sve uglavnom, koristim komp najvise za skype (ok znam da za to mogu i pentium 4 valjda imat).
al ugl se igram, nfs world, cod 2/6, battlefield 3, crysis 2, minecraft (lol):D
i dosta radim u fl studiu (program za izradu, miksanje glazbe)
sve uglavnom, koristim komp najvise za skype (ok znam da za to mogu i pentium 4 valjda imat).
To nisu nista zahtjevniji zadaci za CPU, mislim da ti se neki prelazak bas i ne isplati.
kaj ti pricas gluposti??????? na kojem ti to monitoru igras, 13"??????? tvoja grafa je goli k...c! i da imas x2 na 3Ghz bi bio overkill za grafu... kupi novu graficku a ne proc! smrzava ti se jer je previse clockan... spusti na 3,38 na 1.4V (odvrti prime95 kojih 5/6h) i bit ce ok ak maticna dozvoli, a i to je TESKI overkill za tu grafu
Jedno čisto informativno pitanje. Clocknuo sam Phenom II X4 955 na 3.6 Ghz pa me malo brine jedna temperatura označena na ovoj slici no ne znam što označava (temperature su u full loadu). Pa ako može info :)
temperatura od 88 stupnjeva je zabrinjavajuća no pitanje je jel dobra... budući da imaš takav cpu hladnjak teško da se može na tom taktu s tim naponom dobit 88 stupnjeva
trebaš otkriti čija je to temperatura i je li ona u redu s nekim dr programom
Čitaj malo bolje prethodne postove, rekao sam mu što je to.
meni hw ne pokazuje dobro temperaturu napona. npr. sad je 67, a kad pokrenem stress test smanji se na 28-29 stupnja
meni hw ne pokazuje dobro temperaturu napona. npr. sad je 67, a kad pokrenem stress test smanji se na 28-29 stupnja
ok VRM-a ako ti paše.
Čitaj malo bolje prethodne postove, rekao sam mu što je to.
rekao si što je ali sumnjam da je do ventilacije kučišta, prije krivo očitanje
jer ako je temperatura vrm-a 88, a tu je 8+2 regulacija i hladnjak, onda ili matična ne valja ili je općenito ta gigabaytica loše rješenje
Rekao sam na šta se odnosi taj senzor i možebitni uzrok tako visoke temperature. To je samo moja sumnja,a nezam točno šta je uzrok jel nisam vidovit i nemam taj komp ispred sebe da vidim. Ta matična nije općenito loša jel neznam da je nekome tako visoka temperatura. Možda je krivo montiran ili nešto, nemam pojma. Uglavnom, oko 60+ na clockanom Phenomu je na toj ploči temperatura VRM-a jel znam više nego jednu osobu sa takvom kombinacijom.
vrtio sam prime95 i pratio na hwmonitoru i AMD overdrive-u temperature. na hwmonitoru stalno stoji current temp 57C a max piše 88, a na AMD overdrive-u current temp 57 C i max 57 C
Skini AIDA64 i provjeri jš i s tim programom.
ja bi htio svoj athlon x3 450 overclockat, tj vec jesam al bi htio 4ghz evo validacija pa mi vi recite kak da dodem do 4ghz tj sta treba dizat
Pa trebaš dizat napon CPU-a. Sad ti je super nizak za 3.5Ghz pa bi mogao lacko uhvatiti 4.0Ghz. Samo, jel ti tražiš čisto rari validacije, ili tražiš normalni 24/7 stabilan clock ?
Trazim stabilan clock za 24/7, stock cooler !
EDIT: Sta odna dizem onaj fbs sta je sad 210 i napon?
Da, ali prvo malo se nformiraj o tome pa pokušaj. Također, trebao bi imati neki hladnjak bolji od stocka. Za napon, do 1.5V si siguran ako imaš aftermarket hladnjak.
kaj ti pricas gluposti??????? na kojem ti to monitoru igras, 13"??????? tvoja grafa je goli k...c! i da imas x2 na 3Ghz bi bio overkill za grafu... kupi novu graficku a ne proc! smrzava ti se jer je previse clockan... spusti na 3,38 na 1.4V (odvrti prime95 kojih 5/6h) i bit ce ok ak maticna dozvoli, a i to je TESKI overkill za tu grafu
da fuck? xD
a i da imam neku losu graficku, ne mozes samo tako vrijedat da je goli k*rac. mozda neko nema novce za graficku, a ne ko ti jbt, shvati malo
Skini AIDA64 i provjeri jš i s tim programom.
EVO svi tri
btw. je normalno da AMD overdrive kaže 10 C veču temp proca nego ostali programi?
Nemaš brige jel to sa HWMonitora max temp je očito pogrešno očitovanje jel su sve tri na 88C što je poprilici nemoguće. Ove temperature trenutne djeluju normalno i tu ti je 57C VRM. Što se tiče CPU-a, on mi čak u HWMonitoru djeluje "predobro" jel je na samo 41C pod naponom od 1.41V ali valjda imaš dobro ventilirano kućište.
Strašno je ovo loše očitavanje na CPUID HW monitoring
probaj s ovom besplatnom kopijom ;)
ma nist:)
Evo moj Athlon II x3 450 na 4.16GHz@1.6v, naravno nije stabilno...
Jesi možda razmišljao da ti tvoja memorija koja inače radi na 1333MHz nije stabilna na 1734Mhz?
e ljudi stavio sam u biosu defaultne postavke, tako da vise nije na 3.5 ghz nego na 2.6
prije mi se smrzavao stalno, sad isto ali nije tako cesto. u cem je problem?
e ljudi stavio sam u biosu defaultne postavke, tako da vise nije na 3.5 ghz nego na 2.6
Temperatura promjeni pastu na cpu i po mogućnasti cooler
Temperatura promjeni pastu na cpu i po mogućnasti cooler
pastu sam mijenjao prije 3 mjeseca, tj kad sam kupio XIGMATEK GAIU. pise pod moj pc da imam aftermarket cooler.
ljudi molim vas za pomoc HITNO. sad mi je sve pocelo stekati, mis takoder, evo kako pisem slova mi kasne, tj kasnije s prikazuju na ekranu. u task manageru mi je usage procesora od 50 pa to 100 % skroz! i usage ram memoruje od 2.7 do 2.9 gb!
trenutno mi se instalira nfs the run, upaljena je mozilla, xfire, skype, fraps, utorrent. sve kao inace.
pise da nfs trosi 319 k memorije, mozilla 100 i skype 100.
ok sad je prestalo stekat xD
al ovo mi se zna desit barem jednom tjedno!