eyes and steal your dreams
17 godina
neaktivan
Septah kaže...

Jos jedno pitanjce, kretanje je svugdje slobodno? Znači da se mogu bacit s planine, ili uopće doći na planinu, plivanje, skakanje po kamenju itd.

Da.

Neki pričaju o nekim nevidljivim zidovima. Besmisleno. Prostor je ogroman, hodanje po brdima, vrhovima, plivanje, ronjenje, čak rješavanje nekih kvestova zaobilaznim planinskim padinama, itd. Barijere su na rubovima mape, OFC...

Septah kaže...

smeta me to kaj ides na nekog zmaja recimo sa 25 ljudi (pošto je to jedina rasa), volim dok me stiti, tj. tanka nešto veliko, recimo tauren

OK, tvoj gušt samo ti biraš. AoC dopušta na izbor samo humans, takav je Howardov svijet otprilike između 30000 i 10000 godina BC

Moj gušt nikada nisu bile karikature u WoWu. Nedavno sam klincu opet instalirao WoW da proba klikati malo. Kad mi se opet zašarenio taj crtić pred očima, zažmirio sam s mučninom, dovršio instalaciju i update, te pobjegao iz sobe i pola sata gledao Željka Pervana kao uzor ljepote samo da se malo oporavim Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2008 10:23 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Meni su teksture u AOC-u upravo PREDOBRE! Čistoća, hrapavost površine, ma milina..

0 0 hvala 0
17 godina
Na kraju ispada da igra uopće nije toliko dobra u BUG-u su je popljuvali
dvojca s oko ocjenom od 75%
ali nije ni meni nešto ja rađe bi igrao WoW nego neku glupost kao to.

Nadam se da ne vrijeđam nikoga to je samo moje osobno mišljnje.

peace!
Viva la vida
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Na kraju ispada da igra uopće nije toliko dobra

Istina, nije TOLIKO dobra, ma koliko to bilo. AoC sve više poprima ono crno-bijelo znamenje - ili obožavaš ili si indiferentan.

Ja obožavam AoC dizajn i borbu. Zato još igram.
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
Na kraju ispada da igra uopće nije toliko dobra u BUG-u su je popljuvali
dvojca s oko ocjenom od 75%
ali nije ni meni nešto ja rađe bi igrao WoW nego neku glupost kao to.

Nadam se da ne vrijeđam nikoga to je samo moje osobno mišljnje.

peace!
 "toliko" može biti bilo što.

Što se gluposti tiče, ako ćemo tako klasificirati, ja mislim da sam pogled na WoW govori dovoljno, a o većem dijelu playerbase-a da ni ne govorim.

Edit, addon:

Čitam patch notes od danas: vraćaju XP od sivih questova (izgleda da je bijes svih normalnih igrača očito imao efekta), ubrzali komboe, vratili da dmg ostaje ako se kombo prekine, popravili melee komboe i problem bježanja od komboa, itd.

Ako Funcom nastavi slušati igrače, Conanu se odlično piše...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2008 19:07 (naxeem).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice