Zarada na BubbleWs

poruka: 2.760
|
čitano: 183.543
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Zarada na BubbleWs
Medikus kaže...
MasterG kaže...

kad imaš dobre konekcije sve je ok, makar 100 njih..ali aktivnih a pritom mislim na one koji lajkaju natrag a ne samo submitanje postova. Sve ih brišem, čim vidim submited new post...prvo pogledam tko je tj njegov activity i ak je samo submitanje odma disconnect.

Al skužio sam da je ekipa zamrla danas, nemrem dobit više od 25 likeova na post, što mi je onak nenormalno, probat ću uvečer čini mi se da je tada bolje

Ja sam primjetio da postoji bug sa time što piše na profilu. Svaki put kad napišem samo jedan post, cijeli onaj Post Activity ili kako se već zove mi se ispuni samo onime "DS1212 submitted a new post", pa izgleda kao da sam ih sve napisao iako sam stavio samo jedan. Uzimaj to što piše na profilu sa zrncem soli.

skužio sam i ja da nekad piše krivo tj piše čudno, jer nekad sam i refreshao stranicu profila pa je pokazalo drugačije...što mi je zapravo čudno, kao da je programski manipulirano. Ali neki su baš onako primjetni sa tim submitanjem i nikad lajkanjem.

16 godina
Medikus kaže...
MasterG kaže...

kad imaš dobre konekcije sve je ok, makar 100 njih..ali aktivnih a pritom mislim na one koji lajkaju natrag a ne samo submitanje postova. Sve ih brišem, čim vidim submited new post...prvo pogledam tko je tj njegov activity i ak je samo submitanje odma disconnect.

Al skužio sam da je ekipa zamrla danas, nemrem dobit više od 25 likeova na post, što mi je onak nenormalno, probat ću uvečer čini mi se da je tada bolje

Ja sam primjetio da postoji bug sa time što piše na profilu. Svaki put kad napišem samo jedan post, cijeli onaj Post Activity ili kako se već zove mi se ispuni samo onime "DS1212 submitted a new post", pa izgleda kao da sam ih sve napisao iako sam stavio samo jedan. Uzimaj to što piše na profilu sa zrncem soli.

Mislim da ti to prikazuje za svaki post odmah nakon sto submitas novi, kao ako imas 10 postova, 10 puta ce ti pisat submited new post...tako da kad lajkas 20-30 postova nestat ce i pisat samo sto si lajkao...

Windows Phone FTW
15 godina
Strm kaže...

1. makni link jer se reklamiras a to nitko ovdje ne radi

2. beacose nije rijec, vrlo vjerojatno si mislio because ali vidim da si svugdje imao tu gresku, tak da provjeri malo engleski :D

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
11 godina
protjeran
Zarada na BubbleWs

Takoder nebitan bug to sa submitanjem

Najjeftiniji su piratski programi
14 godina
FiCoO kaže...
Strm kaže...

1. makni link jer se reklamiras a to nitko ovdje ne radi

2. beacose nije rijec, vrlo vjerojatno si mislio because ali vidim da si svugdje imao tu gresku, tak da provjeri malo engleski :D

Znam za tu pogrješku, kao da sam je urezao u mozak -.-"

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
13 godina
Zarada na BubbleWs

Noobish pitanje warning ^^

Dali se se dobije po 1 cent po svakom komentaru na mom postu, ili se "boduje" samo jedan komentar od iste osobe?

Luc
13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Evo ga, nakon cirka tjedan dana. Sutra ću zatražiti isplatu.

Trava raste tamo gdje je posadiš.
11 godina
Luc989 kaže...

Dali se se dobije po 1 cent po svakom komentaru na mom postu, ili se "boduje" samo jedan komentar od iste osobe?

mislim da se dobije za svaki komentar po cent

15 godina
Zarada na BubbleWs

http://www.bubblews.com/account/241489-mirela21 
ovoj bi oprostio i neuzvraceni lajk 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 20:31 (win4crazzy).
13 godina
MasterG kaže...
Luc989 kaže...

Hmm, ako je tome tako, onda bi mi svi bugovci mogli otvoriti chat zone na našim temama?!

Luc
15 godina
Zarada na BubbleWs

Under maintenance {#}

taman vjezbam i izmedu serija klikam haha

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Ona mi je dala dislike {#}

15 godina
Marko :D kaže...
win4crazzy kaže...

meni je lajkala, she wants me {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
maxy0 kaže...

