Sutra kupujem proc q8200 kojeg namijeravam clocknuti,a njega mislim hladiti sa (U NASLOVU NAVEDENOM)hladnjaku.
Pa me zanima dal dobro radi svoj posao ili da uzmem neki drugi.(BUKA NIJE BITNA).
Sutra kupujem proc q8200 kojeg namijeravam clocknuti,a njega mislim hladiti sa (U NASLOVU NAVEDENOM)hladnjaku.
Pa me zanima dal dobro radi svoj posao ili da uzmem neki drugi.(BUKA NIJE BITNA).
Koliko on košta i koliko najviše misliš potrošit love??
imam taj cooler i jako sam zadoovljan s njim...dobra stvar je sto ga mozes skidati i stavljati nazad bez da vadis maticnu plocu iz kucista... sve u svemu jako dobar cooler..posebno kad jos u kucistu ispred njega i iza njega imas ventilator tako da osiguras bolji protok zraka i ako jos mozes malo bazu hladnjaka ispolirati, neku kvalitetnu pastu staviti i onda mozes ici i na malo veci clock...
@microman,multiplier na Q8200 je 7.
@microman,multiplier na Q8200 je 7.
Na zahtjev-izbrisano
...
Ma znam ali je problem u nečemu drugom.
Prije ovog što sam napisao vezano za Q8200,napisao sam da tražim savjete oko Freezera Extreme.
Kada sam vidio da recenziju na Netu da je cooler loš za clockanje,odustao sam,i preuredio post.
Bolje da sam čovjeku pomogao nego pisati tri točkice ili šta već.
...
Ma znam ali je problem u nečemu drugom.
Prije ovog što sam napisao vezano za Q8200,napisao sam da tražim savjete oko Freezera Extreme.
Kada sam vidio da recenziju na Netu da je cooler loš za clockanje,odustao sam,i preuredio post.
Bolje da sam čovjeku pomogao nego pisati tri točkice ili šta već.
Imam pitanje totalno nevezano za ovu temu, sry sto upadam al mi je covjek poslao pp pa mu nemogu odgovorit :D
Kako to da se lucky-u nemoze poslat pp? :D
Ni odg. na njegovu, ni poslat ovako preko teme ili njegovog profila :S
Koristim navedeni hladnjak sa procesorom q 8200 ,podignuta brzina procesora na 3000 Mhz.Sve radi dobro.