Jel ima slucajno limit neki u broju konekcija dnevno? Da ne pređe u spam ili sta ja znam..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
250 maksimalno svaka 24 sata
Stari smiješ sve, samo lajkaj i piši i dodavaj dobre konekcije - one koji vraćaju lajkove.
a to za paypal u srbiji, ma daj, zašto nebi mogo?
daj ti sam dođi do 50 i redeem pa ćeš saznat.
Ma kod nas su tek skoro i uveli paypal, a ovo je ozbiljna stvar ako ne mogu da se naplatim...
Stari smiješ sve, samo lajkaj i piši i dodavaj dobre konekcije - one koji vraćaju lajkove.
a to za paypal u srbiji, ma daj, zašto nebi mogo?
daj ti sam dođi do 50 i redeem pa ćeš saznat.
Ma kod nas su tek skoro i uveli paypal, a ovo je ozbiljna stvar ako ne mogu da se naplatim...
Najbolje je da se raspitaš kod nekoga ili pitaš nekoga ko ima iskustva s time. Također možeš pitat PayPal support uvezi toga.
Dal ste zainteresirani da napravio grupu na facebooku radi lakšeg praćenja, lajkanja itd.
Mislio sam napravit na forumu ali to bi bilo puno kompliciranije nego na facu...
Ako ste za votajte pa napravim ja i stavim link ovdje.
11 | Za |
---|---|
1 | Protiv |
Dal ste zainteresirani da napravio grupu na facebooku radi lakšeg praćenja, lajkanja itd.
Mislio sam napravit na forumu ali to bi bilo puno kompliciranije nego na facu...
Ako ste za votajte pa napravim ja i stavim link ovdje.
vec je bila grupa..al neznam kaj je bilo, vise nismo mogli postat linkove.. fejs nam nije dao (bar meni)
Mislite li da je bolje da pratim šta pišu ovi koje sam follow-ao ili da dodajem samo nove?
Evo grupe, napravljena nabrzaka, sutra ću je doradit.
stavi da je closed
Evo grupe, napravljena nabrzaka, sutra ću je doradit.
Čekam approval. Samo ako nas bude dosta biće problem da se popamtimo. I obavezno da grupa bude closed.
Jucer u noci napravio redeem od 61 ili 2 $.Bio sam malo pod "gasom" pa se ne sjecam najbolje
Ovo je danasnja zarada.
Vidim da sabijas postove, izbacilo mi da si novi bublao, onaj s komarcem, stisnuo 3 puta refresh znaci u manje od minute si vec bio na 70+ pogleda i 50 lajkova
btw, kako racuna preglede? Samo one koji dodju od registriranih korisnika ili bilo tko moze otvoriti iako nije registriran i on ce brojati jedan pogled?
Jucer u noci napravio redeem od 61 ili 2 $.Bio sam malo pod "gasom" pa se ne sjecam najbolje
Ovo je danasnja zarada.
To imaš dobre konekcije ili si samo pogodio vrijeme kad su svi bili online ?
Nema neke carobne formule.Na pocetku sam dosta visio na tome da polajkam sve sto mozem i sada mi se valjda to vraca.
Vidite i sami kakve postove pisem tako da kvaliteta nema neke prevelike veze.Jedino ako imate srece pa ste featured post.
Svaki post mi je na front page par minuta pa i tu pomazu random ljudi sa svojim pogledom i lajkom.
Ma ovaj community je odličan.
Doslovno se vidi kako svakim danom što više lajkam to više i zaradjujem.
Jučer sam u 24 sata zaradio ravno oko 10$, a danas za 23 sata već 12$ sa istim brojem postova, i to danas nisam ispucao ni onih 250 followa, nego ću sutra oko 2 kad se vratim iz škole.
Sinoć sam u 12 ispucao tih 250 followa, i samo me njih 20 followalo natrag do jutra.
Ja sam unazad 7 h ispucao 202 followa, do sada mi se vratio njih 90, sto je po meni odlican prosjek, i na jednom postu u tih 7h sam skupio do sada 1.48$ sto je po meni opet odlicno za prvu cetvrtinu dana registriranosti.. U svakom slucaju zanimljivo.. :)
Nema neke carobne formule.Na pocetku sam dosta visio na tome da polajkam sve sto mozem i sada mi se valjda to vraca.
Vidite i sami kakve postove pisem tako da kvaliteta nema neke prevelike veze.Jedino ako imate srece pa ste featured post.
Svaki post mi je na front page par minuta pa i tu pomazu random ljudi sa svojim pogledom i lajkom.
ma neznam ja, predobro to tebi ide, i drago mi je, al opet čudno.
shvacam domee, megaearner i te koji vec mjesece tam lupaju i imaju gro konekcija dobrih itd, al ti brate došo i rasturo. sa 100 konekcija ti imo 50lajkova, sa 500 preko 100 lajka, sad vec 200 udaraš ko od šale...
ne kužim, i ja polajkam milijun dnevno, visim pol dana za 15dolara, nije da se ubijam al opet...
daj reci sve,šta kako.
lajkaš samo svojima koje follow na follow page il samo one koji tvoj post lajkaju?
kolko vremena izgubiš na dan na tom, daj detaljnije malo...
Poceli su isplacivat 25.8

Yamacha ja te nenogu nac na bubblwsu..nisu te valjda obrisali
EDIT: Evo nasel sam te jedva

Meni je noćaš u pola tri došla isplata za 29.08. a 21.08. i 25.08. mi nije isplačeno. Za sada 4 od 6 mi je isplačeno.
Meni je noćaš u pola tri došla isplata za 29.08. a 21.08. i 25.08. mi nije isplačeno. Za sada 4 od 6 mi je isplačeno.
Za 25.8 ti je dosla. Jer su tek na 25-26.8

Za 25.8 ti je dosla. Jer su tek na 25-26.8
Onda ćemo vidjeti je li bude za par dana za 29.08. jer sada nemam niš do 13.09.
Miloš, we appreciate that you want to use your PayPal account to receive payments; however, some countries including Serbia are still unable to use certain features such as receiving money. As a business we would love to have all features available for our customers and we will update you as soon as you have them.
At the moment to receive money, you may:
- Contact your buyers and make arrangement if they are will ling to send you money through money orders or check.
- Look for another payment processor that is available in Serbia and that would allow you to receive payments.
Your account cannot receive money yet because of the laws and financial regulations of each country. Before we begin to offer certain services in various countries, we must be sure that we are fully compliant with local and international financial laws to avoid difficulties in the future with our services.
Rest assured that we’re constantly working to offer more services in all countries that use PayPal.
Our best interest is to provide you with a fast resolution. I am glad I was able to assist a valued member today. We will appreciate if you recommend us to your friends and family!
Thank you for choosing PayPal.
Ovog sam se i pribojavao. Da li bubblews podržava još neki servis osim paypala?
Miloš, we appreciate that you want to use your PayPal account to receive payments; however, some countries including Serbia are still unable to use certain features such as receiving money. As a business we would love to have all features available for our customers and we will update you as soon as you have them.
At the moment to receive money, you may:
- Contact your buyers and make arrangement if they are will ling to send you money through money orders or check.
- Look for another payment processor that is available in Serbia and that would allow you to receive payments.
Your account cannot receive money yet because of the laws and financial regulations of each country. Before we begin to offer certain services in various countries, we must be sure that we are fully compliant with local and international financial laws to avoid difficulties in the future with our services.
Rest assured that we’re constantly working to offer more services in all countries that use PayPal.
Our best interest is to provide you with a fast resolution. I am glad I was able to assist a valued member today. We will appreciate if you recommend us to your friends and family!
Thank you for choosing PayPal.
Ovog sam se i pribojavao. Da li bubblews podržava još neki servis osim paypala?
pa probja s nizozemskim paypalom.. mozda tako uspijes (ne trebas potvrdivat karticu)
tako sam ja, jer sam maloljetan i neam racun u banci,a neam ni kak potvrdit acc ako bi radio hr paypal
Mozes napravit niozemski ali nemozes pare izvadit nego trosit online..
Mozes imat racun ak si maloljetan tj. trebas potpis roditelja

Mozes napravit niozemski ali nemozes pare izvadit nego trosit online..
Mozes imat racun ak si maloljetan tj. trebas potpis roditelja
znadem, bio sam sa starom prie mjesec dana u banci..i pitali smo kaj imaju za mene..al rekli su da mogu imat samo tekuci racun.. kao jedna kartica kod mene a druga kod staraca..i kao samo prek ove druge kartice se mogu podizat novci samo ako je nužno..pa smo na kraju odustali od toga..
dali bi onda mozda bolje bilo da napravim nizozemski paypal i tamo primam lovu a ne na svoj?ima li kakve razlike?pa da narucujem sto mi vec treba s neta s njega