Under maintenance {#}

taman vjezbam i izmedu serija klikam haha

a ja taman natipkao 860 riječi :/

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
15 godina
Strm kaže...

mogo si to podijelit u 2 parta i profitirat duplo :P 

16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Marko :D kaže...
win4crazzy kaže...

meni je lajkala, she wants me {#}

She wants the D

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
11 godina
protjeran
win4crazzy kaže...

Steta pa maintenance

Luc989 kaže...
MasterG kaže...
Luc989 kaže...

Hmm, ako je tome tako, onda bi mi svi bugovci mogli otvoriti chat zone na našim temama?!

Eto vidis zbog kakvih gluposti ljudi nebudu placeni. Normalno da to  nije dozvoljeno.

Abuse the Site’s likes/views/comment system by any means including but not limited to use of exchange groups, or utilizing code, tags, cookies, Traffic Exchange, bots, proxies, virtual private network or other forms of social or digital manipulation to generate non-authentic likes/views/comment on your posts.

Najjeftiniji su piratski programi
15 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

ovaj dislajka sta stigne izbjegavajte ga u sirokom luku 

http://www.bubblews.com/account/268690-timotjuh

ja sam mu vratio istom mjerom :D

14 godina
win4crazzy kaže...
Strm kaže...

mogo si to podijelit u 2 parta i profitirat duplo :P 

Hahahahah, i to sam baš pisal nekaj što ima veze s vezom jer inače nema :D

13 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs

Mene je sudbina ocito resila malo da zeza. Napravio PayPal akaunt na hrvatsku adresu i sve to. I kad tamo ponovo mi pise ne mogu da primam novac dok nalog ne povezem sa kreditnom karticom. A taman sam mislio ponovo da idem na redeem cisto da vidim da li ce i kad da me isplate. Ali malo morgen. Ne da mi se bas uf. Ali mislio sam da novac moze da se primi na paypal bar sa hrvatskim ovim. Znam da za srbiju ne moze nikako, dal ga ja verifikovao ili ne svejedno ne moze, pa reko mozda na ovaj moze ali i to otpada. To jest sada cekam da vidim da li ce neko od clanova ovde da bude isplacen, pa ako bude bio neko u skorije vreme uzecu onu Payoneer karticu pa cu nju da povezem. 

16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Gdje mi na PayPalu piše mogu li primati novac?
Beware of the sharp edged weapon called human being
13 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Gdje mi na PayPalu piše mogu li primati novac?

Kliknes gore gde pise request money

Mozes da primis ako povezes nalog sa karticom, inace ovako ne moze. Bar tako meni pise

15 godina
Zarada na BubbleWs

sto volim kad lajkam ovako random i onda mi ta osoba ovako vrati, da su bar svi takvi :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 3:36 (win4crazzy).
11 godina
win4crazzy kaže...

da da vidio sam ju, komad samo takav ako stvarno je ona, a i uzvraća lajkove ko velika.

13 godina

Mirela rocks ^^

Luc
16 godina
Zarada na BubbleWs

http://www.bubblews.com/account/267109-zlotvor

evo profila pa stavite u prvi post

13 godina
neaktivan
Luc989 kaže...

Mirela rocks ^^

Nije ti lakše prinstcreen? 

Bene docet, qui bene distinguit.
14 godina
Zarada na BubbleWs

Ja sam sad napravio account na paypal.de i upisao neku adresu vezveznu iz munchena i kad odem tamo request money mi nema onog uskličnika kao prije, e sad još nisam skupio 50$ ali sam poprilično siguran da ću moci primit na ovaj acc.

Probajte si i vi napravit acc na  na paypal.de jer bezobrzira na onu adresu na svakom online shopu mozete upisati posebnu adresu

nisam ni povezao karticu nisam ni povezao karticu

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 11:35 (zelenbic).
13 godina
molnyi kaže...
Luc989 kaže...

Mirela rocks ^^

Nije ti lakše prinstcreen? 

Jest sry, ali treba rezati onda

Luc
16 godina
neaktivan
Zarada na BubbleWs
Sad sam stisnio da potvrdim karticu, koliko treba da onaj 4znamenkasti broj dobijem na računu u banci? Mogu odmah po to ili treba cekati par dana?
Beware of the sharp edged weapon called human being
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice