Overclock AMD Phenom II X6 1055T @ 3.5GHz zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 2.853
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Overclock AMD Phenom II X6 1055T @ 3.5GHz

e ovako ljudi, molio bi nekoga ko ima navedeni proc, da mi objasni, odnosno napiše šta moram sve podesiti da clockam proc na 3.5GHz. Jer nebi želio neš zeznit, jer neznam al trebam dizat napon, na kolko staviti množitelje i sve to.

pa ako nije problem nekome da mi napiše, objasni postupak overclock-inga, točno šta na kolko staviti

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Overclock AMD Phenom II X6 1055T @ 3.5GHz
manzzetta kaže...

e ovako ljudi, molio bi nekoga ko ima navedeni proc, da mi objasni, odnosno napiše šta moram sve podesiti da clockam proc na 3.5GHz. Jer nebi želio neš zeznit, jer neznam al trebam dizat napon, na kolko staviti množitelje i sve to.

pa ako nije problem nekome da mi napiše, objasni postupak overclock-inga, točno šta na kolko staviti

hvala

http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/overclocking-amd-procesora-dualtriplequad/37917.aspx

Tu ti je tema za overclockanje.   Nitko ti nemože točno reći koje postavke da staviš jer nije svaki primjerak isti, svaka matična drukčije poteže, hlađenje, memorija i ostali faktori.

Pročitaj vodiče pa kemijaj malo po malo, ako zapne pitaj, a ne ovako da se svakom mora objašnjavat posebno. To oduzima puno živaca i vremena i nisi jedini koji je to pitao, bilo ih je puno prije tebe pa shvati... Take no offense.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 1:07 (Hyperion).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice