Savjet u vezi i5 2400

poruka: 7
|
čitano: 2.796
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Savjet u vezi i5 2400
Hellou forumasi :) Dali je neko ikad pokusao klokat ovaj cpu o kojem pricam ..zanima me ujedno i kako ga klokat posto nema otkljucane mnozitelje.. Cpu idle temperature su mi od 18 do 22 ,full load neides povise 40 Cooler je v6gt.. Pls pomoc u vezi ovoga Pozdrav
Wei Shen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Savjet u vezi i5 2400

Morati ću te razočarati, jer ako ti je popis komponenti iz Moj PC točan, nemaš ni procesor ni matičnu za overklokiranje!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Savjet u vezi i5 2400
godo kaže...

Morati ću te razočarati, jer ako ti je popis komponenti iz Moj PC točan, nemaš ni procesor ni matičnu za overklokiranje!

maticnu nikako al bas nikako , sve znam ;) 

jedino kad bi uzea tipa ovu : https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=10802 , sta i planiram uzet posli nove...a za proc neznam dal se uopce moze al ljudi kazu da moze iako nema otkljucane mnozitelje

Wei Shen
15 godina
neaktivan
Savjet u vezi i5 2400

Koliko sam upoznat, moguće je, ali je takav oc zanemariv, zato što mora biti jako malen zbog automatskog podizanja 'frekvencije rada' cijelog sustava.

Prema mojim saznanjima takav oc je u rangu 100 MHz.

Možda bi najbolje bilo prodati ga što je prije moguće i kupiti i5 2500k ili i5 3570k!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Savjet u vezi i5 2400

Ovdje ti sve piše...KLIK!

Ukratko trebaš ploču sa P67, Z68 ili Z77 chipsetom ako želiš OC-at svoj procesor. Po meni je ploča koju si naveo ne isplativa investicija, ako u skoroj budućnosti nemaš namjeru kupiti neki otključani K model procesora (2500K, 2600K, 3570K...) 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
filterini kaže...

Ovdje ti sve piše...KLIK!

Ukratko trebaš ploču sa P67, Z68 ili Z77 chipsetom ako želiš OC-at svoj procesor. Po meni je ploča koju si naveo ne isplativa investicija, ako u skoroj budućnosti nemaš namjeru kupiti neki otključani K model procesora (2500K, 2600K, 3570K...) 

dusa si ! hvala :D
zasad sam zapea na njemu , kad smognem para ako bog da doce i7 ...zasada je ovaj kul ...

tnQ ;) 

Wei Shen
13 godina

Nema na čemu...Pozz{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice