Age of Conan - Hyborian Adventures

poruka: 1.661
|
čitano: 231.252
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Age of Conan - Hyborian Adventures

Preorder-ao ja Collector's Edition u Algoritmu, jer bi me preko recimo Amazona došlo 79$ + carina eventualna, tak da mi se ne isplati (na kraju tu negdje). Super mi je mapa Hiborije na koži i 'in game' predmeti su dosta ok.

Što se bete tiće, pozvali me neki dan i sad skidam client-a (12GB) pa još koji patch..  ima se za skinut, masivna je igra za sada. Uglavnom, kad stigne reko - nema me jedno tjedan dana iz kuće (godišnji ili tak nekaj..) da se pošteno zguštam na početku i ufuram u game style. Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina

Cestitam na Beti.

Jesi u Technical ili General?

Ako ti ikad dosadi, znas kome mozes posudit svoj kljuc. ^_^

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Očekujemo kvalitetne informacije :)

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
16 godina
neaktivan

E kada bi barem i ja upao u betu... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Tesko je upast kad uz tebe ima cca. 600 000 ljudi koji su se prijavili.

Al nije to vise tako vazno kad za mjesec dana izlazi igra.

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za mjesec dana igra izlazi , juuhu a recite mi - zar je 600 000 ljudi bilo prijavlejno za betu ??Neodlučan

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
16 godina
Xorantu kaže...

Za mjesec dana igra izlazi , juuhu a recite mi - zar je 600 000 ljudi bilo prijavlejno za betu ??Neodlučan

Prije nekih 4 mjeseca su javili da ima 500 000 prijavljenih, a ja predvidam da je barem jos 100 000 prijavljeno nakon toga.
I Warhammer Online ima isto nekih 500 000 tako da je stvarno tesko uci i u jednu i u drugu betu.

Open beta pocinje pocetkom Svibnja i bit ce pusteno dosta ljudi pa se nadam da cu i ja bit medju njima.

HD3850 512 Mb OC
16 godina
neaktivan

a cuj nakon bete i za vrijeme trajanaj iste ce se viditi da li igra doista vrijedi novaca i truda za igrat .

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
16 godina

Registriro sam se. :)

Kad cu imat vremena, prosurfat cu malo.

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

za tjedan-dva ce biti organiziran beta pvp test u kojem ce sudjelovati puno vise ljudi, a mozete se i prijaviti.

za  vise  infa  i  link  procitajte  prvu  vijest  na  http://aochr.com/

0 0 hvala 0
17 godina

Danas stigao mail:

"Greetings, Testers!
Today’s General Beta downtime will be an extended one due to the massive preparations for this Sunday’s Tech Test. We may need to keep the servers down all the way up to the tech test. During this downtime we will be deploying a big new update, with lots of new content and a huge amount of fixes. Simultaneously we will do maintenance on our hardware, to prepare our databases and game servers for both the upcoming tech test as well as the new, fresh and improved content.To enable you to play immediately after we open the servers, we will provide the update in a "pre-update file" you can download and install, and open up for patching prior to opening the servers. We will also keep you informed of the progress via the forums and email.This update brings so many changes that we will perform a character wipe, this will help us ensure the accuracy of our data collection and provide a much needed review of the new content from start to finish.We appreciate your patience and dedication as we continue our launch preparations. There would be no Age of Conan without you!
Regards,
Funcom"

GNJAAA opet moram ispočetka, ovo mi je peti put demn karakter vipe.
Osim toga kakav masivni update pobogu već mi sad igra zauzima 25 Gb, prije sedam dana sam 6 Gb patcha skinuo, pa i wow mi je tek na granici od 10 gb...

(p) & (c) Dario - 2008

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
aoc_artaxares kaže...

za tjedan-dva ce biti organiziran beta pvp test u kojem ce sudjelovati puno vise ljudi, a mozete se i prijaviti.

OK, pustio sam prvi put oglasavanje portala, stavili smo vijest o webu na BOL, ali sto je previse previse je! Dosta s linkovima - jos jedan pokusaj i slijedi ban.

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
16 godina
Psiho246 kaže...

Joj i da odgovorim Segregatoru na poruku iz teme EVE online:

DAOC=SCRNSHOT

AOC=SCRNSHOT

=DDDD

ma bravo, stavio si sshot daoc-a iz bete tijekom 2002-ge, a u međuvremenu je bilo jedno 5 update-a grafičkog enginea

inače ima li netko ideju da li će se moći igrati na američkim serverima sa verzijom kupljenom u Algoritmu?
Većina ekipe koju znam iz DAOC-a će igrati na tim serverima, pa nema smisla da bacim 500kn, a onda skužim da mogu ići samo na Euro servere
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2008 10:35 (segregator).
16 godina

Moras narucit iz amerike da ti dostave.

Inace CE je 500 kn a normalna verzija je 350 kn.

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dario kaže...

Danas stigao mail:

Today’s General Beta downtime will be an extended one due to the massive preparations for this Sunday’s Tech Test.

Jej, došao je i moj red Cool Prošli vikend je trebao biti tech test pa su ga pomaknuli za tjedan dana. Nadam se da to ne znači pomicanje izlaska.
16 godina
neaktivan
Goran Racic kaže...
aoc_artaxares kaže...

OK, pustio sam prvi put oglasavanje portala, stavili smo vijest o webu na BOL, ali sto je previse previse je! Dosta s linkovima - jos jedan pokusaj i slijedi ban.

Ispricavam  se  zbog  ovog,  nije  mi  namjera  bila  u  svakom  postu  reklamirat  portal  niti  nesto  slicno,  nego  to  da  tamo  mogu  procitat  sto  govore 
ostali  beta  testeri  o  ovom  testu  itd,  da  ne  kopiram  ovdje  sve.  Necu  postati  taj  link  vise.  I  puno  hvala  zbog  obavijesti  na  webu.

sto  se  ostalog  tice...  Tech  beta  je  odgodena  prosli  tjedan  ali  bi  trebala  biti  ove  nedjelje,  sto  ce  ujedno  biti  i  moj  prvi  ulazak  u  igru..  za  2  tjedna
ce  biti  ovaj  pvp  test,  a  jos  nisu  dali  informacije  o  ostatku  open  bete  koji  bi  trebao  biti.
Sto  se  tice  odgode,  do  nje  gotovo  sigurno  nece  doci,  bar  tako  kazu  na  beta  forumima  itd.,  a  trenutno  svi  zeljno  iscekuju  novi  beta  client 
tj.veliki  update  koji  bi  napokon  trebao  dati  realniji  uvid  u  trenutno  stanje  igre.   
16 godina
neaktivan

ako se netko prijavio za ovaj pvp beta test na gamespotu i dobije betu, evo savjet.... da se citiram:

Sto se tice ovog open pvp beta testa, 16.-tog redovito provjeravajte e-mail i ako dobijete mail odmah stavite da vam se skida igra. Naime, test pocinje 18-tog a igra je poprilicno velika tako da cete izgubiti jako puno vremena na skidanje igre. Ja sam upravo zavrsio sa dloadanjem. 15GB igre sam dloadao putem torrenta, prosjecna brzina 150kbps, nakon toga patch od 4gb koji mi se dloadao prosjecnom brzinom 100kbps, te patch od 500gb koji mi se kilavio 30kbps. Dakle ako imate 2mb vezu, moze vam se odvuci i na 40 sati downloadanja.

Moji savjeti su sljedeci. Osnovni dio clienta mozete umjesto putem torrenta skinuti i putem obicnih linkova, to potrpajte u neki download manager i skidajte. Doduse i torrent bi trebao biti brzi tada jer sto je vise ljudi to su torrenti brzi.

Ovaj patch od 4gb se nadam da ce ponuditi isto putem torrenta jer zasad je to bilo putem njihovog download managera koji je los dosta. Mozete malo poboljsati stvari tako da skinete netlimiter i ogranicite si brzinu uploada, inace ce vam taj downloader uploadati punom brzinom i skroz zagusiti net i download.

Ovaj patch od 500gb se dloada jos drugacijim downloaderom kojim bi se valjda trebali dloadat samo oni najmanji patchevi, i los je jako, nekad ide brzo, ali vecinom jako sporo i ne moze se previse utjecati na njega.

Uglavnom, ovisno o vasoj vezi, ako dobijete betu pocnite skidati sto ranije jer vjerojatno cete morati i ostaviti komp preko noci da se skine sve.

0 0 hvala 0
16 godina

Hvala na savjetu ali PVP test client ce biti puno manji jer ce sadrzavati samo character editor i dva Instancirana PvP scenarija.

Moguce da nece bit vece niti od 5Gb

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

yep, i dobijas odma chara na lvl 20 i tak.... ali svejedno neznam kako ce se to izvest... meni sad skida patch od 1.75gb brzinom 20kbps... vjerojatno pola ljudi od nas koji bi trebali sutra bit u tech beti nece ni stici skinuti igru...

ali  u  zadnja  2  dana  je  izdano  oko  6GB  patcheva...  lako  moguce  da  je  istina  sto  govore  tj.da  ce  uvesti  stvarno  mnoga  poboljsanja  u  odnosu  na  prijasnje  stanje  bete

0 0 hvala 0
17 godina

danas upao u tech test i nisam mogao ni 5 minuta ostati u igri. Lag je bio kilometarski.

Osim toga, kad sam išao napravit lika ( dvaput ), igra mi je završni odabir lika karakterizirala kao hack i samo me odalamila po desktopu.

nakon pet sati napokon sam uspio upasti u general betu, i stigao odigrati ni manje ni više nego pet minuta, dok me nije BSOD spustio u realnost.

hm.

(p) & (c) Dario - 2008
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2008 1:48 (Dario).

0 0 hvala 0
16 godina

Tech testovi koriste stare cliente i ne sluze za igranje nego za simulaciju crasheva u igri i takvih stvari tako da ni nemoras ocekivat nikakvo igranje. ^^

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tech beta je bila zaj*****, nekima je normalno radila, dok recimo ja nisam uspio ni uci u igru. No dobro, svi su na forumu napisali svoj feedback pa mozda nesto izvuku iz tog.

Sto  se  tice  general  bete,  po  dojmovima  drugih  ljudi  se  da  zakljucit  da  su  nesto  sje****  sa  zadnjim  patchem  tj.da  je  postala  igra  iznimno  nestabilna  pa  svi  cekaju  ponovni  patch  koji  bi  trebao  ubrzo  uslijediti

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2008 2:19 (Goran Racic).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobio sam beta key. Samo moram skidati preko torenta client, jer preko dl managera ne ide.

UZAS!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LouisCyphere kaže...

Dobio sam beta key. Samo moram skidati preko torenta client, jer preko dl managera ne ide.

UZAS!

Sram te bilo, kršiš NDA!!!!!1!
16 godina
neaktivan
disturbedHR kaže...
LouisCyphere kaže...

UZAS!

Sram te bilo, kršiš NDA!!!!!1!
 A što je NDA? Ne znamo svi skracenice...
16 godina
neaktivan
Luka kaže...
 A što je NDA? Ne znamo svi skracenice...
Kratak sadržaj: Prvo pravilo NDA je nikad ne pričaj o NDA Izlanuo se.
Znači, ako ste primljeni na PvP vikend ne smijete pričati o tome do sutra (subota) 19:00 GMT
16 godina

Meni ce but zabavno ovaj vikend. :P

Inace svi tuleki kaj prek torrenta skidate LOL at you!

http://rapidshare.com/files/108158788/aocpvp20080415.rar.html

Ovo je funcomov downloader, brzina je 600 kbp/s

Ja i moja gilda svi skinuli od tud i sad mi se upravo instalira. :D

Brzina je konstantna i stabilna.

HD3850 512 Mb OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Inace svi tuleki kaj prek torrenta skidate LOL at you!

Zanimljivo, pošto i taj funcomov downloader koristi torrent protokol Belji se... Ali istina je, puno je brži nego gamespotov torrent.
17 godina
Dado_ZG78 kaže...
Luka kaže...

Stvarno ti je komentar jadan... necemo o politici ovdje a necemo ni vrijedati druge nacije, posebno Nijemce, jer o tome sta si napisao se moze raspravljati 100 godina a da se ne pomakne sa starta!

A ti vidim ne kužiš šalu Iznenađen

Šala je kada je tako o nijemcima, a da su spomenuti srbi ili židovi odmah bi bilo sranja. Najbolje uopće ne vrijeđati se na nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi i bok.
16 godina
neaktivan

AAAAA! Prvo se pokušam logirati i kaze da trebam napraviti update, ok napravim, i sad se logiram ali kad idem raditi lika, kaze da imam krivu verziju?!?!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice