[Review] Scythe Mugen 2

poruka: 242
|
čitano: 80.786
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
[Review] Scythe Mugen 2

A jel dobar i taj Orchi?Bitno mi je da dobro hladi i7-icu na 3.5-4Ghz.

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: [Review] Scythe Mugen 2
doctor_crash kaže...

Kad vidiš koliki je orochi bit će ti sve jasno, još kad na njega vent staviš u mid toweru ne možeš zatvoriti stranicu

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 14:20 (BORN).
16 godina
Batista kaže...

Pa da nije bilo tog reviewa, ja ga ne bi kupio. Kad sam se bolje informirao otisao sam po njega i dobio ga badava... ne pitajte kako... Cool Nisam da sam bas ja otisel po njega...ali je bitno da sam ga dobio :D:D:D

Tak i ja, Luxx me potaknuo na kupnju!

spamer
17 godina
BORN kaže...
doctor_crash kaže...

Kad vidiš koliki je orochi bit će ti sve jasno, još kad na njega vent staviš u mid toweru ne možeš zatvoriti stranicu

Ovo je gigantsko hladjenje! Nadam se da hladi kaj frizider s obzirom na velicinu. Mogo bi jos i pive unutra natrpat da se ne dizem cesto do frizidera Cool Kaj se tice mugena odlican hladnjak, uskoro dok cu uzimat novu konfu ovo mi je prvo na listi za hladjenje.

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 15:13 (ukay1000).
17 godina
doctor_crash kaže...

Mislim da orochi ne ide na i7-icu. I ja sam ga isto htjeo kupit za i7. ali na pise da ide na njega. link.

Jel zna mozda netko jel moze ici na core i7?

17 godina

Izgleda da je - evo link, to je nova verzija - revision B

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 16:44 (Batista).
16 godina
neaktivan
[Review] Scythe Mugen 2

Može li Scythe Orochi stat u ovo kučište http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=6140

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tomo464 kaže...

Može li Scythe Orochi stat u ovo kučište http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=6140

sumnjam, ali provjeri pri kupnji.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
[Review] Scythe Mugen 2

Evo i ja kupih mugena 2. Prema freezeru je ogroman do 2.5x veći, a i bolje hladi ofcSmijeh

Ja ga ne držim na 200okr u idle-u nego na 400 što je isto nečujno,ali cooler onda nije topal nego hladan. Mislio sam druge strane stavit još jedan slipstream,ali imam 2 problema:

1. nemam još 2 kvačice, idem u pon u ishop na praksu pa ću pitat jel oni imaju

2. uzeo sam slipstream 1200rpm-a i nema pwm(nažalost), a to mi je prebučno, jedino ako pojačam zvučnike malo onda nebi smetalo. Mislim nije ništa pretjerano,ali prema ovih 400 okr je Nebo i Zemlja po pitanju buke.

Ugodno sam iznenađen kako funkcionira pogotovo u loadu prema freezeru 64 pro, a najviše mi se sviđa taj pasivni dio kako je ogroman.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Evo i ja kupih mugena 2. Prema freezeru je ogroman do 2.5x veći, a i bolje hladi ofcSmijeh

Ja ga ne držim na 200okr u idle-u nego na 400 što je isto nečujno,ali cooler onda nije topal nego hladan. Mislio sam druge strane stavit još jedan slipstream,ali imam 2 problema:

1. nemam još 2 kvačice, idem u pon u ishop na praksu pa ću pitat jel oni imaju

2. uzeo sam slipstream 1200rpm-a i nema pwm(nažalost), a to mi je prebučno, jedino ako pojačam zvučnike malo onda nebi smetalo. Mislim nije ništa pretjerano,ali prema ovih 400 okr je Nebo i Zemlja po pitanju buke.

Ugodno sam iznenađen kako funkcionira pogotovo u loadu prema freezeru 64 pro, a najviše mi se sviđa taj pasivni dio kako je ogroman.

ako saznaš di se mogu nabavit daj javi, jer i meni trebaju...

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
Matatata krele od zanata kaže...

ako saznaš di se mogu nabavit daj javi, jer i meni trebaju...

Kvačice nažalost dolaze samo uz cooler nemogu se naknadno kupit, no postoje 2 rješenja:

1. kupiš žicu sličnu ovim kvačicama i sam ju smotaš tako da bude slična obliku tih kvačica

2. uzmeš špagicu,konac,uzicu ili tako nešto i samo provučeš kroz rupe za vijke na ventilatoru i zakačiš drugi kraj na ove gore završetke toplovodnih cijevi

No prema već nekom iskustvu vidim da meni 2 ventilatora netrebaju i ovako ga ovaj jedan bez problema ohladi na minimalnim okretajima.

16 godina
neaktivan

2 Hyperion: i kolika ti je temp sa njim ??? hvala

nema gaaa...
17 godina
Comfort kaže...

2 Hyperion: i kolika ti je temp sa njim ??? hvala

nekih 28-33C u idle-u (jezgre 21C), load je oko 40-45 blago topal, ali samo 400-500 rpm-a ventilator oko 7.5dB što je nečujno.

16 godina
neaktivan

nemogu vjerovati ja kupim ZIPANG 2 za i5 i meni temperatura stalno oko 44 Idle a u load 54  ... ja neznam u ćemu je problem  jer sam fakat kupio govno od hladnjaka ili što ??

nema gaaa...
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 17:12 (Comfort).
17 godina
Comfort kaže...

nemogu vjerovati ja kupim ZIPANG 2 za i5 i meni temperatura stalno oko 44 Idle a u load 54  ... ja neznam u ćemu je problem  jer sam fakat kupio govno od hladnjaka ili što ??

i5 se više grije nego bilokoji phenom II/athlon II. Nebudi tako iznenađen.

Zipang 2 nema toliku masu kao mugen 2.

16 godina
neaktivan

ovaj Zipang je hrpa željeza a neznam šta je onda mugen ...

nema gaaa...
17 godina
Comfort kaže...

ovaj Zipang je hrpa željeza a neznam šta je onda mugen ...

Mugen je još veća hrpa aluminija.

17 godina
[Review] Scythe Mugen 2

Mugen je stvarno div od hladnjaka... Prvo kaj mi je palo na pamet kad sam ga izvadio iz kutije je bilo - dal cu imat mjesta da ga ugradim. Definitivno je best buy hladnjak, doduse za moj procesor on je overkill, zato mi radi na 300 okr, mogao bi bit i bez venta jer je kuciste samo po sebi provjetreno. S tim hladnjakom nema straha za eksperimentirat po OC-anju.

1 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...
doctor_crash kaže...

juzuš marija.... pa to bi ja mogel zašerafiti na svoga deutz traktura da ga hladi, mislim da bi temperature bile ispod 50 stupnjeva Smijeh

rapidshare premium and warez-bb user
15 godina
neaktivan
Batista kaže...

Mugen je stvarno div od hladnjaka... Prvo kaj mi je palo na pamet kad sam ga izvadio iz kutije je bilo - dal cu imat mjesta da ga ugradim. Definitivno je best buy hladnjak, doduse za moj procesor on je overkill, zato mi radi na 300 okr, mogao bi bit i bez venta jer je kuciste samo po sebi provjetreno. S tim hladnjakom nema straha za eksperimentirat po OC-anju.

jest da je dobar, ali mene recimo muči s mojim procesorom koji radi na 3,7GHz bez dizanja voltaže, zagrijava se na 57-58 C, a deklarirana max temperatura za moj proc je oko 64 C tako da me malo brine, nije baš kako sam očekivao...

a onda sam se probudio...
16 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...
Batista kaže...

jest da je dobar, ali mene recimo muči s mojim procesorom koji radi na 3,7GHz bez dizanja voltaže, zagrijava se na 57-58 C, a deklarirana max temperatura za moj proc je oko 64 C tako da me malo brine, nije baš kako sam očekivao...

3,7 GHz, i ti nisi zadovoljan??? =.=' ....

ja da mogu uopce dizat svoj proc bio bih prezadovoljan :P, ati nisi sa 3,7GHz zadovoljan... Belji se

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Comfort kaže...

i5 se više grije nego bilokoji phenom II/athlon II. Nebudi tako iznenađen.

Zipang 2 nema toliku masu kao mugen 2.

Grije se onima koji nisu čuli za undervolt.Primjerice ja sam svojeg i7 860 uspio OC-at na 3.6Ghz za mizarnom voltažicom od 1.12v na Vcore.

A tu voltažicu i takav OC sigurno nečeš dobiti sa Phenom II ili pak Athlon II.Temperatura od 60 stupnjeva ne treba brinuti na ovim procesorima jer njihov max je 99 stupnjeva.

Istina je oko nas,a laž još više.
16 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...
Batista kaže...

Ah tvoj procesor je takav ta tvoja temperatura je jos i dobra pa budi sretan :D.

16 godina
neaktivan
[Review] Scythe Mugen 2

Kakvi bi rezultati hlađenja bili s jednim ventom od 120 cm s donje strane kad je montiran?

Može netko izmjeriti kolika je visina od bočne stranice kućišta (suprotne) do vrha heatsinka? Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
imam ja dole vent na mugenu proc je doslovno hladan kao led ;)
http://www.hr-invites.com (torrenti i pozivnice) ; last.fm: BORG_CRO
16 godina
neaktivan
BORG kaže...
imam ja dole vent na mugenu proc je doslovno hladan kao led ;)

hvala,znači ide? taman

sređeno: cooler stane u kućište (samo da ne bude previsok Viče),ne blokira ram,stane vent s donje strane i ne blokira pasivce (a i to je malo upitno zbog northbrigde-a)

ajd nagurat ću ga Smijeh

16 godina
kod mene je jedva stao u soprano kuciste budem ti sutra izmjerio visinu ;)
http://www.hr-invites.com (torrenti i pozivnice) ; last.fm: BORG_CRO
16 godina
neaktivan
ok,ja ću ga nagurat u nzxt m59 (19 cm širina)
15 godina
neaktivan
[Review] Scythe Mugen 2

ja sam ga neki dan kupio i sjajan je, srednje komplicirana instalacija ako imate debele prste

ja sam svoj proc klokal na 2.66(1.86)Ghz , a temperature su samo 47 u loadu, to je dobro

Odličan hladnjak!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Plahi kaže...

ja sam ga neki dan kupio i sjajan je, srednje komplicirana instalacija ako imate debele prste

ja sam svoj proc klokal na 2.66(1.86)Ghz , a temperature su samo 47 u loadu, to je dobro

Odličan hladnjak!

Sam neznam šta je tebi trebao takav cooler?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice