Žiro račun za maloljetnike?

poruka: 413
|
čitano: 266.130
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Žiro račun za maloljetnike?
master4games kaže...

Kako maloljetnici mogu imati kreditne kartice? Jedna mala što je prije išla samnom u razred je imala kreditnu karticu sa deviznim računom i to je baš njezino, na kartici piše njeno ime i to je njena kartica. Kako da ja to sebi napravim? Pitam zato jer večina igara, stranica i slično zahtjeva samo Credit Card, a ne Debit card!

gle na prvo str ti piše svaki korak..ovako ti ćeš dobit karticu i tvoj stari/stara će dobit znaći dobite 2 kartice..

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
teo7 kaže...
master4games kaže...

Kako maloljetnici mogu imati kreditne kartice? Jedna mala što je prije išla samnom u razred je imala kreditnu karticu sa deviznim računom i to je baš njezino, na kartici piše njeno ime i to je njena kartica. Kako da ja to sebi napravim? Pitam zato jer večina igara, stranica i slično zahtjeva samo Credit Card, a ne Debit card!

gle na prvo str ti piše svaki korak..ovako ti ćeš dobit karticu i tvoj stari/stara će dobit znaći dobite 2 kartice..

ja na prvoj strani vidim samo za kunski žiro račun dok meni treba KREDITNA KARTICA SA DEVIZNIM RAČUNOM!

real master for every game
16 godina

Da li kartica može ići na moje ime ako nemam osobnu i imam samo 15.god ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 19:46 (perkoxcar).
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

nisam zicer dal možeš bez osobne al možeš sa 15 izvadit osobnu i onda možeš u erste-u

16 godina
neaktivan

Sa 15 možeš već izvadit osobnu, sa 16 moraš imat.

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Ne, bez osobne kartica neće glasit na tvoje ime.

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
16 godina

ev da kazem.. sad sam doso kuci iz erste banke... Dosao sam u banku i teti na salteru rekao da mi treba kunski ziro racun bla bla i sve ono za internet kupovinu.. Ona mi je rekla da mi za ziro racun treba neka potvrda o radu ako zelim na svoje ime dobit karticu, i da se ziro racun oporezuje i onda smo mal pricali i ona je zakljucila da mi zapravo treba -kunski stedni racun- .. nisam ga otvori jer mi treba potvrda o oibu koju nisam imao uza sebe pa cu sutra otici otvoriti al mislim da cu ovaj put otici u PBZ jer mi se nekako cini sigurnije.. Znaci ovo sto vama svima treba je kunski stedni racun za maloljetnike a ne ziro racun(koji se između ostalog oporezuje pa i nije bas koristan)

http://www.skittlescrew.tk
14 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

ev da kazem.. sad sam doso kuci iz erste banke... Dosao sam u banku i teti na salteru rekao da mi treba kunski ziro racun bla bla i sve ono za internet kupovinu.. Ona mi je rekla da mi za ziro racun treba neka potvrda o radu ako zelim na svoje ime dobit karticu, i da se ziro racun oporezuje i onda smo mal pricali i ona je zakljucila da mi zapravo treba -kunski stedni racun- .. nisam ga otvori jer mi treba potvrda o oibu koju nisam imao uza sebe pa cu sutra otici otvoriti al mislim da cu ovaj put otici u PBZ jer mi se nekako cini sigurnije.. Znaci ovo sto vama svima treba je kunski stedni racun za maloljetnike a ne ziro racun(koji se između ostalog oporezuje pa i nije bas koristan)

U mom gradu u Erste banci ljepa teta na šalteru reka mi je da mi ona može otvorit jedno i drugo, ali ako želim imat karticu na svoje ime da moram imat osobnu ( a osobnu ne želim radit još neko vrijeme).

16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

pa da treba se uzet kunski raćun sa visa electron karticom ;)

15 godina
neaktivan

Je li li radi (provjereno) Visa electron kartica (za devizni racun) iz PBZ-a  s iTunes app storeom i paypalom ? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 20:46 (Agent Rico).
15 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Je li li radi (provjereno) Visa electron kartica (za devizni racun) iz PBZ-a  s iTunes app storeom i paypalom ? 

Bump {#} 

agent.rico@me.com
14 godina
neaktivan

koristim ju na PayPalu već par godina, šljaka sve bez problema jedino što ćeš možda morati potvrdit da je tvoja kartica [jako jednostavno, uplatiš par dolara, oni ti skinu, tražiš izvještaj u banci, pored PP će ti pisat kod koji ukucaš i dobiješ novac natrag]

Ovdje može biti VAŠA reklama!
16 godina
xhopeon kaže...

koristim ju na PayPalu već par godina, šljaka sve bez problema jedino što ćeš možda morati potvrdit da je tvoja kartica [jako jednostavno, uplatiš par dolara, oni ti skinu, tražiš izvještaj u banci, pored PP će ti pisat kod koji ukucaš i dobiješ novac natrag]

PP je stA? :D

Danas sam bio u PBZ-u i nakon razgovora sa jednim mladim covjekom na salteru koji se dosta kuzi u sve to sta ja zelim on mi je objasnio da se to vise ne moze napravit, odnosno maloljetnik nemoze dobit karticu na svoje ime.. Jedino sto se moze je da ja (kao maloljetnik) otvorim devizni racun sa VISA karticom, ali ta kartica nece glasiti na mene vec samo racun, kartica ce glasiti na ime moga oca sve dok ja ne budem punoljetan, nakon sto navrsim 18godina kartica koju je dobio moj tata prestaje vrijediti i ja dobivam potpuno svoju Visa karticu s mojim imenom.. To cu sutra otic napravit, bolje ista nego nista, a tatinu karticu odnosno karticu mog racuna cu samo prijaviti na paypal i koristiti za internet kupovinu.. eto nadam se da sam pomogo nekima kojima nije bilo jasno :) 

14 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
xhopeon kaže...

