evo redeemao danas 1.8. pisalo 30 dana da čekam. pa ćemo vidjeti, ak dođe super, ak ne ko ga j*** ionako me ništa nije koštalo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo redeemao danas 1.8. pisalo 30 dana da čekam. pa ćemo vidjeti, ak dođe super, ak ne ko ga j*** ionako me ništa nije koštalo
Koštalo te vremena. A vrijeme je neprocjenjivo.
Vremena kojeg sam ionak proveo na kompu surfajuci internetom xD

Trazio isplatu 5.7. , danas (3.8.)stigao mail...
Čestitam

Ja sam također 9. Držimo fige
Ja sam također 9. Držimo fige
Nisam bas siguran.... Ja sam reedemao 30.6. i 4.7. i nisam nista dobio, poslao sam im preko 10 upita i mailova, ali nisam dobio odgovor.
Pozdrav, evo jos dobrih vijesti, i ja sam danas dobio isplatu. Redeemao sam 6.7. a mail mi je dosao danas u 1:52h. Izgleda da su uranili, ocekivao sam isplatu (ako je uopce bude) tek za dva tri dana. Ugodno iznenadenje! Valjda samo treba pricekati da sjedne na paypal i onda na racun u banci. Sada cekam sljedecu isplatu od 125$ od 25.7. Trebala bi stici do 24.8.
Izgleda da stranica nije scam, samo se treba drzati pravila, definitivno se isplatilo i nastavljam pisati i lajkati. Hvala Matija na stranici
Čestitam i tebi.
30 dana je okvirno pa tak da nis nije rano :)
Ja cekam za 10.7..

Sad se svi ispričajte Matiji :P
Sad kad su isplate krenule hejteri su se zavukli u svoje špilje TD-aju sve živo.
Btw - taj mail vam dođe na mail sa kojim ste registrirali bubblews ili na onaj na kojem je paypal? Hvala
Btw - taj mail vam dođe na mail sa kojim ste registrirali bubblews ili na onaj na kojem je paypal? Hvala
Dode na PayPal mail..

Posto vidim da ekipa je pocela novce dobivat, odustajem od borbe za onu neisplatu pa cu krenut ponovno na 20$ sam pa cemo vidit sta ce biti opet. Sad je nekako jednostavnije sa novim suceljem.
15 000 ljudi ona flwa, a nju 1900.
Prvi post na bubblews je objavila prije 3 sata. Seems legit
Negdje sam vidio skriptu koja snima pokrete miše i onda prati metu i rejpa linkove.
Ako se treba ispričati ja ću se ispričati, evo ispričavam se !
Evo i ja sam se pridružio, može li onda FB grupa na PP ?
15 000 ljudi ona flwa, a nju 1900.
Prvi post na bubblews je objavila prije 3 sata. Seems legit
Na kaj mislis ovde?

pa na to da je nemoguće u 3h nakupit 15 000 folowera i sve to što ona "ima". Vidio sam je i ja, ima sve postove na naslovnoj, ja još ni jedan haha :D
ja se nikako ne mogu pomaci s mjesta. 1100 followera imam, danas objavim jedan post, 2 lajka samo. lajkam ljudima okolo, vrati mozda 1 od njih 20. napisao 21 post i nekih 15$ nakupio. tu i tamo sam znao editirat nesto da se "bumpa", neki kazu da je to zabranjeno, kak to uopce i kontrolirat u koju je svrhu?
krajem sedmog objavio par postova svi redom nakupili 30-70 lajkova i sad odjednom 2.
pa na to da je nemoguće u 3h nakupit 15 000 folowera i sve to što ona "ima". Vidio sam je i ja, ima sve postove na naslovnoj, ja još ni jedan haha :D
Kakvih 3h? Napravila je acc 17.7...
Mozes skupljat ljude bez da pises..

ja se nikako ne mogu pomaci s mjesta. 1100 followera imam, danas objavim jedan post, 2 lajka samo. lajkam ljudima okolo, vrati mozda 1 od njih 20. napisao 21 post i nekih 15$ nakupio. tu i tamo sam znao editirat nesto da se "bumpa", neki kazu da je to zabranjeno, kak to uopce i kontrolirat u koju je svrhu?
krajem sedmog objavio par postova svi redom nakupili 30-70 lajkova i sad odjednom 2.
isti problem
mislim da ako si jako aktivan da ce ti zavrsavati na naslovnici.. meni je prije skoro svaki post bio... sad sam bio malo neaktivan i skroz malo lajkova
isti problem
Ne znam u čemu je problem kod vas ali meni brzo ide i like i views. Evo ovaj ss sam lupio nakon 12 min od objave teksta. Eto druga slika posljednih dan dva kj sam napisao tekstove.
Edit evo veća slika

Ja cekam za 10. :) Znaju i oni nekad iznenadit haha

Meni ljudi ništa ne lajkaju. Objavio novi post prije 7 minuta, 1 view, 1 lajk.