- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Morati ću te razočarati, jer ako ti je popis komponenti iz Moj PC točan, nemaš ni procesor ni matičnu za overklokiranje!
Morati ću te razočarati, jer ako ti je popis komponenti iz Moj PC točan, nemaš ni procesor ni matičnu za overklokiranje!
maticnu nikako al bas nikako , sve znam ;)
jedino kad bi uzea tipa ovu : https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=10802 , sta i planiram uzet posli nove...a za proc neznam dal se uopce moze al ljudi kazu da moze iako nema otkljucane mnozitelje
Koliko sam upoznat, moguće je, ali je takav oc zanemariv, zato što mora biti jako malen zbog automatskog podizanja 'frekvencije rada' cijelog sustava.
Prema mojim saznanjima takav oc je u rangu 100 MHz.
Možda bi najbolje bilo prodati ga što je prije moguće i kupiti i5 2500k ili i5 3570k!
Ovdje ti sve piše...KLIK!
Ukratko trebaš ploču sa P67, Z68 ili Z77 chipsetom ako želiš OC-at svoj procesor. Po meni je ploča koju si naveo ne isplativa investicija, ako u skoroj budućnosti nemaš namjeru kupiti neki otključani K model procesora (2500K, 2600K, 3570K...)
Ovdje ti sve piše...KLIK!
Ukratko trebaš ploču sa P67, Z68 ili Z77 chipsetom ako želiš OC-at svoj procesor. Po meni je ploča koju si naveo ne isplativa investicija, ako u skoroj budućnosti nemaš namjeru kupiti neki otključani K model procesora (2500K, 2600K, 3570K...)
dusa si ! hvala :D
zasad sam zapea na njemu , kad smognem para ako bog da doce i7 ...zasada je ovaj kul ...
tnQ ;)
Nema na čemu...Pozz