PP je stA? :D

PP=PayPal

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
14 godina
neaktivan

Imam 15 godina, i napravit cu osobnu.

Citajuci ovu temu, odlucio sam se za Erste banku, znaci ziro racun i Visa Electron.

Medutim, imam pitanje. Da li je obavezno da roditelj ide samnom u banku? Da li moze stariji brat (26god) ici to potpisati? 

Vec mu je dosadilo svakodnevno narucivanje sa eBay-a :D

Ofc.
15 godina
mate960 kaže...

Imam 15 godina, i napravit cu osobnu.

Citajuci ovu temu, odlucio sam se za Erste banku, znaci ziro racun i Visa Electron.

Medutim, imam pitanje. Da li je obavezno da roditelj ide samnom u banku? Da li moze stariji brat (26god) ici to potpisati? 

Vec mu je dosadilo svakodnevno narucivanje sa eBay-a :D

nisam siguran dal moze jer koliko mi se cini pise da se treba potpisati roditelj ili skrbnik

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----ORIGIN: GPUlan---------
15 godina
neaktivan

Imam jedan mali problem sa paypalom, imam pbz žiro račun i viza karticu i ocu linikat karticu na paypal i kaže da mi ne prihvača karticu. Zna netko zašto?

16 godina
marko778 kaže...

Imam jedan mali problem sa paypalom, imam pbz žiro račun i viza karticu i ocu linikat karticu na paypal i kaže da mi ne prihvača karticu. Zna netko zašto?

šta točno kaže?

15 godina
neaktivan

ma nema veze nazvao sam u banku i imam nekih problema sa računom

15 godina
neaktivan

Pozdrav...

Otvorio sam račun, i danas dobio visu elektron, no nikako ne jenogu registirat u pay pal, kaže da je broj neispravan??

inače je kartice od ERSTE žiro računa

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
15 godina
Zvjerkan kaže...

Pozdrav...

Otvorio sam račun, i danas dobio visu elektron, no nikako ne jenogu registirat u pay pal, kaže da je broj neispravan??

inače je kartice od ERSTE žiro računa

kolko imas godina

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d
15 godina
neaktivan

ma racun je od stare, sve riješeno osim što sam sad pogriješio pri verifikaciji pa su blockali karticu -.-

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
16 godina

dal ja mogu nabavit neku karticu za placanje preko steama ako imam 15 godina bez da roditelji idu samnom?

15 godina
mar123 kaže...

dal ja mogu nabavit neku karticu za placanje preko steama ako imam 15 godina bez da roditelji idu samnom?

Nemozes

Mozes yu gi oh karte jedino {#}

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Radim plexi kucista, ili sva ostala custom made kucista--posalji mi pp
14 godina
mar123 kaže...

Osobnu trebaš

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
16 godina
KKristijan kaže...
mar123 kaže...

Osobnu trebaš

s osobnom mogu bez roditelja?

14 godina
mar123 kaže...
KKristijan kaže...
mar123 kaže...

Osobnu trebaš

s osobnom mogu bez roditelja?

Ne, trebaš osobnu + roditelje, ne mogu sami roditelji

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
Do 18. moras imati zakomskog skrbnika tako da mora netko od njih ici kao sto je kolega rekao
Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Radim plexi kucista, ili sva ostala custom made kucista--posalji mi pp
13 godina
neaktivan

evo ovako. Imam 15 godina i 11 mjeseci. Jos mi se osobna neda vaditi to cu uskoro.

Trebao bi neki racun gdje mogu PRIMATI novce sa PAYPALA ne samo placati znaci.

Da je normalan, da mogu linkati na paypal, da mogu placati sa njim i DIZATI na bankomatu ili u banci.

Moze detaljno netko reci sve sto trebam HITNO JE"

15 godina
Dongle12 kaže...

evo ovako. Imam 15 godina i 11 mjeseci. Jos mi se osobna neda vaditi to cu uskoro.

Trebao bi neki racun gdje mogu PRIMATI novce sa PAYPALA ne samo placati znaci.

Da je normalan, da mogu linkati na paypal, da mogu placati sa njim i DIZATI na bankomatu ili u banci.

Moze detaljno netko reci sve sto trebam HITNO JE"

Naravno, odseli se iz hrvatske

p.s. nemozes to jos kod nas, novci sjedaju 1. u mjesecu ili tako nesto....tko god ti posalje novce idu na balance ne na karticu...

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 17:10 (FiCoO).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice