Ja sam imao redeem (prvi) 6.9. i jos nisam dobio, bilo mi je ok cekati par dana, ali ovo sada je previse. Da se radi o $50 nebi mi bila neka muka, vec se radi o $170.
tek nakon 3 mjeseca se zabrini jer su napisali da mi u europi ocekujemo isplatu u roku od 30-90 dana...
Ja sam dobio tek dvije isplate i 3 mjeseca sam tamo ali na vas koji ste duže bi se trebalo ovo odnositi.
BTW, mislim da sam 3.9. redeemao i nisam još dobio.
Ja sam 1 godinu i 3 mj ali nista..nisam dobil za 28. A isplacuju za 3.

Ja sam dobio tek dvije isplate i 3 mjeseca sam tamo ali na vas koji ste duže bi se trebalo ovo odnositi.
BTW, mislim da sam 3.9. redeemao i nisam još dobio.
Ja sam 1 godinu i 3 mj ali nista..nisam dobil za 28. A isplacuju za 3.
znaci nista od moje love za 2.9.
Mozda dobis za 1-2 mj.. :(

Ja ništa još nisam dobio za 31.8 i 5.9
Evo i službeno
http://www.bubblews.com/news/8719477-redemptions-update
Pošto sam prije već dobio svoj prvi redeem dali ja spadam u te "There are many international users that have been with Bubblews for a long time whom are great users, this extended payment processing time will not apply to you. We know who YOU are." ?
Ti si nov user ko i svi koji su tam par mjeseci,tjedana ili dana

Sad će bit 3 mjeseca da sam na bubblews. Trebali su onda točno napisat koga oni smatraju "pravim userima", znači koliko dugo trebaš bii user i koliko isplaćenih redeemova moraš imat.
I sad znači postaš postove i redeemaš nekoliko puta i onda ćeš čekat 90 dana da bi saznao dali će te isplatit ili nećeš dobit ništa što si radio u protekla 3 mjeseca...
Mozda oko 1 g i vise...
Nazalost da..

Vi koji ste stari useri i dalje bi trebali primati lovu do 30-35 dana,za vas nema brige...mi novi smo u 60-90 dana x-x
http://www.bubblews.com/news/8748656-clarification-for-international-users
Jel zna tko kako da se riješim ljudi koji su moji followers?
Pitam iz razloga što imam 70% azijanata i bog zna koga još koji nisu aktivni već od tjedan dana pa do 3 mjeseca.
I ja se onda čudim kak nemogu skupit više od 40 lajkova i pogleda zajedno.
Vi koji ste stari useri i dalje bi trebali primati lovu do 30-35 dana,za vas nema brige...mi novi smo u 60-90 dana x-x
Koliko "stari" im se podrazumijeva pod ovo stari? Mjesec i više ili....
EDIT: evo sada čitam gore, znači to je novi user... Ovo im je čisto da mogu više manipulirati korisnicima. Pošto ih većina postaje neaktivna nakon 2mj jer vide da nema isplate ili da neće biti isplaćeni, sada će ih navlačiti najmanje 4 mjeseca... znači možeš dobiti 4 isplate godišnje što je katastrofa i razlog više za odustajanje...
Nešto im je u tom sistemu shebano kad Matiji kasne već par dana,a one je prilično "star" (15 mjeseci)
EDIT: evo sada čitam gore, znači to je novi user... Ovo im je čisto da mogu više manipulirati korisnicima. Pošto ih većina postaje neaktivna nakon 2mj jer vide da nema isplate ili da neće biti isplaćeni, sada će ih navlačiti najmanje 4 mjeseca... znači možeš dobiti 4 isplate godišnje što je katastrofa i razlog više za odustajanje...
Nije istina, mozes ih dobit onoliko koliko ih zaradis..mozes recimo sada u 10. mjesecu napravit 10 redeema, i onda u 11. mjesecu jos 10 redeema, znaci tamo negdje pocetkom 2015. godine trebao bi dobiti sve redeeme ako je sve ok. Samo treba radit kontinuirano. Neces napravit jedan redeem pa cekat 3 mjeseca oce li doc, nema smisla bas nije neka zarada onda..
Koja je sad prava i provjerena informacija?
Redemption status
Comments
18.08.2014. -- 50,04$ Not Paid
08.09.2014. -- 50,15$ Not Paid
Can you at least give me some informations why i did not get paid?
Due to the overwhelming amount of manipulation in your area and the time it takes for Bubblews to receive payment from advertisers, redemptions will be taking 60-90 days to be processed.
Thank you for your patience.
ovdje imate sve službene updatove http://www.bubblews.com/account/225737-bubblewsmembersupport
Tek sad tek to novo vidim. Nebi radio neki dan redeem od 60$ da sam znao za to prije...
Za missing redemption stoji samo zadnja koju sam neki dan napravio. Gdje su ostale koje sam napravio u 8,9 mjesecu ?
Tek sad tek to novo vidim. Nebi radio neki dan redeem od 60$ da sam znao za to prije...
Za missing redemption stoji samo zadnja koju sam neki dan napravio. Gdje su ostale koje sam napravio u 8,9 mjesecu ?
Piše da ubrajaju tek od 10.10.2014. isplate
nema ni View više :/
Ne prikazuje se više view ali dobiješ pare kad ti netko posjeti post.
Stvarno me iznenade svaki dan i sve više svaki dan useru.
Nema ni view više
Pa što ti to stvara problem?
Mislim i dalje ti plaćaju za view ali samo nije javno vidljiva funkcija! Baš su srezali dosta nekih stvari. Organiziraju se malo bolje ali na žalost na štetu korisnika. No ako će to biti u svrhu poboljšanja sajta onda je opravdano. Više se netreba referirat na 50$.
Stvarno me iznenade svaki dan i sve više svaki dan useru.
Nema ni view više
Pa što ti to stvara problem?
Mislim i dalje ti plaćaju za view ali samo nije javno vidljiva funkcija! Baš su srezali dosta nekih stvari. Organiziraju se malo bolje ali na žalost na štetu korisnika. No ako će to biti u svrhu poboljšanja sajta onda je opravdano. Više se netreba referirat na 50$.
Nije da mi smeta nego nisam pročitao bio njihov post koji su objavili tri minute prije nego što sam ja ovdje objavio. A kad vidiš da nema view po logici sam zaključio da više neće naplačivati a onda ti ode pola zarade
jel i dalje placaju 0,01$ po pogledu i lajku jer ja sam dobio 6 novih lajkova i 1 cent pa mi nije bas jasno
jel i dalje placaju 0,01$ po pogledu i lajku jer ja sam dobio 6 novih lajkova i 1 cent pa mi nije bas jasno
I kod mene je isto. Još i to fali da je 6 lajkova 1 cent
Well.. RIP Bubblews.
Ako imate neku drugu stranicu gdje se da makar upola ovako lijepo zaradit kao što se donedavno moglo ovdje, slobodno javite.
I kod mene je isto. Još i to fali da je 6 lajkova 1 cent
U sat vremena 120 lajkova i pogleda, 7 komentara, logikom nekom vođen to je isto toliko i pogleda, a na banci samo 7 centi.. Game over ocito