Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 183.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Zarada na BubbleWs

evo redeemao danas 1.8. pisalo 30 dana da čekam. pa ćemo vidjeti, ak dođe super, ak ne ko ga j*** ionako me ništa nije koštalo

16 godina
MasterG kaže...

evo redeemao danas 1.8. pisalo 30 dana da čekam. pa ćemo vidjeti, ak dođe super, ak ne ko ga j*** ionako me ništa nije koštalo

Koštalo te vremena. A vrijeme je neprocjenjivo.

LOL EUNE: slinA
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Vremena kojeg sam ionak proveo na kompu surfajuci internetom xD

Bene docet, qui bene distinguit.
15 godina
Re: Zarada na BubbleWs - Dnevni boravak
Od 20.06 kad je pokrenuta ova tema nitko nije isplaćen. Malo previše vremena, čini mi se.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Trazio isplatu 5.7. , danas (3.8.)stigao mail...

P.s. slike mi se cine mutne,ne znam zasto,screenshot je sa mobitela...probat cu stavit bolje kad stignem do kompa, da nebi bilo da muljam...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 10:04 (kole2689).
11 godina
protjeran
kole2689 kaže...

Trazio isplatu 5.7. , danas (3.8.)stigao mail...

Čestitam

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
Super eto nek je jos netko isplacen, znaci ako si ti 5. Redeemao, onda bi moja isplata(ako je bude) trebala biti u roku 5 dana jer sam ja 9.7 redeemao, nadam se da ce bit, pa posaljem ss ovdje
Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
15 godina
FiCoO kaže...
Super eto nek je jos netko isplacen, znaci ako si ti 5. Redeemao, onda bi moja isplata(ako je bude) trebala biti u roku 5 dana jer sam ja 9.7 redeemao, nadam se da ce bit, pa posaljem ss ovdje

Ja sam također 9. Držimo fige {#}

Swedish latin super funk.
15 godina
sirka666 kaže...
FiCoO kaže...

Ja sam također 9. Držimo fige {#}

Nisam bas siguran.... Ja sam reedemao 30.6. i 4.7. i nisam nista dobio, poslao sam im preko 10 upita i mailova, ali nisam dobio odgovor.

http://www.facebook.com/webshop112
16 godina
Zarada na BubbleWs

Pozdrav, evo jos dobrih vijesti, i ja sam danas dobio isplatu. Redeemao sam 6.7. a mail mi je dosao danas u 1:52h. Izgleda da su uranili, ocekivao sam isplatu (ako je uopce bude) tek za dva tri dana. Ugodno iznenadenje! Valjda samo treba pricekati da sjedne na paypal i onda na racun u banci. Sada cekam sljedecu isplatu od 125$ od 25.7. Trebala bi stici do 24.8.

Izgleda da stranica nije scam, samo se treba drzati pravila, definitivno se isplatilo i nastavljam pisati i lajkati. Hvala Matija na stranici  {#} 

Windows Phone FTW
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Čestitam i tebi.

30 dana je okvirno pa tak da nis nije rano :)

Ja cekam za 10.7..

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Sad se svi ispričajte Matiji :P

15 godina

Sad kad su isplate krenule hejteri su se zavukli u svoje špilje TD-aju sve živo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Btw - taj mail vam dođe na mail sa kojim ste registrirali bubblews ili na onaj na kojem je paypal? Hvala

11 godina
protjeran
molnyi kaže...

Btw - taj mail vam dođe na mail sa kojim ste registrirali bubblews ili na onaj na kojem je paypal? Hvala

Dode na PayPal mail..

13 godina
Zarada na BubbleWs

Posto vidim da ekipa je pocela novce dobivat, odustajem od borbe za onu neisplatu pa cu krenut ponovno na 20$ sam pa cemo vidit sta ce biti opet. Sad je nekako jednostavnije sa novim suceljem.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
Zarada na BubbleWs

15 000 ljudi ona flwa, a nju 1900.

Prvi post na bubblews je objavila prije 3 sata. Seems legit {#}

LOL EUNE: slinA
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 21:30 (AmonZero).
15 godina
AmonZero kaže...

Negdje sam vidio skriptu koja snima pokrete miše i onda prati metu i rejpa linkove.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Ako se treba ispričati ja ću se ispričati, evo ispričavam se ! 

Evo i ja sam se pridružio, može li onda FB grupa na PP ? 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
11 godina
protjeran
AmonZero kaže...

Na kaj mislis ovde?

11 godina

pa na to da je nemoguće u 3h nakupit 15 000 folowera i sve to što ona "ima". Vidio sam je i ja, ima sve postove na naslovnoj, ja još ni jedan haha :D

12 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ja se nikako ne mogu pomaci s mjesta. 1100 followera imam, danas objavim jedan post, 2 lajka samo. lajkam ljudima okolo, vrati mozda 1 od njih 20. napisao 21 post i nekih 15$ nakupio. tu i tamo sam znao editirat nesto da se "bumpa", neki kazu da je to zabranjeno, kak to uopce i kontrolirat u koju je svrhu?

krajem sedmog objavio par postova svi redom nakupili 30-70 lajkova i sad odjednom 2.

11 godina
protjeran
MasterG kaže...

pa na to da je nemoguće u 3h nakupit 15 000 folowera i sve to što ona "ima". Vidio sam je i ja, ima sve postove na naslovnoj, ja još ni jedan haha :D

Kakvih 3h? Napravila je acc 17.7...

Mozes skupljat ljude bez da pises..

14 godina
odjavljen
igor2007 kaže...

ja se nikako ne mogu pomaci s mjesta. 1100 followera imam, danas objavim jedan post, 2 lajka samo. lajkam ljudima okolo, vrati mozda 1 od njih 20. napisao 21 post i nekih 15$ nakupio. tu i tamo sam znao editirat nesto da se "bumpa", neki kazu da je to zabranjeno, kak to uopce i kontrolirat u koju je svrhu?

krajem sedmog objavio par postova svi redom nakupili 30-70 lajkova i sad odjednom 2.

isti problem

15 godina
Zarada na BubbleWs

mislim da ako si jako aktivan da ce ti zavrsavati na naslovnici.. meni je prije skoro svaki post bio... sad sam bio malo neaktivan i skroz malo lajkova

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
Zin8 kaže...
igor2007 kaže...

isti problem

Ne znam u čemu je problem kod vas ali meni brzo ide i like i views. Evo ovaj ss sam lupio nakon 12 min od objave teksta. Eto druga slika posljednih dan dva kj sam napisao tekstove. 

Edit evo veća slika

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 17:12 (Ivanjino96).
15 godina
Bome su me iznenadili ovi u bubblewsu, dobio sam mail da su mi pokusali poslati isplatu ali da nesto ne stima s paypal racunom i da to popravim i da im javim te ce oni odmah poslati novce...tako da pripremite se, ja sam 9.7 redeemao, trebali bi i vi ubrzo dobiti novce koji ste tad redeemali
Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Ja cekam za 10.  :) Znaju i oni nekad iznenadit haha

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Odlično. Znači da bi ja mogao za tjedan dana dobiti ako je sve u redu :)
Beware of the sharp edged weapon called human being
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Meni ljudi ništa ne lajkaju. Objavio novi post prije 7 minuta, 1 view, 1 lajk.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice