4 GHz club izdvojena tema

poruka: 2.578
|
čitano: 569.588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: 4 GHz club
HardcoreRaver kaže...

Mozes validaciju puknut? Vjerujem ti, al vise volim vidjet validaciju nego sliku. {#}

RIP EnlightenedPhoenix //// Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle.
17 godina
4 GHz club

4.1 Ghz uz stock napon

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Doc Holiday kaže...

Evo i mene (ponovoXD)

Btw neznam zašto mi se multi stalno mjenja od 40 na 38 pa na 39... itd.?

Mene izuzmite uz dužne isprike, povlačim se iz kluga 4GHz do daljnjega dok si ne nabavim neki pošteni cooler.

XD

Naime ovo prije sam testirao sam Prime95 i sa IntelBurn testovima i temp su mi se dizale do nekih 78 za jezgre.

Naime probao sam odvrtiti OCCT na sat vremena i rušio mi ga je dva puta a btw temperature su prelazile nekih 80°C za jezgre 2 i 3.

Slijedio je downclock 2500K procesora na 3.9GHz i sad radi ko urica na manjem naponu te uz pristojne temperature:D

cy kada stigne plača i cooler:PPP

validacija

btw nemojte ovo tretirati kao spam samo sam postao..:)))))))))

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 19:25 (Doc Holiday).
17 godina
neaktivan
Doc Holiday kaže...
Doc Holiday kaže...

Evo i mene (ponovoXD)

Btw neznam zašto mi se multi stalno mjenja od 40 na 38 pa na 39... itd.?

Mene izuzmite uz dužne isprike, povlačim se iz kluga 4GHz do daljnjega dok si ne nabavim neki pošteni cooler.

XD

Naime ovo prije sam testirao sam Prime95 i sa IntelBurn testovima i temp su mi se dizale do nekih 78 za jezgre.

Naime probao sam odvrtiti OCCT na sat vremena i rušio mi ga je dva puta a btw temperature su prelazile nekih 80°C za jezgre 2 i 3.

Slijedio je downclock 2500K procesora na 3.9GHz i sad radi ko urica na manjem naponu te uz pristojne temperature:D

cy kada stigne plača i cooler:PPP

Dobro za bench i to koler dobar treba.

al ako ne radite uvik full da je cpu mislim ono ako cpu vecinom spava ostanite na stock koleru i to je to.
jedino ako vam buka smeta. Recimo meni je pasivan cili komp cpu u full loadu nemoze pric 45C a ne radi nijedan vent osim na napajanju :P

Ukratko i za igre 3.9 je vise nego dovoljno. Po meni samo bacanje para

13 godina
protjeran

Ugl slažem se s tebom samo stvar je u tome što je šteta ne koristiti potencijal-K proca kojeg sam masno platioXD

Ja idem na cooler i točka:P

Samo nez dali če iči na 4.8-5GHz koliko je moguće?

Ja ne namjeravam davat 500-600 kuna nego 200 samo!

A i znam kolko para toliko muzike pa eto nadam se dobrome;)

13 godina
neaktivan
Doc Holiday kaže...

Ugl slažem se s tebom samo stvar je u tome što je šteta ne koristiti potencijal-K proca kojeg sam masno platioXD

prvo makni te 32 bitne windowse.. {#}

xfact
13 godina
protjeran
=xfact= kaže...
Doc Holiday kaže...

prvo makni te 32 bitne windowse.. {#}

Mah još ne treba iako mi je slobodno samo 1,92GB RAM-a:(

Btw sve mi još uvjek radi kako spada tako da ču vjerovatno tek osmicu uzet 64bitXD

16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...
HardcoreRaver kaže...

Mozes validaciju puknut? Vjerujem ti, al vise volim vidjet validaciju nego sliku. {#}

to sto bi ti volio vidjet clockove memorije i graficke razumijem te..al razumi i ti mene da mi se neda sa validacijom zafrkavati..

It doesn’t take the most powerful nations on Earth to create the next global conflict, just the will of a single man.
14 godina
neaktivan
4 GHz club

što pa validacija traje malo duže od uzimanja screenshota..

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
4 GHz club
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 21:36 (ramzocro-HCR).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ford eleanor kaže...
ramzocro-HCR kaže...

Da nije malo prevelik napon?

Napon mu je baš taman phenomi imaju do 3,8 stock napon a sve preko vcore treba dosta dić zavisi i kakvo je hlađenje i procesor sam po sebi.Meni je b60 na 3,8 radio na 1,35v u idlu i 1,39 u loadu dok več na 4,1 treba 1,5 vcore dić.Nemaš beda ramzocro na 1,5 ovaj proc može šljakat godinama.

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ramzocro-HCR kaže...

Previse napona.Smanji to,ide on i na 1.45v na 4ghz ako ne i na manje.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
HardcoreRaver kaže...
FiCo_Ri kaže...
HardcoreRaver kaže...

to sto bi ti volio vidjet clockove memorije i graficke razumijem te..al razumi i ti mene da mi se neda sa validacijom zafrkavati..

U čemu je problem, stisneš Validate i Submit, dva klika mišem...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 22:09 (Intel&ATI).
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
ramzocro-HCR kaže...

Ide al samo do boota u windows i po internetu malo surfat al nek pokrene recimo bc2 ili mw2 i igra 5,6 čuki u komadu a ne prime 95 koji je ono totalno fake(provjereno nekoliko puta radi mi proc na 100% 10 čuki i svi testovi imaju pass a kad ono odigram sat vremena mw2 i opa chrassssssssssssh),hebem ti prime i ko ga je zmislil.Ali bitno je ono  "meni je radil 20 sati u komadu prajmić uh kako sam kul",na 1.3volta na 4,3ghz, ma aj ono mislim stvarno,gledajte full load i max vcore a ne onaj koji piše dok na kompu hladite jaja.

$inke
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
HardcoreRaver kaže...
FiCo_Ri kaže...
HardcoreRaver kaže...

U čemu je problem, stisneš Validate i Submit, dva klika mišem...

A gle čovjek je stavio na kolko mu radi proc dal je to screen il valiadacija svejedno je ,on je to postavio a ako laže,laže sebi hebi ga.

$inke
13 godina
neaktivan
4 GHz club

Evo nesto i od mene

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 22:55 (vane34).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
vane34 kaže...

Evo nesto i od mene

Fali link

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
13 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Popuni Moj PC i popravi avatar.

I napravi CPU-Z valadilaciju i stavi je,

jer njen link neće krepati.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
13 godina
$inke kaže...
zoharbizo kaže...
ramzocro-HCR kaže...

Ide al samo do boota u windows i po internetu malo surfat al nek pokrene recimo bc2 ili mw2 i igra 5,6 čuki u komadu a ne prime 95 koji je ono totalno fake(provjereno nekoliko puta radi mi proc na 100% 10 čuki i svi testovi imaju pass a kad ono odigram sat vremena mw2 i opa chrassssssssssssh),hebem ti prime i ko ga je zmislil.Ali bitno je ono  "meni je radil 20 sati u komadu prajmić uh kako sam kul",na 1.3volta na 4,3ghz, ma aj ono mislim stvarno,gledajte full load i max vcore a ne onaj koji piše dok na kompu hladite jaja.

ja sam to preko amd overdrivea..nije mi se dalo resetirat komp..inace na 1.45 stavljam..click me

evo temp.click me

cnps5x ga hladi..na maximalnim obrtajima..xD{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 23:13 (ramzocro-HCR).
13 godina
neaktivan
4 GHz club

Ok al probaj recimo full opteretit proc pa onda pogledaj napon na kolko se popeo.

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
$inke kaže...

Ok al probaj recimo full opteretit proc pa onda pogledaj napon na kolko se popeo.

nemoj mi davat lose ideje dok imam ovu krntiju od maticne ploce..{#}

13 godina
neaktivan
Vratio sam sve na normal mrzi me sad opet da radim OC inace validaciju mogu i na malo vise nije to merodavno
13 godina
neaktivan
4 GHz club

Ma kažem ti samo da hebeš overklok koji ne šljaka u 24 satnoj upotrebi i za svaki dan, pravi posel je kad uspeš nabrijat proc i da ti tak ostane na svakodnevnu upotrebu,jbga meni se valiadacija naparavi na 1,45 na 4ghz al mi neče radit kad igram igru npr. nego se zacvika,kuiš.

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
$inke kaže...

Ma kažem ti samo da hebeš overklok koji ne šljaka u 24 satnoj upotrebi i za svaki dan, pravi posel je kad uspeš nabrijat proc i da ti tak ostane na svakodnevnu upotrebu,jbga meni se valiadacija naparavi na 1,45 na 4ghz al mi neče radit kad igram igru npr. nego se zacvika,kuiš.

kuzim sta zelis reci..ja sam samo postao bezv jer znam da ide.. kad kupim novu maticnu iste postavke i stavit cu non-stop da tako radi.. imas isto 955-icu ili?

13 godina
neaktivan
4 GHz club

phenom ii x2 560 aka b60

$inke
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
$inke kaže...

phenom ii x2 560 aka b60

vidio sam ti u profilu..nije mi se dalo editirat post.. ;)

13 godina
neaktivan
4 GHz club

Makar za gaming brijem da netreba više od 3,8ghz tako da je ovo sve ostalo nabrijavanje al ljudi su takvi uvjek žele do ibera sve iskoristit pa tako je i sa procesorima{#}

$inke
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
$inke kaže...
zoharbizo kaže...
ramzocro-HCR kaže...

Kakve ti gluposti valjaš, pa to je strašno !! Vidi se po komentarima koliko ti znaš o overclockiranju !

13 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Popuni Moj PC i popravi avatar.

I napravi CPU-Z valadilaciju i stavi je,

jer njen link neće krepati.

Evo i validacija mogu i vise ali ne treba mi

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2053314

Nova poruka
E-mail:
Lozinka: