Overclockiranje za AMD SEMPRON 2400+

poruka: 2
|
čitano: 2.168
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Overclockiranje za AMD SEMPRON 2004+
pitanje
prihvaćeno rješenje

Totalno sam friški u ovome,rat i posel su mi odnijeli 15 godina mogučeg zezanja sa pc-jem.Počel sam šarafiti sa COMODORCEM i onda rupa.Imam doma neku kantu ,matićna MSI KM4M-V,procesor AMD Sempron 2400+ 1.6gh.memorje 1512,grafičku ATI RADEON 9600 256Mb.Lud sam za igrama isve kaj mi se sviđalo ,odigral sam.Ovi genijalci kaj delaju nove igre traže čudovišta od PC-a a ja to nemrem od smijeha (novci).Grafičku mogu skrpat ali nemrem nabaviti jači procesor za ovu svoju matičnu(socket A).Jel bi pomgel overclocking iKAK?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Overclockiranje za AMD SEMPRON 2004+

Mozda, ali ak bi mogel nekak za graficku skucati, mozda i za neki athalon rabljeni malo bolji, recimo 3000+... mislim da bi najbolji za tu plocu dobil za oko 150 kuna, mislim na procesor... onda ga jos malo clocknuti... dodas dobru agp graficku... opet mozes rabljenu, ima ponuda i po 200 do 250 kuna! Memorije imas dosta... Nemoj se nadati nekim rezolucijama i high detaljima, ali igrat ces se!

Tvoja ploca ovo pokazuje da podrzava, pa trazis: Athalon XP 3000+ fsb166

Trznice na raznim forumima, news grupe, tuda trazi...

Jos je samo pitanje kakav je potencijal ploce... ali da ce se moci natjerati na nekih 2.4 do 2.8, mislim da hoce!

MB ASRock alivenf7g-hdredy,
Athalon64 4200+x2 na 2850mh,
2gb pc667mh crucial,
power color ati
hd2600pro 256 mb ddr3,
HD 160gb sata2
Philips 190wv
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice