Znači zanima me koji od ova 2 ali jedino me brine sto imam 550 w napajanje pa ne znam dali ce moci vrtit ovoga extreme coolera
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema ti veze napajanje, to ne troši ništa skoro.
Ja bi išao na Quiet, odlične performanse, a dosta je tiho.
Znači zanima me koji od ova 2 ali jedino me brine sto imam 550 w napajanje pa ne znam dali ce moci vrtit ovoga extreme coolera
Kakve veze ima kakvog coolera imaš :S klokovan procesor troši struju a ne cooler (msm možda malčice oko 5-10w)..nemaš se šta brinuti uzimaj taj cooler ;)
Ne trebaš se uopće brinut oće li ti napajanje moć "vrtit",
i onako se konektor od hladnjaka od CPU-a uključi u za to predviđen konektor na matičnoj ploči i to ne zahtjeva veliku voltažu i troši malo struje.
Rađe brini da ne pogriješiš socket koji ti podržava hladnjak koji namjeravaš kupit,
iako danas skoro pa svi hladnjaci podržavaju sve sockete od Intelova s775 i AMD 939 pa na dalje.
Ali za svaki slučaj pogledaj malo listu koju podržava da se ne zezneš.
EDIT: Prestigli su me
Aha okej onda nema problema ma i jedan i drugi podrzavaju 1156 socket koji ja imam samo otpao mi je ovaj extreme dogidila se nesreca lik koji mi ga je trebao prodat novoga stavio ga je na sic i kolega od 120 kg je sjeo na njega i ode sve u k.... i tako da sam skoro plako xD ono popiz... sam i sad mi preostaje quiet ili cak performa sve je isto izmedu ta dva jedino quiet je malo tisi hladi na full load cpu za 2 stupnja manje nego performa ali je skuplji :)