Prolimatech Megahalems - Gdje kupiti?

poruka: 4
|
čitano: 2.284
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav.

Previdena cijena ovom hladnjaku je oko 360kn - Prilicno jeftin za ono sto daje.. bolji je od v-osmice i vecine ostalih zracnih hladnjaka..

E sad. Posto imam i5 750 i mislim kloknut do recimo 3,8 - 4ghz zanima me gdje da nabavim ovog ljepotana?

Ima rev. b za 1156 socket, a koliko sam trazio nema u hrvatskoj :( u paketu se dobije i termalna pasta pa da se oko tog nemucim :D

Eto.. nadam se da netko moze nesto rec o nabavi/performansama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prolimatech Megahalems - Gdje kupiti?
imaš npr online trgovinu u UK koja se zove chilledpc pa pogledaj. Šalju u RH, ja isporbao dva puta, s pt došlo bi valda nekih 407 kn.
poz
16 godina
neaktivan

thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prolimatech Megahalems - Gdje kupiti?
weirdeq kaže...

Pozdrav.

Previdena cijena ovom hladnjaku je oko 360kn - Prilicno jeftin za ono sto daje.. bolji je od v-osmice i vecine ostalih zracnih hladnjaka..

E sad. Posto imam i5 750 i mislim kloknut do recimo 3,8 - 4ghz zanima me gdje da nabavim ovog ljepotana?

Ima rev. b za 1156 socket, a koliko sam trazio nema u hrvatskoj :( u paketu se dobije i termalna pasta pa da se oko tog nemucim :D

Eto.. nadam se da netko moze nesto rec o nabavi/performansama.

Evo ja ti mogu reći poneku riječ o performansama;hladnjak je odličan i definitivno vrijedi svake kune.Kod mene hladi"zagrijanog"q6600 i obavlja odličan posao.Dakako,trebat će ti neki ventilator(proizvođač preporučuje 120mm od 1200rpm),osobno imam 120mm od 1700rpm.Montaža je odlična.Više pročitaj ovdje.

Kasda je zakon!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice