Nije ni moj bez mana, ako želim makar i Mhz iznad 4Ghz moram dizat fsb jer s množitelj ne ide nikako iznad 20 iz nekog razloga :/
4 GHz club
- poruka: 2.578
- |
- čitano: 567.095
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
napokon overcloko svoj amd II x4 975 na 4.4GHz bez podizanje napona sada je temp. na max opterečenju 55-68 stupnjeva....imo sam ga uključenog 12 sati i nije se pregrijo
Validacija or it didn't happen!
Isto i za ostale, stavite validaciju, hebeš ove screenshotove...
napokon overcloko svoj amd II x4 975 na 4.4GHz bez podizanje napona sada je temp. na max opterečenju 55-68 stupnjeva....imo sam ga uključenog 12 sati i nije se pregrijo
to je neki novi sandy bridge amd ocito..
imao sam corsair a70 hladnjak i još 10 ventilatora u kučištu
Imao sam i ja jednom novčanicu od 10000 kuna pa mi opet nitko ne vjeruje
Pic or it didn't happen. Mislim ako to već napraviš, bio bi glup da negdje ne uslikaš, napraviš validaciju ili tako nešto...
To bez dizanja moga pi$e, a ne napona. Sad reci da mu je stock napon preko 1,5V
edit:
Ono gdje ti je Tj Max temp oko 79, mislim da je to točnija temperatura, neka me netko ispravi ako nije tako. I mjeri sa HWMonitorom ili Aidom možda, tj stavi SS s njime u pozadini da vidimo temperature, poznato je da na AMD procevima temp neki programi ne prikazuju dobro.
To bez dizanja moga pi$e, a ne napona. Sad reci da mu je stock napon preko 1,5V
edit:
Ono gdje ti je Tj Max temp oko 79, mislim da je to točnija temperatura, neka me netko ispravi ako nije tako. I mjeri sa HWMonitorom ili Aidom možda, tj stavi SS s njime u pozadini da vidimo temperature, poznato je da na AMD procevima temp neki programi ne prikazuju dobro.
Tj max pokazuje max dozvoljenu temp za taj proc, npr meni je 98°C:
Al za ovaj boldani dio se slazem.A to su vam oceri koji stave napon na automatski pa misle da nisu dizali napon.... brijem da je pod bilo kakvim opterecenjem taj isti ili se restarto ili se smrzo 100%
kupio sam novu matičnu
ma...staviti cu ga na 4GHz samo recite na kolko da stavim napon....
ma...staviti cu ga na 4GHz samo recite na kolko da stavim napon....
To ti mi ne mozemo rec zato jer svaki procesor radi na razlicitom naponu, npr meni na 5GHz ide tek sa 1.48V dok kolegi sa foruma ide sa 1.3V. Stavi npr 200MHzx20 (4GHz) i stavi 1.45V, testiraj sa LinXom 20 loopova i ako je stabilan, snizis napon malo (npr 1.42V) i tako dok ne nađeš najniži napon.
EDIT: Ne moras za svaku novu poruku stavljat novi post, postoji tipka "Uredi", ovako samo spamaš.
necu se vise zezat sa ovim amd sada imam intel
daj reci gdje si videio???
Na primjer, kod kolege s foruma koji je ovdje vec 4 godine, a ti 4 tjedna. LINK ZA POST, LINK ZA SLIKE
Drugi put budi pametniji pa nemoj bas kopat slike s foruma
I like trolls, but you sir, are a bad troller.
Koji troll ! :S
Ja ne vjerujem u ovo što vidim (preloše, jadno), kako je zaspammo temu, a do jučer bilo normalno. :S Ajde molim te moderator, zbriši sve te postove u temi od početka spamanja (njegove i naše postove), da opet bude normalna tema. Hvala!
EVO!!
Šta je najbolje lijepo se vidi da je to X58 ploca,a on tvrdi da ima i7 2600K, hahaha
evo amd phenom,4-ero jezgreni,955,black editon..:)
Sorry šefe, bez validacije s tvojim nick-om, ne vjerujem ti baš previše
več je postalo popularno da se u zadnje vrijeme stavljaju tuđi rezultati
Sorry na off topicu al hebote, kolki ti disk imaš? :D gle sve igre na pozadini.
Sorry na off topicu al hebote, kolki ti disk imaš? :D gle sve igre na pozadini.
pa pogledaj u MY PC-u 640 gb.